• Ενέργειες Εβδομάδας 1-7 Ιουλίου 2024

    Ενέργειες Εβδομάδας 1-7 Ιουλίου 2024

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 1-7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 ✨🎇

    Αυτή είναι μια εβδομάδα με πολύ δυνατές θηλυκές και υπερβατικές  ενέργειες που μας επιτρέπουν να είμαστε συντονισμένοι με τα συναισθήματα και την ροή, να έχουμε ενοράσεις και την πρόσβαση σε νέα επίπεδα Συνείδησης και δημιουργίας και να βάλουμε τον σπόρο για  κάτι καινούριο.

    Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου στον μήνα του Καρκίνου,  που φιλοξενεί την Στάση  του Ποσειδώνα, την μαγική Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και την ενεργοποίηση της Πύλης του Σείριου, είναι αυτή που θα  σου δώσει καθοδήγηση και θα σε βοηθήσει να πας εκεί που το ένστικτο και η καρδιά σου γνωρίζει  ότι ανήκεις.

    ✨🎇Την Δευτέρα 1/7 το μισό τετράγωνο  του Δία με τον Χείρωνα στην 8° Διδύμων – Κριού, μια όψη έντασης και πρόκλησης, είναι εδώ για να σε κάνει να δεις πως η ανάγκη για επέκταση και προσωπική ανάπτυξη εμποδίζεται από τραύματα και την  έλλειψη πίστης στον εαυτό. Μια ουράνια  ευθυγράμμιση που θα δοκιμάσει την συνείδηση και  τα πιστεύω σου και τον τρόπο που τα εκφράζεις, για να δεις τί χρειάζεται  να αλλάξεις και να θεραπεύσεις.

     Μέσα από αναζήτηση γνώσης, ανταλλαγή πληροφορίας, εμπειριών και ειλικρινείς συζητήσεις, μπορεί να έρθει η βοήθεια και να φωτιστούν βαθύτερα θέματα για να ξεκινήσει η  διαδικασία της θεραπείας. Μια επιρροή που σε καλεί να εξερευνήσεις  εναλλακτικούς τρόπους αυτοβελτίωσης και με πνεύμα αισιοδοξίας να διαχειριστείς τα προσωπικά τραύματα και να προχωρήσεις  με νέα κατανόηση και σοφία.

    ✨🎇Την Τρίτη 2/7 το μισό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού στις 10° Καρκίνου-25° Ταύρου είναι μια ακόμη δευτερεύουσα δυσαρμονική όψη, που μπορεί να φέρει  ένταση, νευρικότητα κι ανησυχία σε όσους επηρεάζονται και ίσως ανατρεπτικά γεγονότα. Με την επιρροή να σου ζητά να επανεξετάσεις τους στόχους σου και να προσεγγίσεις διαφορετικά θέματα που αφορούν την οικογένεια, τα οικονομικά και το αίσθημα της ασφάλειας.

    Κι ενώ μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν, μέσα σε όλα μπορεί τώρα να  ανακαλύψεις μια νέα πτυχή του εαυτού σου και να οδηγηθείς σε μεγαλύτερη αυτογνωσία. Σε κάθε περίπτωση το να αναγνωρίσεις αυτό που δεν δουλεύει, να προσαρμοστείς  σε νέα δεδομένα και να επιδιώξεις τις αλλαγές, θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις με τον καλλίτερο τρόπο την δυναμική της όψης  και να αδράξεις τις πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να  προκύπτουν.

    Την ίδια ημέρα  το ταυ  τετράγωνο του Ήλιου  από την 11° Καρκίνου με τους Σεληνιακούς Δεσμούς σε Κριό-Ζυγό, που αφορά  άμεσα όσους ανήκουν στην αρχή του δευτέρου δεκαημέρου των Παρορμητικών, μπορεί να σου δείξει ότι είσαι σε μια λάθος κατεύθυνση  κι ο τρόπος που  μέχρι τώρα εκφράζεσαι και λειτουργείς, αυτά στα οποία συναισθηματικά βασίζεσαι και η επιθυμία για ασφάλεια, δεν ευθυγραμμίζονται με το μονοπάτι του πεπρωμένου.

