• Πανσέληνος στον Τοξότη 23 Μαϊου 2024

    Πανσέληνος στον Τοξότη 23 Μαϊου 2024

    ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ✨🌕♐

    23 ΜΑΙΟΥ 2024

    ‘’Viva La Vida!’’

    Είναι που κάτω από το φως του που μπορείς να έχεις αστείρευτη έμπνευση, ενθουσιασμό, πάθος, μια ανανεωμένη αίσθηση ελευθερίας και σκοπού, να βλέπεις την φωτεινή πλευρά σε όλα και να θυμάσαι να χαίρεσαι.

    Και είναι που γίνεται σε ένα ζώδιο αισιοδοξίας, πίστης, αναζήτησης, με ανώτερη θέαση και φιλοσόφηση για την ζωή την οποία και βλέπει σαν μια συναρπαστική περιπέτεια, που κάνει το φεγγάρι αυτό στον Τοξότη τόσο ξεχωριστό κι ένα από τα πιο αγαπημένα.

    Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 23 Μαΐου ώρα 4:53μμ για την Ελλάδα στην 2°.55′ Τοξότη, η τελευταία πριν το θερινό Ηλιοστάσιο είναι εδώ για να σου αποκαλύψει μια νέα προοπτική και σε να σε κάνει να δεις όλα όσα είναι πιθανά για εσένα, στον οίκο περιοχή της ζωής σου που πραγματοποιείται, με άμεση επιρροή αν έχεις πλανήτες και σημεία σε ζώδια Μεταβλητά Διδύμους, Τοξότη, Παρθένο, Ιχθύες και ξεχωριστή εύνοια αν ανήκεις σε Κριό, Λέοντα, Ζυγό, Υδροχόο κυρίως στο πρώτο πενθήμερο.

    Ένα φεγγάρι όπου μπορεί να έχεις αποτελέσματα και την επιβράβευση από δράσεις και προηγούμενες επιλογές καθώς ολοκληρώνει ένα ταξίδι αναζήτησης και δημιουργίας που ξεκίνησε στην Νέα Σελήνη στο ζώδιο έξι μήνες νωρίτερα. Ένα φεγγάρι που θα φωτίσει αλήθειες και θα σου φανερώσει όλα όσα έμαθες και όσα βέβαια χρειάζεται ακόμη να απελευθερώσεις.

    Μια στιγμή για να δεις στον οίκο-περιοχή της ζωής σου που συμβαίνει, ένα κεφάλαιο που έχει φτάσει στην πλήρη του ανάπτυξη αλλά και να συνειδητοποιείς τι δεν δουλεύει, σε περιορίζει, δεν βοηθά την εξέλιξή σου και χρειάζεται να φύγει.

    Μήπως έχεις χάσει κάπου την ελευθερία, το όραμα και την χαρά σου, μένοντας προσκολλημένος/η στο παρελθόν, στις ίδιες σχέσεις και στα ίδια μοτίβα;Κάνοντας πράγματα που δεν αγαπάς και δεν ανταποκρίνονται στις δυνατότητες και τα οράματά σου;

    Αυτό το επεκτατικό κι αισιόδοξο φεγγάρι στην χώρα κυβέρνησης του Δία, πλανήτη της αφθονίας, των ευκαιριών, της σοφίας και απεραντοσύνης, δίνει άλλες διαστάσεις στην χαρά, την αγάπη, την ελπίδα, τις προσδοκίες μας.

    Θέλει να έχουμε ανοιχτούς ορίζοντες και να αλλάξουμε όπου χρειάζεται τα πιστεύω μας ιδίως αν έχουν πάψει να μας υπηρετούν. Θέλει να γιορτάζουμε και να ζούμε την ζωή στο έπακρο εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας. Να είμαστε γενναιόδωροι με τους άλλους και τον εαυτό μας και να αποδεσμευτούμε απ΄ ό,τι μας φυλακίζει και μας μικραίνει, κάνοντας χώρο για κάτι καινούριο που θα τιμά περισσότερο την ελευθερία, το πάθος και τον σκοπό μας.

