• Ενέργειες Εβδομάδας 29 Γενάρη-5 Φλεβάρη 2024

    Ενέργειες Εβδομάδας 29 Γενάρη-5 Φλεβάρη 2024

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ✨🌀

    29 ΓΕΝΑΡΗ-5 ΦΛΕΒΑΡΗ 2024

    Είμαστε στην εβδομάδα που ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε τον Ιανουάριο και να υποδεχτούμε έναν ξεχωριστό μήνα, με αφυπνιστική και βαθιά μεταμορφωτική επιρροή. Έναν Φεβρουάριο που μεγάλη έμφαση στο Υδροχοϊκό στοιχείο, μια πολυαστρία και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο, μας δίνει το διαβατήριο για να μπούμε σε μια νέα χρονογραμμή και να πάρουμε μια μικρή πρόγευση της εποχής που εγκαινιάζει ο Πλούτωνας από τη νέα του θέση.

    Κυρίως γιατί μετά τον Ήλιο η είσοδος των προσωπικών πλανητών Ερμή, Αφροδίτης και Άρη στον Υδροχόο και οι σύνοδοι που πραγματοποιούν διαδοχικά με τον Πλούτωνα μας ανοίγουν αυτόν τον μήνα νέους κύκλους προσωπικής και συλλογικής ανάπτυξης, προαναγγέλλοντας τη νέα αυτή Εποχή που είναι ακόμη στα σπάργανα.

    🌀✨ Την Δευτέρα 29/1 είμαστε υπό την επιρροή του τριγώνου της Αφροδίτης με τον Δία,τον πλανήτη της επέκτασης και της αφθονίας, στις 7°Αιγόκερω-Ταύρου και αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων της γης μπορείς να νιώθεις ήδη ότι η τύχη και οι θετικές ενέργειες είναι τις ημέρες αυτές με το μέρος σου.

    Καθώς η διάθεση ανεβαίνει, οι κοινωνικές επαφές και η δημοτικότητά σου ενισχύονται και δημιουργούνται νέες αισθηματικές ή και οικονομικές προοπτικές, οι ημέρες είναι ιδανικές για ραντεβού, διασκέδαση, κοινωνικά events, νομικές διευθετήσεις, επικερδείς επιχειρηματικές και διπλωματικές κινήσεις.

    Για να επεκταθείς σε όλα τα επίπεδα,

    να συνδεθείς με αγαπημένα πρόσωπα, την αφθονία αλλά και τον ανώτερο εαυτό σου.

    Αν επηρεάζεσαι μην χάσεις την ευκαιρία να εκπληρώσεις μια επιθυμία σου, να εκθέσεις εκεί έξω τον εαυτό σου και να επενδύσεις σε σχέσεις και σε οτιδήποτε υπόσχεται να φέρει χαρά, αισθητική, αρμονία κι ανάπτυξη.

    🌀✨ Την Τρίτη 30/1 ο Άρης από τον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον αφυπνιστή Ουρανό που βρίσκεται πλέον ορθόδρομος στον Ταύρο, σε μοίρα μεγάλης πνευματικής επίγνωσης. Μια μοίρα που με βάση τα Sabian symbols μας κάνει μάρτυρες της θεϊκής παρουσίας, που μέσα από οιωνούς και σημάδια επιβεβαιώνει την πρόοδο και τα εξελικτικά μας βήματα,καιμας ευλογεί

    να ευθυγραμμιστούμε με την αληθινή αυθεντική μας εκδοχή.

    Καθώς στη μοίρα αυτή έχει προηγηθεί το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 28/1 σου δίνεται τώρα η ώθηση να ακολουθήσεις με σιγουριά, αποφασιστικότητα και τόλμη το δικό σου μονοπάτι να βάλεις σε κίνηση κάτι που σχεδίασες και οραματίστηκες και να καταφέρεις να το απογειώσεις.

    Αξιοποίησε αυτήν την υπέροχη δυναμική που σου επιτρέπει να δουλέψεις επιτυχημένα με ομάδες, συλλογικότητες και την τεχνολογία, να βρεις έξυπνες εναλλακτικές για να επιλύσεις προβλήματα, να απολαύσεις μια νέα ερωτική εμπειρία ή να προβείς σε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, ειδικά αν ανήκεις στο τέλος του 2ου δεκαημέρου και τις αρχές του 3ου Ταύρου Αιγόκερω, Παρθένου, Ιχθύων.