    Μια συνθήκη που μπορεί να φέρει κρίσεις κι εντάσεις στις σχέσεις με την οικογένεια και τα κοντινά πρόσωπα και συναισθηματικές δυσκολίες που μπορεί να ενεργοποιηθούν εκ νέου και να δώσουν εξελίξεις στις επερχόμενες εκλείψεις (2.10.2024 και 29.3.2025) είναι ο λόγος για να ξεκινήσεις από τώρα  να αναθεωρείς και να κάνεις  την ηρωική έξοδο από ζώνες ασφάλειας ή σχέσεις συνεξάρτησης που βάζουν  εμπόδια στην προσωπική σου ανάπτυξη κι εξέλιξη. Μια καταλυτική στιγμή για να   δεις  πώς μπορείς να φροντίζεις τις συναισθηματικές ανάγκες σου και παράλληλα να προχωράς στους στόχους,  τις επιδιώξεις σου για να πας τελικά σε αυτό που προορίζεται για εσένα.

    Η Σελήνη στην Φθίνουσα φάση της και για  δυο ημέρες στον Ταύρο μπορεί να μας δυσκολέψει συναισθηματικά  κυρίως τις στιγμές που θα συναντήσει τον Άρη και τον Ουρανό. Ωστόσο  οι αρμονικές ευθυγραμμίσεις στις 2/7  με Κρόνο και  Ποσειδώνα, θα δώσουν ευκαιρίες να αντιμετωπίσουμε τα πιθανά προβλήματα, να διοχετεύσουμε δημιουργικά την ενέργεια, να αποσυμπιεστούμε και  στην φάση Βαλσαμικού που θα είναι στους Διδύμους  να προετοιμαστούμε για τον επόμενο Σεληνιακό κύκλο.

    Η ημέρα αυτή είναι επιπλέον ξεχωριστή κυρίως γιατί φιλοξενεί την Στάση  του Ποσειδώνα στις 29°.56 Ιχθύων που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του για τους επόμενους πέντε μήνες εως τις 7 Δεκεμβρίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο αφύπνισης κι αποκαλύψεων για το προσωπικό και συλλογικό ασυνείδητο που αναμένεται να μας βγάλει από την πλάνη και να  διαλύσει  προηγούμενες  ψευδαισθήσεις.

    Μια επιρροή που έχει τη δύναμη  να απομακρύνει τις παρωπίδες και να δείξει την μεγάλη εικόνα και την αλήθεια, θα σου δώσει σε προσωπικό επίπεδο  την  ευκαιρία  να δεις που βρίσκεσαι στο πνευματικό σου ταξίδι και ποια εξέλιξη είχαν τα όνειρα που έκανες από το 2011 μέχρι τώρα που ο Ποσειδώνας διελαύνει στους Ιχθείς.

    Οι ημέρες ωστόσο κοντά στη Στάση του  πλανήτη, είναι αυτές που έχουν και την μεγαλύτερη ασάφεια, αβεβαιότητα κι επισφάλεια και ίσως φέρουν  απόγνωση από  λάθη κι απώλειες,  πόσο μάλλον όταν όλο αυτό  συμβαίνει στην τελευταία αναιρετική μοίρα του ζωδιακού που είναι καρμική και  εξαιρετικά κρίσιμη.

    Καθώς  ο κοσμικός αγγελιοφόρος Ερμής λίγο πριν φύγει από τον Καρκίνο πραγματοποιεί τρίγωνο με τον υπερβατικό Ποσειδώνα και παίρνει τις ευλογίες του, μπορούμε τώρα να αξιοποιήσουμε την ανεπτυγμένη διόραση, την διαισθητική γνώση και  την φαντασία μας. Να κάνουμε  βουτιά στο συλλογικό ασυνείδητο και τα όνειρά μας και να φέρουμε πίσω  διαμάντια. Να συνδεθούμε με την Πηγή μας, με ανώτερες διαστάσεις και τον ανώτερο θεϊκό  εαυτό για να πάρουμε  την έμπνευση και την αγγελική καθοδήγηση  που έχουμε τώρα ανάγκη.

