• Ενέργειες Εβδομάδας 27 Μαϊου-2 Ιουνίου

    Ενέργειες Εβδομάδας 27 Μαϊου-2 Ιουνίου

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

    27  Μαϊου -2 Ιουνίου

    Διανύουμε μια δημιουργική κι ενδοσκοπική εβδομάδα όπου συνεχίζουμε την δουλειά μετά την Πανσέληνο στον Τοξότη και καλούμαστε  να κάνουμε διορθώσεις, να ολοκληρώσουμε κεφάλαια και να κάνουμε την απελευθέρωση.

     Κι ενώ η Σελήνη οδεύει σε φάση Τελευταίου τετάρτου όπου συνήθως  υπάρχει παραγωγικό και δημιουργικό άγχος, έχουμε αυτή τη φορά την ανάγκη να βγούμε από προηγούμενους νοητικούς περιορισμούς, να δούμε πιο αισιόδοξα τη ζωή και να βρούμε περισσότερη χαρά κι ελπίδα.

    Από εχθές  27/5 το μισό τετράγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα που πραγματοποιήθηκε στις 7° Διδύμων-22° Κριού μας καλεί να βρούμε νέους τρόπους να εκφραστούμε και να  εκτονώσουμε   την ενέργεια, να εμπιστευτούμε περισσότερο τον εαυτό μας  και τις επιλογές μας και να διεκδικήσουμε όσα θεωρούμε ότι αξίζουμε τιμώντας αυτό που μας κάνει να νιώθουμε ζωντανοί.

    Είναι που η όψη έγινε σε μοίρα που αποδίδεται στα Sabian ως ‘’Απεργία  σε Βιομηχανία’’ που της προσδίδει αυτόν  τον αποφασιστικό και αγωνιστικό χαρακτήρα και μας κάνει να θέλουμε να διορθώσουμε τις αδικίες όπου αυτές έχουν συμβεί και να πάρουμε από τη ζωή αυτό που θεωρούμε ότι μας αναλογεί ακόμη κι εκεί που υπάρχουν διαφωνίες, αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα και  πιστεύαμε ότι  δεν θα τα καταφέρουμε.

    Κι ενώ η όψη είναι ακόμη λειτουργική το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στην 18° Ταύρου- Ιχθύων που έγινε σήμερα 28/5 είναι η υποστήριξη για  να κάνεις μια σημαντική επαφή, διαπραγμάτευση ή συναλλαγή, να εδραιώσεις  σχέδια  και να εξασφαλίσεις τα πρακτικά μέσα για να τα επιτύχεις επενδύοντας  σε κάτι που είναι αξιόπιστο, έχει διάρκεια και δυνατότητες υλοποίησης, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τέλος του 2ου και στην αρχή του 3ου των ζωδίων της γης και του νερού.

    Μια ενέργεια που παράλληλα προωθεί κάθε πνευματική δουλειά, μελέτη, συμφωνία και  μας δίνει παράλληλα γείωση, οργανωτικό πνεύμα και τις σταθερές που χρειαζόμαστε λίγο πριν η αποκαλυπτική σύνοδος  Ερμή-Ουρανού στο τέλος της εβδομάδας μας φέρει μια νέα ιδέα  και  κάτι τελείως ευφάνταστο κι ανατρεπτικό.

    Την Τετάρτη 29/5 η Αφροδίτη από την 7° Διδύμων που ήταν κι ο Ήλιος την Δευτέρα, θα αναμετρηθεί με τον Άρη και τον Χείρωνα με  μισό τετράγωνο για να μας θυμίσει που παραμελήσαμε τις ανάγκες μας, που κάναμε υποχωρήσεις εκχωρώντας την δύναμη, τον χρόνο, τους πόρους, την ενέργεια μας στους άλλους, που  πληγωθήκαμε και απειλήθηκαν τα συμφέροντά μας προκειμένου να πάρουμε την απόφαση να τα υπερασπιστούμε, κάτι που μπορεί εδώ να γίνει με τη βοήθεια και την συνεργασία των άλλων.

    Την ίδια στιγμή η σύνοδος  Άρη- Χείρωνα συμβαίνει σε μοίρα που δείχνει πως βρισκόμαστε σε ένα στάδιο εκκόλαψης όπου το μέλλον προετοιμάζεται αφού το σύμβολο αποδίδεται στα Sabian ως ‘’Μια γυναίκα σε παστέλ χρώματα  κουβαλάει ένα βαρύ, πολύτιμο  και καλά καλυμμένο φορτίο’’ υποδηλώνοντας μια γυναίκα που κυοφορεί.

    Τί είναι αυτό που κρύβεις και  προετοιμάζεις  χωρίς ακόμη να μπορείς να αποκαλύψεις;

    Αλλά και πόσες δημιουργικές δυνάμεις έχεις αφήσει αναξιοποίητες ή κρύβεις από φόβο, ενοχή, ηττοπάθεια, ανασφάλειες, έλλειψη αυτοπεποίθησης και λάθος εμφυτευμένες αντιλήψεις;

     Η παρουσία Άρη- Χείρωνα στην μοίρα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ευάλωτη/ος  και να αναβιώσει ένα βαθύτερο τραύμα σωματικό, ψυχολογικό, οικονομικό  όμως είναι μια ενέργεια που σε καλεί να το διαχειριστείς, να θεραπεύσεις το πρόβλημα στην ρίζα του και να μην του επιτρέψεις άλλο να σε προσδιορίζει.

