• Νέα Σελήνη στον Ταύρο 8 Μαϊου 2024

    Νέα Σελήνη στον Ταύρο 8 Μαϊου 2024

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ✨🌙♉

    8 ΜΑΙΟΥ 2024

    ‘’You’ve Got … the Love’’

    Κάθε Νέα Σελήνη είναι η αρχή ενός νέου κύκλου, που μας δίνει έναν άδειο καμβά για να δημιουργήσουμε όσα επιθυμούμε.

    Είναι το διάστημα που κάτω από το λιγοστό φως, περισσότερο συνδεδεμένοι με το υποσυνείδητο και τα συναισθήματα, μπορούμε να ονειρευτούμε, να συλλάβουμε και να προετοιμάσουμε αυτά που θέλουμε να αναπτυχθούν και να αποδώσουν καρπούς στην Πανσελήνο που έρχεται 6 μήνες αργότερα.

    Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται 8 Μαΐου ώρα 6:22πμ για την Ελλάδα, στην 18°.02′ Ταύρου♉ είναι το πιο δημιουργικό και γόνιμο φεγγάρι της χρονιάς, που θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει τη δυνατότητα να φυτέψεις τους σπόρους της πρόθεσης και να κάνεις αυτή τη φορά σε μια περιοχή της ζωής σου, ένα πραγματικό ξεκίνημα.

    Ο Ταύρος το πρώτο γήινο σταθερό ζώδιο, αντιπροσωπεύει την ανάγκη για προστασία, ασφάλεια, αρμονία, σταθερότητα και είναι το στάδιο που συλλέγουμε και συντηρούμε όσα χρειάζονται, για να εξασφαλίσουμε την επιβίωση και την ευημερία.

    Αυτή είναι και η θέση έξαρσης της Σελήνης που σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που είναι επίσης στον Ταύρο στην κυριαρχία της, ενισχύει την η ανάγκη για χαρά, αρμονία, επίγειες απολαύσεις, φυσική επαφή, αφθονία όπως και την ικανότητα να τις έλκουμε.

    Μια θηλυκή Γιν ενέργεια, που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε ανέσεις αλλά και τις απλές χαρές της ζωής. Να είμαστε στο κέντρο μας, παρόντες, γειωμένοι, αυτάρκεις, περισσότερο συνδεδεμένοι με τα συναισθήματα και τον φυσικό μας κόσμο.

    Να κάνουμε νέες ενάρξεις που θα έχουν μια θετική εξέλιξη μέσα στους επόμενους έξι μήνες σε θέματα που συνδέονται με τα αισθηματικά, τα οικονομικά, την ιδιοκτησία, την διατροφή, την ομορφιά, τα ταλέντα, την αισθητική μας.

    Πόσο λοιπόν σε φροντίζεις και πως αξιοποιείς τα φυσικά σου χαρίσματα;

    Τί χρειάζεσαι, σου είναι πολύτιμο και φέρνει χαρά, ικανοποίηση και πληρότητα και πώς μπορείς να το καλλιεργήσεις, να το συντηρήσεις και να εξασφαλίσεις σταθερότητα κι ανάπτυξη;

    Όλα αυτά πρόκειται να σε απασχολήσουν στο νέο κύκλο και με πέντε ουράνια σώματα στον Ταύρο, Ήλιο, Σελήνη, Αφροδίτη, Δία και Ουρανό, θα χρειαστεί να δεις τις πιθανές ελλείψεις συναισθηματικές ή οικονομικές, τις αξίες κι ασφάλειές σου που πιθανόν να έχουν αλλάξει και να αποφασίσεις να επενδύσεις σε ό,τι έχει πλέον νόημα για εσένα.

    Με τον Δία αλλά και την Αφροδίτη να βρίσκεται για λίγο ακόμη σε κατάσταση καύσης, λόγω της εγγύτητας με τον Ήλιο καλούμαστε να λειτουργήσουμε περισσότερο πνευματικά αυτή τη φορά με τις ενέργειες των δυο ευεργετών πλανητών. Κυρίως γιατί κάτω από το δυνατό φως του Ήλιου χρειάζονται εμβάθυνση ενδοσκόπηση κι εξαγνισμό, για να μας χαρίσουν τα δώρα τους.