    Προάγοντας παράλληλα την απόκτηση νέας γνώσης, την αλληλεπίδραση μας με ξένους πολιτισμούς και το εξωτερικό, την επαφή μας με την φιλοσοφία, την θρησκεία, τις ακαδημαϊκές σπουδές και φέρνοντας αποτελέσματα και αποφάσεις σε σχέση με αυτά.

    Ο Ήλιος από το πολυδιάστατο και αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων που αγαπά τις αλλαγές, ως αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ενέργειας μας επιτρέπει να μάθουμε, να συλλέξουμε και να μοιραστούμε εμπειρίες και γνώσεις, να δούμε από πολλές πλευρές τα θέματά μας και να κινηθούμε διαφορετικά.

    Από την 3 των Διδύμων που θεωρείται μια Πύλη της μαθητείας μας επιτρέπει να είμαστε ευέλικτοι και να αναγνωρίσουμε την λάθος πληροφόρηση και κατεύθυνση που μπορεί να έχουμε πάρει και να μείνουμε ανοιχτοί στον διάλογο. Να δούμε τις προκαταλήψεις, τον φανατισμό, τις αντιφάσεις και τις νοητικές στρεβλώσεις που συχνά εκδηλώνονται στον Άξονα Διδύμων Τοξότη και να κάνουμε αναπροσαρμογές.

    Το τρίγωνο κι εξάγωνο αντίστοιχα Ήλιου και Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο με τον δεύτερο να συγκλίνει σε τρίγωνο με τον Δία είναι μια πανίσχυρη ενεργειακή υπογραφή που μας επιτρέπει σε αυτόν τον κύκλο έχοντας επίγνωση της δύναμης και των επιθυμιών μας, να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας, να ενσωματώσουμε νέες ιδέες και να προχωρήσουμε σε προσωπικές μεταμορφώσεις και κοινωνικές αλλαγές.

    Καθώς οι όψεις του Πλούτωνα με τα Φώτα παντρεύουν την προοδευτική σκέψη με το βάθος και την συναισθηματική ευφυία, ενισχύουν την αποφασιστικότητα, την προσωπική δύναμη κι επιρροή, αυτή είναι και μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθούμε με τους άλλους βαθύτερα και να συμπράξουμε για να υπερβούμε κρίσεις και να μετατρέψουμε κάθε πρόκληση σε ευκαιρία για αυτοβελτίωση και συλλογική ανάπτυξη.

    Με τον Δία παράλληλα σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα να μας υπόσχεται επιτεύγματα και να μας βάζει σε μια νέα εξελικτική τροχιά.

    Η ετήσια σύνοδος της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη της Πανσελήνου Δία, λίγες ώρες πριν, είναι αναμφισβήτητα ένας οιωνός που διασφαλίζει την τύχη, τις ευκαιρίες και την ανάπτυξη σε αυτόν τον Σεληνιακό κύκλο και δημιουργεί νέες πιθανότητες για τις αξίες, τα οικονομικά την αγάπη.

    Και παρ’ ό, τι γίνεται στην τελευταία αναιρετική 29 Ταύρου που έχει απολογισμό, διαχείριση του παλιού και για κάποιους αποπλήρωση κάρμα ίσως για προηγούμενες καταχρήσεις, μας φέρνει μι επιβράβευση και την δυνατότητα τιμήσουμε την αυτοαξία μας και να έχουμε κάτι σίγουρο και χειροπιαστό στην φαρέτρα μας, πριν ξεκινήσουμε για μια νέα περιπέτεια.

    Με την μοίρα της συνόδου να συμβολίζεται στα Sabian με ‘’Παγώνι που παρελαύνει στην αυλή ενός παλιού κάστρου’’ και να μας υπενθυμίζει τις ευλογίες και τα δώρα που απολαμβάνουμε και μας έχουν κληροδοτηθεί , ακριβώς λίγο πριν μπούμε στη διαδικασία να τα μοιραστούμε στο στάδιο των Διδύμων.

