• Ενέργειες Εβδομάδας  4-10 Μαρτίου 2024

    Ενέργειες Εβδομάδας 4-10 Μαρτίου 2024

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 🌀✨

    4-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

    Αυτή είναι μια εβδομάδα που ξεκινά ιδιαίτερα δυναμικά, με προκλήσεις, πιθανόν αρκετό στρες αλλά και σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης.

    Μια εβδομάδα που μας θέλει να παίρνουμε αποφάσεις και να προχωρούμε σε αλλαγές αγκαλιάζοντας μια νέα εκδοχή του εαυτού και των σχέσεων, καθώς μας βρίσκει αρχικά κάτω από την επήρεια του τετραγώνου Αφροδίτης – Ουρανού και την Σελήνη στο τελευταίο Τέταρτο στον Τοξότη, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο.

    Επιρροή που μας χάρισε τόλμη, ενθουσιασμό και επαναστατική διάθεση, οδηγώντας κάποιους να μετρούν λάθη και ίσως απώλειες, συναισθηματικές και οικονομικές αλλά και να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά την ελευθερία τους.

    Είμαστε αναμφισβήτητα σε μια φάση δοκιμασίας για τις ασφάλειες και σταθερές της ζωής μας που θα έχει συνέχεια, καθώς ο Ουρανός στην πορεία του μήνα μέσα από τις ευθυγραμμίσεις του θα γράφει σενάρια, που δεν είχαμε ποτέ πριν φανταστεί, φέρνοντας ανατροπές, διασπάσεις, ρήγματα αλλά και πιθανότητες που θα εμπλουτίσουν τον ιστό της πραγματικότητας και θα μας βάλουν σε έναν νέο δρόμο επιτευγμάτων.

    Εξάλλου οι πρώτες μέρες του Μαρτίου είναι προπαρασκευαστικές και μας προετοιμάζουν για τις καταιγιστικές αλλαγές που φέρνουν οι επερχόμενες εκλείψεις.Και αυτός είναι ο τελευταίος μήνας με όλους τους πλανήτες ορθόδρομους, που μας αφήνει ένα ανοιχτό πεδίο επιλογών, μεταμόρφωσης κι απόδρασης από περιοριστικές συνθήκες και πεποιθήσεις, με σκοπό την απελευθέρωση και την εξέλιξη.

    🌀✨ Αυτή η εβδομάδα εκτός από αφύπνιση έχει και πνευματικά μαθήματα, όχι μόνο γιατί υπάρχει έμφαση στο ζώδιο των Ιχθύων που φιλοξενεί και τη Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα, αλλά και γιατί τη Δευτέρα 4/3 οι κυβερνήτες του ζωδίου Δίας και Ποσειδώνας, σχηματίζουν για 3η φορά μισό τετράγωνο από τις 11° Ταύρου και 26° Ιχθύων αντίστοιχα.

    Μια όψη που επαναλήφθηκε τον Ιούλιο και τον Νοέμβριο και είναι σταθμός στο συνοδικό κύκλο τους που ξεκίνησε με την συνάντησή τους τον Απρίλιο του 2022 στην 24° Ιχθύων.

    Μια σπουδαία επιρροή που φύτεψε έναν νέο πνευματικό σπόρο στην εμπειρία μας, με την πρόθεση να φέρει περισσότερη έμπνευση, πίστη, ενσυναίσθηση και πνευματική σύνδεση.

    Το μισό τετράγωνο ως δυσαρμονική γωνία, είναι τώρα η δοκιμασία για αυτόν τον σπόρο, για τους στόχους αλλά και τα όνειρα που κάναμε στη διάρκεια αυτής της συνόδου.

