• Ενέργειες εβδομάδας 13-19 Μαϊου

    Ενέργειες εβδομάδας 13-19 Μαϊου

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ✨🌀🏵

    13-19 ΜΑΙΟΥ 2024

    Μια δημιουργική, επεκτατική και τυχερή εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη σε αύξουσα φάση της να μας δείχνει τον δρόμο, την πολυαστρία στον Ταύρο να ενισχύεται από την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο, τον Ήλιο και την Αφροδίτη να ενεργοποιούν την σύνοδο Δία -Ουρανού και να ξεκλειδώνουν νέες πιθανότητες.

    Μια εβδομάδα όπου μπορούμε να είμαστε πρακτικοί, προσγειωμένοι και πρόθυμοι να κάνουμε τα πρώτα βήματα για να αναπτυχθεί ο ‘’σπόρος’’ που φυτεύτηκε στη Νέα Σελήνη σε μια γωνιά του μυαλού και του κήπου της καρδιάς μας.

    Έτοιμοι να ξεκινήσουμε να χτίζουμε τα όνειρά μας, με τους ρυθμούς που θέλουμε αλλά και κάνοντας κβαντικά άλματα όταν αποφασίσουμε να πάρουμε νέους εναλλακτικούς δρόμους.

    ✨🌀🏵 Την Δευτέρα 13/5 ο Ήλιος πραγματοποιεί σύνοδο με τον επαναστατικό Ουρανό στην 23° Ταύρου κάνοντας επιτακτική την ανάγκη να βγούμε από την πεπατημένη και να τα κάνουμε όλα διαφορετικά.

    Ένα σημείο μηδέν στο νέο συνοδικό κύκλο για να διεκδικήσουμε μεγαλύτερη προσωπική ελευθερία, να δοκιμάσουμε νέες εμπειρίες και βλέποντας ότι η άνεση κι η ασφάλεια μπορεί να επιτευχθούν και με τρόπους που δεν είχαμε μέχρι τώρα σκεφτεί.

    Μια στιγμή επομένως προσωπικής αφύπνισης, επιφώτισης κι απελευθέρωσης, που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις και να βλέπεις τον εαυτό σου αλλιώς, να εκφράζεσαι αλλιώς, αλλά και να είσαι περισσότερο Εσύ!

    Να θέλεις να κάνεις περισσότερα και όχι απλώς να επιβιώνεις.

    Να έχεις την ελευθερία να ακτινοβολείς χωρίς να ανησυχείς για το τί θα συμβεί ή

    τι θα πουν οι άλλοι.

    Μια επιρροή που μπορεί να σε φέρει μπροστά σε εξελίξεις που δεν είχες σχεδιάσει, ιδίως αν ανήκεις κοντά στις 21°-25° των ζώδιων της γης και του νερού, δίνοντας νέα πνοή σε στόχους, φιλοδοξίες και στα όνειρα σου. Αρκεί να καλωσορίσεις κάθε καινούρια ιδέα, πρόταση, γνωριμία που έρχεται στον δρόμο σου και να τολμήσεις να ανοίξεις σε μια περιοχή της ζωής σου ένα καινούριο κεφάλαιο που μπορεί να σου αλλάξει πορεία.

    To Sabian symbol για την μοίρα της συνόδου

    ‘’ Ένας έφιππος ινδιάνος που κρατά κρανία΄΄ μπορεί να συμβολίζει την προσωπική επίτευξη, την επίδειξη δύναμης, υπεροχής και νίκης του αντιπάλου, όμως ταυτόχρονα προϊδεάζει για άσκηση βίας, αθέμιτο ανταγωνισμό κι ιεροσυλία, σκληρές και ματαιόδοξες συμπεριφορές, που μπορεί να εκδηλωθούν στο νέο αυτό συνοδικό κύκλο και να μας κάνουν να αναρωτηθούμε αν ο σκοπός τελικά ‘’αγιάζει τα μέσα’’ ακόμη και όταν πρόκειται για μάχες επιβίωσης.

    Την ίδια ημέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στην 17° Ταύρου-Ιχθύων δίνει μια έξτρα υποστήριξη και μας επιτρέπει να προσεγγίσουμε τα θέματα της καρδιάς, της δημιουργικότητας, των οικονομικών με πρακτικό τρόπο και να κάνουμε μακροπρόθεσμο σχεδιασμό.

    Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων της γης και του νερού κοντά στις 15°-19° μοίρες μπορείς με μεγαλύτερη συναισθηματική ωριμότητα,αφοσίωση και σιγουριά να επενδύσεις χρόνο, χρήμα, ενέργεια, σε όσα θεωρείς πολύτιμα κι αξιόπιστα. Να πας τις υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες σου στο επόμενο επίπεδο και να τις επισημοποιήσεις. Να διαπραγματευτείς,να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να πάρεις οικονομικές αποφάσεις που υπόσχονται ασφάλεια, σταθερότητα και μακροημέρευση.

    Μια ιδανική περίοδος για να βάλεις στέρεες βάσεις στις σχέσεις σου προσωπικές, κοινωνικές, επαγγελματικές και σε ό,τι θες να αποδώσει στο μέλλον.

    Να αφιερωθείς σε καλλιτεχνικά και δημιουργικά εγχειρήματα με πειθαρχία κι αίσθηση σκοπού, αξιοποιώντας ικανότητες και ταλέντα για να εξασφαλίσεις ανάπτυξη και μακροπρόθεσμη επιτυχία.

    Ο Ερμής από σήμερα εκτός της σκιάς του, μας επιτρέπει να κινηθούμε με μεγαλύτερη διαύγεια κι επίγνωση, ύστερα απ’ όσα μάθαμε στην διάρκεια της αναδρομής του, να έχουμε ευκολότερη πρόσβαση στην πληροφορία και την ικανότητα να πάρουμε καλλίτερες αποφάσεις.

    ✨🌀🏵 Καθώς από την Τετάρτη 15/5 ο πλανήτης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει έως τις 3 Ιουνίου, αλλάζει την συχνότητα μας και τον τρόπο σκέψης, αντίληψης, επικοινωνίας, αλληλεπίδρασης.

    Ύστερα από την μεγάλη παραμονή του κοσμικού αγγελιοφόρου στον παρορμητικό Κριό λόγω της αναδρομής του, η είσοδός του στον γήινο σταθερό Ταύρο μας κάνει περισσότερο πρακτικούς ρεαλιστές, προσηνείς αλλά και ράθυμους, αφού το ζώδιο φημίζεται για τους πιο αργούς ρυθμούς και την παροιμιώδη υπομονή, επιμονή και ηρεμία του. Και βέβαια περισσότερο εστιασμένους στην φυσική εμπειρία μας και στα πρακτικά θέματα, με την διάθεση να σχεδιάζουμε περισσότερο εκ του ασφαλούς και να αποφεύγουμε μεγάλα ρίσκο.

    Μια συνθήκη που θα εξασφαλίσει για τις επόμενες εβδομάδες την άνεση και τον χρόνο που θέλουμε για να σκεφτούμε πριν αποφασίσουμε και θα μας κάνει επιπλέον καλλίτερους ακροατές και ομιλητές, καθώς από ένα ζώδιο Αφροδίτης μπορούμε να είμαστε περισσότερο συγκαταβατικοί, διπλωματικοί και να εκφραζόμαστε με αβρότητα κι ευγένεια.

    Την ίδια ημέρα η Σελήνη σε φάση 1ου Τετάρτου 🌓 στην 25°.08′ Λέοντα ♌ σε τετράγωνο με Ήλιο, Δία και Ουρανό από τον Ταύρο φέρνει έμπνευση, νέες ιδέες, αλλά κι εξελίξεις που δεν περιμέναμε, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ρήγματα κι απώλειες σε σχέσεις ή αποκτήματα, μπορεί να αιφνιδιάζουν και να ξεβολεύουν.

    Είναι όμως αυτή η φάση του Σεληνιακού κύκλου που ο ‘’σπόρος’’ της πρόθεσης που φυτεύτηκε στη Νέα Σελήνη έχει βγάλει ρίζα και σύντομα θα δώσει τα πρώτα σημάδια ζωής και θα σε κάνει να κοιτάξεις περισσότερο εξωτερικά και να αναλάβεις δράση.

    Ώρα επομένως να τεστάρεις την πίστη σε αυτό που οραματίστηκες, να αφοσιωθείς και να δεσμευτείς στην υλοποίηση του, αρχίζοντας να συλλέγεις πληροφορίες, να δίνεις τις πρώτες μάχες και να επενδύεις περισσότερα με τόλμη και πάθος από το ζώδιο της καρδιάς τον Λέοντα.

    Ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα τα βάλεις με την φωνή της αμφιβολίας και τις προσωπικές σου ανασφάλειες, θα πεις τα όχι σε ό,τι δεν ευθυγραμμίζεται και θα ρισκάρεις για να φτάσεις εκεί που θες!

    ✨🌀🏵Την Παρασκευή 17/5 ο Ερμής από την 2° Ταύρου σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον προοδευτικό Υδροχόο, τεστάροντας τις ιδέες σου και κάτι που μέχρι τώρα πίστευες κι εμπιστευόσουν.

    Μια ενέργεια που σε προσκαλεί να αγκαλιάσεις τις ευκαιρίες ανάπτυξης και μεταμόρφωσης ακόμη και αν αυτές φαίνονται αρχικά άβολες κι υπάρχουν αντιστάστεις σε ό,τι καινούριο πηγαίνει να δημιουργηθεί.

    Όλα γίνονται για να μετασχηματίσεις την οπτική κι επικοινωνία σου, να ξεπεράσεις αγκυλώσεις και να ευθυγραμμιστείς με την εξέλιξη.

    Ενώ ταυτόχρονα μυστικά και πληροφορίες που αγνοούσαμε ή μας είχαν αποκρύψει,κι έρχονται τώρα στο φως, θα μας ανοίξουν τα μάτια, δίνοντας μια νέα κατανόηση του εαυτού και των άλλων. Όπως και την δύναμη να γνωρίζουμε την αλήθεια, να διεισδύσουμε και να ερευνήσουμε περίπλοκα θέματα, κοινωνικά, πολιτικά, ψυχολογικά και θέματα ταμπού. Αρκεί να προσέχουμε εδώ τις εμμονές, την εμπάθεια, την προκατάληψη και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις που μπορεί επίσης να κάνουν την εμφάνισή τους,παραμένοντας ευέλικτοι κι ανοιχτοί να αντιμετωπίσουμε αλήθειες που μπορεί να πονούν όμως είναι για την εξέλιξη.

    ✨🌀🏵Το Σάββατο 18/5 η Αφροδίτη πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ουρανό στην 23° Ταύρου και ταυτόχρονα ο Ήλιος Καζίμι με τον Δία στην 28° καθιστώντας την ημέρα αυτή από τις πιο τυχερές όλου του χρόνου κυρίως για όσους ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων της γης και του νερού, με πλανήτες και σημεία στις αντίστοιχες μοίρες.

    Κι ενώ τίποτα τώρα δεν μπορεί να είναι σταθερό και προβλέψιμο, οι σχέσεις, τα οικονομικά, οι αξίες, η αισθητική, οι επιθυμίες, οι ανάγκες μας, όλα υπόκεινται σε αιφνίδιες αλλαγές, μπορούμε να κάνουμε μεγάλα όνειρα, να βάλουμε νέες προτεραιότητες και να επενδύσουμε σε εμπειρίες που θα μας ανοίξουν ορίζοντες και θα μας ανταμείψουν.

    Μια ευλογημένη στιγμή για να αξιοποιήσεις αυτό το κύμα τύχης, αισιοδοξίας και αφθονίας που ενθαρρύνει την επέκταση σε όλα τα επίπεδα, να τιμήσεις την ελευθερία κι ανεξαρτησία σου και να αγκαλιάσεις έναν αυθεντικότερο τρόπο ύπαρξης.

    Τολμώντας ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα και μια διαφορετική συναισθηματική ή οικονομική επένδυση που μπορεί να σου φέρει μεγαλύτερη προσωπική ανάπτυξη υλική και πνευματική, εξέλιξη κι ευημερία.

    Διατήρησε την εβδομάδα αυτή την πίστη στον εαυτό σου, στις ικανότητές σου

    και στο Σύμπαν, που σου στέλνει σημάδια

    και ώθηση όπως ποτέ πριν.

    Δείξε εμπιστοσύνη στο Σχέδιο που έχει για σένα κι αρχίζει πλέον να σου φανερώνει ακόμη κι αν είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι είχες αρχικά φανταστεί.

    Καλή ευλογημένη

    και φωτισμένη εβδομάδα!✨☮🕊🏵

    Με αγάπη❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.