• Πανσέληνος στον Σκορπιό 24 Απριλίου 2024

    Πανσέληνος στον Σκορπιό 24 Απριλίου 2024

    ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ✨🌕♏

    24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

    ‘’Knocking…

    on Heaven’s door’’

    Κάτω από αυτό το παντοδύναμο κι εκρηκτικό φεγγάρι τίποτα δεν θα είναι εύκολο και τίποτα επιφανειακό.

    Οι σκιές μας και καλά κρυμμένα μυστικά, όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο και στο υποσυνείδητο, μοτίβα φθοράς και καταστροφής, απόλυτα και ακραία συναισθήματα θα είναι μπροστά μας για να τα αντιμετωπίσουμε.

    Μια Πανσέληνος στον Σκορπιό στην κυβέρνηση του Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, του θανάτου και της αναγέννησης, είναι πάντα μια βουτιά στα βάθη της ύπαρξης, της ψυχής και του Κάτω Κόσμου, που μας κάνει να δούμε θαμμένα συναισθήματα, επιθυμίες αλλά και αλήθειες που κρύβαμε, αγνοούσαμε ή αποφεύγαμε.

    Όσα έχουν πάψει να δουλεύουν στη ζωή μας και κρατάμε από σιγουριά και συνήθεια, ενώ χρειάζεται να απελευθερωθούν και να αλχημιστούν για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε διαφορετικά.

    Ένα φεγγάρι γι αυτούς που δεν θέλουν μισές αλήθειες και δεν φοβούνται τις προκλήσεις, πόσο μάλλον όταν ο Πλούτωνας αυτή τη φορά θα σχηματίζει δυσαρμονικό Ταυ τετράγωνο με τα Φώτα, τον Ήλιο και την Σελήνη, κάνοντας την διαδικασία αυτή ακόμη πιο έντονη, δραματική κι αποκαλυπτική.

    Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 24 Απρίλη ώρα 02:48πμ για την Ελλάδα, στην 04°.17′ Σκορπιού, στο πιο περίπλοκο και διαισθητικό ζώδιο όλων, είναι ένα φεγγάρι που θα ρίξει τις μάσκες και θα σου φέρει μεταμόρφωση, μεγάλη δύναμη και θεραπεία, αν είσαι διατεθειμένος/η να αφήσεις ό,τι έχει κάνει τον κύκλο του κι έχει πάψει να δουλεύει για το ανώτερο καλό σου, για να πας

    στο επόμενο στάδιο της προσωπικής σου εξέλιξης.

    Σε αφορά άμεσα αν ανήκεις σε Ταύρο, Σκορπιό, Λέων, Υδροχόο με πλανήτες και σημεία κοντά στις 2°-7° μοίρες των ζωδίων και στον οίκο της ζωή σου που πραγματοποιείται φέρνει μια κλιμάκωση και ολοκλήρωση σε κάτι που μπορεί να ξεκίνησε στην Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τον Νοέμβριο 2023 ενώ μπορεί να είναι και είναι και η εξέλιξη σε κάτι που δρομολογήθηκε στη Νέα Σελήνη και έκλειψη του Οκτωβριου 2023 στην 6° Ταύρου την οποία και ενεργοποιεί.

    Εφόσον σε προσωπικά σε αγγίζει το πιο πιθανό είναι ότι θα ανασύρει τις εμμονές, τους φόβους και τα πάθη σου, ακόμη και δυνάμεις ελέγχου και κυριαρχίας στη ζωή σου, και θα σου δώσει την επιλογή να πάρεις αποφάσεις, να ανακατευθύνεις αλλά και να απελευθερώσεις ό,τι σε καταδυναστεύει και σε κρατά δέσμιο στο παρελθόν, να εκπληρώσεις ή και να δημιουργήσεις το κάρμα σου.

    Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σε ρωτήσει με ποιο τρόπο χρησιμοποιείς τη δύναμή σου;

    Για να ελέγχεις και να χειρίζεσαι τους άλλους ή για να τους στηρίζεις και να τους προστατεύεις;

    Για να δημιουργείς ή για να καταστρέφεις;

    Και ακόμη τί είδους αφθονία και πλούτο θέλεις στη ζωή σου και ποια μέσα μετέρχεσαι για τα έλξεις;

    Μήπως έχεις κάνει κακοδιαχείριση, παραβιάσεις και κατάχρηση και όλο αυτό τώρα σου επιστρέφεται;

    Ο Πλούτωνας φέρνει μια κρίση και ξεθάβει αυτό που δεν είναι υγιές για να το μεταμορφώσει και να το απομακρύνει. Και βέβαια μαζί του δεν μπορείς να κάνεις παζάρια ούτε να διαφύγεις, πάρα μόνο να υποστείς τις συνέπειες και να περιμένεις, αφού μόνο αυτός μπορεί να δώσει τη λύση και να φέρει την λύτρωση.

    Αυτή η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο είναι επιπλέον ένα φεγγάρι που δουλεύει για το μέλλον και θέλει σε κάθε περίπτωση να επαναφέρει την ανεξαρτησία και την αυθεντική μας εκδοχή, να αποκαταστήσει την αλήθεια, την δικαιοσύνη και να μας εξελίξει με τους πιο ριζοσπαστικούς τρόπους.

    Φωτίζοντας στο συλλογικό την διαφθορά της εξουσίας και των συστημάτων και σκάνδαλα.Κρυφές ατζέντες ελέγχου και χειρισμού των μαζών και θέματα που συνδέονται με φορολογία, χρέη, μεγάλα κεφάλαια, το υπέδαφος, τα ορυκτά, το πετρέλαιο, τα πυρηνικά, την σεξουαλικότητα, την αναπαραγωγή και το DNA, που βρίσκονται στην δικαιοδοσία του Πλούτωνα.

