• Ενέργειες Εβδομάδας 1-7 Απριλίου 2024

    Ενέργειες Εβδομάδας 1-7 Απριλίου 2024

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ✨🌀🌸

    1-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

    Διανύουμε μια από τις πιο έντονες και μεταβατικές περιόδους της χρονιάς. Το κρίσιμο διάστημα ανάμεσα σε δυο εκλείψεις σε Κριό και Ζυγό, όπου καλούμαστε να βρούμε ισορροπίες και να θεραπεύσουμε την σχέση

    με τους άλλους και τον εαυτό μας,

    να κλείσουμε παλιούς κύκλους για να ανοίξουμε καινούριους, να πούμε αντίο σε δεν ό,τι δεν είναι για το ανώτερο καλό μας,

    να αγκαλιάσουμε το αγωνιστικό μας πνεύμα για να πορευθούμε με γενναιότητα και ανοιχτή καρδιά προς το μέλλον που θέλουμε να έχουμε, κάνοντας γι αρχή ένα κβαντικό άλμα προς το άγνωστο.

    Δεν είναι και λίγο…

    Ένα διάστημα που μας υπενθυμίζει πως κάθε τέλος σημαίνει και μια νέα αρχή, κάθε απώλεια και πρόκληση είναι μάθημα, για να εξελιχθούμε, για να βγούμε από τη στασιμότητα και να φέρουμε περισσότερη αρμονία, ομορφιά, αγάπη στη ζωή μας.

    Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα ενός επικού και μεταμορφωτικού μήνα. Ενός Απρίλη που φιλοξενεί την βαρυσήμαντη ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό και την πολυαναμενόμενη σύνοδο Δία-Ουρανού, που έρχονται να αλλάξουν τη ζωή μας και να ανοίξουν νέους κύκλους ανάπτυξης.

    Μια εβδομάδα που είναι επιπλέον λαμπερή και πανίσχυρη ενεργειακά, αφού βρίσκεται στον δεκανό του Ήλιου φιλοξενώντας και την ημέρα της απόλυτης έξαρσής του.

    ✨🌀🌸 Ανήμερα πρωταπριλιάς Δευτέρα 1/4 ο κοσμικός αγγελιοφόρος Ερμής, έχει βάλει στόχο να μας απορρυθμίσει, πραγματοποιώντας Στάση για να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού στις 27°-16° μοίρες, που θα διαρκέσει εως 25 Απρίλη.

    Και ίσως ήδη να γνωρίζεις όλα όσα χρειάζεται να προσέξεις και να αποφύγεις σε αυτό το ευαίσθητο διάστημα. Ένα διάστημα που μπορεί να δοκιμάσει τα όρια, την υπομονή, την ψυχραιμία σου ιδίως όταν κάτι στην επικοινωνία, την μετακίνηση, τις συναλλαγές σου δεν θα έχει την κανονική ροή και την εξέλιξη που θα ήθελες, πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει σε ένα ζώδιο που δυσκολεύεται να περιμένει κι αγαπά την ταχύτητα.

    Ένα reminder επομένως εδώ για έχεις ένα b plan και να δώσεις πίστωση χρόνου σε σχέδια, συμβόλαια, διαπραγματεύσεις, ταξίδια, σημαντικές αποφάσεις, αγορές ηλεκτρονικού εξοπλισμού που δεν θες να μετανιώσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν λάθη, παρανοήσεις, καθυστερήσεις αλλά και μια νέα πληροφορία που μπορεί να έρθει και να μεταβάλλει τα αρχικά δεδομένα.

    Παρ όλα αυτά τα δώρα της ανάδρομης πορείας είναι σημαντικά ιδίως αν την δεις ως ένα νοητικό διάλειμμα και μια ευκαιρία για να μειώσεις τους φρενήρεις ρυθμούς, να συνδεθείς με την εσωτερική σου φωνή και να κλείσεις εκκρεμότητες από το παρελθόν. Ως αφορμή για να γυρίσεις λίγο πίσω και να εντοπίσεις τυχόν λάθη και παραλείψεις σου, να επισκεφτείς παλιότερες ιδέες, προτάσεις και σχέδια για να πάρεις ανατροφοδότηση, να τα επεξεργαστείς διαφορετικά και να τους δώσεις αν χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία.