    Μια μοίρα που μάλλον δεν θέλει να μείνουμε στην αυταρέσκεια, την επιφάνεια και την ασφάλεια των όσων έχουμε, αλλά όπως υποδηλώνει εδώ και η παρουσία της Αλκυόνης από τον αστερισμό των Πλειάδων, ένα αστέρι συνυφασμένο με τις ενισχυμένες πνευματικές ικανότητες, την εσωτερική όραση και την φώτιση που έρχεται μέσα όμως μέσα από μοτίβα θανάτου και αναγέννησης, να αναγνωρίσουμε αυτά που μας έχουν δοθεί και να δείξουμε ευγνωμοσύνη.

    Να διαχειριστούμε με ωριμότητα αποθέματα, ταλέντα, ικανότητες και την τύχη, παίρνοντας τον ανώτερο δρόμο όπως υποδεικνύει η εσωτερική στον καθένα φώτιση.

    Όλο αυτό ενισχύεται από την αρμονική συνέργεια των δύο ευεργετών πλανητών με τον Ποσειδώνα επίσης σε αναιρετική 29° Ιχθύων, που μας δίνει την ευκαιρία να συνδεθούμε με μεγάλα όνειρα, ιδανικά και οράματα. Να βρούμε τον ύψιστο σκοπό μας αλλά και να βοηθήσουμε όσους είναι σε ανάγκη, ανακουφίζοντας πόνους και φέρνοντας εξιλέωση και την Ειρήνη μέσα μας και στον Κόσμο μας.

    Σε προσωπικό επίπεδο όταν η Αφροδίτη και η ανώτερη οκτάβα της Ποσειδώνας είναι σε εξάγωνο μπορείς να έχεις την σιγουριά ότι ο δρόμος της υλοποίησης των ονείρων σου είναι ανοιχτός και ότι το ένστικτό σου σε καθοδηγεί σωστά ποοκειμένου να επενδύσεις εκεί που χρειάζεται, να αξιοποιήσεις ευκαιρίες και να πάρεις τις καλλίτερες δυνατές αποφάσεις.

    Ενέργεια που σε αφορά αν ανήκεις στις τελευταίες μοίρες των Μεταβλητών, και μπορείς να αξιοποιήσεις αν ανήκεις στα ζώδια της γης και του νερού για να συνδεθείς με τον ανώτερο εαυτό, την έμπνευση, την καλλιτεχνία, την ωραιότητα και την μαγεία της ζωής.

    Ο ιδιαίτερος πλανητικός σχηματισμός βρεφικής ‘’κούνιας’’ που σχηματίζουν τα Φώτα με Αφροδίτη, Δία, Ποσειδώνα, και Πλούτωνα μας δείχνει τελικά πως η φυσική και πνευματική αναγέννηση, έχουν πετύχει και είναι θεϊκά και κοσμικά προστατευμένες.

    Αρκεί κι εμείς να διατηρήσουμε αγνή την σκέψη και την πρόθεση, που είναι το κύριο χαρακτηριστικό του σχηματισμού, και βέβαια την πίστη μας στο Καλό που μας επιτρέπει να υπερβαίνουμε τις δυσκολίες και αντιφάσεις της ζωής και να τους δίνουμε νόημα.

    Σε αυτήν την Πανσέληνο βάλε στόχο, τέντωσε το τόξο κι απελευθέρωσε το βέλος της πρόθεσης, πιστεύοντας ότι έχεις τα μέσα και τις ικανότητες που χρειάζονται για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα, τις ιδέες, τις επιθυμίες σου και όλα όσα είναι πιθανά για σένα.

    Στο απαύγασμα αυτού του Σεληνιακού κύκλου τον ανώτερο εαυτό και την θεικότητα μας καλούμαστε να ανακαλύψουμε, που μας επιτρέπει να έλκουμε και να δημιουργούμε χαρά, ευτυχία, αφθονία. Με την προϋπόθεση ότι θα βλέπουμε τη ζωή μας από μια ανώτερη οπτική γωνία και θα βρίσκουμε λόγους για να την κάνουμε καλλίτερη.

    Καλή ευλογημένη Πανσέληνο✨☮🕊

    Με αγάπη❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.