• Ενέργειες εβδομάδας 10-16 Ιουνίου 2024

    Ενέργειες εβδομάδας 10-16 Ιουνίου 2024

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ✨💫

    10-16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

    Αυτή είναι μια εβδομάδα αρχικά με ένταση, απαιτήσεις κι  εμπόδια που  μπορεί να μας ρίξουν την διάθεση και να ταλαιπωρήσουν.Κυρίως γιατί βρισκόμαστε κάτω από την δύσκολη επιρροή του Κρόνου που σχημάτισε το Σαββατοκύριακο τετράγωνα με τον Ήλιο και την Αφροδίτη και μας κάνει να νιώθουμε  ήδη  περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι σε  δεσμεύσεις, ευθύνες και πράγματα που πρέπει  να κάνουμε και όχι που  θέλουμε και μας πηγαίνουν μπροστά.

    Ενώ ακολουθεί το τετράγωνο του  Ερμή με  τον Κρόνο που μας καλεί επιπλέον να τραβήξουμε διαχωριστικές γραμμές και να αναθεωρήσουμε πολλά  για να  βελτιώσουμε τις συνθήκες μας καθώς και το  τετράγωνο του  Άρη- Πλούτωνα σε σταθερή ποιότητα  που είναι ένα από τα πιο δύσκολα κι ασκεί ήδη σε κάποιους μεγάλη πίεση.

    Ωστόσο  τις ημέρες αυτές δεν παύουν να  υπάρχουν και σπουδαίες ευκαιρίες για αυτοανακάλυψη,  ανάπτυξη και θεραπεία που δίνουν  την δυνατότητα να δούμε και να διαχειριστούμε τα θέματα μας διαφορετικά.

    ✨💫Όπως είναι η ευνοϊκή ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Χείρωνα με εξάγωνο στην 22° Διδύμων-Κριού που πραγματοποιείται την Τρίτη 11/6 . Μια επιρροή που μας δίνει την δύναμη να θεραπεύσουμε και να τονώσουμε  την αυτοαξία, την αυτοαγάπη και την δημιουργικότητα, μέσα από σχέσεις που μας δίνουν την ανάλογη υποστήριξη αλλά και χάρη στην δική μας ικανότητα να αποδεχόμαστε και να αγκαλιάζουμε ολοκληρωτικά τον εαυτό μας και τις πραγματικές ανάγκες κι επιθυμίες μας.

    ✨💫Την Δευτέρα 10/6 βρισκόμαστε επιπλέον με διαφορετική διάθεση κι ενέργεια αφού ο πλανήτης της δράσης και της θέλησης Άρης, έχει μετακινηθεί στο γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει έως τις 20 Ιουλίου.

    Μια θέση  αδύναμη για τον Άρη αφού εδώ καλείται να εγκαταλείψει τα όπλα που είχε στον στον φλογερό Κριό και να  λειτουργήσει σε  ένα ειρηνικό περιβάλλον Αφροδίτης που τον κάνει  λιγότερο παρορμητικό, πιο αργό  και συντηρητικό.

     Με την  διέλευση να  φέρνει για το επόμενο διάστημα μια αίσθηση γείωσης, περισσότερη επιμονή και  υπομονή για  να αφοσιωθούμε σε projects και στόχους που  μπορεί να  βάλαμε όσο ο Άρης ήταν στον  Κριό (από 30 Απρίλη), προκειμένου να αρχίσουμε να χτίζουμε προς αυτά και να εξασφαλίσουμε αποτελέσματα  με διάρκεια.

    Μια επιρροή  που πρόκειται να  κινητοποιήσει σταδιακά  όλο τον Σταθερό Σταυρό Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους και μπορεί να αξιοποιηθεί   εποικοδομητικά από  τα ζώδια της γης και του νερού, είναι εδώ για να  μας  βοηθήσει  να δουλέψουμε ενδεχομένως περισσότερο υπεύθυνα και να προχωρήσουμε   με αργά και σταθερά βήματα προς ό,τι θέλουμε να υλοποιήσουμε.

