• Ενέργειες Εβδομάδας 17-23 Ιουνίου 2024 Θερινό Ηλιοστάσιο

    Ενέργειες Εβδομάδας 17-23 Ιουνίου 2024 Θερινό Ηλιοστάσιο

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 17-23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 ✨💫

    ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ🔆

    Αυτή είναι μια σπουδαία εβδομάδα που φέρνει μια μεγάλη αλλαγή στην ενέργεια και μια νέα  εποχή καθώς φιλοξενεί το Θερινό Ηλιοστάσιο που σηματοδοτεί και την αρχή του καλοκαιριού για το Βόρειο ημισφαίριο.

    Μια εβδομάδα όπου κάτω από αρχικά από τις ευθυγραμμίσεις  της Αφροδίτης, του Ερμή  και του Ήλιου  με τον Ποσειδώνα, την   είσοδο τους στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και την  Πανσέληνο στο Αιγόκερω το συναίσθημα θα είναι κυρίαρχο και θα μας οδηγεί.

    ✨💫Την Δευτέρα 17/6 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στην τελευταία αναιρετική 29° Διδύμων-Ιχθύων έρχεται ακριβώς σε μια στιγμή που θέλουμε να αποδράσουμε από τις δυσκολίες και την σκληρότητα  της προηγούμενης εβδομάδας, έχουμε ανάγκη να ξεκουραστούμε, να αναρρώσουμε και μπορούμε να το κάνουμε μέσω της δημιουργικότητας, των ονείρων, της φαντασίας και της προσφοράς.

     Μια υπερβατική όψη που θα προσδώσει μια νότα ευαισθησίας, ρομαντισμού, μαγείας στη ζωή όσων ανήκουν στις τελευταίες μοίρες των Μεταβλητών Διδύμων, Τοξότη, Παρθένου, Ιχθύων αλλά και παράλληλα ασάφεια και συναισθηματική σύγχυση, είναι ο λόγος για να εστιάσεις  εφόσον άμεσα επηρεάζεσαι σε  ταλέντα, δημιουργικότητα, πνευματική δουλειά  και τον αλτρουισμό που είναι τώρα ιδιαίτερα ενισχυμένα, προσέχοντας παράλληλα ωστόσο για δύο ημέρες ακόμη  ποιον εμπιστεύεσαι και σε τί επενδύεις

    Κυρίως γιατί στην αρνητική εκδοχή η όψη λειτουργεί παραπλανητικά και κάτι στο οποίο είχες αρχικά πιστέψει κι εξιδανικεύσει, μπορεί  να αποδειχθεί φενάκη και να  διαψεύσει τις αρχικές προσδοκίες σου. Γεγονός που είναι αποτρεπτικό και για να κάνεις οποιαδήποτε σημαντική αισθηματική ή οικονομική επένδυση, συναλλαγή, αγορά ή αισθητική αλλαγή και  σε προειδοποιεί  να μείνεις μακριά εθισμούς και κατανάλωση ουσιών, που μπορεί να έχουν τώρα ανεπιθύμητα  αποτελέσματα.

    Όλο αυτό  ενισχύεται και από το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα την ίδια μοίρα που φέρνει δυσκολίες στην συγκέντρωση και την κατανόηση και κάνει ακόμη πιο δυσδιάκριτα τα όρια ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, με  αποτέλεσμα την έλλειψη διαύγειας,  τις αυταπάτες, τις λανθασμένες εκτιμήσεις και την νοητική σύγχυση, τα fake news  και τις θεωρίες συνομωσίας  που θα μας αποπροσανατολίσουν.

    Αφροδίτη και Ερμής στον Καρκίνο

    Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη και ο Ερμής μετακινούνται μαζί στο ζώδιο του Καρκίνου ♋για να μεταβάλλουν την εστίαση, τις ανάγκες, τις επιθυμίες, την γλώσσα της αγάπης και τον τρόπο που αλληλοεπιδρούμε, εγκαινιάζοντας  νέους κύκλους για την αισθηματική ζωή, τις αξίες και τις σχέσεις.

