• Πανσέληνος Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό 25 Μαρτίου 2024

    Πανσέληνος Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό 25 Μαρτίου 2024

    ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ✨🌕♎

    25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

    ‘’ Fix you’’

    Μπορεί να φαίνεται ότι σε αποσταθεροποιούν και σε εκτροχιάζουν.

    Ότι σε βγάζουν από ένα γνώριμο μονοπάτι

    και τρόπο ζωής όμως γίνονται στην πραγματικότητά για να σε επαναφέρουν,

    εκεί ακριβώς που χρειάζεται να είσαι, στο μονοπάτι της ψυχής και του πεπρωμένου σου.

    Είναι επαναστατικές όμως ταυτόχρονα εξελικτικές οι ενέργειες των εκλείψεων, κι έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις περιοχές της ζωής που αγγίζουν και να μας βάλουν σε μια νέα κατεύθυνση και χρονογραμμή, τόσο συλλογικά όσο και ατομικά, ιδίως αν συνδέονται με προσωπικούς πλανήτες και σημαντικά σημεία του ωροσκοπίου.

    Όπως όλες οι εκλείψεις που θα πραγματοποιούνται εως τον Μάιο του 2025 στον Αξονα των σχέσεων Κριού-Ζυγού έτσι και η επερχόμενη Σεληνιακή έκλειψη, θα λειτουργήσει σαν ένας μεγεθυντικός φακός για τη δυναμική των σχέσεων, των ενώσεων, των συνεργασιών, θα φωτίσει στο συλλογικό θέματα διπλωματίας, ειρήνης, πολέμου, δικαιοσύνης, ισότητας κι ανθρωπίνων δικαιωμάτων, φέρνοντας δύσκολες συζητήσεις και ανακατατάξεις σε συμμαχίες, συνθήκες, νόμους, ηγεσίες με σκοπό να βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις, να αποκατασταθούν οι διαταραγμένες ισορροπίες και να επέλθει εξέλιξη.

    Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς, που πραγματοποιείται στην

    5° Ζυγού ♎ 25/3 9:00μμ ώρα για την Ελλάδα, όπως και κάθε Σεληνιακή έκλειψη έχει την χροιά της συναισθηματικής απελευθέρωσης, της ολοκλήρωσης κι ενός τέλους που θα οδηγήσει σε ένα νέο ξεκίνημα, σε μια σχέση, εργασία, ρόλο ή και συμβόλαιο ζωής.

    Και καθώς συμβαίνει κοντά στο Νότιο Σεληνιακό Δεσμό καλούμαστε από εδώ να αποδεσμεύσουμε το παρελθόν και το κάρμα που αντιπροσωπεύει και να βγούμε από την στασιμότητα, ακόμη και αν αυτό δεν είναι εύκολο κι έχει ανασφάλεια κι αβεβαιότητα.

    Ποιος πόνος επανέρχεται και για ποια σχέση, παλιά ιστορία, υπάρχει η επιτακτική ανάγκη να μπουν οι τίτλοι τέλους και να γίνει μια νέα αρχή;

    Τί σε δίδαξε και τι θα κρατήσεις από αυτήν για να μπορέσεις να προχωρήσεις;

    Μια Πανσέληνος και έκλειψη στο ζώδιο της ισορροπίας, της σύνδεσης, της δικαιοσύνης έχει σκοπό να αποκαλύψει αλήθειες, σου φέρνει απόλυτη επίγνωση και φωτίζει τις σχέσεις σου με τους άλλους και τον εαυτό σου, προκειμένου να θεραπεύσεις αυτό που χρειάζεται και να τις αναβαθμίσεις.

    Σε βάζει στην διαδικασία να κλείσεις κεφάλαια που συντηρούσες από φόβο, ανασφάλεια, ανάγκη επιβεβαίωσης και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις διόρθωση της διαδρομής σου.

    Ενώ την ίδια στιγμή φέρνει αστάθεια, ανατροπές και ρήγματα σε σχέσεις, ξεκαθαρίσματα που απέφευγες κι ανέβαλες,που θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις ενδεχομένως τα συμβόλαια της ζωής σου.

    Και είναι εδώ στον καθρέφτη των σχέσεων που θα δεις τι δεν δουλεύει και είναι εκτός ισορροπίας, τι λάθη έκανες και που δεν έβαζες όρια παραδίδοντας στους άλλους τα κλειδιά της ευτυχίας σου. Προκειμένου να πάρεις πίσω τον έλεγχο της ζωής σου, να φύγεις από την συνεξάρτηση και να νιώσεις ξανά επαρκής και αυτάρκης.

