• Ενέργειες Εβδομάδας 26 Φλεβάρη – 3 Μάρτη 2024

    Ενέργειες Εβδομάδας 26 Φλεβάρη – 3 Μάρτη 2024

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ✨🌀

    26 ΦΛΕΒΑΡΗ – 3 ΜΑΡΤΗ 2024

    Είναι δυνατές, απελευθερωτικές και απαράμιλλα θεραπευτικές οι ενέργειες αυτής της εβδομάδας που έρχεται μετά την Πανσέληνο, με την καθαρτική επιρροή της να συνεχίζεται.

    Ένα φεγγάρι που μπορεί να κορύφωσε δύσκολα συναισθήματα και να έφερε άγχος, υπερένταση, νοσταλγία, εξουθένωση, ερωτηματικά, όμως σου αποκάλυψε την μεγαλύτερη εικόνα και σε βάζει αυτές τις ημέρες της φθίνουσας Φάσης, στη διαδικασία να απελευθερώσεις και να θεραπεύσεις αυτό που χρειάζεται. Να αξιοποιήσεις το δυναμικό σου και να πάρεις αποφάσεις για να έχεις καλλίτερα αποτελέσματα, περισσότερη ικανοποίηση και να φτάσεις εκεί που θες.

    Μια εβδομάδα μεταβατική που μας φέρνει τον Μάρτιο, έναν σπουδαίο μήνα που φιλοξενεί την Εαρινή Ισημερία και την αστρολογική Πρωτοχρονιά και βέβαια μια Σεληνιακή έκλειψη που θα συμβεί στην 5°Ζυγού ♎ στις 25.3 με πανίσχυρες μεταμορφωτικές ενέργειες που σε πολύ λίγο αρχίζουν ήδη να μας επηρεάζουν.

    🌀✨ Η Τρίτη 27/2 με το τετράγωνο του

    Άρη – Δία στην 10° Υδροχόου-Ταύρου ♒♉

    σε βρίσκει σε φάση κινητοποίησης κι έτοιμο/η να προχωρήσεις σε αλλαγές, καθώς εδώ γιγαντώνεται η επιθυμία για ρίσκο και η διάθεση να βγεις από περιοχές ασφάλειας, να εξερευνήσεις νέα μονοπάτια και να κατακτήσεις αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, ιδίως αν άμεσα επηρεάζεσαι έχοντας πλανήτες και σημεία στο 2ο δεκαήμερο και στις αντίστοιχες μοίρες των Σταθερών.

    Αυτή επομένως η μέρα σου δίνει την έμπνευση και την δύναμη να αψηφίσεις εμπόδια και αντικειμενικές δυσκολίες. Την ώθηση να κάνεις μια νέα δέσμευση απέναντι στον εαυτό σου και τα θέλω σου και να επιτύχεις μέσα από το να πεις όχι σε αυτό που μπαίνει στο δρόμο και σε περιορίζει αλλά και ξεπερνώντας τον φόβο προς ό, τι προηγουμένως φαινόταν δύσκολο κι ακατόρθωτο.

    Βάζοντας καλλίτερα όρια και μένοντας πιστός/ή σε αυτό που είσαι και στις πραγματικές αυθεντικές ανάγκες σου, η πορεία της επιτυχίας σου είναι εξασφαλισμένη και κάνει το όποιο ρίσκο παίρνεις να αξίζει.

    Με τον Άρη στον Υδροχόο να μας κινητοποιεί και συλλογικά, αυτή είναι η όψη μπορεί να φέρει υπερβάλλοντα ζήλο κι επαναστατική διάθεση σε κοινωνικό επίπεδο, επιτείνοντας την ανάγκη να συσπειρωθούμε ή και να χωριστούμε στην προσπάθεια να υπηρετήσουμε έναν ανώτερο σκοπό, να υπερασπιστούμε ιδέες, πιστεύω, κοινά συμφέροντα, ανθρώπινα δικαιώματα και το δίκαιο.

