• Άρης στον Καρκίνο 2024-2025

    Άρης στον Καρκίνο 2024-2025

    ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ✨♋

    ΕΙΣΟΔΟΣ 4.9.2024 – ΕΞΟΔΟΣ 18.4.2025

    ”Protecting what matters”

    Η ενέργεια που μας κινητοποιεί, μας παθιάζει, μας δίνει λόγους να διεκδικήσουμε και να πολεμήσουμε για τα θέλω μας και προέρχεται από τον πλανήτη Άρη, αλλάζει εστίαση και περιοχή εκδήλωσης αφού ο πλανήτης της δράσης και της θέλησης μετακινείται από τις 4 Σεπτεμβρίου στο παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου.

    Ο Καρκίνος ένα διαισθητικό κι ευαίσθητο αρχέτυπο που  κυβερνά τα συναισθήματα και το μητρικό ένστικτο, το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα, τις καταβολές και τις ρίζες μας,  πρόκειται να μας κάνει να διοχετεύσουμε  σε αυτά τα πεδία την ενέργειά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες, να επενδύσουμε, να δώσουμε τις μάχες μας αλλά και να ελέγξουμε τις παρορμήσεις.

     Με την επιρροή να μας απασχολεί για  μεγαλύτερο αυτή τη φορά χρονικό διάστημα, καθώς ο Άρης αφού διατρέξει ορθόδρομα το ζώδιο και  προχωρήσει στον Λέοντα 4 Νοέμβρη -6 Δεκέμβρη φτάνοντας εως την 6° Καρκίνου, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του για να μπει ξανά στον Καρκίνο από 6 Γενάρη και να κινηθεί ξανά ορθόδρομα στα ζώδιο από 24 Φλεβάρη εως 18 Απρίλη, διανύοντας  τις 17°- 29°.

    Ο Καρκίνος  βέβαια είναι το ζώδιο της πτώσης του Άρη, μια θέση που τον καθιστά περισσότερο ευάλωτο  και δεν τον βοηθά να εκφράσει το πλήρες δυναμικό του, καθώς  ο Άρης εδώ κινητοποιείται και υπακούει περισσότερο στο συναίσθημα, είναι προστατευτικός, συχνά αμυντικός  κι επιζητά σε μόνιμη βάση την συναισθηματική ασφάλεια.

    Μια αστρολογική συνθήκη που θα μας κάνει για το επόμενο διάστημα ιδιαίτερα  προστατευτικούς κι έτοιμους να υπερασπιστούμε το οικείο περιβάλλον, την ιδιωτική ζωή, τους αγαπημένους μας και ό,τι για εμάς είναι περισσότερο πολύτιμο κι επιπλέον ικανούς από το παρορμητικό αυτό ζώδιο να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε επιλογές. Σε αντίθεση με τον Άρη στους μεταβλητούς Διδύμους το προηγούμενο διάστημα, όπου είχαμε να εξετάσουμε πολλές εναλλακτικές και να κάνουμε περισσότερη αναζήτηση και διαπραγμάτευση.

    Το σίγουρο είναι ότι τα Παρορμητικά Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι θα είναι οι πιο άμεσοι αποδέκτες της ενέργειας και  θα έχουν τις σπουδαιότερες  εξελίξεις,  ενώ από την επιρροή μπορεί να ωφεληθούν και να έχουν περισσότερη σιγουριά, υποστήριξη και ανατροφοδότηση σταδιακά όλα τα ζώδια του νερού και δευτερευόντως της γης. Αρκεί να προσέχουμε όλοι την κυκλοθυμία, την παθητικοεπιθετική συμπεριφορά και την υπερβολική συναισθηματική προσκόλληση που μπορεί να είναι οι σκιώδεις εκδηλώσεις της συγκεκριμένης θέσης.

    Από τις πιο κρίσιμες στιγμές στην διάρκεια της παραμονής του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι το τετράγωνο που θα πραγματοποιήσει με τους Σεληνιακούς Δεσμούς σε Κριό και Ζυγό στις 16 Σεπτεμβρίου που βέβαια λειτουργεί λίγες ημέρες πριν και μετά.

     Ένα κομβικό σταυροδρόμι που θα μας κάνει  να αναμετρηθούμε με αυτό που μας κρατά εγκλωβισμένους στο κάρμα και το παρελθόν και θα μας  ζητήσει να  απομακρυνθούμε από προσωπικές αναστολές και  από ζώνες ασφάλειας για να πάμε μπροστά. Μια συνθήκη  που μπορεί να ανασύρει οικογενειακά θέματα και προβλήματα στις σχέσεις με τις ομάδες,  όμως  θα μας ζητήσει να ακούσουμε τώρα περισσότερο  τις προσωπικές μας ανάγκες, να λειτουργήσουμε από την  καρδιά και να αποφασίσουμε τον δρόμο  που θα εμπιστευτούμε,  για να ευθυγραμμιστούμε με την εξέλιξη,  την  μελλοντική επιτυχία  και την εκπλήρωση του σκοπού μας.

    Ενώ  η αντίθεση του Άρη με τον  Πλούτωνα που θα πραγματοποιηθείς στις 3 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί από τα τέλη Οκτωβρίου, θα είναι εξίσου κρίσιμη και βέβαια μια ισχυρή και φορτισμένη γωνία, που θα φέρει στο φως έντονα συναισθήματα και προκλήσεις προσωπικές και συλλογικές.