    Με την Αφροδίτη να παραμένει στο ευαίσθητο, προστατευτικό και μητρικό ζώδιο του Καρκίνου έως 11/7  και τον Ερμή έως τις 2/7 αυτή  είναι μια στιγμή για να ενισχύσουμε την συναισθηματική ευφυία, τον ρομαντισμό και  την διαίσθηση και να επιλέξουμε  ασφαλή  περιβάλλοντα που μας επιτρέπουν να δίνουμε και να παίρνουμε στοργή, φροντίδα, αγάπη και να νιώθουμε οικεία και άνετα.

    Ώρα για να επιστρέψουμε πίσω στον εαυτό, να ασχοληθούμε με την εσωτερική και προσωπική μας ζωή και να εστιάσουμε σε αυτό που μας παρέχει αίσθημα ασφάλειας, προστασία, φροντίδα και θεωρούμε σπίτι, οικογένεια, περιουσία.

    Ώρα για περισσότερο privacy και για να περάσουμε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, να ζωντανέψουμε αναμνήσεις και να δημιουργήσουμε νέες. Για λόγια από την καρδιά αλλά και για την καρδιά που μπορούν να λειτουργήσουν σαν βάλσαμο, να ζεστάνουν προσωπικές σχέσεις και να  τις δυναμώσουν. Για να  κατανοήσουμε καλλίτερα τις επιθυμίες κι ανάγκες τις δικές μας και των άλλων και να έχουμε μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους.

    Ύστερα από την πολυαστρία στους Διδύμους που μας έκανε να μείνουμε αρκετά στο μυαλό κάτω από τις ενέργειες του Καρκίνου αρχίζουμε να δίνουμε περισσότερη προσοχή στα συναισθήματα, να τα ακούμε περισσότερο και να παίρνουμε τις αποφάσεις μας  με βάση αυτά και  αφήνοντας τα να μας δείχνουν τον δρόμο.

    ✨💫Την Τρίτη 18/6 ο Ερμής και η Αφροδίτη σε χιαστί με τον Πλούτωνα στην 1° Καρκίνου -Υδροχόου είναι ο λόγος που μπορεί να υπάρξουν κρίσεις και πιέσεις σε σχέσεις, αισθηματικές ή οικογενειακές, κι επισφαλείς καταστάσεις για  γυναίκες, νέους και παιδιά.

    Μια επιρροή που ενδέχεται να ενισχύσει φόβους, ανησυχίες, προσωπικές ανασφάλειες και να φέρει στην επιφάνεια  χειριστικές ή κακοποιητικές συμπεριφορές,  σκληρά λόγια,  βία ακόμη και ενδοοικογενειακή, κτητικότητα κι εμμονές, είναι ο λόγος για να κάνεις όπου χρειάζεται  αναπροσαρμογές και να πάρεις μέτρα προφύλαξης.

    Ειδικότερα αν άμεσα επηρεάζεσαι έχοντας πλανήτες και σημεία κοντά στις μοίρες αυτές καλό είναι  να μείνεις μακριά από αρνητικές σκέψεις, αντιπαράθεση, χειριστικά, βίαια  και  τοξικά άτομα, προκειμένου να  αποφύγεις αδιέξοδες καταστάσεις και  μοιραίες συνέπειες.

    ✨💫Την Πέμπτη 20/6 το τετράγωνο του Ήλιου με τον πλανήτη του ονείρων και της ψευδαίσθησης Ποσειδώνα, στην 29 Διδύμων-Ιχθύων που θα είναι λειτουργικό εως και δυο ημέρες  μετά μπορεί να μας μας βρίσκει να ονειροπολούμε και σε κάποιες περιπτώσεις να νιώθουμε κουρασμένοι, χαμένοι κι αποπροσανατολισμένοι. Χωρίς να μπορούμε να αντιληφθούμε τα  κίνητρα ή τα αίτια γύρω από όλα όσα βιώνουμε και ίσως με  μια έλλειψη πίστης στον εαυτό ή  σε έναν σκοπό.