    Και είναι εδώ ακριβώς που αν άμεσα επηρεάζεσαι θα δεις πως μια καλή αρχικά προαίρεση, η επιθυμία σου για επέκταση,

    η εξιδανίκευση και μια υπεραισιόδοξη οπτική, σε έκαναν ενδεχομένως να χάσεις την επαφή σου με τον ρεαλισμό και την πραγματικότητα, να ακολουθήσεις ανθρώπους και καταστάσεις που σε προδίδουν, κι έναν δρόμο απατηλό που μπορεί να σε διαψεύδει και να σε οδηγεί σε λάθη, επικίνδυνους εθισμούς ήκαταχρήσεις.

    Έχοντας εδώ τις πρώτες ενδείξεις από κάτι που δεν λειτουργεί όπως αρχικά πίστεψες, ήλπισες, ευχήθηκες, ένα όνειρο που ναυάγησε, μια λάθος σχέση κι επένδυση συναισθηματική ή οικονομική, ακόμη και κάτι που υποσχέθηκες ή υπέδειξες λάθος και τώρα μπορεί να σε εκθέτει, αυτή είναι η στιγμή για να το αναγνωρίσεις, να το συγχωρέσεις και να το αποκαταστήσεις.

    Μένοντας γειωμένος/η και διατηρώντας επαφή με τη φωνή της διαίσθησης, της συνείδησης και την πίστη σου, θα μπορούσες να βοηθήσεις τον εαυτό σου να βρει μια υγιή διέξοδο αλλά και τις απαντήσεις που αναζητάς, μέσα σου. Προκειμένου να καταφέρεις να βγεις από τον ρόλο του θύματος, του μάρτυρα και αυτού που θέλει να αποδράσει από τα άσχημα, τις αδυναμίες και τα λάθη του/της πέφτοντας σε ακόμη μεγαλύτερα.

    Γι αυτό δες σε ποιους οίκους περιοχές της ζωής σου επηρεάζεσαι.

    Το πνευματικό μάθημα εδώ υποδεικνύει την επιστροφή στην εσωτερική σου σοφία, που γνωρίζει κάθε φορά τι είναι αληθινό και τί αξίζει να εμπιστεύεσαι. Μια διαδικασία που σε καλεί να ανανεώσεις τις ελπίδες σου, να δεσμευθείς ξανά απέναντι σε ένα όνειρο και ιδανικό σου και να του δώσεις παράταση ζωής εφόσον εξακολουθεί να έχει για εσένα νόημα και λόγο ύπαρξης.

    Την ίδια ημέρα το αρμονικό εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στην 19° Ιχθύων -Ταύρου ♓♉ είναι η όψη που μπορεί να σε βοηθήσει να σκεφτείς διαφορετικά, να αλλάξεις τα πλάνα σου και να προσεγγίσεις όσα σε απασχολούν από μια νέα ανανεωμένη οπτική.

    Για την ακρίβεια οι πιο πρωτότυπες ιδέες, ευφάνταστες ενοράσεις, απρόβλεπτες συναντήσεις και συγχρονικότητες κάτω από αυτήν την ιδιαίτερα ευνοϊκή επιρροή θα εμφανιστούν και θα σου φέρουν ευρηματικές λύσεις, χρήσιμες πληροφορίες και την ευκαιρία να βγεις από αδιέξοδα.

    Ενώ η ικανότητα να εμπνεύσεις και να ενθουσιάσεις με τον λόγο σου, να αποκωδικοποιήσεις και να μοιραστείς αφυπνιστικά μηνύματα που αφορούν περισσότερους, μπορεί να σε οδηγήσει και σε ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη.

    Και βέβαια χάρις στη συνέργεια της φαντασίας, της διαίσθησης, της μεγαλύτερης εικόνας που σου παρέχει ο Ουρανός, μπορείς να οραματιστείς οποιαδήποτε θετική αλλαγή θα ήθελες να δεις στο 3d πεδίο σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τέλος του 2ου και στην αρχή του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων του νερού και της γης.