    Αγαπάς, πιστεύεις, τιμάς τον εαυτό σου όσο πρέπει και όσο ένας άλλος θα ήθελες να το κάνει;

    Μιλάς θετικά, ευγενικά, ενθαρρυντικά στον εαυτό σου και ακούς τις επιθυμίες και την σοφία της καρδιάς σου;

    Με τον Ήλιο, τον Χείρωνα και τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό αυτή είναι μια στιγμή

    για να Σε φροντίσεις περισσότερο και να αναγνωρίσεις ότι η ευτυχία σου είναι προσωπική υπόθεση και δεν χρειάζεται να την εξαρτήσεις από άλλους.

    Να θυμηθείς ότι μόνο μέσα από αλήθεια, αυτογάπη, αυτοφροντίδα καλά όρια και πίστη στον εαυτό σου, όταν δίνεις και παίρνεις πίσω το ίδιο, μπορείς να ζεις αληθινά ισορροπημένα και να ανθίζεις σε κάθε σχέση προσωπική, επαγγελματική, κοινωνική.

    Το φεγγάρι αυτό που έρχεται στην εποχή του Κριού, λίγες ημέρες μετά την Εαρινή Ισημερία θέλει να εξασφαλίσει ότι θα απελευθερώσεις ό,τι σε κρατά πίσω, προκειμένου η εποχή της Άνοιξης και η νέα Αστρολογική χρονιά να είναι διαφορετική. Σε σπρώχνει να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στην αυτονομία και την συντροφικότητα, ανάμεσα στα θέλω και τις ανάγκες σου και τις ανάγκες και προσδοκίες των άλλων, ώστε να χτίσεις τις σχέσεις σου από μια νέα υγιέστερη βάση.

    Ο κυβερνήτης της έκλειψης η Αφροδίτη στην θέση της έξαρσης τους Ιχθείς την ανώτερη οκτάβα της αγάπης σε βοηθά να αναγνωρίσεις και να συγχωρέσεις λάθη δικά σου και των άλλων και να δώσεις άφεση όπου χρειάζεται για να θεραπευτείς.

    Η Αφροδίτη καθώς απομακρύνεται από τη σύνοδο με τον Κρόνο σου έχει δώσει την ωριμότητα και την σιγουριά να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες και να κατασταλάξεις σε αυτό που θες. Να ξεφύγεις από μάταιες προσκολλήσεις και εξιδανικεύσεις και να βάλεις καλλίτερα όρια για να τιμήσεις τις πραγματικές επιθυμίες κα ανάγκες σου.

    Να δεις τί είναι αυτό που αληθινά αξίζει την επένδυση, τον χρόνο, την ενέργειά σου και τί όχι. Πού χρειάζεται να προσπαθήσεις περισσότερο και να κάνεις διορθώσεις, υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και που οριστικά να φύγεις και να εγκαταλείψεις.

    Ακόμη και αν αυτό έχει πόνο, ερωτηματικά, πάλη και κόστος συναισθηματικό ή και οικονομικό, όπως υποδηλώνουν η δυσαρμονική όψη χιαστί της Αφροδίτης με Νότιο Δεσμό και το μισό τετράγωνο με τον Πλούτωνα, η ευνοϊκή σχέση εξαγώνου με τον Δία μας επιτρέπει να κοιτάμε μπροστά με πίστη, αισιοδοξία κι ελπίδα. Να είμαστε γενναιδωροι, δημιουργικοί, να μοιραζόμαστε την αγάπη και να εκφράζουμε ευγνωμοσύνη. Να αισθανόμαστε ότι οι καλλίτερες ημέρες έρχονται, όπως και οι ευκαιρίες επέκτασης, που είναι η ανταμοιβή για την καλή δουλειά που κάναμε.

    Καθώς η Αφροδίτη οδεύει σε εξάγωνο με τον Ουρανό, πρόκειται να μας απελευθερώσει και να μας δώσει λόγους να επανεφεύρουμε τις σχέσεις, τις αξίες, την δημιουργικότητα, να ανανεώσουμε την διάθεση και να ανακαλύψουμε νέα ενδιαφέροντα, ταλέντα, ενδεχομένως και νέες πηγές οικονομικής υποστήριξης που υπόσχονται πρόοδο κι ανεξαρτησία.

    Μια κοσμική βοήθεια εδώ για να βάλουμε νέες προτεραιότητες και να δούμε περισσότερες επιλογές, εναλλακτικές και κάτι καινούριο στον ορίζοντα που θα αναπληρώσει ενδεχομένως το κενό που θα αφήσει η έκλειψη.

    Την ίδια στιγμή η εναρμόνιση Σελήνης και Ήλιου με τον Πλούτωνα από την 1° Υδροχόου, μας κάνει να τα βιώνουμε όλα πιο έντονα, μας οπλίζει με ψυχική δύναμη, συναισθηματική αντοχή και βαθιά εσωτερική γνώση, για να πλοηγηθούμε με σιγουριά και τόλμη στο πανίσχυρο αυτό ενεργειακό κύμα, χωρίς να χάσουμε τις ισορροπίες και τον έλεγχο.