    Μια συνθήκη που μας επιτρέπει να  ρίξουμε ρυθμούς και να ασχοληθούμε επιπλέον με τις προσωπικές ανάγκες μας και  την φυσική μας κατάσταση, να ικανοποιήσουμε αισθήσεις  αλλά και να δούμε τις βάσεις μας, τις σταθερές, τα οικονομικά και τις  αξίες της ζωής μας και  να τις εξυγιάνουμε. Αρκεί να  αποφύγουμε  μέσα σε όλα την κτητικότητα, την πεισματική συμπεριφορά  και κάποιες φορές την οκνηρία και παθητικότητα που συχνά χαρακτηρίζουν αυτήν την θέση και  μπορεί να λειτουργήσουν  αρνητικά για την πρόοδο των θεμάτων μας και να μας κρατήσουν στάσιμους.

    ✨💫Την Τρίτη 10/6  το τετράγωνο  Άρη -Πλούτωνα στην 1 Ταύρου-Υδροχόου που τελειοποιείται είναι μια σκληρή όψη που από μέρες απειλεί  την ηρεμία μας και οξύνει τις αντιπαραθέσεις. Μια ενέργεια μεγατόνων  που μπορεί να ευθύνεται για τις εντάσεις, τον θυμό  και την  αυξημένη libido και ίσως μας φέρει σε επαφή με δύσκολους ανθρώπους και καταστάσεις που  μας προκαλούν,  θέλουν να χειραγωγήσουν και να περάσουν την δική τους agenda, ή απειλούν  με έναν τρόπο τα κεκτημένα και τα οικονομικά μας. Μια όψη που  μπορεί να είναι και ο καταλύτης για να αναθεωρήσουμε και να μεταμορφώσουμε ατομικά και συλλογικά την διαχείριση των οικονομικών και των φυσικών πόρων όπως και την αλληλεπίδραση με την τεχνολογία, τις κοινότητες και τα κοινωνικά δίκτυα που βρίσκονται στην δικαιοδοσία του Υδροχόου.

    Μια κοσμική επιρροή που εκτός των άλλων έρχεται σαν  κεραυνός εν αιθρία  να αναζωπυρώσει  πολεμικά μέτωπα, φέρνοντας ενδεχομένως βίαια και δραματικά γεγονότα  προσωπικά και συλλογικά αλλά κι έντονα γεωφυσικά φαινόμενα  όπως τουλάχιστον υποδηλώνεται  και από τις  μοίρες Άρη/ Πλούτωνα  που έχουν στα Sabian symbols  τον συμβολισμό ‘’καταιγίδας’’.

    Ένας λόγος για να προσέξεις αυτές τις ημέρες  ιδίως αν ανήκεις στις πρώτες μοίρες των Σταθερών, την δράση και τις αντιδράσεις σου και να αποφύγεις να  αναλωθείς σε  διαμάχες και αναμετρήσεις που μπορεί να καταλήξουν πολύ άσχημα. Να μείνεις μακριά από σκοτεινή και τοξική ενέργεια αλλά και να αξιοποιήσεις την τεράστια δυναμική της όψης  για να φέρεις εις πέρας κάτι δύσκολο, ένα απαιτητικό  επαγγελματικό project ή μια μεγάλη φιλοδοξία, έχοντας ωστόσο κατά νου ότι  εξουθένωση, οι κίνδυνοι, τα ατυχήματα αλλά και οι ολέθριες συνέπειες από ατοπήματα την ίδια στιγμή  παραμονεύουν.

    ✨💫Την Τετάρτη 12/6 καλούμαστε να εξετάσουμε και να δούμε κάτι πιο σοβαρά αφού είναι η ημέρα που ο Ερμής πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Κρόνο στην 19° Διδύμων -Ιχθύων.

