• Ενέργειες Εβδομάδας 12-18 Φλεβάρη 2024

    Ενέργειες Εβδομάδας 12-18 Φλεβάρη 2024

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

    12-18 Φεβρουαρίου 2024 💞✨

    “From the stars…

    straight into your heart”

    Αυτή δεν είναι άλλη μια εβδομάδα αγάπης, που θα φιλοξενήσει για φέτος την γιορτή των ερωτευμένων.

    Είναι μια ΜΕΤΑμορφωτική, εξελικτική κι αποκαλυπτική εβδομάδα, μια πύλη αναγέννησης που μας εισάγει σε καινούριες συχνότητες, που έρχονται να ξαναγράψουν το πεπρωμένο και να μας ευθυγραμμίσουν με το μέλλον.

    Μια εβδομάδα που με έναν τρόπο δίνει το στίγμα από μια διαφορετική και με νέα ήθη Υδροχοϊκή εποχή, με όλους τους προσωπικούς πλανήτες στον Υδροχόο και βέβαια τον Άρη και την Αφροδίτη να πραγματοποιούν για πρώτη φορά σύνοδο με τον Πλούτωνα από τη νέα του θέση, δίνοντας την ώθηση να κάνουμε τα πρώτα αποφασιστικά βήματα σε νέους κύκλους εμπειρίας, ανάπτυξης, συνύπαρξης, σύνδεσης, που δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τους παλιούς.

    💞✨Τη Δευτέρα 12/2 η Νέα Σελήνη 🌙 καθώς γεμίζει κι αρχίζει να διαφαίνεται στον ουρανό, είναι και η κατάλληλη για να κάνεις τις ευχές σου, να βάλεις μια πρόθεση και να προβάλλεις τον εαυτό σου στο μέλλον με πίστη σε όλα τα όμορφα και ευφάνταστα που θα ήθελες να συμβούν.

    Καθώς η Σελήνη βρίσκεται για σήμερα αρχικά στους Ιχθείς και συναντά τον Ποσειδώνα σχηματίζοντας εξάγωνα με Ουρανό Αφροδίτη, Άρη και εν συνεχεία περνά στον Κριό και πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Πλούτωνα, η διαδικασία γίνεται ακόμη πιο εύκολη και μπορεί μαγικά να σε συντονίσει με μετασχηματιστικές εμπειρίες κι ενέργειες υλοποίησης που θα δώσουν νέες ευκαιρίες και φτερά στα όνειρά σου.

    Κάνοντας την ημέρα εκτός των άλλων ιδανική για ψυχολογική θεραπεία, εσωτερική μεταμόρφωση κι ενδυνάμωση.

    Το μισό τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή στην 11° Υδροχόου με τον Ποσειδώνα στην 26°Ιχθύων, μπορεί βέβαια να σε κάνει να χαθείς στην ονειροπόληση και να παγιδευτείς σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες και αυταπάτες. Και αυτός είναι ο λόγος για να προσέξεις τα πρακτικά θέματα, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις συναλλαγές σου, προκειμένου να αποφύγεις παρανοήσεις, εξαπατήσεις και λάθη.

    Ωστόσο κάτω από την επιρροή που παράλληλα ενισχύει την έμπνευση και την ενόρασή σου και σε κάνει πιο ευαίσθητο απέναντι στις ενέργειες, θα μπορούσες να επενδύσεις επιτυχημένα σε μια καλλιτεχνική ή πνευματική ενασχόληση, να ανακαλύψεις ένα μυστικό ή και ψέμα και σε άλλη περίπτωση να πιστέψεις σε κάτι που μπορεί να μην είναι πραγματικό όμως σε βοηθά να αποδράσεις από ένα πραγματικό αδιέξοδο.

    💞✨Την Τρίτη 13/2 παραμονή της γιορτής των ερωτευμένων ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη σε αρμονικό εξάγωνο με την ανώτερη οκτάβα της, τον υπερβατικό Ποσειδώνα, στις 26° Αιγόκερω-Ιχθύων στήνει ένα ρομαντικό σκηνικό που μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε την μεταμορφωτική δύναμη της αγάπης ,να συνδεθούμε με την φαντασία και τα όνειρά μας, να έλξουμε περισσότερη αρμονία και ομορφιά. Μια υπέροχη όψη που μας επιτρέπει να δώσουμε και να λάβουμε τρυφερότητα και στοργή, να βρούμε χαρά, ικανοποίηση κι εκπλήρωση σε πνευματικές συνδέσεις και προσφορά, σε έρωτες υπερβατικούς και πλατωνικούς που μας ταξιδεύουν και μας δίνουν το χρώμα που έχουμε ανάγκη.