    Την ίδια στιγμή καθώς συμβαίνει στις παρυφές της πολυσήμαντης συνόδου

    Δία -Ουρανού που μας καλεί να αγκαλιάσουμε νέες πιθανότητες και καινούριους τρόπους ανάπτυξης, φωτίζει τις συνέπειες και τις θυσίες που χρειάζεται να γίνουν στην διάρκεια αυτού του νέου κύκλου που για κάποιους μπορεί να είναι και περισσότερο δύσκολες.

    Ο Άρης ο δεύτερος και παραδοσιακός κυβερνήτης της Πανσελήνου καθώς απομακρύνεται από το εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό και οδεύει σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σε μια απαιτητική μοίρα, πάνω στον δυσμενή αστέρα Scheat, είναι το κάλεσμα για να κάνουμε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα και να κλείσουμε κάτι δύσκολο κι επώδυνο από το παρελθόν προκειμένου να απελευθερωθούμε και να πάμε στο καινούριο.

    Το κλειδί κάτω από αυτήν την πλανητική αυτή συνέργεια, που μπορεί επιπλέον να ευθύνεται για την φυσική αποδυνάμωση, τις διαψεύσεις, τα διλήμματα και την έλλειψη κατεύθυνσης που μπορεί να βιώνουμε αυτό το διάστημα, είναι να εμπιστευτείς την διαίσθηση, να διατηρήσεις την πίστη, την ελπίδα και την σύνδεση με το όραμά σου, για απομακρυνθείς από το παρελθόν βρίσκοντας μια φωτεινή και λιγότερο επώδυνη διέξοδο.

    Να αναγνωρίσεις ότι έχεις πλέον αλλάξει εσωτερικά και να τολμήσεις και τις εξωτερικές αλλαγές που θα σε συνδέσουν με την αφθονία και θα σου ανοίξουν την πόρτα του δικού σου Παραδείσου.

    Μπορείς να το επιτύχεις.

    Η Αφροδίτη, ο Χείρωνας , ο Βόρειος Δεσμός και ο Ερμής στον Κριό με τον τελευταίο να πραγματοποιεί λίγο μετά την Πανσέληνο Στάση προς ορθοδρομή, έχουν φωτίσει μια πληγή κι έχουν ανοίξει έναν νέο δρόμο θεραπείας κι αυτοβελτίωσης.

    Τώρα έχεις δεις μέσα από τις προκλήσεις και τα μαθήματα, αυτό που έχει αξία για εσένα κι εκτιμάς τον εαυτό και τις δυνατότητες σου διαφορετικά.

    Έχεις δει τις λάθος σκεπτομορφές, ξέρεις ποιος/α είσαι, τί χρειάζεσαι και νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις, έχοντας πάρει ανατροφοδότηση και νέα δύναμη στο θεραπευτικό ταξίδι σου.

    Το Sabian symbol για την Σελήνη 5° Σκορπιού ‘’Ακτή με τεράστια βράχια’’ που είναι το όριο θάλασσας και ξηράς, συμβολίζει τα όριά μας που χρειάζεται να αναγνωρίσουμε και να υπερασπιστούμε για να εξασφαλίσουμε την σταθερότητα και την προστασία που θέλουμε.Και ακόμη είναι οι αντοχές, η επιμονή αλλά οι αντιστάσεις μας απέναντι στις αλλαγές.

    Ωστόσο επειδή τίποτα δεν παραμένει σταθερό κι αμετάβλητο και τα βράχια με το πέρασμα του χρόνου διαβρώνονται, έτσι και τα όρια χρειάζεται να γνωρίζουμε πότε μπορούμε να τα εγκαταλείψουμε και να αφήσουμε τα κύματα της ζωής να μας δώσουν μια νέα μορφή.

    Πόσο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί είμαστε όμως απέναντι στις αλλαγές και πόσο έτοιμοι να απελευθερώσουμε το παρελθόν και να αναγνωρίσουμε τους μετασχηματισμούς που χρειάζεται να γίνουν;

    H μοίρα του Ήλιου 5 °Ταύρου ‘’Μια χήρα πάνω από ένα ανοιχτό τάφο’’ συμβολίζει την προσωρινότητα όλων, τα κεφάλαια της ζωής που τελειώνουν και τις πληγές μας που είναι ακόμη ανοιχτές.

    Την πιθανότητα ενός δύσκολου αποχωρισμού, ενός πρόωρου τέλους και την ανάγκη να καλύψουμε το κενό που δημιουργείται, που είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση.

    Αν σε αυτήν την Πανσέληνο σου φαίνονται όλα δύσκολα, επώδυνα και περίπλοκα την απάντηση και το αντίδοτο σου δίνει ο Ήλιος από τον Ταύρο, που σου επιτρέπει να περάσεις τις μεταμορφώσεις βρίσκοντας ασφάλεια και σιγουριά μέσα στον Εαυτό σου.

    Μια ενέργεια που σε διδάσκει να είσαι παρών, γειωμένος/η , να εκτιμάς και να εστιάζεις

    σε αυτό που έχεις και όχι αυτό σε αυτό

    που φεύγει.

    Που σου επιτρέπει να απλουστεύεις

    και να επιλύεις τα προβλήματα μέσα από έναν δρόμο αυτοφροντίδας, αυτάρκειας, ειρήνης κι αγάπης και να αναγνωρίζεις

    τις ευλογίες της ζωής σου.

    Που σου δείχνει πως ο Παράδεισος

    είναι πιο κοντά από όσο πίστευες!✨

    Καλή ευλογημένη Πανσέληνο ✨🕊🌕☮

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.