    Κάτω από την επιρροή που μπορεί  να φέρει αυστηρή κριτική, παρανοήσεις, καθυστερήσεις κι αναβολές στην επικοινωνία, την μετακίνηση, τα  σχέδια σου,  καλείσαι  να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ό,τι ακούς, λες και μαθαίνεις και να ξεκαθαρίσεις ποια θα  είναι τα κατάλληλα επόμενα βήματα.

    Να πεις κάποια όχι αλλά και να δεις τις δικές σου ανασφάλειες, αδυναμίες και κυρίως πεποιθήσεις που σε κάνουν να αμφιβάλλεις και αμφισβητείς τις ιδέες, τις ικανότητες κι επιλογές σου, σε εμποδίζουν να εκφράσεις  στους άλλους αυτά που θές και σε κρατούν τελικά μακριά από την προσωπική εξέλιξη και την εκπλήρωση.

     Κι ενώ μπορεί παράλληλα να δέχεσαι από κάπου κριτική, αυτή είναι η στιγμή να προσέξεις κυρίως την δική σου  αυτοκριτική  που κάτω από την όψη μπορεί να είναι ιδιαίτερα αυστηρή  και να υπονομεύσει την δράση και τις αποφάσεις σου.

    Οι μεγαλύτερες παγίδες  της όψης είναι οι φόβοι μας  και το να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο,  η  σκληρή αυτοκριτική και   το να νιώθουμε αποσυνδεδεμένοι από τους άλλους ή να θέλουμε να απομονωθούμε επειδή δεν βρίσκουμε κοινό τόπο συνεννόησης.

    Ενώ τα δώρα είναι να αναγνωρίσουμε τις αντιφάσεις και να επαναπροσδιορίσουμε  όσα πιστεύαμε πριν πάρουμε βγάλουμε συμπεράσματα κι αποφασίσουμε. Κι ακόμη να κάνουμε ενδοσκόπηση, εστίαση  σε λεπτομέρειες και πλάνο για να βγούμε από αδιέξοδα  και να επιτύχουμε ‘’δύσκολους’’  στόχους.

    Γι αυτό δώσε πίστωση χρόνου μέχρι να έχεις όλα τα δεδομένα κι ανέβαλλε σημαντικές επαφές, συμφωνίες ή την υπογραφή συμβολαίων που μπορεί να έχουν μια καλλίτερη τύχη δυο ημέρες αργότερα, όταν ο Ερμής  θα σχηματίσει σύνοδο Καζίμι με τον Ήλιο και θα δεχθεί όλες τις ευλογίες στην προστατευτική αγκαλιά του.

    ✨💫Την Πέμπτη 13/6 το εξάγωνο του Ήλιου-Χείρωνα στην 22° Διδύμων-Κριού  αλλά και αυτό του Ερμή- Χείρωνα που πραγματοποιείται στην ίδια μοίρα την επόμενη μέρα, θα  δώσει ένα νέο επίπεδο Συνείδησης  και  μια νέα προοπτική θεραπείας σε όσους ανήκουν στην αρχή του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς.

    Την δυνατότητα να κατανοήσεις και να επαναπρογραμματίσεις τους νοητικούς σου περιορισμούς, να αναπτύξεις  δεξιότητες, να δώσεις ή να λάβεις υποστήριξη, καθοδήγηση, νέα γνώση και σοφία που θα βοηθήσουν στην επούλωση κάθε είδους τραυμάτων, συναισθηματικών, ψυχολογικών ή και  οικονομικών. Μια υπέροχη στιγμή για θεραπεία μέσω του λόγου, της προσωπικής έκφρασης και της γραφής, για ψυχανάλυση, συμβουλευτική, ακόμη κι αλληλεπίδραση με νεαρότερα άτομα, παιδιά ή  κατοικίδια που μπορεί να αποδειχθεί εξίσου ευεργετική κι εποικοδομητική και για τα δυο μέρη.

