• Ηλιακή Έκλειψη Νέα Σελήνη Στον Κριό 8 Απριλίου 2024

    Ηλιακή Έκλειψη Νέα Σελήνη Στον Κριό 8 Απριλίου 2024

    ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 🌙🌑✨♈

    8 Απριλίου 2024

    ‘’Bitter Sweat symphony’’

    Μια ακόμη έκλειψη Ηλιακή στον Κριό είναι εδώ για να δώσει νέα ώθηση, να σου ανοίξει καινούριους δρόμους ανάπτυξης και να κάνει ένα μεγάλο reset κι αναβάθμιση σε μια περιοχή της ζωής σου.

    Μια έκλειψη που έρχεται να κλείσει προηγούμενους κύκλους και να ξεκινήσει καινούριους που θα μας πάνε πιο μπροστά στο ταξίδι μας, κάνοντας μας να γράψουμε ατομικά αλλά και συλλογικά μια νέα σελίδα στην ιστορία μας.

    Αυτή είναι η μηχανική και η μαγεία των εκλείψεων που λειτουργούν ως καταλύτες κι επιταχύνουν την εξέλιξη, φέρνοντας μεταμορφωτικές εμπειρίες και κάνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα όσα θα έπαιρνε χρόνια υπό κανονικές συνθήκες να γίνουν.

    Η παντοδύναμη ολική Ηλιακή Έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην 19°.24′ Κριού 8 Απριλίου και ώρα 21:20 για την Ελλάδα, ως μια έκλειψη Βορείου Δεσμού είναι από αυτές που δουλεύουν για το μέλλον και την εξέλιξη και μέσα από τα γεγονότα που θα φέρει στους επόμενους μήνες θα μας αναγκάσει να βγούμε από προηγούμενες ζώνες ασφάλειας, να ευθυγραμμιστούμε με νέες πιθανότητες και να αναπτυχθούμε.

    Αν υπάρχει επομένως μέσα σου η επιθυμία να ξεκινήσεις σε μια περιοχή της ζωής σου κάτι καινούριο και να δώσεις σε ένα όνειρό σου πνοή, κυρίως εκεί που στο ωροσκόπιο βρίσκεται η 19° Κριού αυτή τώρα μεγεθύνεται κι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να κάνεις τολμηρά βήματα και να καταφέρεις το υλοποιήσεις.

    Σε ένα ζώδιο όπως ο Κριός που δεν φοβάται τη μάχη, ζει με πάθος την κάθε στιγμή, την έξαψη των νέων ξεκινημάτων και της κατάκτησης, αυτή είναι μια στιγμή για να προχωρήσεις σε κάτι που δεν γνωρίζεις με θάρρος, αποφασιστικότητα, πίστη στον εαυτό αλλά και το ανώτερο κοσμικό σχέδιο.

    Όταν ο ηλιακός δίσκος για λίγο θα σβήσει, γύρω στα τέσσερα λεπτά, τότε είναι που θα κληθείς να δεις τον κόσμο και την ζωή σου διαφορετικά. Τότε είναι που ίσως αναγνωρίσεις την μοναδικότητα σου, τον αυθεντικό εαυτό σου και το μεγαλείο σου, ακόμη και τη νέα εκδοχή σου που παλεύει να γεννηθεί και θα σου δώσει νέους λόγους να ζεις και να αγωνίζεσαι.

    Μια ολική έκλειψη στον Κριό είναι ένα ολικό reset για την ατομικότητα, την προσωπική σου ταυτότητα, την συνείδηση και δύναμη και όταν αυτή βρίσκεται σε σύνοδο ακριβείας με τον Χείρωνα που συμβολίζει το προαιώνιο τραύμα, ίσως εδώ να συντελείται η πιο σημαντική θεραπεία που υπόσχεται να σε μεταμορφώσει.

    Μια ενέργεια που έρχεται να φωτίσει τις σκιές σου και να ανασύρει ανασφάλειες και τραύματα που κουβαλάς φυσικά, συναισθηματικά, υπαρξιακά, με σκοπό να τα αναγνωρίσεις και να περάσεις στην επόμενη φάση της θεραπείας σου, τρέποντάς τα σε πηγές δύναμης και φώτισης στο ταξίδι σου.