    Στην συνέχεια  ο Ερμής εισέρχεται  στον γενναιόδωρο και λαμπερό Λέοντα  όπου και θα παραμείνει εως 25/7  και αφού μπει στην Παρθένο θα επιστρέψει ξανά ανάδρομος στο 3ο δεκαήμερο του Λέοντα στις 15/8 για να ολοκληρώσει την πορεία του στο ζώδιο στις 8/9 . Μια επιρροή που θα μας βάλει σε νέο  πυρετό δημιουργικότητας και θα μας φέρει μεγαλύτερη εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και την τάση να ακούμε και μιλάμε από την καρδιά και να  εκφράζουμε με τόλμη, αποφασιστικότητα και πάθος τις ιδέες κι επιθυμίες μας.

    Ιδιαίτερα αν ανήκεις σε ζώδιο της φωτιάς και του αέρα, αυτή η περίοδος θα είναι επιβοηθητική για θέματα μάθησης, επικοινωνίας, διαπραγματεύσεων  και μετακινήσεων, θα σου δώσει νέες πρωτοβουλίες  και  την  ώθηση να  παρουσιάζεις, να μιλάς και να μοιράζεσαι με το κοινό τα ταλέντα σου με μεγαλύτερη σιγουριά κι αυτοπεποίθηση. Ειδικότερα αν δραστηριοποιείσαι στον χώρο του θεάματος, της διασκέδασης ή  σε επάγγελμα με  δημόσια έκθεση.

    ✨🎇Την Τετάρτη 3/7 ο Ερμής   θα αναμετρηθεί  με τον Πλούτωνα σχηματίζοντας αντίθεση στην 1° Λέοντα-Υδροχόου, μια  όψη που αφορά άμεσα  τις πρώτες μοίρες των Σταθερών και μπορεί  να ευθύνεται για  εμμονές,  φοβίες, σκοτεινές σκέψεις, φανατισμό, σκληρές λογομαχίες κι έναν μακιαβελικό τρόπο σκέψης κι έκφρασης που μπορεί να καταλήξει σε παιχνίδια δύναμης και να  καταδυναστεύσει. Με την επιρροή να ενέχει επισφάλεια και πιθανούς κινδύνους  για την επικοινωνία, την δημόσια έκθεση  αλλά και για  νεαρά άτομα, παιδιά και  μικρά ζώα.

    Επιπλέον η επιρροή, αναμένεται να φέρει στο φως  αλήθειες, μυστικά κι ενδεχομένως αποκαλύψεις   για ανθρώπους που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ προσωπικά εφόσον σε επηρεάζει σου επιτρέπει να ερευνήσεις κάτι σε βάθος, να πείσεις χάρη στη δύναμη που έχει τώρα ο λόγος  σου και να μεταμορφώσεις τον τρόπο σκέψης και τις ιδέες σου, έχοντας πρόσβαση σε μια βαθύτερη αλήθεια.

    Την ίδια ημέρα το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον  ανάδρομο Κρόνο στις 19° Καρκίνου-Ιχθύων που ευεργετεί την αρχή του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων του νερού και της γης, σε καλεί να ξαναδείς δεσμεύσεις, σοβαρές συναισθηματικές και οικονομικές αποφάσεις κι επενδύσεις που έχουν τις προοπτικές να μακροημερεύσουν.

    Με την ευθυγράμμιση να σου επιτρέπει να βάλεις σε στέρεες βάσεις  τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να πάρεις ώριμες και κατασταλαγμένες αποφάσεις για την προσωπική  επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε υπογραφές συμβολαίων, συνεταιρισμούς, σημαντικές αγοροπωλησίες κι επενδύσεις, να επισημοποιήσεις  σχέσεις και  να  προχωρήσεις σε εγχειρήματα που μπορούν να  αποδώσουν  σε βάθος χρόνου.