    ✨💫Όσο για το Καζίμι Ήλιου-Ερμή στην 24° Διδύμων  την Παρασκευή 14/6 αυτό είναι από μόνο του αρκετό για να σε απαλλάξει από την προηγούμενη ταλαιπωρία καθώς  δημιουργεί  τις πρόσφορες συνθήκες για να ενισχύσεις επικοινωνιακές δεξιότητες και να έχεις διαύγεια ώστε  να πάρεις τις καλλίτερες δυνατές αποφάσεις. Μια χρυσή ευκαιρία για να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις επιπλέον σχέσεις με αδέλφια και το άμεσο κοντινό περιβάλλον, να αποκαταστήσεις  πιθανές παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις που είχαν δημιουργηθεί  και  να αξιοποιήσεις σε μια περιοχή οίκο της ζωής  νέα γνώση και υποστήριξη για την επίτευξη στόχων  που μπορεί να συνδέονται με  την εκπαίδευση, το εμπόριο,  τα media, τις εκδόσεις,  τις σύντομες μετακινήσεις, τα  μεταφορικά μέσα, την τοπική κοινότητα.

    Την ίδια ημέρα η Σελήνη σε φάση 1ου Τετάρτου 🌓στην 23°.39΄ Παρθένου ♍σε τετράγωνο με την μπορεί να μας  προς στιγμή να δυναμώσει την φωνή της αμφιβολίες, την εσωτερική  ή  εξωτερική κριτική όμως κάτω από το  Καζίμι Ηλίου-Ερμή θα μας  επιτρέψει τελικά να εστιαστούμε στο εδώ και στο τώρα και με μεθοδικότητα, γρήγορα αντανακλαστικά, περιέργεια και προσαρμοστικότητα  να αξιοποιήσουμε όλα τα διαθέσιμα μέσα και τις πληροφορίες για να αρχίσουμε να κάνουμε χρήσιμες  βελτιώσεις κι αλλαγές στην υγεία, την εργασία και την καθημερινότητα.

    ✨💫Το Σάββατο  15/6 το καθόλου αμελητέο μισό τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που σχηματίζεται  στις 4° Ταύρου-19° Ιχθύων αντίστοιχα, μας υπενθυμίζει πως ο χειρότερος εχθρός είναι η αδράνεια και φυσικά ο φόβος κι οι ανασφάλειες που μας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν κι εγκλωβισμένους σε δομές και καταστάσεις που υπομένουμε ενώ χρειάζεται  να εγκαταλείψουμε. Και είναι εδώ  για να αναγνωρίσουμε αυτό που υπονομεύει την ανάπτυξή μας και  μας επιβραδύνει προκειμένου  να πάρουμε την δύναμή μας πίσω και μπορέσουμε να προχωρήσουμε με νέα σοφία και μεγαλύτερη ωριμότητα.

    Στο σύνολο της αυτή η εβδομάδα  μπορεί να μην είναι  η πιο ιδανική για να  επενδύσεις σε όνειρα, προσδοκίες κι υποσχέσεις  όπως μπορείς να κάνεις την επόμενη, όμως έχει ρεαλισμό και  πληροφορία, που σε κάνουν  να δεις τη ζωή και τις δεσμεύσεις σου περισσότερο αντικειμενικά. Και ακόμη να νιώσεις σε κάποιες περιπτώσεις παραγωγικός/ή,  ότι διεκπεραίωσες πολύ περισσότερα από όσα πίστευες, είσαι σε θέση να πάρεις καλλίτερες αποφάσεις και μπορείς επιτέλους  να περιμένεις  την  πολυπόθητη επιβράβευση που θα είναι ανάλογη με το μέγεθος της προσπάθειας.✨

    Καλή ευλογημένη και δημιουργική εβδομάδα σε όλους!✨🕊☮

    Με αγάπη💓💓💓

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.