• Άρης Σύνοδος Βόρειος Δεσμός στον Κριό 20 Μαϊου 2024

    Άρης Σύνοδος Βόρειος Δεσμός στον Κριό 20 Μαϊου 2024

    ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ✨🌀♈

    20 ΜΑΙΟΥ 2024

    Μπορεί παραδοσιακά να θεωρείται εχθρικός και κακεργέτης και να είναι συνυφασμένος με την βία, την καταστροφή, τον θυμό όμως ο Άρης πλανήτης του ενστίκτου, της θέλησης και της επιβίωσης είναι αυτός που ανεβάζει την αδρεναλίνη και μας δίνει την ώθηση

    να δράσουμε, να διεκδικήσουμε και να αγωνιστούμε για έναν σκοπό ή ιδανικό.

    Να συνδεθούμε με τις επιθυμίες μας και την αποστολή μας, να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε, να δώσουμε μάχες για την επιβίωση και για το κοινό καλό αλλά και μάχες που θα μας φέρουν καταξίωση, εκπλήρωση κι επιτυχία.

    Και όταν ο Άρης από την θέση παντοδυναμίας του τον φλογερό Κριό συναντά τον Βόρειο Δεσμό το σημείο ανάπτυξης, του ατομικού και συλλογικού πεπρωμένου αυτό μπορεί να είναι ένα κάλεσμα για να βγούμε μπροστά ιδιαίτερα δυναμικά, με τόλμη, αποφασιστικότητα, αγωνιστικό πνεύμα, ηγετικές ικανότητες και να διεκδικήσουμε κάτι καλλίτερο για εμάς και το μέλλον μας.

    Κι ενώ στο συλλογικό η όψη μπορεί να ενισχύσει τον ακτιβισμό και να δυναμιτίσει εμπόλεμες καταστάσεις, βάζοντας φωτιά στα πεδία των μαχών,αυτή μπορεί να είναι προσωπικά η στιγμή αφύπνισης του ήρωα

    και του εσωτερικού σου πολεμιστή, που πραγματοποείται εν όψει μιας πρόκλησης, μιας δυσκολίας ή κι ενός νέου σκοπού.

    Η όψη που τελειοποιείται στις 20 Μαΐου ωστόσο είναι λειτουργική από τις 18 εως 22 του μήνα, εάν άμεσα σε επηρεάζει μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς το χέρι της μοίρας που σε σπρώχνει να δώσεις μια μάχη και να κάνεις κάτι που πότε πριν δεν είχες τολμήσει και σκεφτεί.

    Να πάρεις πρωτοβουλίες, γενναίες αποφάσεις και να ξεκινήσεις projects που θα σoυ φέρουν εξέλιξη και θα σε βάλουν πιο γρήγορα στον δρόμο του πεπρωμένου σου.

    Μια συνθήκη που θα σε ευνοήσει αν ανήκεις σε ζώδιο της φωτιάς Κριό, Τοξότη, Λέοντα, αλλά και σε Διδύμους κι Υδροχόο με πλανήτες και σημεία κοντά στις 11°-17° μοίρες και θα σου δώσει την δύναμη να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές,

    να διεκπεραιώσεις κάτι δύσκολο και να επιτύχεις στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Ακόμη και να συνδεθείς με πρόσωπα που μπορεί να μπουν αιφνίδια στη ζωή σου και

    προκειται να παίξουν έναν ρόλο καταλυτικό για την πορεία και την εξέλιξή σου.

    Στην περίπτωση που το ωροσκόπιο σου υποδέχεται δυσαρμονικά την όψη, είναι πιθανόν η βία, ο θυμός, εξαντλητικές μάχες, καταστροφικά πάθη, εχθρικά πρόσωπα ακόμη και ατυχήματα που είναι έξω από τον έλεγχο και την ευθύνη σου, να κάνουν την εμφάνισή τους όμως στις περισσότερες περιπτώσεις για να κινητοποιηθείς και να αποφασίσεις να αλλάξεις πορεία ακόμη και αν γι αρχή είναι δύσκολο.

    Πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει στις παραμονές της συνόδου Άρη- Χείρωνα την 3η στη σειρά που τελειοποιείται 29/ 5 και φωτίζει το τραύμα και την θεραπεία της αρσενικής Αρχής που ενοικεί στον κόσμο μας αλλά και στον καθένα μας και δυστυχώς δεν πραγματοποιείται πάντα αναίμακτα.

    Μένει να δούμε ατομικά αλλά και παγκόσμιο επίπεδο πως όλο αυτό πρόκειται να εκφραστεί καθώς ο Άρης διελαύνοντας στην 19° Κριού στις 26/5 μόλις έξι εβδομάδες μετα την έκλειψη του Απριλίου την ενεργοποιεί.

    Ένα αστρολογικό γεγονός που θα λάβει χώρα λίγο μετά την αποκαλυπτική Πανσέληνο στον Τοξότη κι αναμένεται να πυροδοτήσει σημαντικές πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις, πολεμικά γεγονότα, αλλαγές σε ηγεσίες, αλλά και απώλειες και ναυάγια κάθε είδους, καθώς ο Ποσειδώνας από την τελευταία αναιρετική Ιχθύων εξακολουθεί να βρίσκεται σε δυσμενή θέση πολιορκίας ανάμεσα σε Άρη και Κρόνο, από τις 26 Απρίλιου και εως τα μέσα Ιούλιου.

    Σε προσωπικό επίπεδο από όποιο μετερίζι κι αν αγωνίζεσαι στον στίβο της ζωής ή στο πραγματικό πεδίο της μάχης,

    για να επιζήσεις, να υπερασπιστείς,

    να διαμαρτυρηθείς, να διαπρέψεις,

    να κατακτήσεις, να καλλιτερεύσεις την ζωή σου, να θυμάσαι ότι με τον Άρη στον Κριό σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό μπορεί να είναι δύσκολο να κάνεις πίσω αφού σκοπός εδώ είναι το τρόπαιο και η νίκη.Ωστόσο είναι σημαντικό να διαλέξεις σοφά τις μάχες σου ώστε να έχουν πραγματικό νόημα για σένα.

    Παραμένοντας πιστός/ή στα ιδανικά και τις αρχές σου, για να μην πληγώσεις και να μην πληγωθείς, να καταφέρεις να δικαιώσεις τον αγώνα και τις προσπάθειές σου και να καθίσεις επάξια στη θέση του νικητή.✨🕊☮

    Με αγάπη❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.