    Ωστόσο η αμφιβολία κι  η αμφισβήτηση είναι συχνά ένα δείγμα εξέλιξης που λαμβάνει χώρα εσωτερικά ή κι εξωτερικά και είναι πολλές ο  δρόμος για να φτάσουμε σε μια βαθύτερη αλήθεια.

    Οπότε η πιο ενδεδειγμένη στάση εδώ είναι  το να εμπιστευτείς το  ανώτερο σχέδιο που υπάρχει για εσένα και να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι  δεν χρειάζεται πάντα να γνωρίζεις και να έχεις όλες τις απαντήσεις. Να αξιοποιήσεις την Ποσειδώνια δυναμική για να ξεκουραστείς και να συνδεθείς με τα πιο δημιουργικά, καλλιτεχνικά και πνευματικά σου κομμάτια, που σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις με υγιή τρόπο την φυγή και την  υπέρβαση που έχεις τώρα  ανάγκη.

    Θερινό Ηλιοστάσιο🔆

    Η 20/6 είναι   μια ημέρα  ξεχωριστή που φιλοξενεί τον Σταθμό στο ταξίδι μας γύρω από τον Ήλιο, το Θερινό Ηλιοστάσιο για το βόρειο ημισφαίριο, που σου επιτρέπει βέβαια να  γιορτάσεις σε όποιο ημισφαίριο και αν βρίσκεσαι, την  ημέρα που αρχίζει να μικραίνει ή  να μεγαλώνει και να εναλλάσσει  την σκυτάλη ανάμεσα στην Αρσενική Γιανγκ και την θηλυκή Γιν ενέργεια.

     Μια παντοδύναμη  ενεργειακά ημέρα για να συνδεθείς και να  αξιοποιήσεις στο έπακρο την θεραπευτική δύναμη της φύσης,  να βρεις περισσότερη αρμονία, εσωτερική ενότητα και να γυρίσεις τον διακόπτη της ζωής σου, βάζοντας  νέες προθέσεις και νέους  στόχους  για το  2ο εξάμηνο του έτους που ξεκινά.

    Και είναι η πιο κατάλληλη στιγμή  στον χρόνο για να το  κάνεις ,καθώς είσοδος του Ήλιου στη 0° Καρκίνου ♋που σχηματίζει τετράγωνο με το σημείο αφετηρίας του την 0° Κριού, το αντίστοιχο 1ο τέταρτο ενός Σεληνιακού κύκλου, είναι ένα  σημείο αποφάσεων που  σου δίνει   μεγάλη ελευθερία βούλησης για να δεις που βρίσκεσαι και  πως θέλεις από εδώ και κάτω να προχωρήσεις.

    Ο χάρτης του Θερινού  Ηλιοστασίου που μας δίνει πληροφορίες για  όλο το επόμενο τρίμηνο, περιγράφει μια δυνατή πνευματικά περίοδο, όπου μέσα στην σύγχυση, την ανησυχία, την ασάφεια και την αβεβαιότητα που φέρνουν  τα τετράγωνα Ήλιου, Ερμή, Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στην τελευταία αναιρετική Ιχθύων καλούμαστε να  βρούμε τα βαθύτερα σημεία επαφής και σύνδεσης και να ενισχύσουμε την πίστη μας και να πιαστούμε από κάτι μεγαλύτερο.