    Μια στιγμή επομένως για να εστιαστούμε στο εσωτερικό μας ταξίδι και να παρουμε καθοδήγηση από την εσωτερική μας σοφία.

    Να αντιληφθούμε ότι η ύλη κι ο εξωτερικός κόσμος δεν αρκούν για να γεμίσουμε εσωτερικά κενά, και ότι η ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση, που την βρίσκεις όταν καταφέρεις να νιώθεις ολόκληρος/η, πλήρης και ασφαλής στον εαυτό σου.

    Η Νέα Σελήνη είναι επιπλέον ξεχωριστή, καθώς φωτίζει την σύνοδο Δία-Ουρανού που έγινε στις 21 Απρίλη, και ήταν η πρόσκληση να ελευθερωθούμε από προγραμματισμούς που αφορούν την ασφάλεια, τα οικονομικά, την επιβίωση και να επανεφεύρουμε την ευημερία και την ανάπτυξη.

    Κάτω από αυτές τις ηλεκτρικές ενέργειες δεν μπορείς επομένως άλλο να αρνείσαι την εξέλιξη και να περιορίζεσαι και το πιο πιθανό είναι να αισθάνεσαι πως δεν θέλεις να συνεχίσεις σε έναν τομέα της ζωής σου με τους ίδιους τρόπους.

    Ίσως λοιπόν χρειάζεσαι να σπάσεις τα δεσμά της συνήθειας, να φύγεις από προσκολλήσεις και να τολμήσεις μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές στο περιβάλλον σου, στην προσωπική και κοινωνική ζωή, στα επαγγελματικά σου, προκειμένου να αναβαθμιστείς και να ανοίξεις την πόρτα στην αληθινή αφθονία.

    Να φύγεις από την ψεύτικη αίσθηση της ασφάλειας, βρίσκοντας την εσωτερική και να συνδεθείς με ανθρώπους που σε υποστηρίζουν, σε εμπνέουν, ταιριάζουν περισσότερο με την συχνότητά σου και σε βοηθούν να εξελιχθείς.

    Ο Ουρανός αντιπροσωπεύει την δύναμη της αφύπνισης, της καινοτομίας και της επανάστασης που ο ευεργέτης Δίας μεγεθύνει, και καθώς τα Φώτα Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε συγκλίνουσα σύνοδο μαζί τους, σου δείχνουν πόσο έχεις αλλάξει κι αναπτυχθεί, αλλά και πόσο ανάγκη έχεις σε μια περιοχή της ζωής σου από αλλαγές που ακόμη και αν απέφευγες, οι νέες συνθήκες που διαμορφώνονται πρόκειται να τις επιβάλλουν.

    Ο Ερμής πλέον ορθόδρομος και στην τρίτη σύνοδό του με τον Χείρωνα, έχει ξεκλειδώσει κάτι νέο στην αντίληψή σου και σου έχει δώσει την διαύγεια να υπερβείς προσωπικούς περιορισμούς και νοητικά εμπόδια, να έχεις μια νέα κατανόηση αθεράπευτων τραυμάτων σου και να συγχωρήσεις προηγούμενες αδυναμίες και λάθη.

    Μια όψη που φωτίστηκε και από την πρόσφατη ηλιακή έκλειψη κι ανέδειξε στο συλλογικό τους νέους ήρωες, κάνοντας την φωνή των φοιτητών ενάντια στον πόλεμο να ακουστεί, τώρα ολοκληρώνεται έχοντας επιτελέσει τον σκοπό της.

    Ένα ουράνιο γεγονός που μας έδωσε την επιλογή να είμαστε περισσότερο αποφασιστικοί, να εκφράσουμε ανεμπόδιστα αυτό που πριν δεν τολμούσαμε και να γράψουμε και συλλογικά ένα νέο κεφάλαιο στο ταξίδι της θεραπείας μας.