    Να νιώσουμε υποστηριγμένοι παρά τις δυσκολίες και να καθοδηγηθούμε από το ένστικτο για να επαναπροσδιορίσουμε την ταυτότητα, τους στόχους μας και να αποφασίσουμε τί θα πάρουμε μαζί μας και τί θα αφήσουμε πίσω και να αναγεννηθούμε βαθύτερα.

    Το Sabian symbol για τη μοίρα της Σελήνης

    6° Ζυγού ♎ ‘’Τα ιδανικά ενός ανθρώπου κρυσταλλώνονται εν αφθονία’’ τονίζει την αξία της εσωτερικής ανάπτυξης, υποδηλώνοντας πως όλα μέσα μας αρχικά θα πάρουν μορφή, για να εκδηλωθούν στην συνέχεια και εξωτερικά.

    Και είναι ο νους, η ψυχή, το πνεύμα μας που θα επιτρέψουν τελικά σε μια πρόθεση κι επιθυμία, να υλοποιηθεί και να επιστρέψει σε εμάς ως γεγονός, βίωμα, πραγματικότητα.

    Γι αυτό και τα πιστεύω μας αλλά κι η αφοσίωση που θα δείξουμε σε μια ιδέα ή ιδανικό, φαίνεται ότι θα παίξουν εδώ καθοριστικό ρόλο για την ευημερία και την αφθονία που θέλουμε.

    Το Sabian symbol για την 6° Κριού ♈

    ‘’Ένα τετράγωνο λαμπερά φωτισμένο στη μια πλευρά’’ δηλώνει την ικανότητα μας να φύγουμε από τα στενά όρια της επίπεδης πραγματικότητας και να προσανατολιστούμε στο φως, για βρούμε διέξοδο και να δώσουμε μια νέα κατεύθυνση και προοπτική στη ζωή μας.

    Αρκεί να κινηθούμε με λογική και σκοπό για να μην πέσουμε στην παγίδα της μονόπλευρης αντίληψης που μπορεί να οδηγήσει σε μια ουτοπία.

    Αν ανήκεις σε ζώδιο του Παρορμητικού σταυρού κι έχεις προσωπικούς πλανήτες και σημαντικά σημεία σε Κριό, Ζυγό, Καρκίνο, Αιγόκερω κοντά στις 2°-8° μοίρες αυτή η έκλειψη φέρνει μια καθοριστική εξέλιξη στη ζωή σου ιδιαίτερα στις περιοχές οίκους του ωροσκοπίου που αγγίζει που μπορεί να φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα κι επιπλέον μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα εποικοδομητική αν ανήκεις σε Δίδυμο, Τοξότη, Υδροχόο, Λέων στις αντίστοιχες μοίρες.

    Ενώ μπορεί να σημάνει και την ολοκλήρωση σε κάτι που δρομολογήθηκε στη Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό τον Οκτώβριο 2023 με την οποία άμεσα συνδέεται, βάζοντας και τον τελικό επίλογο.

    Μπροστά σε αυτό το πανίσχυρο ενεργειακό κύμα θα ήταν μάταιο να αντισταθείς και να προσκολληθείς σε κάτι που παλεύει από εδώ εναγωνίως να φύγει.

    Η έκλειψη είναι μέρος του ανώτερου κοσμικού σχεδίου που θα αφαιρέσει από την ζωή σου αυτό που δεν ήταν για σένα και δεν υπηρετούσε τον ανώτερο σκοπό σου, προκειμένου να δημιουργήσει χώρο για το καινούριο, όταν εσύ δεν βρίσκεις τη δύναμη να το κάνεις.

    Ό,τι επομένως συμβεί σε αυτό το διάστημα, είναι για το ανώτερο καλό σου, και για να πας στο επόμενο επίπεδο. Για να βρεις νέους δρόμους ανάπτυξης στο ταξίδι της ψυχής σου, να υπάρχεις και να συνδέεσαι διαφορετικά και να υποδεχθείς νέες σχέσεις και συμβόλαια ζωής που θα ευθυγραμμίζονται με αυτό που τώρα είσαι.

    Απελευθέρωσε από την ζυγαριά ⚖ της ζωής σου τα περιττά, ώστε να ξαναβρεις τις χαμένες ισορροπίες και να έλξεις όσα πραγματικά θές κι αξίζεις.

    Θυμήσου ότι η πιο σπουδαία σχέση είναι με τον εαυτό σου και η αγάπη που έχεις μέσα σου είναι αυτή που στο τέλος

    θα κερδίσει.

    Καλή ευλογημένη Πανσέληνο ✨🌕🕊☮

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.