• Σύνοδος Δία-Ουρανού Στον Ταύρο 21 Απρίλη 2024

    Σύνοδος Δία-Ουρανού Στον Ταύρο 21 Απρίλη 2024

    ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ-ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ✨♉

    21 ΑΠΡΙΛΗ 2024

    Ξημέρωσε Κυριακή 21.4.2024 και η σύνοδος Δία – Ουρανού είναι γεγονός!

    Μια μοναδική πλανητική συνάντηση κι ένα κβαντικό άλμα για την Συνείδηση, για τον πλανήτη Γη και το ταξίδι της ψυχής σου, που ξεκλειδώνει νέες πιθανότητες και κώδικες υλοποίησης, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο ανάπτυξης και δημιουργίας.

    Μια ενέργεια που σε θέλει περισσότερο ελεύθερο/η, αφυπνισμένο/η, σε ειρήνη και σε αφθονία και σου δίνει την ευκαιρία να δεις τη ζωή σου από ένα νέο πρίσμα και όπως ποτέ δεν είχες πριν σκεφτεί ίσως γιατί δεν είχες την ελευθερία να το κάνεις.

    Μια ενέργεια που μπορεί να σου φέρει περισσότερο ενθουσιασμό και σε θέλει να αγκαλιάζεις το ασυνήθιστο, το πρωτοποριακό, το εναλλακτικό, το καινούριο, να ενεργοποιείς τα δημιουργικά σου χαρίσματα που ίσως ήταν σε αδράνεια, για να κάνεις τη ζωή σου καλλίτερη.

    Που σου ζητά να μην μείνεις στη θεωρία και στις αλλαγές που σκέφτεσαι αλλά να τις εφαρμόσεις και να τις κάνεις πράξη.

    Που σου επιτρέπει να εξερευνήσεις, να πειραματιστείς και να αξιοποιήσεις νέες ιδέες, νέα μέσα και νέα γνώση.Να αλλάξεις πλάνα ακόμη και την τελευταία στιγμή και να πάρεις έναν διαφορετικό δρόμο που θα σου ανοίξει νέες προοπτικές και θα σου δώσει νέο νόημα και σκοπό.

    Ακόμη και μικρές αλλαγές σε επιλογές και συνήθειες, μπορεί να κάνουν τώρα τη διαφορά και να έχουν ανέλπιστα θετικά αποτελέσματα.

    Είναι μεγάλο το ενεργειακό κύμα των ημερών και φέρνει μεγάλα όνειρα, μεγάλες ιδέες, μεγάλους στόχους, μεγάλες ελπίδες, όταν ο πλανήτης της μεγαλοσύνης, της ευημερίας και της επέκτασης Δίας, ενώνεται με τον πλανήτη του οράματος, της αφύπνισης και της ανώτερης θέασης, τον Ουρανό.

    Είναι δώρο το να βλέπεις ευλογίες, αποθέματα και αφθονία εκεί που προηγουμένως έβλεπες εμπόδια, ανεπάρκεια, περιορισμούς και στερήσεις και να αντιλαμβάνεσαι από εδώ και στο εξής διαφορετικά την ομορφιά, τις αξίες, την αφθονία, την αγάπη.

    Με τον Δία και τον Ουρανό στο ζώδιο της ύλης, των αισθήσεων και της φυσικής πραγματικότητας, τον Ταύρο που κυβερνά η Αφροδίτη ο πλανήτης της αγάπης, να επιχειρούν μια αναβάθμιση στο φυσικό, νοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό μας σώμα, που μπορεί να μας βγάλει από την Συνείδηση έλλειψης και να δώσει μια νέα διάσταση στη ζωή μας.

    Μια όψη ιδεαλισμού που μέσα από τυχερές συμπτώσεις και αναπάντεχα γεγονότα φέρνει ευοίωνα γυρίσματα της τύχης, μας υπενθυμίζει αυτό που είμαστε ικανοί να κάνουμε όταν έχουμε σιγουριά, αισιόδοξη οπτική, πίστη στην αξία μας αλλά και στην αφθονία του Σύμπαντος που μας είναι πάντα διαθέσιμη.

    Θα είναι εύκολη η διαδικασία στο νέο κύκλο που θα έχει διάρκεια 14 περίπου χρόνια;

    Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο προσκολλημένος είσαι στο παρελθόν και βέβαια από τις άμυνες και τις αντιστάσεις σου, καθώς οι αλλαγές έχουν ενθουσιασμό και πλησμονή όπως επίσης κι ευθύνη, άγχος κι εσωτερική σύγκρουση γι αυτό που αφήνεις πίσω.

    Ιδιαίτερα αν ανήκεις σε Κριό, Λέων, Τοξότη, Διδύμους, Ζυγό, Υδροχόο, Σκορπιό που θα υποδεχθούν περισσότερο ασύμβατα την ενέργεια, ενδέχεται να νιώθεις ότι είσαι στο κέντρο μιας καταιγίδας κι οι αλλαγές να φαντάζουν άβολες.

    Κυρίως όταν συνειδητοποιήσεις κάτι, που σου ζητά να πάρεις ξαφνικές αποφάσεις, να δώσεις άμεσα λύσεις και να πάρεις μια νέα κατεύθυνση.

    Η απάντηση είναι ότι χρειαζόσουν από καιρό αναβάθμιση σε μια περιοχή της ζωής σου, που ίσως να την απέφευγες και το Σύμπαν σου δίνει πλέον την ώθηση να αναπτυχθείς με τρόπους που δεν είχες φανταστεί και να εμπλουτίσεις την ζωή σου πέρα από κάθε προηγούμενη προσδοκία.

    Αν βέβαια ανήκεις σε Ταύρο, Ιχθείς, Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω ίσως να είσαι καλλίτερα προετοιμασμένος/η και περισσότερο πρόθυμος/η γι το σπουδαίο αυτό κβαντικό άλμα, νιωθοντας από καιρό πως κάτι μεγάλο έρχεται!

    Σε κάθε περίπτωση θυμήσου ότι το μέλλον είναι εδώ και δεν θες να το χάσεις, γι αυτό και όσους ενδοιασμούς, σύγχυση και φόβους μπορεί να έχεις εμπιστεύσου, το ένστικτό σου, την θεϊκή καθοδήγηση και διατήρησε την πίστη στην αίσια έκβαση ( Άρης σε σύγκλιση με Ποσειδώνα στους Ιχθείς) για να βγεις από νοητικές φυλακές και να σπάσεις τα δεσμά από προηγούμενους περιορισμούς.

    Το σπουδαιότερο μήνυμα είναι ότι εδώ δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και θα πρέπει να φυτέψουμε νέους σπόρους αν θέλουμε να έχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

    Μια συνειδητοποίηση που μπορεί να μας απελευθερώσει και να φέρει στη ζωή μας και στον πλανήτη μας ακόμη περισσότερες ευλογίες κι ένα καλλίτερο Μέλλον!✨

    Καλή ευλογημένη

    και φωτισμένη αρχή!✨🕊☮🌍

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.