    Ο κυβερνήτης του χάρτη  η Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο  στους Ιχθείς μας λέει πως χρειάζεται κάτι περισσότερο από την αναζήτηση γνώσης και  εμπειριών  για να βγούμε από την οποιαδήποτε έλλειψη  και καταπίεση και να διευρύνουμε ορίζοντες. Και αυτό είναι το να κάνουμε έργο για τα οράματά μας και  να βρούμε τρόπους να τα εφαρμόσουμε στην πράξη ατομικά  και συλλογικά, κάνοντας  για παράδειγμα κάτι έμπρακτα σε τομείς κοινωνικής πρόνοιας, υγείας και  περίθαλψης όπου υπάρχουν κι οι μεγαλύτερες ανάγκες.

    Ο χορηγός την Σελήνης Δίας στου Διδύμους δηλώνει ότι η πληροφορία και η επικοινωνία  θα είναι σε πολλές περιπτώσεις το κλειδί και βέβαια τα τρίγωνα του Δία  με  Πλούτωνα και  Ουρανό είναι ενδείξεις πως η οι κοινότητες, η  νέα τεχνολογία, οι παντοδύναμες συμμαχίες και η δύναμη της Πίστης θα κινήσουν βουνά.

    Μέσα σε όλα το αίσθημα του ανήκειν, οι ρίζες, το παρελθόν, οι αναμνήσεις σου, και αυτό που είναι για εσένα βάση, σπίτι, οικογένεια, πατρίδα, τιμά  τον συναισθηματικό σου κόσμο και καλύπτει τις βαθύτερες ανάγκες σου, με την πολυαστρία στον Καρκίνο, θα είναι σε αυτό το τρίμηνο  το μεγαλύτερο ζητούμενο.

    ✨💫Την Παρασκευή 21/6 το εξάγωνο  Ερμή-Άρη στην 9° Καρκίνου-Ταύρου είναι μια γόνιμη και παραγωγική όψη  που δημιουργεί τις καλλίτερες συνθήκες για να επικοινωνήσουμε  και να περάσουμε όμορφα με φίλους, οικογένεια κι αγαπημένα πρόσωπα,  να μοιραστούμε συναισθήματα κι αναμνήσεις

    Μια επιρροή που παράλληλα προάγει την φυσική ενέργεια και την καλή επιχειρηματολόγηση, θα σου δώσει την αποφασιστικότητα, την πρωτοβουλία και αίσθημα σκοπού ώστε να υλοποιήσεις  ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, που εδώ  θα παίρνει την  συγκατάθεση πρώτα από την καρδιά.

    ✨💫Το Σάββατο 22/6 η παντοδύναμη Πανσέληνος 🌕στην 1°.07΄Αιγόκερω ♑ θα σου  θυμίσει ότι μεγάλωσες και θα σε κάνει να δεις πιο ξεκάθαρα για τι και για ποιόν παλεύεις.

     Θα σου φέρει ενδεχομένως τα εύσημα για σχέδια, στόχους και προσπάθειες αλλά και  μπορεί να σου δείξει τις ελλείψεις κι αποτυχίες σου, για να πάρεις την ευθύνη, να βάλεις νέες προτεραιότητες σε προσωπική κι επαγγελματική σου ζωή  και να απελευθερώσεις αυτό που  πλέον δεν λειτουργεί.

    Από αυτή την εβδομάδα κάτω από τις κυρίαρχες  ενέργειες του Καρκίνου μπορείς σταδιακά  να αφήσεις τον θόρυβο του εξωτερικού κόσμου, την ατελείωτη σκέψη, αναζήτηση και τις πολλαπλές αλήθειες που υπήρχαν στον μήνα των Διδύμων κι επιστρέφοντας πίσω στον εαυτό σου, να αφουγκραστείς την εσωτερική σου αλήθεια, τις συναισθηματικές σου ανάγκες να του δώσεις αυτό που πραγματικά χρειάζεται.

    Καλή ευλογημένη Εβδομάδα

    Καλό  ευλογημένο  Καλοκαίρι σε όλους!✨🔆☮

    Με αγάπη💓💓💓

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.