    Με την Χειρώνεια επιρροή να αναβιώνει μια επώδυνη εμπειρία και πληγή που σε αποδυναμώνει, σε εξαντλεί φυσικά και ψυχολογικά και σε κάνει να νιώθεις ηττημένος/η και ίσως στο περιθώριο, αυτή είναι η στιγμή να δώσεις στον εαυτό σου έξτρα φροντίδα και να βάλεις τις ανάγκες σου σε προτεραιότητα.

    Να επαναπροσδιορίσεις τα θέματα της αυτονομίας,της επιβίωσης, το πως πολεμάς και υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου.

    Να κατανοήσεις ότι δεν είσαι άτρωτος/η και δεν είναι απαραίτητο να αγωνίζεσαι μοναχικά, και να αναζητήσεις νέους εναλλακτικούς δρόμους κι εξωτερική βοήθεια.

    Να δεις πού υποτίμησες ή εγκατέλειψες τις προσωπικές ανάγκες σου;

    Πού έχασες την σύνδεσή σου με τον εαυτό σου και τον έβαλες σε δεύτερη μοίρα ή στην απομόνωση περιμένοντας να αγαπηθείς και να εκτιμηθείς.

    Και ακόμη να αποφασίσεις με ποιους ρόλους, πιστεύω, ταυτότητες έχεις τελειώσει, ώστε να επανασυνδεθείς με το πάθος σου και τον σκοπό σου, που μπορεί να είναι πολύ διαφορετικούς από προγραμματισμούς και προηγούμενες προσδοκίες.

    Την πληγωμένη αίσθηση του εαυτού χρειάζεται εδώ να δεις και να αγκαλιάσεις για να ανοίξει ο δρόμος μπροστά. Όπως και το να συνειδητοποιήσεις ότι ίσως δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις και να δουλέψεις σκληρά για να αγαπηθείς.

    Έχεις αξία, όπως ακριβώς είσαι, με τα λάθη σου που έγιναν φάροι, για να κινηθείς από εδώ και κάτω διαφορετικά.

    Αν βέβαια έχεις παραμείνει στα στεγανά του εγώ, μπορεί όλο αυτό να βιωθεί ως μια κρίση που θα σε εγκλωβίσει σε κατώτερες συχνότητες φόβου, θυμού, θλίψης, ενοχών κι άρνησης.

    Αν έχεις ωστόσο κάνει δουλειά με τον εαυτό σου κι έχεις μέσα σου την πρόθεση να προσφέρεις και να βοηθήσεις, η μεταμόρφωση και η θεραπεία σου εδώ είναι σίγουρη και μπορείς να αξιοποιήσεις αυτήν την εξελικτική ευκαιρία για να βγεις ακόμη από δύσκολες καταστάσεις κι αδιέξοδα και να καταφέρεις να αναγεννηθείς.

    Ενώ αν είσαι γεννημένος θεραπευτής μπορείς να περιμένεις μια μεγάλη αφύπνιση κι ίσως έναν νέο ενισχυμένο ρόλο που το Σύμπαν σε αυτό το portal έρχεται απλόχερα να σου χαρίσει.

    Η συγκλίνουσα σύνοδος του κυβερνήτη της έκλειψης Άρη με τον πλανήτη του κάρμα και των ορίων Κρόνο στην 14° Ιχθύων, είναι ενδεικτική για τα εμπόδια, τις δυσκολίες και τις αντιστάσεις που μπορεί να μας επιβραδύνουν.

    Κι ενώ τα συναισθήματά μας και η διαίσθηση με αυτή την συνθήκη φαίνεται ότι θα μας καθοδηγούν και θα μας κάνουν περισσότερο ευάλωτους κι ευαισθητοποιημένους, η ενέργεια θέλει να εξασφαλίσει ότι θα έχουμε σχέδιο και στρατηγική, ότι θα είμαστε υπομονετικοί, καλά προετοιμασμένοι και σίγουροι, πριν προχωρήσουμε σε κάτι καινούριο.