    🌀✨Την Τετάρτη 28/2 έχουμε μια ξεχωριστή ουράνια ευθυγράμμιση, που δεν είναι άλλη από την τριπλή σύνοδο Ερμή, Κρόνου και Ήλιου στην 9° Ιχθύων♓

    Με τον Ερμή και τον Κρόνο να μπαίνουν στην καρδιά του Ήλιου και να σχηματίζουν ένα αλχημιστικό καζίμι, εδώ είναι που μπορούμε να εναποθέσουμε και κυριολεκτικά να κάψουμε στον προαιώνιο ζωοδότη, κάθε μας φόβο, ανησυχία, περιορισμό ή και κάρμα και να βγούμε στην άλλη πλευρά εξαγνισμένοι κι αναγεννημένοι, βλέποντας τα πράγματα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

    Μια ημέρα που σου επιτρέπει σε μια περιοχή της ζωής σου να δεις αυτό που δεν λειτουργεί και να κάνεις ένα νέο restart.

    Να βρεις λύσεις και μαγικές διεξόδους και να πιάσεις τον μίτο από την αρχή για να βγεις από δύσκολους λαβυρίνθους.

    Να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να απαλλαγεί κα να θεραπευθεί από ό,τι τον ταλαιπωρεί δημιουργώντας το κατάλληλο συναισθηματικό υπόβαθρο για να υποδεχθείς και κάτι καινούριο.

    Ευλόγησε αυτήν την ημέρα αυτό που τελειώνει και ολοκληρώνεται και καλωσόρισε την θεϊκή γνώση και κοσμική σοφία που σου ανοίγει τον δρόμο μπροστά και σου παρέχει γενναιόδωρα μια νέα καθοδήγηση.

    Ζήτησε εδώ κάτι Μικρό, που δυνατά επιθυμείς και βαθιά μέσα σου γνωρίζεις ότι το αξίζεις.🌠

    Το Σύμπαν έχει τέτοια αφθονία κι αλχημεία που αν την πιστέψεις και την εμπιστευτείς, την επόμενη στιγμή μπορεί να είναι δικό σου.

    Το Sabian symbol για τη μοίρα της συνόδου ‘’Ένας αεροπόρος μέσα στα σύννεφα’’ είναι μια μοίρα Υπέρβασης που υποδηλώνει πως εδώ μπορείς να ξεπεράσεις τον μονοδιάστατο εαυτό και τους φυσικούς περιορισμούς σου, να πάρεις τις αποστάσεις που χρειάζεται και να λειτουργήσεις σε ανώτερες Σφαίρες που σου επιτρέπουν να έχεις ένα διαφορετικό επίπεδο Συνείδησης και την μεγαλύτερη εικόνα για τη ζωή και το μέλλον σου.

    🌀✨Η Πέμπτη 29/2 είναι αυτή η επιπλέον ημέρα του Δίσεκτου ημερολογιακού έτους, που έρχεται κάθε τέσσσερα χρόνια και ίσως αυτή να είναι μια ευκαιρία για να την αφιερώσεις και σε κάτι έξτρα ξεχωριστό, έξω από το πρόγραμμά σου και τα συνηθισμένα.

    Καθώς αυτή την ημέρα την κυβερνά ο ευεργέτης Δίας και επιπλέον σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή, στην 11° Ταύρου-Ιχθύων♉♓ δεν υπάρχει ίσως καλλίτερη στιγμή για να σχεδιάσεις το μέλλον και τον τρόπο που θες να επεκταθείς, να αναζητήσεις ή και να καταγράψεις τις ευφάνταστες ιδέες σου και να αξιοποιήσεις κοινωνικές επαφές, επικοινωνιακές δεξιότητες και την κυρίαρχη αισιόδοξη οπτική, για να πετύχεις τους στόχους σου.

    Καθώς η μοίρα που βρίσκεται ο Ερμής συμβολίζεται από τα Sabian ως ‘’Η εξέταση νέων μελών’’ υποδηλώνοντας το στάδιο όπου οι ικανότητες τεστάρονται και δοκιμάζονται, μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξεις τις ξεχωριστές σου ικανότητες, να διαπραγματευτείς και να προωθήσεις την πνευματική σου δουλειά. Να επιλέξεις τον δρόμο που σου ταιριάζει και να ευθυγραμμιστείς με τον σκοπό σου έχοντας τα διαπιστευτήρια και την επίνευση των άλλων ότι θα επιτύχεις.

    Συντονίσου με θετικές σκέψεις αυτήν την ημέρα.Ο λόγος εδώ θαύματα ποιεί!

    🌀✨Την Παρασκευή 1 Μαρτίου το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία στην ίδια μοίρα♓♉, δηλώνει πως τώρα μπορούμε να βασιστούμε σε καλές προθέσεις, σε γενναιοδωρία και ευκαιρίες ανάπτυξης. Μια ημέρα τύχης και ευκαιριών που μπορεί να αναδείξει τα ταλέντα σου, να σου ανοίξει νέες προοπτικές εξέλιξης οικονομικής αλλά και πνευματικής ίσως και μέσα από πρόσωπα που έρχονται στη ζωή και σε υποστηρίζουν.