    Καθώς η δράση είναι εδώ και το βαρόμετρο της εξέλιξής, μην διστάσεις να τολμήσεις και να δώσεις συγκατάθεση σε κάτι διαφορετικό, που ίσως δοκιμάζεις για πρώτη φορά, εφόσον ευθυγραμμίζεται με τον σκοπό και το όραμά σου για το μέλλον και σου υπόσχεται μεγαλύτερη ελευθερία και ανεξαρτησία.

    Ο Ουρανός που αποστρέφεται την επαναληψιμότητα σε παρακινεί να σπάσεις το καλούπι και να αποδράσεις από το προηγούμενο status quo,ακόμη και αν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις λόγω του τετραγώνου Ερμή-Κρόνου που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα στις 21° Αιγόκερω-6° Ιχθύων. Είναι για να θυμηθείς να τηρήσεις κανόνες, να βάλεις προτεραιότητες και να αναλάβεις την ευθύνη γι αυτό που θέλεις να επιτυχείς.

    Ο Ουρανός όσο ήταν ανάδρομος σε προετοίμασε γι αυτό το νέο εξελικτικό βήμα, ο δρόμος είναι τώρα ανοιχτός κι εσύ σε αυτή την μοίρα, θεϊκά καθοδηγούμενος/η.✨

    🌀✨ Η Τετάρτη 31/1 που χρωματίζεται από το μισό τετράγωνο του Ήλιου-Ποσειδώνα στις 10° Υδροχόου- 6° Ιχθύων, είναι μια ημέρα που διεγείρει τις ευαισθησίες και την φαντασία μας και μας κάνει να θέλουμε να αποσυρθούμε για να επεξεργαστούμε κι εσωτερικά τις αλλαγές. Με την όψη να φέρνει παράλληλα αμφιβολίες, ψευδαισθήσεις και να ρίχνει τα επίπεδα της ενέργειας, ένα διάλειμμά και η ξεκούραση είναι η πιο ενδεδειγμένη επιλογή και μπορεί να μας κρατήσει μακριά από στρες και χαοτικές συνθήκες που μπορεί να μας ρίξουν ψυχικά και σωματικά αλλά και από πρόσωπα που θα μπορούσαν να μας αποπροσανατολίσουν, ειδικότερα αν υπάρχουν δείκτες κοντά στις προαναφερθείσες μοίρες.

    🌀✨ Την Παρασκευή 2/2 η δυσαρμονία του Άρη με τον Κρόνο από δευτερεύουσα όψη μισού τετραγώνου στην 21° Αιγόκερω – 6° Ιχθύων μπορεί να ευθύνεται για ακυρώσεις κι εμπόδια που πιθανόν να αναστείλουν τη δράση, τις πρωτοβουλίες, τα σχέδιά σου και να σε κάνουν να νιώθεις ότι χρειάζεται να αποδείξεις και να προσπαθήσεις περισσότερο.

    Ωστόσο το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στην 25° Αιγόκερω-Ιχθύων είναι η επιρροή που μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο ειδικά αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων της γης και του νερού.

    Μια όψη που δίνει φτερά στη φαντασία και την δημιουργικότητα και χρωματίζει περισσότερο συναισθηματικά την επικοινωνία, θα δώσει την δυνατότητα να ταξιδέψουμε με το μυαλό, να ονειρευτούμε χωρίς περιορισμούς, να συναισθανθούμε και να συμπαρασταθούμε στους άλλους, να ξαναβρούμε την πίστη και να νιώσουμε ότι είμαστε συνδεδεμένοι με κάτι μεγαλύτερο.

    Αξιοποίησε την υπέροχη αυτή επιρροή για να εκφραστείς όσο ποιητικά, καλλιτεχνικά και πνευματικά θέλεις, να πάρεις ανατροφοδότηση από πρακτικές αυτοβελτίωσης, διαλογισμό, επαφή με την τέχνη και το νερό, ακόμη και μια νέα φαρμακευτική αγωγή που μπορεί να δώσει λύση και ανακούφιση σε ένα θέμα της υγείας σου.

    Και άσε τη διαίσθηση, την φαντασία και τα όνειρα να σε καθοδηγήσουν και να σε πάνε πιο κοντά σε αυτά που θες.

