• Ενέργειες Εβδομάδας 29 Απριλίου-5 Μαΐου

    Ενέργειες Εβδομάδας 29 Απριλίου-5 Μαΐου

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ✨🌀🥀

    29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ- 5 ΜΑΪΟΥ 2024

    Ένας έντονος και κομβικός μήνας που τα είχε Όλα, οδεύει στο τέλος του.

    Μια παντοδύναμη Ηλιακή έκλειψη στον Κριό, η επική σύνοδος Δία- Ουρανού στον Ταύρο, η μεταμορφωτική Πανσέληνος στον Σκορπιό που έμοιαζε με έκλειψη, ο ανάδρομος Ερμής, είναι πίσω μας, όμως οι δυνατές τους ενέργειες, οι νέες πληροφορίες κι οι αποκαλύψεις που έγιναν συνεχίζουν να μας ακολουθούν για να τις διαχειριστούμε αυτή τη φορά από νέους δρόμους, με νέους τρόπους και με νέα δύναμη.

    Ευτυχώς που ο Μάης είναι ο πιο υποσχόμενος, γόνιμος κι ανταποδοτικός μήνας του χρόνου, που έρχεται να βάλει τις βάσεις για ανάπτυξη, αφθονία, επέκταση, και να μας ανταμοίψει, αρκεί να είμαστε παρόντες και να πατάμε γερά στη γη, για να αναγνωρίσουμε τα δώρα και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες.

    ✨🌀🥀Την Δευτέρα 29 Απρίλη η συγκλίνουσα σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στην τελευταία αναιρετική μοίρα του ζωδιακού 29° Ιχθύων κορυφώνεται

    κι από εδώ και κάτω μετράμε αντίστροφα για το τέλος της αιθάλης που από μέρες βιώναμε. Μια επιρροή που μας έφερε

    ενσυναίσθηση, παράδοση, πνευματική σύνδεση,

    συγχωρητικότητα, θαύματα,

    αλλά και χαμηλά επίπεδα ενέργειας στην κατώτερη δόνηση, κινδύνους συνδεόμενους με το υγρό στοιχείο και τα χημικά, αυταπάτες,απογοητεύσεις, πένθος και θυματοποίηση, πλέον

    υποχωρεί.

    Για να μπορέσουμε σταδιακά να επαναφέρουμε την ενεργητικότητα, την κινητοποίηση την πρωτοβουλία και την διαύγεια που μας έλειπε.

    Την ίδια ημέρα ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο κυβέρνησής τον γήινο, πρακτικό και σταθερό Ταύρο, όπου και θα παραμείνει εως 23 Μαΐου και μας καλεί να ρίξουμε ρυθμούς, να χαλαρώσουμε και να αφοσιωθούμε σε όσα μας ευχαριστούν και μας χαρίζουν αρμονία, σταθερότητα, άνεση κι ασφάλεια.

    Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που ανακαλύπτει τον κόσμο μέσα από τις αισθήσεις του και θέλει να περιβάλλεται από τα όμορφα της ζωής, τις γεύσεις, τα αρώματα, τις μελωδίες, τις υφές, τις εικόνες… Και αυτή είναι μια στιγμή για ανανεώσουμε την διάθεση, τις σχέσεις, την εμφάνιση, να απολαύσουμε τις απλές χαρές της ζωής και να αναγνωρίσουμε την ομορφιά όπου κι αν βρίσκεται στην φυσική εμπειρία μας.

    Μια ενέργεια που παράλληλα μας ενθαρρύνει να συνδεθούμε περισσότερο με τη Μητέρα Φύση τις ενέργειες της Γης και το σώμα μας, να νιώσουμε ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε κι απολαμβάνουμε, ώστε να έλξουμε και να αυξήσουμε την αφθονία.

    Μια επιρροή που θα φέρει σταδιακά δώρα σε όλα τα Σταθερά ζώδια αλλά και ξεχωριστή εύνοια σε αυτά της γης και του νερού.

    Reminder, η συνάντηση Δία-Ουρανού στην χώρα του Ταύρου έχει φέρει αλλαγές στον τρόπο που ορίζουμε την ευτυχία, τον πλούτο, την επιτυχία και το ταξίδι της Αφροδίτης από εδώ σε συνδυασμό με τις πλανητικές της συναντήσεις, πρόκειται να μας το επιβεβαιώσει.

    ✨🌀🥀Την Τρίτη 30/4 ο Άρης ο πλανήτης της θέλησης, της δράσης και του πολέμου, εισέρχεται στον φλογερό Κριό όπου κυβερνά και θα παραμείνει εως 9/6 .

    Χάρις στην παντοδύναμη ενέργεια του πύρινου αυτού Άρη, μπορούμε να νιώθουμε πλέον ξανά δυνατοί, τολμηροί, αποφασιστικοί, κινητοποιημένοι.

