• Ενέργειες εβδομάδας 3-9 Ιουνίου 2024

    Ενέργειες εβδομάδας 3-9 Ιουνίου 2024

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

    3-9 Ιουνίου 2024

    Αυτή είναι μια σπουδαία  και για κάποιους ιδιαίτερα υποσχόμενη εβδομάδα που μέσα θετικές δονήσεις αλλά και κομβικές  πλανητικές συναντήσεις, μια πολυαστρία στους Διδύμους και  μια Νέα Σελήνη  στο ζώδιο  φέρνει έναν κατακλυσμό έμπνευσης, επαφών και δημιουργικών ιδεών,  που θα ανανεώσουν και θα δώσουν σημαντικές ευκαιρίες γι ανάπτυξη.

    ✨💫Την Δευτέρα 3/6 με την Σελήνη σε φθίνουσα φάση Βαλσαμικού αρχικά στον Κριό και στην συνέχεια στον Ταύρο μπορεί να έχουμε ανάγκη από ξεκούραση κι αποτοξίνωση, να αδειάσουμε τις αποθήκες του μυαλού και της ζωής μας, να ξεχορταριάσουμε απ’ ό,τι δεν θέλουμε και δεν χρειαζόμαστε να πάρουμε μαζί μας στον επόμενο Σεληνιακό κύκλο. Και μπορεί να βρισκόμαστε στο στάδιο που συμβολίζει τα πιο χαμηλά επίπεδα φυσικής ενέργειας για όσο το  φως της Σελήνης  χάνεται, όμως έχουμε  στα χέρια μας μια δύναμη θεραπείας αφού μπορούμε από εδώ να συνδεθούμε και να ακούσουμε καλλίτερα όσα έχουν να μας πουν  τα συναισθήματα, η διαίσθηση και το υποσυνείδητο.

    Σε αυτή τη Σεληνιακή φάση  υποδεχόμαστε το πολύ σπουδαίο τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα. Μια ενέργεια που ξεκλειδώνει αμέτρητες πιθανότητες, μοιράζει υποσχέσεις επιτυχίας και είναι μοναδική αφού συμβαίνει ύστερα από εκατοντάδες χρόνια ξανά με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου.

    Αυτή είναι για την ακρίβεια μια Ανώτερη δύναμη, η  δύναμή σου, η δύναμή μας και η δύναμη όλων  στη νιοστή. Είναι το να πάρεις την καλή τύχη και τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μεταμορφώσεις την ζωή σου, να δημιουργήσεις  και να επιτύχεις κάτι σπουδαίο και  μεγάλο που για σένα μπορεί να είναι  το να βγεις ενδεχομένως  από ένα μακροχρόνιο αδιέξοδο.

    Ο Δίας/Πλούτωνας είναι η ενέργεια που θα σε ενώσει με τους άλλους για έναν ιερό Σκοπό, για να ασκήσεις μεγαλύτερη επιρροή, να δώσεις πνοή σε συλλογικά οράματα και να  αλλάξεις την ζωή την δική σου και των άλλων, μεριμνώντας παράλληλα για όσους  βρίσκονται  σε  ανάγκη.

    Είναι το να γνωρίσεις άτομα που μέσα από το παράδειγμα και την υποστήριξή τους, θα σε αναδείξουν, θα αναγνωρίσουν την αξία σου και θα σου ανοίξουν έναν δρόμο για  να ζεις καλλίτερα και με βάση τις πραγματικές ανάγκες σου.

    Είναι το να συλλέξεις γνώσεις, ιδέες, πληροφορίες, αποθέματα  και να τα αξιοποιήσεις για να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου, να θεραπεύσεις προβλήματα και δημιουργήσεις  ένα μέλλον  καλλίτερο για σένα και για όλους.

    Είναι ο καταλύτης για αν ανεβούμε εφόσον  το επιλέξουμε από τις πιο χαμηλές και σκοτεινές δονήσεις στις πιο υψηλές και φωτεινές, να θεραπευτούμε φυσικά και πνευματικά και να συναντηθούμε με την κοσμική Αφθονία.

    Και ακόμη είναι η ώθηση για να βρούμε νέες μεθόδους και να εφαρμόσουμε νέα μέτρα για να προστατέψουμε από καταστροφές το περιβάλλον και τον Πλανήτη, διασφαλίζοντας την πρόοδο, την ευημερία και την ελπίδα ότι θα ζούμε σε έναν Κόσμο καλλίτερο.

