• Νέα Σελήνη στον Καρκίνο – Πύλη Σείριου Ανοιχτή 6 Ιουλίου 2024

    Νέα Σελήνη στον Καρκίνο – Πύλη Σείριου Ανοιχτή 6 Ιουλίου 2024

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

    ΠΥΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ ✨🌙♋🎇

    6 Ιουλίου 2024

    ‘’Eat, Pray, Love’’

    Ποια είναι  τα πρόσωπα, τα πράγματα, τα μέρη  που αγαπάς, αυτά που θρέφουν  την ψυχή, σου, ανταποκρίνονται  στις  βαθύτερες  ανάγκες σου  και σε κάνουν να νιώθεις  προστατευμένη/ος κι ασφαλής;

    Που επιστρέφεις για να βρεις θαλπωρή και  την άνευ όρων αγάπη,  νιώθεις σπίτι  κι οικογένεια και πως μπορείς να ενισχύσεις τους δεσμούς μαζί τους;

    Όταν ο Ήλιος και Σελήνη βρεθούν αγκαλιά στον Καρκίνο  για να  ξεκινήσουν έναν νέο Σεληνιακό κύκλο οι απαντήσεις στα παραπάνω θα είναι κι η πυξίδα σου  για να κάνεις σε μια περιοχή της ζωής σου ένα νέο συναισθηματικό ξεκίνημα, να την ανανεώσεις και να βάλεις τον σπόρο σε κάτι που επιθυμείς να βγάλει υγιείς ρίζες  και να ανθίσει.

    Από  τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται  6 Ιουλίου ώρα 01:57 για την Ελλάδα στην 14° Καρκίνου🌙♋ την μεγάλη Μητέρα του ζωδιακού και το πιο στοργικό ζώδιο όλων, θα δεις τι χρειάζεται για να φροντίσεις καλλίτερα τους αγαπημένους σου και τον εαυτό σου, με οδηγό την διαίσθηση και το ένστικτο που είναι τώρα πολύ δυνατά και να αφιερωθείς σε όσα τιμούν τις αληθινές ανάγκες και τα συναισθήματα.

    Το Sabian symbol για την μοίρα της Νέας Σελήνης ‘’Μια ομάδα ανθρώπων που έχουν παραφάει και το διασκέδασαν’’ περιγράφει το αίσθημα  ευφορίας και πληρότητας που έχουμε όταν μοιραζόμαστε στιγμές κι  απολαύσεις της ζωής με τους αγαπημένους μας  για τα οποία  χρειάζεται να είμαστε ευγνώμονες.

    Ή μήπως μετά την ευχαρίστηση στο υλικό πεδίο που μπορεί να φτάνει κάποιες φορές στην υπερβολή και στον κορεσμό, υπάρχει ανάγκη να στραφούμε σε κάτι άλλο;

    Η αλήθεια είναι πως η Νέα Σελήνη συμπίπτει αυτή την φορά με την σύνοδο του Ήλιου με τον Σείριο 🎇 το λαμπρότερο  αστέρι  όλων, γνωστό από τα αρχαία χρόνια ως Πνευματικό  μας Ήλιο,  γεγονός που την κάνει   ακόμη περισσότερο  μαγική και υπερβατική.

     Μια μοναδική ευθυγράμμιση  που κάθε χρόνο μας φέρνει πνευματική καθοδήγηση, κοσμική σοφία και νέες εξελικτικές ενέργειες  που  επαναφορτίζουν το φυσικό και πνευματικό μας σώμα, κι ανεβάζουν το επίπεδο Συνείδησης, φωτίζει αυτήν την φορά  την ανάγκη να φροντίσουμε και να θρέψουμε το πνεύμα και την ψυχή μας.

     Μια φωτεινή Πύλη ανοιχτή από 3-7/7 που έρχεται να  μας αφυπνίσει και μας ελευθερώσει πνευματικά, να μας συνδέσει με ανώτερες δονήσεις, τον ανώτερο εαυτό  και την Πηγή μας, μας δείχνει σε συνέργεια με αυτό το φεγγάρι  τον δρόμο για να ζούμε περισσότερο από την καρδιά, να είμαστε δεκτικοί και  να φροντίζουμε αυτά που αγαπάμε, για να φέρουμε στη ζωή μας την αναγέννηση και την  μεταμόρφωση που θέλουμε.

    Ακόμη και η σύνοδος του Δία με τον βασιλικό Aldebaran, ένα από τα πιο τυχερά αστέρια, φύλακα της Ανατολής, συνδεδεμένο με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τις Σταυροφορίες και το μικρό τρίγωνο ταλέντου που σχηματίζουν με Ερμή και  Βόρειο Δεσμό, μας δίνει θάρρος κι αποφασιστικότητα να δοκιμάσουμε τα όριά μας, να αξιοποιήσουμε δυνατότητες και να διεκδικήσουμε κάτι καλλίτερο.