    Περισσότερο έτοιμοι να μπούμε στην δράση και στη μάχη, αψηφώντας τις δυσκολίες και χωρίς τον φόβο της αποτυχίας. Να ξεκινήσουμε σε μια περιοχή της ζωής μας κάτι καινούριο, παράτολμο κι ό,τι ενδεχομένως αναβάλλαμε το προηγούμενο διάστημα. Και ακόμη να βρούμε σε συλλογικό επίπεδο την γενναιότητα να αντιδράσουμε, να διαμαρτυρηθούμε, να διεκδικήσουμε το δίκαιο και την αλήθεια.

    Μια ενέργεια που αναμένεται να μας κάνει μάρτυρες ή και πρωταγωνιστές συγκρούσεων και επαναστάσεων και μπορεί να εντείνει το πολεμικό κλίμα, ιδιαίτερα όταν ο Άρης θα συναντήσει τον Βόρειο Δεσμό, τον Χείρωνα και την Έριδα καθώς και την μοίρα της τελευταίας ηλιακής έκλειψης, κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου.

    Μια επιρροή που σε προσωπικό επίπεδο θα σου δώσει νέα ώθηση αν ανήκεις σε ζώδιο της φωτιάς ή του αέρα, την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και τα ηνία σε ένα τομέα της ζωής σου, να κινηθείς με αυτοπεποίθηση κι ενθουσιασμό σε κάτι που θες πολύ και να τα καταφέρεις.

    ✨🌀🥀Την Τετάρτη 1/5 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στην 2° Ταύρου-Υδροχόου είναι η ενέργεια που μας υπενθυμίζει πως για να έχουμε την ηρεμία, την σταθερότητα και την ασφάλεια που θέλουμε στις σχέσεις ή και στα οικονομικά μας κάτι χρειάζεται να διαχειριστούμε, να αλλάξουμε και να απελευθερώσουμε.

    Μια επιρροή που λίγο πριν ο Πλούτωνας γυρίσει ανάδρομος μας φέρνει μεγάλες συνειδητοποιήσεις και προκλήσεις σε όσα θεωρούσαμε δεδομένα. Και βέβαια είναι ένα μεγάλο τεστ για τις αξίες, τις σχέσεις και την αυτοαξία, που σκοπό έχει να μας δείξει ποια κομμάτια της ζωής έχουν κάνει τον κύκλο τους και χρειάζεται να φύγουν.

    Καθώς φόβοι, εμμονές, πάθη, ανασφάλειες μπορεί να είναι η αιτία για ρήγματα σε σχέσεις, ενώ αποκαλύψεις, σκάνδαλα, παιχνίδια δύναμης και πληθωριστικές πιέσεις, γίνονται πιο εμφανείς στο συλλογικό, αυτό είναι ένα διάστημα που θα απαιτήσει ειλικρίνεια, μετασχηματισμούς και ανάληψη ευθύνης.

    Με την επιρροή να αγγίζει τις πρώτες μοίρες των Σταθερών Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου αυτή είναι μια ευκαιρία για ανοίξεις την ψυχή σου στους άλλους και να συνδεθείς βαθύτερα.Να εγκαταλείψεις πρόσωπα και τοξικές καταστάσεις που σου κάνουν κακό και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία της αναγέννησης.

    Να βρεις σοφία στους πόνους και τις δυσκολίες και να αναδυθείς με νέα δύναμη.

    Την ίδια ημέρα η Σελήνη είναι σε φάση Τελευταίου Τετάρτου 🌗στην 11°.34′ Υδροχόου και το τετράγωνο με τον Ήλιο στον Ταύρο μπορεί να ευθύνεται για την εριστικότητα και τις εντάσεις στις σχέσεις αλλά και μέσα σου, καθώς η επιθυμία για ανεξαρτησία, καινούριους ορίζοντες και αλλαγές έρχεται σε σύγκρουση με προηγούμενες ασφάλειες και τάσεις συντήρησης.

    Ωστόσο είναι σε αυτή τη φάση του φεγγαριού που συνεχίζουμε την κάθαρση και την απελευθέρωση που δρομολόγησε η Πανσέληνος στον Σκορπιό και καλούμαστε να διαχειριστούμε τις εσωτερικές πιέσεις, να ρίξουμε τείχη και να βγούμε από τις ζώνες ασφάλειας.

    Μια στιγμή εσωτερικής επανάστασης που μας καλεί να εγκαταλείψουμε ό,τι δεν μας κάνει καλό, για να φτάσουμε ελαφρύτεροι και περισσότερο έτοιμοι στη Νέα Σελήνη στον Ταύρο που θα μας ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο και θα φέρει καινούριες ευκαιρίες.

