• Χείρωνας Σύνοδος Βόρειος Δεσμός 19 Φλεβάρη 2024

    Χείρωνας Σύνοδος Βόρειος Δεσμός 19 Φλεβάρη 2024

    ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ✨💜

    19 ΦΛΕΒΑΡΗ 2024

    Όταν ο Χείρωνας από τον Κριό βάζει πλώρη για τον Βόρειο Δεσμό κι ευθυγραμμίζεται με τον άξονα του πεπρωμένου, ίσως ένας νέος εαυτός να γεννηθεί.

    Κυρίως γιατί όταν το αθεράπευτο τραύμα, που αντιπροσωπεύει το αρχέτυπο του πληγωμένου θεραπευτή Κενταύρου Χείρωνα, έρχεται σε επαφή με το σημείο που συμβολίζει τον δρόμο ανάπτυξης και τον σκοπό σε αυτή την ενσάρκωση, είναι η

    στιγμή σταθμός στο θεραπευτικό σου ταξίδι, που μπορεί να σου αλλάξει οπτική και να σε κάνει να διαχειριστείς κάτι δύσκολο με νέα επίγνωση και να κάνεις μια νέα αρχή, βάζοντας ίσως τέλος σε κύκλους πόνου και ταλαιπωρίας που διαιωνίζονται.

    Ένα σημείο μετάβασης στην εξελικτική μας πορεία είναι η σύνοδος Χείρωνα-Βορείου Δεσμού που πραγματοποιείται σήμερα 19/2 στην 16°.45′ Κριού, που μας καλεί να αφήσουμε πίσω επώδυνες εμπειρίες μακροχρόνια τραύματα, φυσικά, ψυχολογικά, γενεαλογικά, που κουβαλάμε από τα πρώιμά μας χρόνια, από προγονικές καταγραφές ή και μια προηγούμενη ζωή. Ευάλωτα σημεία που μας ορίζουν και μας καταδυναστεύουν, που προξενούν αρνητικά συναισθήματα και συντηρούν φόβους, ενοχές, ανασφάλειες…

    Με την επιρροή να φωτίζει και τα τραύματα που μας αφορούν συλλογικά κι έχουν να κάνουν με τους πολέμους, τις κοινωνικές αδικίες, τα θέματα της υγείας, το πληγωμένο φυσικό περιβάλλον και κάθε πληγωμένο ον στον πλανήτη.

    Τί είδους πληγή είναι αυτή που ανοίγει όταν ο Χείρωνας διελαύνει στον Κριό το ζώδιο της ανεξαρτησίας και της ατομικότητας, όπου και παραμένει συνολικά για 8 χρόνια;

    Μια πληγή που έχει να κάνει με την ταυτότητα κάθε είδους, με τον πληγωμένο ηγέτη, πολεμιστή, ήρωα και την πληγωμένη αρσενική Αρχή στον κόσμο αλλά και στον καθένα μας, που μπορεί να έχει πάρει έναν με λάθος δρόμο και να βρίσκεται σε αδιέξοδο.

    Με τη δύναμη και το κουράγιο να υπάρχεις και να είσαι, να τιμάς την μοναδικότητα σου και να υπερασίζεσαι τον εαυτό σου και τα θέλω σου. Να παίρνεις πρωτοβουλίες και να χαράσσεις το δικό του μονοπάτι χωρίς να χρειάζεσαι έγκριση κι εξωτερική επιβεβαίωση. Με την ικανότητα να θέτεις υγιή όρια και να μην εγκαταλείπεις τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σου για να ικανοποιήσεις άλλους, κάτι που έχεις βέβαια τη δυνατότητα οριστικά να αλλάξεις για όσο ο Νότιος Δεσμός θα βρίσκεται στον Ζυγό όπου και φωτίζει τα κακώς κείμενα των διαπροσωπικών σχέσεων.