    Με την επιρροή να λειτουργεί ως δίχτυ ασφάλειας και κυματοθραύστης, που θα μειώσει σε κάποιες περιπτώσεις την ένταση και τον κίνδυνο του ρίσκου από παρορμητικές κινήσεις κι αποφάσεις.

    Το Sabian symbol της συγκεκριμένης συνόδου που περιγράφει μια σκηνή στρατιωτικής άσκησης, υποδηλώνει ότι σε αυτό το στάδιο χρειαζόμαστε πνευματική πειθαρχία κι εξάσκηση ικανοτήτων, προκειμένου να είμαστε αποτελεσματικοί κι έτοιμοι να δώσουμε μικρές ή μεγαλύτερες μάχες για να ξεπεράσουμε αντιξοότητες.

    Καθώς ο Κρόνος συνομιλεί αρμονικά με τον Δία και τον Ουρανό που ετοιμάζονται για την επική σύνοδό τους στις 21/4 υποστηρίζει την δέσμευσή μας σε ένα μεγαλύτερο όραμα και σκοπό και μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε τις ψυχικές μας ικανότητες και να βάλουμε σε εφαρμογή τις πνευματικές μας πρακτικές για να διευκολύνουμε το ταξίδι προς την εξέλιξη.

    Ενώ ο Ερμής σε αυτή τη φάση ανάδρομος είναι το κοσμικό σύνθημα για να επιβραδύνουμε, να παρατηρήσουμε και να βρούμε τις πληροφορίες που μας λείπουν ώστε να διαβούμε το νέο μονοπάτι με σοφία και βαθιά επίγνωση.

    Το Sabian symbol για την μοίρα της έκλειψης ‘’Ένα νεαρό κορίτσι ταΐζει πουλιά μέσα στον χειμώνα’’ δίνει έμφαση στην προσφορά, την καλοσύνη, την αγάπη, την συμπόνια, την ανιδιοτέλεια που μπορούν να βοηθήσουν να ξεπεραστεί κάθε κρίση.

    Μια έκκληση εδώ για να επενδύσουμε στο αγνό και ανόθευτο πνεύμα μας, που μπορεί να υπερβεί καταστάσεις φθοράς και στέρησης και να βοηθήσει τους άλλους και όλα τα όντα που βρίσκονται σε ανάγκη για μια καλλίτερη επιβίωση.

    Αυτή η έκλειψη το τόξο της οποίας περνά πάνω από Αμερική μπορεί να προμηνύει μεγάλες κοινωνικές, γεωπολίτικες αλλαγές και να φωτίσει θέματα ηγεσίας, συνόρων, ενόπλων δυνάμεων, μειονοτήτων, όπως και θέματα που αφορούν το σύστημα υγείας, τα ανθρώπινα δικαιωμάτα,την δικαιοσύνη.

    Σε ένα προσωπικό επίπεδο αυτό που χρειάζεται να γνωρίζεις αν άμεσα επηρεάζεται, έχοντας πλανήτες και σημεία κυρίως κοντά στις 17°-21° των παρορμητικών Κριού, Ζυγού, Καρκίνου, Αιγόκερω είναι ότι μπορείς να ξεπεράσεις κάθε προηγούμενο περιορισμό και ότι τα λάθη κι οι επώδυνες εμπειρίες σου, είχαν σκοπό να σε φέρουν πιο κοντά στην αληθινή σου φύση και να σου ανοίξουν έναν δρόμο μεγαλύτερης εκπλήρωσης.

    Όταν το φώς του Ήλιου για λίγο χαθεί αυτό που χρειάζεται να ξαναθυμηθείς είναι ότι είσαι μια αστείρευτη πηγή φωτός φτιαγμένος/η από αγάπη, την μεγαλύτερη δημιουργική δύναμη στο Σύμπαν, που μπορεί να θεραπεύει κάθε πόνο και την κοινή μας πραγματικότητα.

    Και αυτή την φλόγα τίποτα δεν μπορεί να την σβήσει!

    Καλή ευλογημένη έκλειψη και Νέα Σελήνη ✨

    Με αγάπη 💓💓💓

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.