     Την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στην 29° αναιρετική Ταύρου-Ιχθύων είναι η όψη που συνδέει την πίστη με την λογική, το όνειρο με την πραγματικότητα και τα πρακτικά μέσα υλοποίησης  κι εμάς με τα πάντα ,αφού μας επιτρέπει να συναισθανόμαστε,  να διαισθανόμαστε και να  πιστεύουμε σε όσα ακόμη δεν βλέπουμε και δεν εξηγούνται με την λογική, όμως μας δίνουν μια μαγική πρόσβαση στην κοσμική Συνείδηση και την σοφία του Σύμπαντος.

    Μια ουράνια συγχρονικότητα  που μας δείχνει πως από εδώ την τελευταία αναιρετική  μοίρα του ζωδιακού θα έρθει η έμπνευση, τα αγγελικά μηνύματα και η θεία  καθοδήγηση για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να αλλάξουμε την εξωτερική πραγματικότητα και να δώσουμε  σχήμα σε όνειρα και ιδανικά.

    Μια πολύ δυνατή στιγμή όπου η προσευχή, ο διαλογισμός, ο δημιουργικός οραματισμός και οποιαδήποτε πνευματική πρακτική αγαπάς κι εμπιστεύεσαι, μπορεί να κάνει θαύματα και να  αποδώσει.

    ✨💫Την Τρίτη 4/6 πραγματοποιείται η πολύ σπουδαία σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο που είναι μια ακόμη ευλογημένη αναλαμπή από το Πεντάκτινο Αστέρι της.⭐✨

    Ένα μοναδικό Καζίμι όπου ο πλανήτης της Aγάπης συναντά με ανώτερη Σύνοδο τον Ήλιο στη 14° Διδύμων  και ξαναγεννιέται ως εσπερινό άστρο, είναι το αστρολογικό γεγονός που μας επιτρέπει να γιορτάσουμε μια από τις πιο όμορφες δονήσεις που μπορούμε να έχουμε ενεργειακά και πνευματικά αυτό το διάστημα.

    Ένας νέος κύκλος με διάρκεια 9 μήνες  διαφορετικός από τον προηγούμενο που συνέβη στο ζώδιο του Λέοντα,  υπόσχεται να δώσει έναν νέο κοσμικό καρδιακό παλμό, νέο νόημα και νέα ζωή  σε όλα όσα βρίσκονται κάτω από την δικαιοδοσία της Αφροδίτης κι έχουν να κάνουν με την  αισθητική, τις αξίες, τον έρωτα, την  δημιουργικότητα, τις επιθυμίες, τις ανάγκες, τα οικονομικά μας.

    Μια ενέργεια που θα ανοίξει το Κέντρο της καρδιάς και θα αποκαταστήσει σε όποιο σημείο του ωροσκοπίου σου συμβαίνει την σχέση σου με τους άλλους και την αυτοαξία. Μια επιρροή που θα σε κάνει να  αγαπήσεις από την αρχή εσένα,  τη ζωή, ένα  πρόσωπο ή και μια ιδέα. Καθώς με την Αφροδίτη στο πνευματώδες ζώδιο των Διδύμων η αγάπη περνά πάντα από το φίλτρο του μυαλού και οτιδήποτε μπορεί να αφήσει εδώ ένα ξεχωριστό αποτύπωμα, θα καταφέρει τελικά να μας  προσελκύσει και  να μας κατακτήσει.

    Ώρα για μια διαφορετική προσέγγιση και για  ατελείωτες συζητήσεις, κοινωνική διασύνδεση, διπλωματία, παιχνίδι, χιούμορ και φλερτ. Για να  συλλέξεις καινούριες εμπειρίες και στιγμές  και να επενδύσεις στις ιδέες και το πνεύμα σου. Να αναζητήσεις σε οποιαδήποτε σχέση σου  σύμπνοια, κατανόηση,  έμπνευση και τα κοινά  σημεία  που σας  ενώνουν πριν καταλήξετε οπουδήποτε αλλού. Κι από ένα ζώδιο επιδεξιότητας και επινοητικότητας,  να καταφέρεις επιπλέον να  βελτιώσεις γνώσεις και δεξιότητες  που θα  σου  εξασφαλίσουν τα μέσα για μια καλλίτερη επιβίωση.

