• Νέα Σελήνη Στον Υδροχόο 10 Φεβρουαρίου 2024

    Νέα Σελήνη Στον Υδροχόο 10 Φεβρουαρίου 2024

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 🌙♒

    10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

    ‘’Let the sky

    …fall’’

    Αν επιθυμείς σε μια ζωή περιοχή της ζωής την αλλαγή σκηνικού, να απομακρυνθείς από σχέσεις, παλιά μοτίβα, ιδέες και προσκολλήσεις, αυτό είναι ένα φεγγάρι που σε βοηθά να σπάσεις τις αλυσίδες του παρελθόντος, να διεκδικήσεις ελευθερία και να πάρεις σε μια περιοχή της ζωής σου έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο, τον λιγότερο ταξιδεμένο.

    Να συνδεθείς με ένα όραμα, σκοπό και τον ανώτερο εαυτό σου για να αλλάξεις τη μεγάλη εικόνα της ζωής σου και να βρεις τον ρόλο και την θέση σου στη νέα εποχή.

    Κυρίως γιατί αυτά είναι από τα πιο επιτακτικά ζητούμενα με μια Νέα Σελήνη στο προοδευτικό, συλλογικό και φουτουριστικό ζώδιο του Υδροχόου.

    Ένα ζώδιο που είναι σχεδιασμένο να βγαίνει από ζώνες ασφάλειας και τρόπους που δεν δουλεύουν, που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, δημιουργεί ένα όραμα και συλλαμβάνει αλλαγές βοηθώντας και τους άλλους να δουν ότι είναι χρήσιμες.

    Ένα αρχέτυπο που διαφοροποιείται από το τρέχον ρεύμα και κάνει την επανάσταση διεκδικώντας περισσότερη ελευθερία και αυθεντική έκφραση για τον κόσμο και τον εαυτό του.

    Οι ημέρες αυτές που η Σελήνη είναι ακόμη σε φθίνουσα πορεία και θα σχηματίσει διαδοχικά συνόδους με τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Ερμή αναμένεται να σου δείξουν μέσα από ένταση, άγχος και καταστροφικά ενδεχομένως μοτίβα, που έχεις εγκλωβιστεί και τι χρειάζεται να απομακρύνεις για να είσαι περισσότερο ο εαυτός σου. Κυρίως γιατί η πρώτη σύνοδος Ερμή και Πλούτωνα στον Υδροχόο που μόλις πραγματοποιήθηκε, έχει φέρει μια διαφορετική βαθύτερη αντίληψη για τις προσωπικές και κοινωνικές δυναμικές κι ανάγκες, ψήγματα από το μέλλον κι ένα νέο επίπεδο συνείδησης κι επίγνωσης που μας αλλάζει ιδέες και πλάνα.

    Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 10 Φεβρουαρίου, στην 20°.40′ Υδροχόου ώρα 00:58 για την Ελλάδα, είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή καθώς είναι η πρώτη στην εμπειρία μας με τον Πλούτωνα στο ζώδιο, που φέρνει τον σπόρο αλλαγής και την υπόσχεση για σπουδαίες προσωπικές και κοινωνικές μεταμορφώσεις, όχι πάντα με τον εύκολο τρόπο και ούτε χωρίς προκλήσεις, δοκιμασίες και κρίση.

    Ένα φεγγάρι που σε προσκαλεί να δεις πως θα μπορούσες να υπάρχεις και να συνδέεσαι σε μια περιοχή της ζωή σου διαφορετικά και να την επανεφεύρεις, διώχνοντας την ίδια στιγμή ό,τι δεν σου ταιριάζει ενεργειακά και σου στερεί επιλογές και την ελευθερία σου.

    Και βέβαια ένας νέος Σεληνιακός κύκλος που εγκόσμια ενεργοποιεί τα Υδροχοϊκά θέματα φέρνοντας επαναπροσδιορισμούς στην πολιτική, την κοινωνία, την τεχνολογία, την επιστήμη, τις συλλογικότητες και παράλληλα λόγω της παρουσίας του Ουρανού στον Ταύρο το ζώδιο που συνδέεται με τις αξίες, τα οικονομικά, τις ανέσεις, προδιαγράφει αλλαγές σε τρόπους επιβίωσης.