    Και ακόμη να δεις ότι κάτι που ίσως τώρα σου φαίνεται αδιέξοδο και κλειστή πόρτα, είναι μάλλον γιατί είσαι σε έναν λάθος δρόμο και χρειάζεται να αλλάξεις κατεύθυνση.

    ✨🌀🌸 Την Τρίτη 2/4 η Σελήνη σε φάση Τελευταίου Τετάρτου 🌗 στην 12°.52′ Αιγόκερω ♑ μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να απελευθερώνουμε και να αφήσουμε πίσω ό,τι είναι αυτό που μας βαραίνει, μας καταπιέζει, δεν μας υπηρετεί και μας κρατά πίσω.

    Καθώς αυτή είναι η κρίσιμη στιγμή του Σεληνιακού κύκλου, μια εβδομάδα μετά την Πανσέληνο, όπου καλείσαι να αναλάβεις την ευθύνη και να ολοκληρώσεις κάτι ώστε να πορευτείς διαφορετικά στους στόχους και τα όνειρα που θες να πραγματοποιήσεις στον επόμενο Σεληνιακό κύκλο, μπορείς από εδώ να διώξεις κάθε εμπόδιο, αμφιβολία, περιοριστικό πιστεύω, που σε κρατά μακριά από τις φιλοδοξίες σου.

    Χάρις στο εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο σου δίνεται η ευκαιρία της ώριμης προσέγγισης, η εσωτερική σιγουριά, πρακτικοί τρόποι και ίσως η υποστήριξη από τους σημαντικούς άλλους για να το πετύχεις.

    ✨🌀🌸 Την Τετάρτη 3/4 ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη λίγο πριν αλλάξει ζώδιο πραγματοποιεί σύνοδο με τον υπερβατικό και μυσταγωγικό Ποσειδώνα στην 28° Ιχθύων πολύ κοντά στην περιοχή έξαρσης της Αφροδίτης. Μια υπέροχη μαγική επιρροή που μας συντονίζει με την απόλυτη και συμπαντική μορφή της αγάπης και μάλιστα σε μοίρα αφθονίας.

    ‘’Ένας εύφορος κήπος στο φως της Πανσελήνου΄΄ όπως μας περιγράφουν τα Sabian symbols, που δεν είναι παρά ένα στάδιο επιβράβευσης για όσα καταφέραμε και το απαύγασμα ενός κύκλου δημιουργίας και καρποφορίας.

    Μια στιγμή επομένως για να εκφράσεις ευγνωμοσύνη για όσα ήδη έχεις αλλά και να βρεις λόγους να ονειρευτείς, να ερωτευτείς, να πάρεις έμπνευση και να δημιουργήσεις από την αρχή.

    Να κάνεις κάτι όμορφο για να επαναφέρεις τον ρομαντισμό και την μαγεία στις υπάρχουσες σχέσεις σου, για να αγαπήσεις τον εαυτό σου περισσότερο, να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να προσελκύσεις αφθονία ή και μια σχέση όπως την ονειρεύεσαι,

    ιδιαίτερα αν ανήκεις στις τελευταίες μοίρες ζωδίου νερού ή και γης.

    Επειδή βέβαια η επιρροή του Ποσειδώνα μπορεί πάντα να θολώσει την κρίση και να μας κάνει να πιστέψουμε και να παραδοθούμε σε κάτι που δεν είναι αληθινό, χρειάζεται να προσέξουμε ώστε να αποφύγουμε μια συναισθηματική πλάνη ή επένδυση που μπορεί να οδηγήσει σε μάταιες θυσίες ή ένα οικονομικό αδιέξοδο, ιδιαίτερα αν η σύνοδος βρίσκεται σε δυσαρμονία με στοιχεία του προσωπικού ωροσκοπίου.

    ✨🌀🌸 Την Παρασκευή 5/4 η Αφροδίτη ♀️ ξεκινά το ταξίδι της στο φλογερό ζώδιο του Κριού ♈ όπου και θα παραμείνει εως τις 29 Απρίλη για να αλλάξει την διάθεση, την αισθητική, τις επιθυμίες μας, φέρνοντας περισσότερη φλόγα, ενθουσιασμό, πρωτοπορία, περιπέτεια και πάθος σε θέματα σχέσεων και ευχαρίστησης.