    Μια υπέροχη πλανητική επιρροή που μπορεί στους οίκους που βρίσκονται οι 25°-27° μοίρες των ζωδίων της γης και του νερού να απολαύσουμε το θαύμα της αγάπης, της ένωσης, της συγχώρεσης, της συνδημιουργίας.

    Την ίδια ημέρα ο Άρης ♂️ ο πλανήτης της δράσης, της επιβίωσης, του ενστίκτου εισέρχεται στον Υδροχόο ♒ όπου και θα παραμείνει έως τις 22 Μάρτη, δίνοντας την κοσμική ώθηση να προχωρήσουμε σε αλλαγές, να αγκαλιάσουμε την εξέλιξη, να καινοτομήσουμε.

    Μια θέση που μας φέρνει την επιθυμία να ελευθερωθούμε από προηγούμενους περιορισμούς και συμβάσεις και μας ευθυγραμμίζει με το όραμα για μια περισσότερο αυθεντική κι ελεύθερη ζωή, γίνεται το εφαλτήριο δοκιμάσουμε τη θεωρία στην πράξη, να δρομολογήσουμε κάτι καινούριο και να δημιουργήσουμε συμπράττοντας με φίλους, ομοϊδεάτες και τις κοινότητες που αισθανόμαστε ότι ανήκουμε.

    💞✨Την Τετάρτη 14/2 ο Άρης πραγματοποιεί την πρώτη στην εμπειρία μας, σύνοδο με τον Πλούτωνα στην 00°.46′ Υδροχόου.

    Μια μοναδική ευθυγράμμιση που θα μας βάλει σε μια νέα συχνότητα και θα προσδώσει μια άλλη δυναμική στα κίνητρα και την δράση μας, αναμορφώνοντας την αρσενική αρχή που πλέον κινείται προς ένα νέο παράδειγμα.

    Μια επιρροή που έρχεται να μας φέρει τεράστια αποθέματα ενέργειας, θάρρους, αποφασιστικότητας, φιλοδοξίας και πάθος που θα μας κάνει σε μια περιοχή της ζωής μας να κάνουμε ένα νέο τολμηρό εγχείρημα, να δούμε αυτό που είναι δυνατό να συμβεί και να ανακαλύψουμε μια νέα εσωτερική δύναμη που αν αξιοποιηθεί μπορεί να έχει μεγάλη εξωτερική επιρροή και να οδηγήσει σε αξιοσημείωτη ανάπτυξη και θεραπεία.

    Με την ενέργεια να σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στις πρώτες δυο μοίρες των Σταθερών και τις δυο τελευταίες των Παρορμητικών και να ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

    Και όταν ο Άρης με τον Πλούτωνα ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιο που συνδέεται με την πρόοδο, την καινοτομία και την κοινωνική αλλαγή, τότε η σύνοδος γίνεται καταλύτης για σπουδαία τεχνολογικά και επιστημονικά επιτεύγματα, για επαναστατική δράση και μεταμόρφωση σε πολλούς ακόμη τομείς της ζωής.

    Συνθήκη που μπορεί επιπλέον να ενισχύσει την δύναμη των ομάδων, να πυροδοτήσει συλλογικές κινητοποιήσεις, ακτιβισμό, εξεγέρσεις και επαναστάσεις σε μια προσπάθεια να αμφισβητηθεί το παλιό status quo, να γίνουν μεταρρυθμίσεις και να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη.

    Σε ένα προσωπικό επίπεδο η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα μπορεί τώρα να φωτίσει μια πληγή και να απελευθερωσει αρνητικά και καταπιεσμένα συναισθήματα, προκειμένου να δούμε τις σκιές μας, να κάνουμε την κάθαρση και να ξεκινήσουμε μια νέα πορεία.

    Είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε αυτή την δημιουργική, πανίσχυρη και μεταφυσική δύναμη που μπορεί σε μια κατώτερη εκδήλωση να οδηγήσει σε καταστροφικά μοτίβα, παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού αλλά και στα πολύ μεγάλα και τα σπουδαία, που μπορούν να επιτευχθούν με τίμια μέσα ή και σε συνεργασία με περισσότερους.

    💞✨Την Πέμπτη 15/2 το εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Χείρωνα και στην συνέχεια με τον Βόρειο Δεσμό στην 16° Υδροχόου-Κριού είναι η ουράνια ευθυγράμμιση που θα δώσει την ευελιξία να πάρεις τις αποστάσεις που χρειάζεται και με ρεαλισμό αλλά κι εναλλακτικούς τρόπους να δώσεις ή και να λάβεις την κατάλληλη βοήθεια, θεραπεία, συμβουλευτική, για να επιλύσεις προβλήματα.