    Ο Ποσειδώνας  μόλις έχει γυρίσει ανάδρομος, είναι αργός παντοδύναμος τις ημέρες αυτές κοντά στην Στάση του, και μας βοηθά να συνδεθούμε με νέα πνευματικά και θεϊκά κέντρα  και να κάνουμε υπερβάσεις. Κι επιπλέον η εγγύτητα της Αφροδίτης στην Νέα Σελήνη που είναι πλέον ορατή ως  εσπερινό άστρο, είναι από τους καλλίτερους οιωνούς που επιβεβαιώνει πως η αγάπη  θα είναι  το βαρόμετρο της εξέλιξης κι η μεγαλύτερή μας δύναμη σε αυτόν τον κύκλο.

    Μια συγχρονικότητα που μας φέρνει αρμονία, αμοιβαιότητα, δημιουργικότητα κι ενισχυμένες θηλυκές ενέργειες που θα μας κάνουν να συνδεθούμε με  ιδανικά κι επιθυμίες  και να έλξουμε στη ζωή μας  ειρήνη,  αρμονία, ομορφιά κι  αγάπη. Με το εξάγωνο Αφροδίτης με τον  Άρη στον Ταύρο να μας δίνει επιπλέον την τέλεια γείωση και σταθερότητα για  να συντονιστούμε και να  αξιοποιήσουμε  πρακτικά τις ενέργειες και  να μην μείνουμε μόνο στη θεωρία.

    Την ίδια στιγμή το  τετράγωνο της Αφροδίτης-Χείρωνα είναι ο λόγος που δεν μπορείς να αγνοήσεις τις συναισθηματικές σου πληγές, τις ανασφάλειες, τα αδύναμα σημεία και τις πιθανές ελλείψεις σου. Όλες εκείνες τις επιθυμίες που δεν καλύφθηκαν, τις σχέσεις που σε παραμέλησαν και  δεν συνάντησαν τις ανάγκες σου, την τραυματισμένη αυτοεκτίμηση, οικονομικές ή άλλες δυσκολίες  που μπορεί να συνδέονται με την οικογένεια, την δημιουργικότητα ή την αναπαραγωγική υγεία, η αντιμετώπιση των οποίων είναι τώρα απαραίτητη για την πορεία σου.

    Μια ουράνια ευθυγράμμιση που όπως όλα τα τετράγωνα δείχνει πως χρειάζεται προσπάθεια και πως η ευτυχία δεν θα έρθει από μόνη της αν δεν τα βάλεις με τις σκιές σου και δεν πιστέψεις στις άπειρες δυνατότητές σου και στο δικαίωμά σου στην αφθονία.

    Αν  επηρεάζεσαι από την όψη έχοντας  προσωπικούς πλανήτες και σημεία στο 3ο δεκαήμερο των Παρορμητικών, αυτή είναι η στιγμή  για να αναγνωρίσεις το πρόβλημα και να ξεκινήσεις να αναζητάς  τα εναλλακτικά μέσα  θεραπείας προκειμένου να  το ξεπεράσεις. Έχοντας και την υποστήριξη του Ουρανού που μέσα από την εναρμόνιση με την Αφροδίτη σου δίνει ευκαιρίες και σου δείχνει νέους δρόμους  που μπορείς να ακολουθήσεις.

    Μια πρόσκληση εδώ για να χτίσεις την αυτονομία σου και μια  προσωπική ζωή  που θα μιλά στην καρδιά και την ψυχή σου, επιστρέφοντας στο παρελθόν και τα πρώιμα χρόνια  της ζωής σου, για  να δεις πως το άμεσο περιβάλλον, οι κοινωνικοί, οικογενειακοί και προγονικοί προγραμματισμοί διαμόρφωσαν συνθήκες που ενδεχομένως έχεις ξεπεράσει και χρειάζεται πλέον να αλλάξουν.

    Tα τετράγωνα που σχηματίζουν τα Φώτα με τους Σεληνιακούς Δεσμούς στο 2ο δεκαήμερο των Παρορμητικών, είναι το καρμικό σταυροδρόμι που σε καλεί να διαλέξεις ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον. Που θα σου φέρει ενδεχομένως   συγκρούσεις εσωτερικές κι εξωτερικές, και θα σου ζητήσει να επανεξετάσεις τις δυναμικές σχέσεων και συνεργασιών για να αφήσεις ό, τι   δεν υπηρετεί  την εξέλιξη.

    Ώρα να αναλάβεις την ευθύνη της πορείας σου, να υπερβείς εμπόδια και παλιούς προγραμματισμούς και να απαρνηθείς τις ζώνες ασφάλειας, σχέσεις, συνήθειες, δουλειές, απαιτήσεις της οικογένειας, για να ευθυγραμμιστείς με τον αληθινό σκοπό σου και το μονοπάτι του πεπρωμένου σου.

    Υποστηρικτικό ως προς αυτό είναι το τρίγωνο  που σχηματίζουν τα Φώτα με τον  ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθείς που δίνει σιγουριά  για τα συναισθήματα και τις αποφάσεις όπως και δομή και σταθερότητα στις συναισθηματικές σχέσεις. Σου επιτρέπει να κλείσεις παλιές πληγές, να σταθεροποιήσεις  και να ενδυναμώσεις τις υπάρχουσες σχέσεις και να  δημιουργήσεις καινούριες που θα έχουν  βάσεις, αξιοπιστία, ασφάλεια.

