• Καζίμι: Σύνοδος Ερμή Ήλιου στους Διδύμους

    Καζίμι: Σύνοδος Ερμή Ήλιου στους Διδύμους

    ΚΑΖΙΜΙ: ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΡΜΗ-ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ✨♊💫

    14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

    Είναι αποκαλυπτικό και άκρως θεραπευτικό το Καζίμι, η ευλογημένη σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο που πραγματοποιείται σήμερα 14 Ιουνίου  στην 24°-25° Διδύμων  ώρα 18.32 για την Ελλάδα.

    Κυρίως γιατί αυτό το βάπτισμα πυρός του Ερμή γίνεται στη θέση κυριαρχίας του  που του προσδίδει  ευστροφία, ευελιξία, γρήγορα αντανακλαστικά και μεγάλη προσαρμοστικότητα.

    Όμως είναι αυτή τη φορά και σε μια μοίρα που σχηματίζει  εξάγωνα με τον  Χείρωνα, με τον αστεροειδή Υγεία και την Έριδα και μάλιστα με την συμμετοχή της  Αφροδίτης που βρίσκεται σε απόσταση ανάσας από το σημείο, όψεις που υπόσχονται συμφιλίωση και εξυγίανση σε σχέσεις  και σε προβλήματα που χρονίζουν και καλλίτερες επιλογές.

    Καθώς ο πλανήτης της νόησης, της επικοινωνίας και της λογικής μπαίνει στην καρδιά του Ήλιου αλχημίζεται και αναγεννάται, μας φέρνει μια νέα γνώση, αντίληψη, πληροφορία που μπορούμε από τώρα να αξιοποιήσουμε.

    Μια φάση εποικοδομητική για τον Ερμή στον ταξίδι του γύρω από τον Ήλιο, που μετά από αυτήν την ανώτερη σύνοδο και εως την επόμενη αναδρόμηση, μας δίνει την δυνατότητα να επιτύχουμε πολλά, να πάρουμε νέες αποφάσεις, να αλλάξουμε πορεία και πολλά από τα δεδομένα της ζωής μας.

    Τί νέο λοιπόν έρχεται τώρα στη συνείδηση σου και τι σκοπεύει να κάνεις με αυτή την νέα γνώση;

    Η σημερινή ημέρα έχει διαύγεια και μπορεί να σου δώσει λύσεις και υποστήριξη που προέρχεται από πρόσωπα και μηνύματα και σου επιτρέπει να  αφομοιώσεις και να επεξεργαστείς ευκολότερα τα δεδομένα, να επιχειρηματολογήσεις καλλίτερα, να διαπραγματευτείς πιο έξυπνα και αποτελεσματικά.

    Την ίδια στιγμή σου φέρνει καλλίτερη αυτοσυνείδηση και σε κάνει να εστιαστείς στο ουσιαστικό να μοιραστείς τις ιδέες σου που μπορεί τώρα να είναι εξαιρετικές και  να διευρύνεις υπάρχουσες γνώσεις και  κοινωνικά δίκτυα.

    Όσο για την  συγκλίνουσα σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης, αυτή φωτίζει τις σχέσεις σου, τις αξίες, την δημιουργικότητα, αυτά που επιθυμείς να έχεις στη ζωή σου και την αισθητική σου και σου δείχνει νέους δρόμους  για να τα ανανεώσεις και διαμορφώσεις ως προς αυτά ακόμη καλλίτερες συνθήκες.

    Αξιοποίησε αυτό το παράθυρο ευκαιρίας που λαμβάνει χώρα μεταξύ δυο τετραγώνων Ερμή-Κρόνου και Ερμή -Ποσειδώνα  (στις 12/7 και 17/7 αντίστοιχα) που αυτές τις ημέρες μας δυσκολεύουν, για να κάνεις ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, να επιλύσεις παρεξηγήσεις και διαφορές, να βρεις λύσεις σε θέματα πρακτικά και αυτά που αφορούν την σωματική ή την ψυχολογική σου υγεία, για να ξεμπλοκάρεις και να υπερβείς τα εμπόδια και αλλά και την ασάφεια που μπορεί τώρα να κυριαρχούν σε μια περιοχή- οίκο της ζωής σου.

    Η επιρροή αφορά τα Μεταβλητά, Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθείς στο 3ο δεκαήμερο και μπορεί να αξιοποιηθεί ιδιαίτερα εποικοδομητικά από όλα τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς σε θέματα που αφορούν την  μάθηση, την επικοινωνία, την εκπαίδευση, το εμπόριο, τις εκδόσεις, την διαφήμιση, τα κοντινά ταξίδια, τα media, τα μεταφορικά μέσα, τις σχέσεις με το άμεσο συγγενικό  και γειτονικό περιβάλλον.

    Ενώ το ημιεξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ενισχύει την επιθυμία για πρωτοτυπία και αλλαγές, δίνει ματιές στο μέλλον κι ενδεχομένως νέες πληροφορίες  που δεν περίμενες σε σχέση με όλα τα παραπάνω.

    Το Sabian symbol της συνόδου ‘’Ένας άνδρας κλαδεύει φοινικιές’’ εκφράζει την ικανότητα να να διατηρούμε τον έλεγχο του περιβάλλοντος να συγκεντρώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και την επιδεξιότητα προκειμένου να επέμβουμε σε αυτό και να διαμορφώσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

    Και αυτή είναι πραγματικά μια από τις ουράνιες ευθυγραμμίσεις όπου μπορείς να ανοίξεις το μυαλό και την καρδιά σου, να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου για  να συνδεθείς με τον ανώτερο εαυτό σου και  να λάβεις ανώτερη καθοδήγηση, που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου και να εξελιχθείς.

    Μια στιγμή για να επαναπρογραμματίσεις  τις σκέψεις σου και να θεραπεύσεις το νοητικό σου, ώστε να μην εστιάζεις στα αρνητικά και να μην επιτρέψεις σε παλιές πληγές να σε καθορίζουν. Να αρχίσεις να βλέπεις τη ζωή σου από ένα νέο διαφορετικό και πιο αισιόδοξο πρίσμα και να περάσεις το κατώφλι μιας καινούριας πραγματικότητας.

    Καλό ευλογημένο Καζίμι σε όλους!✨💫

    Με αγάπη💓💓💓

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.