    Αν παλεύεις με κάτι ψυχολογικό ή και σωματικό κι αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι άμεσα θεραπεία, αν έχεις ένα ταλέντο θεραπευτικό ή δραστηριοποιείσαι σε επάγγελμα θεραπεπείας, η επιρροή σε συνδέει για το επόμενο διάστημα με τις έμφυτες θεραπευτικές σου ικανότητες αλλά και με νέες δυνατότητες στα θέματα θεραπείας που θα σε βοηθήσουν να πας στο επόμενο επίπεδο και να εξελιχθείς.

    Μια συνθήκη που θα μπορούσε είναι αφύπνιση και το προσωπικό κάλεσμα για κάθε θεραπευτή αλλά και να φωτίσει μια πληγή εγκόσμια, που θα κινητοποιήσει περισσότερους θεραπευτές.

    Ενώ η όψη μισού τετραγώνου του Χείρωνα με τον Ήλιο μπορεί να δηλώνει προκλήσεις γενικότερα για τους ηγέτες, που μπορεί να είναι περισσότερο ορατές όσο πλησιάζουμε στην Ηλιακή έκλειψη στις 8 Απριλίου όπου ο Χείρωνας θα πρωταγωνιστεί με σύνοδο.

    Κι ενώ νέοι θεραπευτές που θα φέρουν ελπίδα είναι πιθανό τώρα να αναδυθούν, ένα θαύμα θεραπείας για τον κόσμο, με νέες ανακαλύψεις σε ιατρική και φαρμακευτική, θα μπορούσε να υποσχεθεί ανακούφιση και θεραπεία για περισσότερους.

    Με τον κυβερνήτη της θέσης Άρη να βρίσκεται αυτή την στιγμή στον προοδευτικό και συλλογικό Υδροχόο, η επιρροή μας δίνει την ώθηση να αξιοποιήσουμε περισσότερο την τεχνολογία και τα εναλλακτικά μέσα, τα οποία ταιριάζουν και στη φύση του Χείρωνα και βέβαια να συνεργαστούμε και για να επιλύσουμε κάτι που μας αφορά όλους.

    Καθώς η 16° Κριού θα ενεργοποιηθεί στην επερχόμενη Ηλιακή Έκλειψη, αυτή είναι και η ευκαιρία για να δουλέψεις από τώρα σε κάτι που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή και να σε πάει εκεί ακριβώς όπου χρειάζεται να Είσαι. Ειδικά αν έχεις προσωπικούς πλανήτες ή και σημεία του ωροσκοπίου σου στο 2ο δεκαήμερο των Παρορμητικών Κριού, Ζυγού, Καρκίνου, Αιγόκερω κοντά στις 15°-20° μοίρες που επηρεάζονται.

    Αλλά και όποιο σημείο του χάρτη σου αγγίζει η σύνοδος, αυτή είναι και η στιγμή για να αναγνωρίσεις μια πληγή, να ξεπεράσεις τους προηγούμενους περιορισμούς σου και να καταφέρεις να βγεις από φαύλους κύκλους ταλαιπωρίας και πόνου, με την θεραπεία που θα κάνεις εδώ να υπόσχεται να σου αλλάξει ζωή.

    Έχεις προετοιμαστεί γι αυτό από τον Μάρτιο του 2023 όπου ο Χείρωνας πραγματοποίησε τότε σύνοδο με τον Δία στο ίδιο σημείο, που μάλλον σου έχει δείξει τον δρόμο που καλείσαι να ακολουθήσεις.

    Ώρα να βρεις φως στο τραύμα, το νόημα και τον σκοπό πίσω από αυτό, για να ξαναγράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ιστορία.

    Δεν είναι λίγοι που έκαναν τον πόνο έμπνευση, Τέχνη, βοήθεια, προσφορά,

    μάθημα παράδειγμα και θεραπεία για τους άλλους, όταν η δική τους θεραπεία ήταν μακριά και δεν ήταν εγγυημένη.

    Που συμφιλιώθηκαν με κάτι δύσκολο, που τους έκανε να ζουν με περισσότερη αποδοχή, κατανόηση, αγάπη, συμπόνια, ενσυναίσθηση, εκπλήρωση.

    Γιατί όχι κι εσύ;

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.