    Μια ενέργεια που θα φωτίσει την σύγκρουση ανάμεσα στις εσωτερικές επιθυμίες κι ανάγκες και τις εξωτερικές πιέσεις που είναι πέρα από τον έλεγχό μας και θα μας ζητήσει να αντιμετωπίσουμε τους χειρότερους φόβους μας και ίσως απαιτητικές καταστάσεις που αφορούν το σπίτι,  την οικογένεια, την πατρίδα και την προσωπική μας ασφάλεια.

    Μια συγκυρία που προσωπικά αναμένεται  να τεστάρει τα όρια, τις αντοχές και την υπομονή μας και να μας φέρει μπροστά  σε παθητικοεπιθετική συμπεριφορά, εκρήξεις θυμού, παράλογες αποφάσεις και διάλυση σχέσεων, που θα δοκιμάσουν την σωματική και ψυχολογική υγεία, με στόχο την  προσωπική μεταμόρφωση και την απελευθέρωση από τα παλιά μοτίβα.

    Σε εγκόσμιο επίπεδο  αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή έντονων συγκρούσεων ανάμεσα σε κυβερνήσεις, οργανισμούς, λαούς ή ομάδες ατόμων που επιθυμούν αλλαγές ή προστασία των δικαιωμάτων τους και των συνόρων ( Άρης Καρκίνος) που θα αναδείξει την ανάγκη για δράση και μετασχηματισμό.

     Ενώ παράλληλα μπορεί η επιρροή μπορεί να φέρει στο φως την διαφθορά και την κατάχρηση της εξουσίας και να ευθύνεται επιπλέον  για καταστάσεις βίας, τρομοκρατικές επιθέσεις και κοινωνικές εξεγέρσεις  που θα οδηγήσουν σε ανατροπές σε δομές και κοινωνικές τάξεις ενδεχομένως  με σκηρό κι επώδυνο τρόπο.

    Αξιοσημείωτη θα είναι και όλη η περίοδος της αναδρομής του πλανήτη, που θα είναι απαγορευτική για σημαντικές πρωτοβουλίες, επεμβάσεις κι ενάρξεις και μπορεί να φέρει εμπόδια, καθυστερήσεις κι αναβολές στην  εκκίνηση εγχειρημάτων, από εξωτερικούς παράγοντες ή εσωτερικές συγκρούσεις κι αμφιβολίες, σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία, την προσωπική φροντίδα και την ασφάλεια.

     Ωστόσο αυτό θα είναι  το κατάλληλο διάστημα για να επαναξιολογήσουμε τα κίνητρα και τους στόχους μας σε σχέση με τα παραπάνω, να αφουγκραστούμε τις ουσιαστικές μας ανάγκες και να αντιμετωπίσουμε παλιότερα οικογενειακά θέματα ή παιδικά τραύματα, προκειμένου να  κάνουμε ειρήνη με το παρελθόν και να καταφέρουμε να τα διαχειριστούμε ή και να τα επιλύσουμε.

    Ενώ η συμπόρευση του ανάδρομου Άρη με την ανάδρομη Αφροδίτη από 1.3 εως 7.4 σε Κριό και Ιχθείς και επιπλέον με τον ανάδρομο Ερμή από 15.3-8.4  στους Ιχθείς, δεν θα μας αφήσει περιθώρια να αποφύγουμε τα άλυτα ή και καρμικά θέματα του παρελθόντος, να κάνουμε επαναπροσδιορισμούς και να εργαστούμε για να κλείσουμε τις εκκρεμότητες.

     Για το ωροσκόπιο της Ελλάδας η διέλευση που  θα σχηματίσει  ταυ Τετράγωνο με τον γενέθλιο Δία και τον Πλούτωνα στις 6° Καρκίνου-Αιγόκερω-Κριού στις 15 Σεπτέμβρη, μπορεί να σηματοδοτήσει μετασχηματισμούς στον χώρο της  εκπαίδευσης, τον κλήρο, το εμπόριο, το δικαστικό σώμα, τις διεθνείς διπλωματικές σχέσεις και τον τουρισμό,  φέρνοντας παράλληλα  στο προσκήνιο και προβλήματα για  τοπικές επιχειρήσεις, μέσα επικοινωνίας, συγκοινωνίες και ταχυμεταφορές.

    Ενώ η αντίθεση του Άρη με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της χώρας, που πραγματοποιηθεί 29 Γενάρη και 23 Μαρτίου,  θα φέρει ίσως χάος, εξαπατήσεις και αποπροσανατολισμό  στους παραπάνω τομείς,  fake news  κι ενδεχομένως μυστικά και σκάνδαλα που θα κλονίσουν την αξιοπιστία των media, την εμπιστοσύνη μας στον θεσμό της δικαιοσύνης, ακόμη και τις σχέσεις του κράτους με φίλους και συμμάχους.

    Μέσα στο επόμενο διάστημα μας δίνεται η ευκαιρία  να  αξιοποιήσουμε την ενέργεια για να κατανοήσουμε  καλλίτερα τα συναισθήματα αλλά  και τις ανασφάλειές μας, για  να δώσουμε προτεραιότητα και να υπερασπιστούμε τις  βαθύτερες  ανάγκες μας και να ανανεώσουμε την σχέση μας με αυτό που θεωρούμε πατρίδα και οικογένεια.

    Ο Άρης στον Καρκίνο πάνω από όλα μας καλεί  να τιμήσουμε τα συναισθήματα, τις ευαίσθητες πλευρές μας  και τις ρίζες μας και να αναγνωρίσουμε ότι από αυτά πηγάζει η πραγματική και μεγαλύτερη  μας δύναμη.✨🕊☮

    Με αγάπη💓💓💓

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.