    Αλλαγές που με τον Ουρανό κυβερνήτη της Νέας Σελήνης να βρίσκεται σε τετράγωνο μαζί της, είναι αναπόφευκτες, είτε είσαι έτοιμος/η είτε όχι.

    Μια επιρροή που φέρνει απρόοπτα, εκπλήξεις κι απροσδόκητες εξελίξεις σε αυτό τον κύκλο με ελάχιστη διάρκεια εως την Πανσέληνο στο ζώδιο, που θα συμβεί έξι μήνες αργότερα και άμεση επιρροή στον οίκο που συμβαίνει αλλά και σε όσους ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα, Υδροχόου, έχοντας προσωπικούς πλανήτες και σημεία κοντά στις 18°-22° μοίρες.

    Όμως πέρα από την οποιαδήποτε αποσταθεροποίηση, η Νέα Σελήνη φέρνει πάνω από όλα αφύπνιση, ανανέωση και την αίσθηση της εσωτερικής ελευθερίας που θα σε κάνει να αναζητήσεις αυτό που ταιριάζει τώρα στην συχνότητα σου και να μεταρρυθμίσεις ή να απομακρύνεις αυτό που έχεις ξεπεράσει, στις σχέσεις, την προσωπική ζωή, την δουλειά, τα οικονομικά σου…

    To Sabian symbol για τη μοίρα της Νέας Σελήνης μια ‘’Μια απογοητευμένη και παραπλανημένη γυναίκα αντιμετωπίζει με κουράγιο μια φαινομενικά άδεια ζωή’’

    υποδηλώνει ότι έχουμε εσωτερικά ό, τι χρειάζεται για να ξεπεράσουμε ακόμη και τα πιο δύσκολα, που μπορεί βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις να κατοικούν μόνο στο μυαλό μας.

    Οπότε και το τετράγωνο που σχηματίζεται με τον αφυπνιστικό κι ανατρεπτικό Ουρανό είναι σε αυτή την περίπτωση η συνθήκη που σε μια στιγμή μπορεί να τα αλλάξει όλα, να μας βγάλει από μια προηγούμενη δύσκολη κατάσταση, συναισθηματική κρίση ή και την ψευδαίσθηση της άδειας ζωής και να καταφέρει να μας λυτρώσει.

    Πως μπορείς καλλίτερα να αξιοποιήσεις αυτήν την ηλεκτρική, πιθανόν χαοτική και ταυτόχρονα υψηλά δημιουργική ενέργεια που για το συλλογικό μπορεί να σημαίνει εξτρεμισμό, επαναστάσεις συλλογικές κινητοποιήσεις, γεωφυσικές αναστατώσεις, οικονομική και πολιτική αστάθεια;

    Εστιάζοντας σε στόχους που τιμούν την αυθεντικότητα, την ανεξαρτησία και δημιουργικότητά σου και διατηρώντας την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα σε νέα δεδομένα, την τεχνολογική εξέλιξη και τις νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

    Αποφεύγοντας άσκοπες αλλαγές που δεν θα βελτιώσουν τις συνθήκες σου, αλλά και το να αντιστέκεσαι σε μια απαραίτητη αλλαγή επειδή θα σε κάνει αρχικά να νιώσεις άβολα.

    Κι ακόμη έχοντας προνοητικότητα, αυτοέλεγχο, καλά όρια και πίστη σε αυτό για το οποίο αξίζει να ρισκάρεις.

    Με τον Ερμή από την 8° Υδροχόου να οδεύει σε τετράγωνο με τον Δία είναι πολύ πιθανό να παραβλέψεις λεπτομέρειες και να παρασυρθείς από κενές υποσχέσεις ή λάθος εκτιμήσεις, ωστόσο το εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο που είναι και παραδοσιακά κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, σε βοηθά να μην εκτροχιαστείς. Αντίθετα σου επιτρέπει να είσαι συνδεδεμένος με την ελπίδα και το όραμά σου, να βλέπεις γύρω σου καλές προθέσεις και να επενδύσεις σε περισσότερες γνώσεις, ταξίδια, ενδιαφέροντα, επαφές, που μπορεί να σου ανοίξουν νέες προοπτικές και να σου φέρουν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, ιδιαίτερα αν επηρεάζεσαι ανήκοντας στις 7°-9° μοίρες των σταθερών.