    Μια στιγμή που παράλληλα ενδέχεται να σε φέρει αντιμέτωπο με  θυμό, βία και καταστροφικές συμπεριφορές δικές σου ή των άλλων με δυο πιθανά ενδεχόμενα. Να παραλύσεις και να ενδώσεις σε αυτά που σου κάνουν κακό, συντηρώντας  μοτίβα  αυτοκαταστροφής και σχέσεις συνεξάρτησης ή να πάρεις την δύναμή σου πίσω,  να βάλεις καλλίτερα όρια και να θεραπεύσεις τις πληγές του εγώ  που φωτίζει ο Χείρωνας στον Κριό, μέσα από  εναλλακτική, δημιουργική δράση αλλά και  πίστη στον εαυτό σου.

    Γι αυτό πρόσεξε αυτές τις ημέρες  τί παραχωρήσεις  και δεσμεύσεις κάνεις και δες σε κάθε περίπτωση εάν αυτό που σου ζητούν θα σου επιτρέψει να διατηρήσεις την αρμονία και τις ισορροπίες σου ή αντίθετα θα σε απομακρύνει και  κάνε επαναδιαπραγμάτευση.

     Η ευθύτητα κι η ειλικρίνεια εδώ ανταμείβονται όπως και η ικανότητα να διατηρείς τον αυτοσεβασμό  και να διεκδικείς τα δικαιώματά σου.

    Και ακόμη πρόσεξε αν αυτά που λες στον εαυτό σε σαμποτάρουν και μίλα του όπως του αξίζει, δίνοντας επιβράβευση κι  ενθάρρυνση όπως θα έκανες με οποιονδήποτε  δίνει την δική του μάχη.

    Την Πέμπτη 30/5 η Σελήνη στο Τελευταίο Τέταρτο🌗 στην 9°.46′ Ιχθύων ♓σε τετράγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη κάνει αδήριτη την ανάγκη μας να μας αγαπούν, να μας συναισθάνονται, να μας καταλαβαίνουν. Και καθώς συμβαίνει στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού η απελευθέρωση που γίνεται εδώ θα είναι μεγάλη και αυτή είναι σημαντικό να αφήσεις πίσω πληγές, σχέσεις, πρόσωπα και καταστάσεις που δεν πιστεύεις πια και  σε κρατούν σε φαύλους κύκλους.

    Σε αυτό το φεγγάρι η φαντασία  κι η πνευματική σύνδεση είναι επιπλέον ιδιαίτερη ενισχυμένη κι έτσι η καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία, ο διαλογισμός, η προσευχή, η συγχώρεση, η συμπαράσταση, η  προσφορά στους άλλους, θα  είναι από ό, τι καλλίτερο μπορείς να κάνεις.

    Την Παρασκευή  31/5 η σύνοδος του κοσμικού αγγελιοφόρου Ερμή με τον Ουρανό στην 24° Ταύρου μας  φέρνει νέες ευφάνταστες ιδέες, σπουδαία γνώση, μια νέα οπτική κι έναν εντελώς νέο τρόπο να βλέπουμε τα πράγματα και να αλληλοεπιδρούμε  που δεν θα πρέπει να αφήσουμε αναξιοποίητο.

    Μια ημέρα που μπορεί να γίνουν σημαντικές  ανακαλύψεις, διαφωτιστικές συζητήσεις  και να έρθουν στο φως μηνύματα, ειδήσεις και  νέα πληροφόρηση στο συλλογικό που μπορεί να μας αλλάξουν  σχέδια και κατεύθυνση. Όπως για παράδειγμα ένα γεγονός γεωπολιτικό ή μια εξέλιξη σε σχέση με τεχνολογία, επικοινωνία,  περιβάλλον που θα γίνει  η αφορμή για να αλλάξουμε ήθη και  συνήθειες.

    Το Σαββατοκύριακο έχοντας υποδεχθεί τον νέο μήνα βρισκόμαστε πλέον υπό την επήρεια δύο όψεων  που γίνονται ακριβείας  2-3/6.

    Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στην 29° Ταύρου-Ιχθύων είναι η ευλογημένη όψη που θα ενισχύει την ενσυναίσθηση,  την φαντασία, τις διαισθητικές ικανότητες και θα φέρει εκείνες τις ημέρες  θείες εμπνεύσεις  και μηνύματα που θα μας δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα, θα βοηθήσουν να βρούμε ευφάνταστες  λύσεις σε ζητήματα πρακτικά και βέβαια να επικοινωνήσουμε περισσότερο δημιουργικά και  πνευματικά.

    Ενώ το πολύ σπουδαίο τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στην 1° Διδύμων -Υδροχόου είναι η όψη που μας ανοίγει μια πύλη μεταμόρφωσης και μας δίνει την υπόσχεση αναγέννησης κι επιτυχίας που μπορεί να προέλθει  πνευματική δουλειά, επικοινωνία, ταξίδια, ενασχόληση με τους νόμους, την θρησκεία, την πολιτική, την φιλοσοφία, την τεχνολογία, τομείς που θα  αποδειχθούν εδώ πηγές πραγματικού πλούτου, ιδίως για  όσους  εργαστούν για το κοινό  Καλό κι αποφασίσουν να  υπηρετήσουν έναν ανώτερο σκοπό!

    Καλή ευλογημένη εβδομάδα!

    Με αγάπη💓💓💓

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.