    Μια ουράνια ευθυγράμμιση που σου φέρνει επίγνωση και σου επιτρέπει να συνδεθείς με τη μοναδική φωνή σου, να εκφραστείς αυθεντικά και να πάρεις τις καλλίτερες δυνατές αποφάσεις για να εξελιχθείς. Να αξιοποιήσεις την επικοινωνία, προφορική, γραπτή ή άλλη για να μοιραστείς αυτά που σε προβληματίζουν, να φέρεις ανακούφιση στον πόνο τον δικό σου και των άλλων και να ξεπεράσεις προκλήσεις και προσωπικές ανασφάλειες.

    Μια ενέργεια που θα σε κάνει ενδεχομένως να αισθανθείς ότι σε κατανοούν και θα σου επιτρέψει επουλώσεις κάτι δύσκολο στην επικοινωνία και τις σχέσεις σου και ακόμη να δώσεις στον εαυτό σου νέες ευκαιρίες μάθησης και πνευματικής ανάπτυξης, που θα σου φέρουν περισσότερη σιγουριά, αυτοπεποίθηση κι απελευθέρωση.

    💞✨Tην Παρασκευή 16/2 η Σελήνη σε φάση 1ου τετάρτου🌓 στην 27°.25 Ταύρου ♉ είναι το κρίσιμο σημείο του Σεληνιακού κύκλου, που μας καλεί να αξιολογήσουμε την πρόοδό μας και να κινηθούμε στους στόχους από μια στέρεη βάση, με σιγουριά και αποφασιστικότητα, παρά τις αντιστάσεις ή τα εμπόδια που μπορεί να προκύπτουν.

    Και βέβαια μέσα από την πρακτική, προσγειωμένη και ανθεκτική φύση του Ταύρου μπορούμε να υπομείνουμε και να ξεπεράσουμε προκλήσεις, να επαναπροσδιορίσουμε θέματα υλικής αλλά και συναισθηματικής ασφάλειας και να αξιοποιήσουμε ταλέντα και αποθέματα για να εξασφαλίσουμε τη σταθερότητα και ευημερία που θέλουμε.

    Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα έρχεται να ενισχύσει την δημιουργικότητα και την συναισθηματική σύνδεση και μας επιτρέπει να ρίξουμε τους ρυθμούς, να χαλαρώσουμε, να απολαύσουμε την ομορφιά του φυσικού κόσμου και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας.

    Μην χάσεις την ευκαιρία για τις τέσσερεις επόμενες ημέρες στα πλαίσια της Σεληνιακής αυτής φάσης, να κινητοποιηθείς για να πας στο επόμενο επίπεδο τα όνειρα και τους στόχους σου ακόμη και αν αυτά φαίνεται ότι βρίσκονται μακριά.

    Μη διστάσεις να απομακρύνεις ό,τι δεν είναι σε ευθυγράμμιση κι έχει πάψει να υπηρετεί τον σκοπό του και να πάρεις την έμπνευση που είναι διαθέσιμη για να ισχυροποιήσεις το όραμά σου και να κάνεις τους καρπούς της πρόθεσής σου να ανθίσουν.

    Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη ♀️εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου ♒ όπου και θα παραμείνει εως τις 11 Μαρτίου εγκαινιάζοντας ένα διάστημα που η ανεξαρτησία, η αυτονομία και η ελευθερία γίνονται βασικό συστατικό και προαπαιτούμενο σε κάθε είδους σχέση.

    Με τον πλανήτη της αγάπης από το ιδεαλιστικό κι επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου να υιοθετεί έναν διαφορετικό αντισυμβατικό τρόπο έκφρασης και σύνδεσης, να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από την εποχή και να δημιουργεί νέα trends, μπορεί να προσεγγίζουμε τώρα διαφορετικά την αγάπη, τις αξίες, τα οικονομικά, τις σχέσεις.

    Μια Αφροδίτη που από τη χώρα του Ουρανού παραμερίζει τις προκαταλήψεις και τιμά την διαφορετικότητα, προσελκύει ομοϊδεάτες κι ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να μοιράζεται το ίδιο πάθος και τα κοινά οράματα, είναι ο λόγος που σε μια περιοχή της ζωής σου μπορεί να επαναπροσδιορίσεις τα standards στις σχέσεις σου, να διευρύνεις τα κοινωνικά σου δίκτυα ή και να βρεις νέες πηγές εισοδήματος, αξιοποιώντας μέσα τεχνολογίας και την κοινωνική διασύνδεση.