    🌀✨ Την Τρίτη 5/3 το εξάγωνο του Άρη με τον Βόρειο δεσμό στην 16° Υδροχόου-Κριού ♒♈ είναι η ευθυγράμμιση που ευνοεί την συλλογική δράση και δίνει την ώθηση να μπουν σε εφαρμογή νέα συλλογικά εγχειρήματα και να δημιουργηθούν νέες συμμαχίες, που θα προάγουν την συλλογική πρόοδο και τις κοινωνικές αλλαγές.

    Μια δημιουργική όψη που αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς στις αντίστοιχες μοίρες επιρροής, θα σου δώσει τόλμη και την αποφασιστικότητα να αποδείξεις τις ικανότητες, να εκφράσεις τον αυθεντικό σου εαυτό, να συνεργαστείς εποικοδομητικά, να συνεισφέρεις σε συλλογικούς κι ανθρωπιστικούς σκοπούς.

    Ποια νέα projects, ηγετικούς ρόλους και πρωτοβουλίες, θα μπορούσες τώρα να αναλάβεις;

    Ποιοι στόχοι σου και ποιες ομάδες, σε ευθυγραμμίζουν με το πεπρωμένο και τον σκοπό σου και μπορούν να σε πάνε μπροστά;

    Αυτή είναι η στιγμή για να συνδεθείς με τους κατάλληλους ανθρώπους και να δώσεις δυναμικό παρόν σε κάτι που υπόσχεται να σε εξελίξει.

    🌀✨ Την Τετάρτη 6/3 ο Ήλιος από την 16° Ιχθύων ♓σε μισό τετράγωνο με τον Πλούτωνα στη 1° Υδροχόου ♒είναι ένα από τα πρώτα τεστ που μας βάζει ο κυβερνήτης του κάτω Κόσμου από τη νέα του θέση, πoυ θα δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές μας.

    Καθώς αυτή είναι μια όψη έντασης και πρόκλησης για τις ευαίσθητες πλευρές μας, τα όνειρα και τις συναισθηματικές ανάγκες, που μπορεί τώρα να συγκρούονται με πρόσωπα και εξωτερικές δυνάμεις που εξουσιάζουν με έναν τρόπο τη ζωή μας και θέλουν να περάσουν την δική τους agenda. Είτε πρόκειται για άτομα με τα οποία συνδεόμαστε προσωπικά, αρχηγούς και κέντρα εξουσίας πoυ θέλουν να επιβάλλουν πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές με κάθε κόστος, η ευθυγράμμιση αναμένεται να φέρει μια κρίση, συγκρούσεις εσωτερικές κι εξωτερικές κι ενδεχομένως μοιραία γεγονότα που μπορεί να κλονίσουν το status, την εικόνα, την ζωτική μας δύναμη και να μας αναγκάσουν σε υποχωρήσεις και αναπροσαρμογές.

    Όποια και αν είναι η περίπτωση η συμβουλή εδώ είναι μην υποτιμήσεις τις δυνάμεις σου αλλά ούτε και τον αντίπαλο. Να εμπιστευτείς τη διαισθητική γνώση και την μοναδική σοφία των Ιχθύων, που μπορεί να ξεπερνά και να αλχημίζει τα προβλήματα, βρίσκοντας εναλλακτικούς ειρηνικούς δρόμους κι αποφεύγοντας την απευθείας αναμέτρηση.

    🌀✨ Η Πέμπτη 7/3 φιλοξενεί μια μεταμορφωτική και θεραπευτική όψη που δεν είναι άλλη από το εξάγωνο του Άρη με τον Χείρωνα στην 17° Υδροχόου-Κριού.♒♈

    Και αν είσαι θεραπευτής, μέντορας ή θεραπευόμενος, άδραξε την ευκαιρία να μοιραστείς γνώσεις, εμπειρίες, τραύματα και μαθήματα για να τονώσεις την υγεία και την ψυχολογία σου αλλά και να θεραπεύσεις ό,τι σε κρατά πίσω. Τα εναλλακτικά θεραπευτικά μέσα, η τεχνολογία, και η κοινωνική αλληλεπίδραση, μπορεί να είναι εδώ ένα πολύτιμα κλειδιά για την ίαση και αν αντιμετωπίζεις ένα χρόνιο τραύμα αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις την απόφαση και να κάνεις πρακτικά βήματα για να το επιλύσεις.

