• Αφροδίτη Σύνοδος Άρης 22 Φλεβάρη 2024

    Αφροδίτη Σύνοδος Άρης 22 Φλεβάρη 2024

    ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΡΗΣ

    ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ♀️+♂️ ♒

    22 ΦΛΕΒΑΡΗ 2024

    Όταν η Αφροδίτη ο πλανήτης της αγάπης, των επιθυμιών και αξιών συναντά τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και του πάθους, στον προοδευτικό και φιλελεύθερο Υδροχόο ένας νέος διετής κύκλος δημιουργίας ξεκινά και νέος αέρας φυσά για την εμπειρία μας.

    Ένας συνοδικός κύκλος πολύ διαφορετικός από τον προηγούμενο που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 όταν Αφροδίτη και Άρης έκαναν σύνοδο στην 17° Αιγόκερω, σε ένα περιβάλλον με περισσότερη συντήρηση, συγκεκριμένα πρωτόκολλα και αρκετά στεγανά. Με τη σύνοδο να συμπίπτει τότε με έναν πόλεμο, που πυροδοτήθηκε κι από την παρουσία του Πλούτωνα στην κρίσιμη και πολεμική 27η μοίρα Αιγόκερω.

    Καθώς η ουράνια ευθυγράμμιση Αφροδίτης και Άρη φέρνει κάθε φορά περισσότερη σιγουριά, αυτοπεποίθηση κι ετοιμότητα για νέες σχέσεις και κάθε είδους εγχείρηματα, αυτή είναι η στιγμή για να βάλουμε σε εκκίνηση τα δημιουργικά μας σχέδια, να συμμαχήσουμε και να συνεργαστούμε αρμονικά, να κινηθούμε με πάθος κι αποφασιστικότητα, για να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες μας.

    Με τους αιώνιους εραστές να δίνουν το κοσμικό ραντεβού τους αυτή τη φορά στη χώρα του Υδροχόου η αισθητική και η προσέγγιση των σχέσεων, των οικονομικών, της σεξουαλικότητας από εδώ και κάτω αρχίζει να μεταβάλλεται. Κι ενώ η ανεξαρτησία, η ελευθερία, η πρωτοπορία κι ένα κοινό όραμα, θα είναι εκ των ων ουκ άνευ, υπό την παντοδύναμη επιρροή του Πλούτωνα, κάθε δημιουργικό εγχείρημα, στόχος και σχέση χρειάζεται να μην στερείται αλήθειας, πάθους κι αφοσίωσης

    για να έχει πιθανότητες επιβίωσης κι επιτυχίας.

    Και βέβαια ενώ σε προσωπικό επίπεδο η τάση θα είναι να μας προσελκύουν σύντροφοι, φίλοι, συνεργάτες που έχουν κάτι καινούριο να φέρουν στη ζωή μας και θα μας ενθαρρύνουν να εξερευνήσουμε νέα πεδία και να ακολουθήσουμε ένα πιο αυθεντικό δρόμο, στο συλλογικό είναι ο λόγος που τώρα μπορεί να ενισχύεται ο ακτιβισμός, να δημιουργούνται νέες κοινότητες, κόμματα, συμμαχίες και να ξεκινούν νέα ομαδικά εγχειρήματα που θα βάλουν τις βάσεις για ένα πολύ διαφορετικό μέλλον.

    Μια συνθήκη που θα φωτιστεί στην Πανσέληνο στην Παρθένο που καταφθάνει στις 24.2 , θα μεγενθύνει το αίσθημα αισιοδοξίας αλλά και θα επιτείνει ανικανοποίητες ανάγκες, αυτό που λείπει και δεν είναι αρκετό ή αρμονικό, μέσα από τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Δία τις επόμενες μέρες, για να επέλθει η αντίδραση, η επανάσταση και οι απαραίτητες αλλαγές, στο 1ο δεκαήμερο του Μάρτη όταν οι δυο πλανήτες θα σχηματίσουν τετράγωνα με τον Ουρανό.

    Το Sabian symbol για την μοίρα της συνόδου, 7° Υδροχόου

    ‘’Ένα παιδί γεννιέται από ένα αυγό’’ μας παραπέμπει στο Κοσμικό Αυγό της γενέσεως και στους μύθους δημιουργίας του Σύμπαντος, υποδηλώνοντας νέους κύκλους δημιουργίας κι εξέλιξης για τον Άνθρωπο που δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τους παλιούς.

    Καθώς στον Υδροχόο βρισκόμαστε στο στάδιο που οραματιζόμαστε και φτιάχνουμε έναν καινούριο κόσμο που δεν θα θέλει αποδείξεις και δεν θα ακολουθεί τις νόρμες του παλιού, αυτή είναι μια στιγμή καθαρής δυνατότητας όπου μπορείς στην περιοχή οίκο της ζωής σου που γίνεται η σύνοδος να συνειδητοποιήσεις ότι εισαι μια ξεχωριστή εκδήλωση της δημιουργίας, να σπάσεις το καλούπι, να πάρεις ένα ρίσκο και να καταφέρεις να βγεις από ζώνες ασφάλειας.

    Και μόνο συμβολικά μπορεί να αποδοθεί η τεράστια δυναμική και η Μεταφυσικότητα αυτής της μοίρας, που σε οδηγεί να κάνεις μια ολοκαίνουρια αρχή, μακριά από το παρελθόν και απ’ ό, τι μέχρι τώρα ήξερες.

    Ζήσε το θαύμα που σε έφερε εδώ, σε αυτό το σώμα, σε αυτήν την εποχή, σε αυτόν τον πλανήτη και σε κάνει μέρος ενός μεγαλύτερου ψηφιδωτού που συμβάλλει στο χτίσιμο της νέας πραγματικότητας.

    Μπορεί οι επιθυμίες, οι ανάγκες, οι επιλογές μας να έχουν μπει αμετάκλητα σε μια ατραπό μεταμόρφωσης και αυτό να έχει για την ώρα πόνο όπως κάθε ανάπτυξη και γέννα,

    όμως μέσα σου υπάρχει ένα Σύμπαν

    τόσο μεγάλο και συναρπαστικό όσο και το εξωτερικό, κι εσύ έχεις την ευλογία

    από αυτή την στιγμή να του δώσεις πνοή

    και να το φέρεις στη ζωή.

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.