    Κι ενώ μια φιλική σχέση θα μπορούσε πολύ εύκολα τώρα να μετατραπεί σε ερωτική αλλά και το αντίθετο, είναι παράλληλα ζωτικής σημασίας να υπάρχει και αρκετός χώρος στις υπάρχουσες σχέσεις που θα μας επιτρέπει να λειτουργούμε χωρίς περιορισμούς και να είμαστε ενδεχομένως περισσότερο απρόβλεπτοι.

    💞✨To Σάββατο 17/2 η Αφροδίτη συναντά για πρώτη φορά με σύνοδο τον Πλούτωνα στην 00°.51′ Υδροχόου για να αρχίσει από αυτό το σημείο ένας μακροπρόθεσμος μετασχηματισμός της θηλυκής αρχής με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τον κόσμο και την προσωπική εμπειρία μας. Μια περίοδος αποκάλυψης που θα φέρει στο φως αλήθειες και θα μας κάνει να αναστοχαστούμε πάνω στην ουσιαστική φύση των σχέσεων, των αξιών, των οικονομικών,της ασφάλειας και να προχωρήσουμε σε μετασχηματισμούς και αλλαγές που είναι απαραίτητες. Ένα διάστημα με βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες και παθιασμένες σχέσεις , που θα μας κάνει να κατανοήσουμε τις ανάγκες και επιθυμίες μας, να δούμε που ίσως αυτές δεν καλύφθηκαν και να κάνουμε αλλαγές για να πάμε στο επόμενο επίπεδο.

    Και όταν Άρης και Αφροδίτη χορεύουν αγκαλιά με τον Πλούτωνα υπάρχει μια αίσθηση μοιραίου και αναπόδραστου που μπορεί να οδηγεί σε εκστατικές, ασυνήθιστες και μεταμορφωτικές εμπειρίες πέρα από κάθε έλεγχο, που μας αλλάζουν πυρηνικά, ίσως όμως όχι χωρίς κάποιο τίμημα.

    Ένας λόγος για να λειτουργείς σε κάθε περίπτωση με οδηγό το δίκαιο, την αλήθεια, την εντιμότητα και να απέχεις από παιχνίδια κυριαρχίας, εμμονές, χειριστικότητα και καταστροφικά πάθη που θα μπορούσαν τώρα εύκολα να βρουν διέξοδο, προκειμένου να προστατευτείς ή και να απελευθερωθείς από κάτι που μπορεί να σε κρατά πίσω.

    Την ίδια ημέρα κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Ερμή-Ουρανού στην 19° Υδροχόου-Ταύρου, μπορεί να δοκιμάζεται η κοινή λογική και ο συμβατικός τρόπος σκέψης και να υπάρχουν απροσδόκητες μεταβολές στα σχέδια και τις ιδέες σου.

    Με την ευθυγράμμιση να μας φέρνει μια ηλεκτρισμένη ενέργεια που ενθαρρύνει την καινοτομία, την προοδευτική και πρωτότυπη σκέψη και την ικανότητα να σκεφτόμαστε έξω από τα συνηθισμένα και την ίδια στιγμή να προκαλεί ανησυχία, νευρική υπερένταση και στρες μέσα από απρόοπτα που ίσως μας οδηγούν σε αιφνίδιες αποφάσεις.

    Σε συλλογικό επίπεδο η επιρροή μπορεί να σημειοδοτήσει ανακαλύψεις σε επιστήμη και τεχνολογία, διαταραχές σε μετακινήσεις ή ηλεκτρονικά μέσα, όπως και κοινωνικές κινητοποιήσεις που έχουν στόχο να αντιταχθούν στο κατεστημένο και να προωθήσουν κοινωνικές αλλαγές.

    Σε ένα προσωπικό επίπεδο καλούμαστε να παραμείνουμε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί, να αφήσουμε πίσω νοητικούς περιορισμούς και προκαταλήψεις και να αγκαλιάσουμε νέες ιδέες κι εναλλακτικά μονοπάτια που ανοίγουν τον δρόμο σε νέες πιθανότητες.

    Αυτή είναι μια περίοδος που αναμφισβήτητα καλούμαστε να αγκαλιάσουμε την αυθεντικότητα, να δημιουργήσουμε βαθιές συνδέσεις και να ανακαλύψουμε τα μυστήρια της ζωής και της ψυχής μας.

    Ας εμπιστευτούμε και ας αξιοποιήσουμε την μετασχηματιστική δύναμη των κοσμικών επιρροών για να οδηγηθούμε σε ένα πιο λαμπερό και φωτισμένο μέλλον,

    που από αυτήν την εβδομάδα αρχίζει

    να ξεδιπλώνεται.✨💞☮

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.