    Μια ενέργεια που θα μας κάνει να εκφράσουμε με ειλικρίνεια κι αυθεντικότητα, χωρίς δισταγμό κι επιτήδευση ανάγκες, επιθυμίες και συναισθήματα.

    Να δώσουμε προτεραιότητα στον εαυτό και να διεκδικήσουμε όσα θέλουμε, απολαμβάνοντας το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης.

    Κι ενώ κάτω από την ουράνια αυτή επιρροή, οι σχέσεις και ο τρόπος που θα προσεγγίζουμε τους άλλους θα έχουν ένταση, αυθορμητισμό, πάθος κι αμεσότητα ωστόσο όλα μπορεί να ‘’ξεφουσκώνουν’’ γρήγορα στις περιπτώσεις που η σπίθα κι ο αρχικός ενθουσιασμός εκλείπουν.

    Αν ανήκεις σε ζώδιο Παρορμητικό, και βέβαια σε ζώδιο φωτιάς ή αέρα μπορείς να αναμένεις έντονες εμπειρίες κι εξελίξεις στα αισθηματικά και οικονομικά σου και να βιώσεις μια περίοδο μεγάλης εξωστρέφειας,τύχης και δημιουργικότητας. Να ‘’παίξεις’’, να διασκεδάσεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να πάρεις περισσότερες πρωτοβουλίες και ρίσκο όπου χρειάζεται, τολμώντας νέα ξεκινήματα χωρίς να κοιτάς στο παρελθόν.

    ✨🌀🌸 Το Σάββατο 6/4 η Αφροδίτη από την 2°Κριού πρόκειται να σχηματίσει εξάγωνο με τον μεταμορφωτικο Πλούτωνα που μπορεί να είναι ο λόγος για να ενισχυθεί ή να δημιουργηθεί ένας δυνατός δεσμός, που μπορεί επιπλέον να έχει και άρωμα πεπρωμένου.

    Μια υπέροχη ευθυγράμμιση που σου επιτρέπει να ανακαλύψεις και να μοιραστείς με αυτούς που θες κρυφές επιθυμίες και συναισθήματα, να πάρεις τα ηνία σε μια υπάρχουσα σχέση και να της δώσεις το φιλί της ζωής για να την αναγεννήσεις.

    Με την όψη να προδιαγράφει έντονες βαθιές εμπειρίες και σχέσεις με συναισθηματικό βάθος, πάθος αλλά και ειλικρίνεια είναι πιθανό να προσελκύσεις τώρα άτομα που θα ασκήσουν πάνω σου μεγάλη επιρροή και θα σου αλλάξουν οπτική και προτεραιότητες. Άτομα με μυστήριο, μαγνητισμό και δύναμη, που μπορεί να λειτουργήσουν θεραπευτικά για την αυτοαξία και τα συναισθήματα σου, να επουλώσουν και να αλχημίσουν παλιότερες πληγές μέσα από την αγάπη και την οικειότητα και να σε οδηγήσουν σε πνευματική εξέλιξη και μεταμόρφωση σε όλα τα επίπεδα.

    Μια επιρροή από την οποία μπορείς να ευεργετηθείς αν ανήκεις κυρίως στις πρώτες μοίρες των ζωδίων της φωτιάς και του αέρα.

    Λίγο πριν από την ολική Ηλιακή Έκλειψη, έχουμε ανάγκη από κάτι που θα μας βοηθήσει να δούμε και να προσεγγίσουμε τη ζωή διαφορετικά.

    Χρειαζόμαστε μια δυνατή θεραπευτική ενέργεια που θα μας επιτρέψει να αντλήσουμε σοφία από τις πληγές μας, να διώξουμε κάθε φόβο και να χαράξουμε δυναμικά και με νέα επίγνωση καινούρια μονοπάτια μπροστά.

    Καλή ευλογημένη εβδομάδα και καλό ευλογημένο μήνα σε όλους

    με θετική ενέργεια, φώτιση

    και δύναμη! ✨🕊☮🌸

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.