    Καθώς κάτω από την ευλογημένη αυτή επιρροή μπορείς να ενωθείς με τον ανώτερο εαυτό και την δημιουργικότητα σου, να έχεις αισιοδοξία, πίστη στον εαυτό σου και την σιγουριά ότι μπορείς να κερδίσεις αυτό που θέλεις και να επεκταθείς, μπορείς εδώ να έλξεις ακόμη περισσότερη χαρά, ικανοποίηση κι αναγνώριση.

    Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη από την 17 Υδροχόου ♒σε εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό ♈ που συναντήθηκε με τον Βόρειο Δεσμό είναι η κατάλληλη στιγμή για να θεραπεύσεις πληγές, να δεις που δεν αγάπησες τον εαυτό σου , τον παραμέλησες και δεν του έδωσες την θέση που του αξίζει και καταφέρεις να το αποκαταστήσεις. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο έχει τη μοναδική ικανότητα να παίρνει αποστάσεις από τα προβλήματα και η ευεργετική της επιρροή μπορεί να σε βοηθήσει εδώ να ευθυγραμμιστείς ξανά με τις αξίες σου, να τιμήσεις την ελευθερία, την αυθεντικότητα και την ανεξαρτησία σου και να κερδίσεις πίσω όσα επιθυμείς και αξίζεις.

    🌀✨Την Κυριακή η Σελήνη βρίσκεται σε φάση Τελευταίου Τετάρτου 🌗 στην 13°.32′ Τοξότη ♐ σε εξάγωνο με τον Άρη θα σου δώσει τόλμη, ενθουσιασμό και την ώθηση να ελευθερωθείς από ό,τι σε κρατά εγκλωβισμένο /η και δεν θέλεις να πάρεις μαζί σου στον επόμενο Σεληνιακό κύκλο.

    Κι ενώ ο Ήλιος στους Ιχθείς μπορεί να θέσει διλήμματα κι αμφιβολίες, με την Σελήνη στο ζώδιο της ελευθερίας, της αλήθειας, της αναζήτησης και της ανώτερης γνώσης, αυτή είναι μια στιγμή που δεν μπορείς να λες άλλα ψέματα στον ευατό σου.Δεν μπορείς να σταματήσεις να οραματίζεσαι κάτι καλλίτερο για σένα και να λες τις αλήθειες που πρέπει στις σχέσεις σου.

    Ώρα λοιπόν για κάνεις επαναξιολόγηση και διορθώσεις. Να δεις τι είναι αυτό που σε εμπνέει, σου ανοίγει νέους ορίζοντες και σε πηγαίνει μπροστά για να του δώσεις προτεραιότητα, αφήνοντας επιλογές, πρόσωπα και καταστάσεις που σε περιορίζουν, συντηρούνται από φόβους ανασφάλειες και χρειάζεται από καιρό να φύγουν.

    Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στην 19° Υδροχόου-Ταύρου ♒♉ που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα σου υπενθυμίζει πως η αυθεντικότητα είναι το κλειδί και δεν σου αφήσει περιθώρια να αναβάλλεις τις αλλαγές. Δίνοντάς σου το σπρώξιμο να κάνεις το άλμα απελευθέρωσης που επιθυμείς από κάτι που δεν δουλεύει, χωρίς φόβο, ενοχές ή δεύτερες σκέψεις.

    Καθώς η Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν θα διαπραγματευτεί την ελευθερία της, την δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση, δεν θα συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από αυτό που της αξίζει και δεν θα κάνει εκπτώσεις στο να έχει τον χώρο της να είναι ο εαυτός της, να πορεύεται μπροστά και να προοδεύει, έτσι κι εμείς μπορούμε από εδώ να δημιουργήσουμε μια καλλίτερη πραγματικότητα. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ευτυχία μας στον κόσμο αλλά και στο μικρόκοσμό μας και κάνοντας αυτή τη φορά κάτι εναλλακτικό και περισσότερο ριζοσπαστικό απέναντι σε προκλήσεις της ζωής μας που μπορεί να επιμένουν.

    Καλή ευλογημένη εβδομάδα ✨🕊☮

    Με αγάπη❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.