    ✨🎇Την Παρασκευή 5/7 το εξάγωνο του Άρη με τον ανάδρομο Κρόνο στην 20° Ταύρου-Ιχθύων  σε μοίρα που με βάση τα Sabian  symbols προοικονομεί  αιφνίδιες αλλαγές και μας ζητά εγρήγορση, είναι ο λόγος που μπορείς να βρεις τον στόχο όχι μόνο χάρη στην υπομονή και την επιμονή που είναι δεδομένες στο ζώδιο του Ταύρου αλλά και στην ικανότητα να δείχνεις ευελιξία και  προσαρμόζεσαι σε νέα δεδομένα αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που έρχονται.

    Η  ευθυγράμμιση αυτή είναι εδώ για να σε βοηθήσεις τελικά να αναθεωρήσεις προτεραιότητες και τον τρόπο που οργανώνεις  τον χρόνο, την ενέργεια, τα αποθέματά σου για να πετύχεις τους στόχους σου  και  να έχεις  έναν καλλίτερο  έλεγχο της ζωής  σου.

    Την ίδια ημέρα η  Νέα Σελήνη 🌙στην 14° Καρκίνου ♋ που αυτή την φορά πραγματοποιεί σύνοδο  κι ευθυγραμμίζεται με  τον γνωστό  από τους αρχαίους πολιτισμούς  Πνευματικό  μας Ήλιο, τον Σείριο🎇ανοίγει ένα μαγικό  ξεχωριστό portal που μας φέρνει ένα νέο κύμα αφύπνισης, πιθανοτήτων και φώτισης.

    Αυτό το φεγγάρι που έρχεται ανάμεσα σε δυο Πανσελήνους στον Αιγόκερω  είναι η ανάδυση της θηλυκής αρχής και της Ψυχής κι έχει μια μεγάλη θεραπευτική και γόνιμη δύναμη που  θα  σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις στο ιερό κέντρο σου και να  συνδεθείς με τις πραγματικές  ανάγκες κι επιθυμίες σου, όσα θεωρείς πολύτιμα και χρειάζεσαι. Προκειμένου  να κάνεις και να κάνουμε όλοι από αυτό το σημείο ένα συναισθηματικό reset  και να βάλουμε  τον σπόρο για να γεννηθεί σε μια περιοχή της ζωής μας  κάτι καινούριο.

    ✨🎇Το Σάββατο 6/7 το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 23° Καρκίνου-Κριού που αφορά το 3ο δεκαήμερο των Παρορμητικών μπορεί να  είναι μια πρόκληση για τις προσωπικές σχέσεις,  τα συναισθήματα ή τα οικονομικά σου που θα ξυπνήσει παλιά τραύματα κι ανασφάλειες και ίσως δείξει  ανικανοποίητες επιθυμίες και  πιθανές ελλείψεις, καθώς  λειτουργεί παράλληλα με το μισό τετράγωνο Αφροδίτης-Δία που λαμβάνει χώρα την επόμενη ημέρα 7/7.

    Για να ξεπεράσουμε  την διάσταση που προκύπτει ανάμεσα στην ανάγκη γι  ασφάλεια και αφοσίωση στις σχέσεις  και την επιθυμία γι ανεξαρτησία, επέκταση και νέες εμπειρίες, το κλειδί είναι να ενισχύσουμε την αυτοεκτίμηση και να τολμήσουμε την   ειλικρινή κι ανοιχτή  επικοινωνία που μπορεί  να ενδυναμώσει τις σχέσεις και να μας κάνει να βρούμε την πολυπόθητη αρμονία.

    Καθώς την εβδομάδα αυτή η Συνείδηση και η ενεργειακή μας συχνότητα ανεβαίνουν και η θηλυκή Αρχή στον ουράνιο στερέωμα μεσουρανεί, αυτή  είναι  και η στιγμή για να ευθυγραμμιστούμε με το μονοπάτι της Ψυχής μας και να δούμε τον ρόλο που έχουμε έρθει να παίξουμε για  να επαναφέρουμε την ευδαιμονία, για εμάς και τον κόσμο μας.

    Καλή ευλογημένη εβδομάδα

     Καλό ευλογημένο Μήνα σε όλους!✨🎇🕊☮

    Με αγάπη💓💓💓

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.