    🌀✨Την Παρασκευή 8/3 καθώς ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα στην 27° Ιχθύων, ♓ την Πύλη της Αγάπης και απόλυτη μοίρα έξαρσης της Αφροδίτης,

    που αποδίδεται από τα Sabian symbols ως ‘’Ένας εύφορος κήπος στο φως της Πανσελήνου’’ καλείσαι να αναγνωρίσεις σε μια περιοχή της ζωής σου την αφθονία, που μπορεί να συνδέεται και με την εσωτερική σου ανάπτυξη και να εκφράσεις την ευγνωμοσύνη για όσα μέχρι τώρα σου έχεις καταφέρει και σου έχουν δοθεί.

    Αν και η επαφή του πλανήτη της αντίληψης και της επικοινωνίας με τον Ποσειδώνα μπορεί να μας κάνει να χαθούμε στην φαντασία, στο όνειρο και την ουτοπία, η σύνδεση με την διαίσθηση και τον ανώτερο εαυτό θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε λάθη.

    Μια στιγμή επομένως για να κλείσουμε τον θόρυβο του εξωτερικού κόσμου και ό,τι μπορεί να μας αποσπά. Να αποσυρθούμε στο ήσυχο εσωτερικό Ιερό του μυαλού και της καρδιάς και να συνδεθούμε με την δημιουργικότητα και την θεϊκή Πηγή μας.

    Να ονειρευτούμε και να οραματιστούμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και να πάρουμε την καθοδήγηση να το υλοποιήσουμε.

    Μια μαγική επιρροή που θα σε εμπνεύσει και δεν θέλεις να χάσεις αν ανήκεις στο τελευταίο πενθήμερο των ζωδίων του νερού αλλά και της γης.

    🌀✨ Την Κυριακή ο Ερμής θα μετακινηθεί στον Κριό ♈ για να μας δώσει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση κάνοντας πιο άμεση, τολμηρή και ταχύτερη την αντίληψη και την έκφρασή μας. Ενέργεια που θα μας κάνει περισσότερο ξεκάθαρους στην επικοινωνία και θα μας επιτρέψει να εκφράσουμε την αλήθεια μας και να εννοούμε αυτά που λέμε.

    Ενώ παράλληλα το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και το τετράγωνο του δεύτερου με τον Άρη δεν θα μας αφήσουν περιθώρια να αρνηθούμε την εξέλιξη και να επιτρέψουμε σε παλιούς περιορισμούς να μας κρατήσουν πίσω.

    Με την Σελήνη να βρίσκεται το Σαββατοκύριακο στην πιο Σκοτεινή της φάση 🌑 καθώς ξεκινά το νέο κύκλο της την Κυριακή 10 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων ♓, που θα είναι και ο ο τελευταίος του αστρολογικού έτους, καλείσαι να κάνεις απολογισμό, ξεκαθάρισμα κι ένα retreat.

    Να αναγνωρίσεις ακόμη και σε δύσκολα μαθήματα τις ευλογίες που σε βοήθησαν να φτάσεις εως εδώ και να αναπτυχθείς

    Να δώσεις άφεση σε προηγούμενα λάθη και να οραματιστείς το πιθανό για σένα και αυτό που θες περισσότερο από τη ζωή.

    Εμπιστεύσου τη διαδικασία.

    Ένα πνευματικό προσκύνημα έχει μόλις ξεκινήσει!

    Καλή ευλογημένη εβδομάδα ✨☮

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.