    Το αρμονικό εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο μας παρέχει σε αυτόν τον κύκλο ένα δίχτυ ασφάλειας, την σοφία και την πείρα, που μας προστατεύουν. Μια ενέργεια που σου επιτρέπει να δεσμευτείς απέναντι στο όραμά σου για το μέλλον, να βάλεις τις βάσεις για να χτίσεις τα όνειρά σου και να απαλλαγείς από όσα δεν σου χρειάζονται.

    Να δείξεις την απαιτούμενη υπομονή, πειθαρχία, υπευθυνότητα και να υλοποιήσεις μακροπρόθεσμους στόχους, που υπόσχονται σταθερή πρόοδο κι επιτυχία.

    Το φεγγάρι αυτό εμφορείται από μια γόνιμη, τυχερή και δημιουργική ενέργεια, με βάση τα μεσοδιαστήματα Αφροδίτης/Δία και Αφροδίτης/Ουρανού που ενεργοποιεί, προδιαγράφοντας ζεστές κοινωνικές και διαπροσωπικές σχέσεις, γενναιοδωρία, νέες εμπειρίες κι ευτυχή γεγονότα, όπως έρωτες γάμους, γεννήσεις και κέρδη που μπορεί να έρθουν εντελώς απρόσμενα.

    Την ίδια στιγμή το ευνοϊκό τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον αστεροειδή Δήμητρα από τον φιλόδοξο Αιγόκερω, εξασφαλίζει αποθέματα, υποστήριξη και την φροντίδα που θέλουμε και μας δίνει την ευκαιρία να αγκαλιάσουμε την μεταμορφωτική μας δύναμη και την αυτοαξία μας, να τιμήσουμε τις ανάγκες μας και να βάλουμε τις βάσεις για να ανθίσουμε.

    Κι ενώ η ανάπτυξη και η αφθονία θα είναι για όλους, ο νέος κύκλος που ανοίγει είναι ιδιαίτερα σημαντικός αν ανήκεις στα Σταθερά ζώδια Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου στις 16°-22° και σε πριμοδοτεί ξεχωριστά αν ανήκεις σε Παρθένο, Αιγόκερω, Ιχθείς, Καρκίνο στις αντίστοιχες μοίρες, με προσωπικούς πλανήτες και σημεία στα ζώδια.

    Το Sabian Symbol για την Νέα Σελήνη ‘’Μια πρόσφατα σχηματισμένη Ήπειρος’’ είναι αποκαλυπτικό και δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για τα νέα επίπεδα υλοποίησης και την δυναμική της.

    Μια νέα πραγματικότητα, μια νέα Γη, μια νέα Συχνότητα για την ανθρωπότητα, για τον Κόσμο και για σένα έχει ήδη γεννηθεί!

    Κι όπως για να σχηματιστεί μια ήπειρος χρειάζεται να αναδυθεί από τον ωκεανό ή να διαχωριστεί από μια ενιαία στεριά, έτσι σε εμάς δίνεται τώρα η πρόσβαση σε νέες τεράστιες δημιουργικές δυνάμεις που αναδύονται από τον απέραντο Ωκεανό των πιθανοτήτων, για να αλλάξουμε τη ζωή μας και να διαμορφώσουμε κάτι εντελώς καινούριο.

    Αρκεί να είμαστε απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις, παλιά σχήματα και προγραμματισμούς που συχνά ‘’αφαιρούν’’ από την ευτυχία μας, ανοιχτοί στις νέες πιθανότητες, με ευγνωμοσύνη και σε Συνείδηση αφθονίας.

    Έτσι ώστε να μην κάνουμε εκπτώσεις στα όνειρά μας και να πιστέψουμε ότι έχουμε

    ό,τι χρειάζεται, για να λάβουμε τις ευλογίες.✨

    Καλή ευλογημένη Νέα Σελήνη!✨☮🕊

    Με αγάπη💓💓💓

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.