• Πλούτωνας Ορθόδρομος στον Αιγόκερω 11 Οκτωβρίου-19 Νοεμβρίου 2024

    Πλούτωνας Ορθόδρομος στον Αιγόκερω 11 Οκτωβρίου-19 Νοεμβρίου 2024

    ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ  ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ✨🌌

    ” Η Τελευταία Πράξη”

    11 Οκτωβρίου-19 Νοεμβρίου 2024

    Ο Πλούτωνας  μόλις πραγματοποίησε  Στάση  στην τελευταία αναιρετική μοίρα  Αιγόκερω και η ορθόδρομη πορεία του  για τις επόμενες 5 εβδομάδες πριν την οριστική  του έξοδο από το ζώδιο στις 19 Νοέμβρη, βάζει  τίτλους τέλους σε όλα  όσα από το 2008 αλλάζει  και μετασχηματίζει.

    Ο πλανήτης της βαθιάς μεταμόρφωσης και της αναγέννησης που τα τελευταία 16 χρόνια έφερε παγκόσμιες κρίσεις, οικονομικές αναταράξεις και ανακατατάξεις σε επίπεδο εξουσίας και αξιοσημείωτες αλλαγές στην ζωή κυρίως όσων ανήκουν στα Παρορμητικά, σε Κριό, Ζυγό, Καρκίνο, Αιγόκερω, μας καλεί τις ύστατες στιγμές της πορείας του στο ζώδιο να κινηθούμε διαφορετικά μπροστά. Έχοντας  μια  νέα προσέγγιση για τους στόχους και την εξουσία που κατέχουμε ή αντιλαμβανόμαστε  και  ανανεωμένη δύναμη για να υλοποιήσουμε τις βαθιές και ριζικές  αλλαγές που το τελευταίο διάστημα έχουμε  επεξεργαστεί και δουλέψει εσωτερικά.

    Αυτή είναι η ώρα για να τελειώσουμε οριστικά με το παλιό κατεστημένο, τα παλιά συστήματα και πιστεύω, τους παλιούς  κανόνες, την ιεραρχία, τους περιορισμούς, τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας   που έχουν πάψει πλέον να ευθυγραμμίζονται με  το ανώτερο καλό μας, προκειμένου να  κινηθούμε σε νέα πιο αυθεντικά μονοπάτια.

    Και βέβαια  καταστάσεις και πρόσωπα που ήταν τυραννικά, ελεγκτικά, καταπιεστικά ή και κακοποιητικά θα δούμε  μέσα στο επόμενο διάστημα να εκτίθενται περισσότερο και  να λογοδοτούν, να αντιμετωπίζουν νέμεση και συνέπειες και να τελειώνουν την θητεία τους.

    Σε προσωπικό επίπεδο αυτή είναι η  στιγμή για να υποδεχθούμε τις αλλαγές που μάλιστα θα έχουν διάρκεια και να αγκαλιάσουμε την μεταμόρφωση που επιστρέφει.

     Να ανακτήσουμε  και να εξωτερικεύσουμε την δύναμή μας, που ίσως τώρα αντιλαμβανόμαστε και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά, με βάση τα όσα ανακαλύψαμε και αναθεωρήσαμε στην διάρκεια της εξάμηνης αναδρομής του πλανήτη, που μας έκανε να αναμετρηθούμε με δύσκολα συναισθήματα και τις σκιές μας, και να συνειδητοποιήσουμε αυτό που πραγματικά  θέλουμε και μας ωφελεί.

     Χωρίς να  μείνουμε σε αυτό που θα μπορούσε  ή θα έπρεπε να είναι αλλά σε αυτό που μπορεί να είναι  η καλλίτερη επιλογή καθώς πλησιάζουμε την εποχή του Πλούτωνα στον Υδροχόο.

    Ενόσω βέβαια η εποχή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω τελειώνει, το μισό τετράγωνο του  Κρόνος από τους Ιχθείς με τον Πλούτωνα, μας  επιφυλάσσει προκλήσεις και μπορεί να  φέρει στο φως τους χειρότερους φόβους μας, εμμονές και καταστροφικές διαμάχες, καταπιεστικές δεσμεύσεις, καρμικά φορτία και παλιά προβλήματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε με  υπευθυνότητα, αυτοπειθαρχία, αξιοπιστία  και ακεραιότητα  εαν θέλουμε να αποφύγουμε δυστοπικά σενάρια και βαριές συνέπειες.

    Και βέβαια η σύνοδος της Σελήνης με  τον Πλούτωνα που σχηματίζεται μετά την Στάση και το  τετράγωνο που επιπλέον σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα κάνει γι αρχή θόρυβο, και φέρνει αυτές τις ημέρες δύσκολα νέα και αποκαλύψεις που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε.

    Αν ανήκεις στις 27°-29° Κριού, Ζυγού, Καρκίνου, Αιγόκερω με προσωπικούς πλανήτες η σημεία του ωροσκοπίου σου σε αυτά τα ζώδια, πιθανόν να βρίσκεσαι μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις ή και μοτίβα κατάρρευσης, όμως χρειάζεται να αποδεχτείς ότι κάθε τέλος είναι στην πραγματικότητα μια νέα αρχή.

    Αυτή η στιγμή είναι ένας καταλύτης για την προσωπική και συλλογική αναγέννηση και ό, τι συμβαίνει τώρα στην προσωπική σου ζωή και στον κόσμο γύρω σου, δεν είναι τέλος αλλά η αρχή κάτι πολύ μεγαλύτερου.

    Η τελευταία πράξη του Πλούτωνα  στον Αιγόκερω σημαίνει να βρεις τη δύναμη μέσα σου, να σηκωθείς από τις στάχτες σου και να προχωρήσεις μπροστά, ξέροντας ότι κάθε βήμα σου σε φέρνει πιο κοντά στην πιο δυνατή, φωτεινή και αυθεντική εκδοχή σου.

    Καθώς τώρα είναι  το πλήρωμα του χρόνου για  να βγεις από κάτι που σε κρατούσε πίσω, μια παλιά σχέση, δουλειά, συνήθεια ή τρόπο σκέψης, να το αφήσεις πίσω και να ξαναβρείς την προσωπική σου δύναμη, ό,τι παλιό χρειάζεται να καταρρεύσει στη ζωή σου, μην το φοβηθείς!

     Στην πραγματικότητα εκεί  που νομίζεις ότι κάτι τελειώνει, είναι η αρχή της αληθινής απελευθέρωσης και της νέας σου ζωής!✨🎇🕊☮

    Με αγάπη💓💓💓

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.