    Σε αυτό το φεγγάρι είναι αξιοσημείωτη η παρουσία  του αστεροειδούς  Δήμητρας Ceres  απέναντι από την Νέα Σελήνη που είναι ανάδρομη στην 14° Αιγόκερω. Η θεότητα  της γεωργίας για τους αρχαίους Ρωμαίους και η μητέρα της Περσεφόνης για τους αρχαίους Έλληνες που διαπραγματεύτηκε για την κόρη της την ζωή στον πάνω και τον κάτω Κόσμο, έρχεται εδώ μας κάνει να αναθεωρήσουμε για πολλά.

     Ένας αστεροειδής που έχει συμβολισμό που μοιάζει με δρεπάνι, αντιπροσωπεύοντας  τις ιδιότητες του ‘’θερισμού’’ που έχει επίσης το αρχέτυπο, την διαδοχή των κύκλων γένεσης και φθοράς στη ζωή μας και τον τρόπο που τις διαχειριζόμαστε,  φωτίζει από το  ζώδιο του Αιγόκερω  τις δομές και τα θεμέλια που χτίζουμε και μας υπενθυμίζει πως έχουμε ανάγκη από συστήματα που θα μας υποστηρίζουν περισσότερο και θα διασφαλίζουν την  ευημερία μας. Με κάποια  από αυτά ενδεχομένως να δοκιμάζονται και να απαιτούν   άμεσες μεταρρυθμίσεις.

    Έτσι σε προσωπικό επίπεδο καλείσαι να δεις αν οι εξωτερικές απαιτήσεις, οι φιλοδοξίες οι δεσμεύσεις κι οι δομές που έχεις χτίσει σου επιτρέπουν να φροντίζεις όσο χρειάζεται τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου και να έχεις εσωτερική ισορροπία.

    Ενώ κοινωνικά φωτίζεται η ανάγκη για μεταρρυθμίσεις  σε θεσμούς, κοινωνικές υπηρεσίες και  συστήματα πρόνοιας, αλλαγές στο οικογενειακό δίκαιο και το εργασιακό καθεστώς, που θα υποστηρίζουν και θα προστατεύουν την οικογένεια, την μητρότητα, την φροντίδα και ανατροφή των παιδιών, τις γυναίκες. Καθώς και θέματα που συνδέονται με  την σίτιση, την παραγωγή της τροφής και την αναπαραγωγή, που μπορεί επίσης στο επόμενο διάστημα να  απασχολήσουν.

    Το Sabian symbol για την μοίρα της Δήμητρας ‘’Πολλά παιχνίδια στο παιδικό τμήμα νοσοκομείου’’ αντιπροσωπεύει το στάδιο όπου ο άνθρωπος φροντίζει τα δημιουργήματά του σε δύσκολες στιγμές, τα παιδιά στα οποία στηρίζει το μέλλον του. Και με την Νέα Σελήνη υπάρχει μια έκκληση για να αναλάβουμε την ευθύνη απέναντί τους και να περιφρουρήσουμε την αθωότητα και την χαρά που είναι η μόνη ελπίδα.

    Αν ανήκεις στο 2ο και στην αρχή του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων νερού και γης με προσωπικούς πλανήτες ή και σημεία κοντά στις 11°- 22°μοίρες, αξιοποίησε την ενέργεια  για να φτιάξεις  τις  σταθερές που θέλεις στη ζωή σου, για να λάβεις και να δώσεις όπου χρειάζεται υποστήριξη και να βάλεις  στόχους, που θα διασφαλίζουν την  εξέλιξη κι ευημερία.

    Άδραξε την ευκαιρία για να  συνδεθείς με την Αγάπη που Είσαι και αυτή που σε περιβάλλει, για να προστατεύσεις αυτά που νοιάζεσαι κι αγαπάς και να φέρεις μια  βαθύτερη αίσθηση σκοπού, ειρήνης, χαράς και σύνδεσης στη ζωή σου.

    Ας αξιοποιήσουμε συλλογικά την Νέα Σελήνη  στον Καρκίνο, ένα από τα πιο δημιουργικά, θεραπευτικά και αναγεννητικά φεγγάρια της χρονιάς που ευθυγραμμίζεται με την φωτεινή  μαγική Πύλη του Σείριου, για να χτίσουμε έναν κόσμο ειρήνης κι αγάπης, που θα τιμά τις συναισθηματικές  και υλικές μας ανάγκες το ίδιο και θα μας δίνει τα μέσα και το όραμα να διατηρούμε τις ευλογίες.

    Η ανάδειξη, η  ενσωμάτωση και  η αποκατάσταση της θηλυκής Αρχής που εδώ φωτίζεται είναι η επόμενη φάση της εξέλιξής μας ως Ανθρωπότητα.

    Καλή ευλογημένη Νέα Σελήνη σε όλους!✨🌙🕊☮

    Με αγάπη💓💓💓

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.