    Η Αφροδίτη που  λόγω της εγγύτητας με τον Ήλιο πρόκειται να είναι  ορατή στον ουρανό  έναν μήνα αργότερα (4 Ιουλίου) υπόσχεται να μας ανοίξει τα χαρτιά της  και  να μας φέρει όλα τα όμορφα κυρίως από εκείνη την στιγμή και μετά, μαζί βέβαια με τις πιο αιθέριες, αβρές,  θηλυκές και ρομαντικές ποιότητες που την χαρακτηρίζουν ως εσπερινό δυτικό άστρο και την διαφοροποιούν από την προκλητική , δυναμική και τολμηρή πλευρά που είχε τους προηγούμενους 9 μήνες που ήταν  ανατολικό.

    Κάτι που μπορεί να αναπτερώσει παράλληλα και τις ελπίδες  για αρμονία, κοινωνική ηρεμία και  ειρήνη μέσα μας  και στον Κόσμο μας.

    Παράλληλα η μετακίνηση του κυβερνήτη της συνόδου Ερμή την ίδια ημέρα, στην παντοδυναμία του στους Διδύμους, σε ένα γρήγορο πέρασμα που θα διαρκέσει εως τις 17 Ιουνίου και βέβαια η σύνοδος με τον Δία και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που πραγματοποιούνται την Τρίτη 4/6,  ισχυροποιεί το συγκεκριμένο Καζίμι και προάγει την γνώση, την μετακίνηση, την κοινωνική διασύνδεση και το οικονομικό κέρδος.Την ικανότητα να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά τις ιδέες μας και καθοδηγούμενοι από το ένστικτο να κάνουμε τις σωστές επενδύσεις, που θα γνωρίσουν αποδοχή κι υποστήριξη

    Μια ενέργεια που θα δώσει  περισσότερες ευκαιρίες για επέκταση και ανάπτυξη μέσα από τομείς όπως η εκπαίδευση, η επικοινωνία, το εμπόριο, οι εκδόσεις, τα media,τα ταξίδια και  μπορεί να σου αποφέρει σημαντικά οφέλη  αν έχεις  προσωπικούς πλανήτες και σημεία  κυρίως στις 3 πρώτες μοίρες των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς.

    Παράλληλα τα εξάγωνα που πραγματοποιεί ο Ήλιος και η Αφροδίτη με τον Βόρειο δεσμό στην 13° Διδύμων-Κριού είναι οι όψεις θα σε βοηθήσουν   να ευθυγραμμιστείς και να συνδεθείς με πρόσωπα και ομάδες,  που θα υποστηρίξουν την εξέλιξή σου προσωπική, κοινωνική,  επαγγελματική και θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο για να εκπληρώσεις το πεπρωμένο  και τον σκοπό σου.

    ✨💫Την Πέμπτη 6/6  υποδεχόμαστε τη  Νέα Σελήνη στην 16° Διδύμων  που είναι και η πρόσκληση για να βάλουμε  σε μια περιοχή της ζωής μας την πρόθεση για μεγαλύτερη ανάπτυξη και να κινηθούμε διαφορετικά μπροστά.

     Ένα φεγγάρι που βρίθει από έμπνευση, πληροφορία, γνώση,  φαεινές ιδέες, κοινωνική αλληλεπίδραση, και διάθεση για εξερεύνηση, είναι εδώ για να μας  βοηθήσει να χαράξουμε μια νέα πορεία όμως αυτή την φορά με μεγαλύτερη αξιοπιστία, ωριμότητα κι υπευθυνότητα λόγω της ταυτόχρονης επιρροής που υπάρχει από τον Κρόνο.

    ✨💫Καθώς το Σαββατοκύριακο 8-9/6 τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ήλιου με τον Κρόνο στις 19° Διδύμων-Ιχθύων γίνονται ακριβείας, έρχονται να βάλουν ενδεχομένως  μια τροχοπέδη στον ενθουσιασμό, την υπεραισιοδοξία και την ανέμελη διάθεση, μπορούμε τώρα να κάνουν την αυτοκριτική  μας και να αναστοχαστούμε αν όσα υπάρχουν στη ζωή μας,  επιθυμούμε ή επιδιώκουμε, αξίζουν την ενέργειά μας κι  έχουν τις πιθανότητες να επιζήσουν και   να μας συνδέσουν τελικά με την ευτυχία.

    Που βέβαια και αυτή στους Διδύμους είναι ζήτημα… ερμηνείας!

    Καλή ευλογημένη και δημιουργική  εβδομάδα!✨☮🕊

    Με αγάπη

    Σοφία Σέμελη💓💓💓

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.