    ✨🌀🥀Την Πέμπτη 2/5 ο Πλούτωνας πραγματοποιεί Στάση στην 2° Υδροχόου για να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει εως τις 13 Οκτώβρη με τελικό σταθμό την 29° Αιγόκερω, που θα διανύσει για τελευταία φορά από τις 1/9 εως 19/11.

    Μια διαδρομή που θα μας κάνει να σκάψουμε βαθύτερα και να συνειδητοποιήσουμε τον τρόπο που χρησιμοποιείται η δύναμη, η δική μας και των άλλων και να εντοπίσουμε σε προσωπικό επίπεδο τι δεν δουλεύει για να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές.

    Να επεξεργαστούμε και να αντιληφθούμε καλλίτερα όσα ο Πλούτωνας πρόκειται να αλλάξει από τον Υδροχόο στα επόμενα 20 χρόνια και τις συνέπειες που αυτό θα έχει σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.

    Να πάμε στην την ρίζα των προβλημάτων και να αντικρύσουμε τα σκοτάδια μας, φόβους, αδυναμίες, περιοριστικές πεποιθήσεις και αυτοσαμποτάζ, προκειμένου να πάψουμε να τα αγνοούμε, να αναζητήσουμε βοήθεια όπου χρειάζεται για να βρούμε τον δρόμο της θεραπείας και της λύτρωσης.

    Μια επιρροή που σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στις πρώτες δυο μοίρες Σκορπιού, Ταύρου, Λέοντα, Υδροχόου και στις δυο τελευταίες Αιγόκερω, Καρκίνου, Κριού, Ζυγού, και θα σε βάλει στην διαδικασία να δεις τι δεν μπορείς ή πλέον δεν θέλεις να ελέγχεις, ώστε να το απελευθερώσεις και να δώσεις στον εαυτό σου μια δεύτερη ευκαιρία.

    Λίγες ημέρες αργότερα στις 6/5, το μισό τετράγωνο του Κρόνου με τον Πλούτωνα που θα επαναληφθεί τον Σεπτέμβρη 2024 και τον Γενάρη 2025 είναι η όψη που θα αποκαλύψει τις αντιστάσεις σε αυτό που ο Πλούτωνας στον Υδροχόο επιχειρεί, κυρίως όταν αυτό θίγει συστήματα κι εξουσίες που πρόκειται να αλλάξουν χέρια.

    Μια συνθήκη που θα εντείνει την σύγκρουση ανάμεσα στο παλιό status quo με το καινούριο και θα φέρει προκλήσεις στην πορεία μετασχηματισμού κάθε προηγούμενου συστήματος, ολιγαρχίας, κατεστημένου που είχε εγκαθιδρύσει ο Πλούτωνας από το 2008 στον Αιγόκερω.

    ✨🌀🥀Την Παρασκευή 3/5 ο Άρης στην 2° Κριού πραγματοποιεί ευνοϊκό εξάγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Υδροχόο και δίνει τη δυνατότητα στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα των πρώτων μοιρών να βρουν το κουράγιο, την θέληση και την αποφασιστικότητα, για να ξεπεράσουν εμπόδια και προκλήσεις, να κάνουν κάτι δύσκολο, να προωθήσουν σχέδια και φιλοδοξίες, να ευθυγραμμιστούν με την αλήθεια και τον σκοπό τους.

    Είναι δύναμη να ξέρεις τι ποιος/α αληθινά είσαι και τί θέλεις από τη ζωή και να μπορείς να Σε εμπιστευτείς ώστε να αφήσεις

    ό, τι δεν ευθυγραμμίζεται.

    Και αυτή η ενέργεια υπόσχεται να ενισχύσει την προσωπική σου δύναμη και να φέρει στον δρόμο σου υποστήριξη κι αποθέματα, που αν αξιοποιήσεις μπορείς να μεταμορφώσεις μια περιοχή της ζωής και να αναγεννηθείς.

    Ύστερα από τις έντονες κι αποκαλυπτικές ενέργειες των προηγούμενων ημερών, αυτή η εβδομάδα μας επιτρέπει να έχουμε βαθύτερα επίπεδα κατανόησης, να επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουν αξία για εμάς και να αρχίσουμε να προετοιμάζουμε το έδαφος για όλα όσα θέλουμε να δημιουργήσουμε.

    Καθώς πλησιάζει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8/5 που θα μας δώσει την ευκαιρία να φυτέψουμε έναν νέο σπόρο για κάτι που θέλουμε να ευδοκιμήσει και να ανθίσει και για να γίνει αυτό χρειάζεται να υπάρχει πίστη, εμπιστοσύνη, αγάπη στον εαυτό και βαθιές ρίζες!

    Ευλογημένη Μεγάλη εβδομάδα

    Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

    σε όλους!✨🕊🥀☮

    Με αγάπη❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.