    Η ιδιαίτερα αρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι επιπλέον η ιδιαίτερα ευνοϊκή πλανητική συνέργεια που σε βοηθά να αναβαθμίσεις τις σχέσεις, τα οικονομικά, την δημιουργικότητα σου και δίνει την δυνατότητα να έλξεις στη ζωή σου μια νέα αγάπη, ενδιαφέρον, σύνδεση, πηγή εισοδήματος, από εκεί που δεν περίμενες, που θα σε ανανεώσει και θα σε πάει στο επόμενο επίπεδο, ειδικά αν ανήκεις στο τέλος του 2ου και την αρχή του 3ου δεκαημέρου Ταύρου, Αιγόκερω, Παρθένου.

    Καθώς η Αφροδίτη απομακρύνεται από το τετράγωνο με τους Σεληνιακούς Δεσμούς έχεις πλέον απόλυτη επίγνωση για το τι θέλεις αλλά και τι σε ενοχλεί, τι δοκίμασες στο παρελθόν και δεν δουλεύει και μπορείς να αποφασίσεις πως θέλεις να συνδέεσαι και να προχωρήσεις με νέα κριτήρια ειδικά αν ανήκεις στα μέσα του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου των Παρορμητικών Κριού, Ζυγού, Καρκίνου, Αιγόκερω.

    Ενώ η εναρμόνιση της Νέας Σελήνης με τους Σεληνιακούς Δεσμούς προσυπογράφει αυτό που προτίθεσαι να ξεκινήσεις στο νέο κύκλο, πιθανόν μέσα και από την υποστήριξη που σου παρέχουν οι κοινωνικές σχέσεις και οι σημαντικοί άλλοι κι ενισχύει το αίσθημα ότι οι επιλογές σου, είναι οι σωστές.

    Το πολύ ευνοϊκό εξάγωνο του παντοδύναμου Άρη από την 27° Αιγόκερω με τον επίσης πανίσχυρο Ποσειδώνα στους Ιχθείς,

    είναι ο ενεργειακός τρόπος για να υλοποιήσεις αυτή τη φορά τους στόχους και τα όνειρά σου. Βάζοντας ψυχή, φαντασία κι έμπνευση σε ό,τι είναι αυτό που επιθυμείς να επιτύχεις.

    Μια υπέροχη επιρροή που σε συνδέει με την μαγική πλευρά της ζωής και την δημιουργικότητά σου, είναι ο λόγος που μπορείς να ανθίσεις πνευματικά ή και καλλιτεχνικά, να θεραπεύσεις σώμα και πνεύμα, να προσφέρεις όσο περισσότερο μπορείς σε όσους έχουν ανάγκη ή αντίστοιχα να λαβεις αν χρειάζεσαι τη βοήθεια.

    Θυμήσου ότι ο σπόρος που βάζουμε στη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μέσα στην καρδιά του χειμώνα είναι ο πιο δυνατός κι αυτός που θα γνωρίσει την πλήρη ανάπτυξη και θα λάμψει κάτω από το δυνατό φως του Ήλιου, έξι μήνες αργότερα με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στην καρδιά του καλοκαιριού.

    Και ίσως δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, η δεύτερη μετά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο είναι αυτή που ξεκινά πάντοτε το Νέο Σεληνιακό έτος και ορίζει την κινεζική Πρωτοχρονιά.

    Κάτω από το παντοδύναμο αυτό φεγγάρι που για φέτος μας εισάγει σε μια χρονιά δημιουργίας, επέκτασης και μεταμόρφωσης όπως είναι αυτή του Δράκου, βάλε την καλλίτερη δυνατή σου πρόθεση και δώσε την υπόσχεση ό,τι θα κάνεις ό,τι χρειάζεται για να μπορέσει να ανθίσει.

    Ακολούθησε την έμπνευση και το πάθος σου, εμπιστεύσου τις επιλογές σου και παράδωσέ τες στο ανώτερο θείο πνεύμα ακόμη και αν

    οι προγραμματισμοί, η κοινωνία, οι άλλοι είναι αντίθετοι.

    Το να αλλάζεις συχνότητα δεν είναι πάντα εύκολο, όμως ο παλιός κόσμος είναι παρελθόν, ο καινούριος μόλις αρχίζει να ξεπροβάλλει, είναι στα χέρια μας και μπορεί να γίνει καλλίτερος!

    Καλή ευλογημένη Νέα Σελήνη

    σε όλους!✨🌙☮

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.