    Η Σελήνη την ίδια ημέρα σε φάση Τελευταίου Τετάρτου 🌗 στην 13°.35′ Σκορπιού ♏ μας προσκαλεί να διαχειριστούμε τις εσωτερικές πιέσεις και τα αρνητικά συναισθήματα, να δώσουμε άφεση και μέσα στις επόμενες ημέρες που είναι το μεσοδιάστημα Πανσελήνου και Νέας Σελήνης να τα απελευθερώσουμε αν δεν θέλουμε να τα πάρουμε μαζί μας στον επόμενο Σεληνιακό κύκλο.

    Η συγκεκριμένη Σελήνη έχει την ικανότητα να αναμετρηθεί με την αλήθεια όσο δύσκολη και αν είναι και η διαίσθηση σου εδώ που γνωρίζει καλλίτερα θα σου πει με βεβαιότητα τι έχει τελειώσει και τι ακριβώς χρειάζεται να φύγει.

    Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να κάνει την διαδικασία πιο εύκολη φέρνοντας την συμπαράσταση αγαπημένων προσώπων, ενώ το Sabian symbol της συγκεκριμένης μοίρας υπογραμμίζει την ανάγκη να βρούμε νέα κανάλια επικοινωνίας και να χτίσουμε νέες γέφυρες όπου αυτό χρειάζεται. Τονίζοντας την αξία της ουσιαστικής επικοινωνίας, που έχει σοφία και ωριμότητα και μπορεί να μας κάνει να δούμε περισσότερο αυτά που μας ενώνουν με τους άλλους παρά αυτά που μας χωρίζουν.

    🌀✨ Ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο χωρίς κύριες όψεις μεταξύ των βασικών πλανητών την Δευτέρα 5/2 ο πλανήτης της αντίληψης, της μάθησης και της επικοινωνίας Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου ♒ όπου και θα παραμείνει έως τις 23/2 για να μας συντονίσει με τον εφευρετικό νου, την διορατικότητα και την προοδευτική σκέψη.

    Γι αυτό και στο σημείο του χάρτη σου που ο κοσμικός αγγελιοφόρος το επόμενο διάστημα θα διελαύνει, η ικανότητα να σκέφτεσαι καινοτόμα κι έξω από τα συνηθισμένα ενισχύεται, ενώ παράλληλα μπορείς να συλλάβεις και να κατανοήσεις μια ανώτερη αλήθεια, να αφομοιώσεις νέα γνώση και να δώσεις ευφάνταστες λύσεις σε δυσεπίλυτα προβλήματα.

    Κυρίως γιατί στο αρχέτυπο του Υδροχόου που κυβερνάται από τον Ουρανό την ανώτερη οκτάβα του Ερμή, έχουμε να κάνουμε με την ανώτερο νου, που συνδυάζει την αφαιρετική θεωρητική σκέψη με την επιστημονική κι επιπλέον τις κοινωνικές και διαπροσωπικές δεξιότητες.

    Καθώς ο Ερμής θα κάνει εδώ για πρώτη φορά σύνοδο με τον Πλούτωνα, ένας νέος πλούτος ιδεών πρόκειται να γεννηθεί, που θα σε βοηθήσει να ενώσεις τα κομμάτια του παζλ, να δεις τη ζωή σου πολυδιάστατα και σε βάθος και να κάνεις την επανάσταση στον τρόπο που σκέφτεσαι και επιβιώνεις.

    Και φυσικά όταν ο ανώτερος νους συναντά την μεταμόρφωση, μπορούμε να περιμένουμε μια ριζοσπαστικοποίηση στην αντίληψη, την γνώση και την πληροφορία, νέα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα κι αναβάθμιση σε μέσα και μεθόδους που θα μας βοηθήσουν να μεταρρυθμίσουμε και να επανεφεύρουμε την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, την εκπαίδευση, την ιατρική, την βιομηχανία και πολλούς ακόμη τομείς της ζωής μας.

    Η πλανητική αυτή συνέργεια που επηρεάζει κυρίως τις πρώτες μοίρες των σταθερών και μπορεί να αξιοποιηθεί εποικοδομητικά από τα ζώδια του αέρα αλλά και της φωτιάς, χαρίζει διεισδυτική ερευνητική σκέψη και πειθώ όμως στην κατώτερη εκδήλωση μπορεί να βγάλει επίσης μονολιθικότητα, φανατισμό και να γεννήσει δυστοπικά σενάρια και σκεπτομορφές που μπορεί να εγκλωβίσουν και να φέρουν προκλήσεις.

    Την ίδια στιγμή στο συλλογικό μπορεί έρθουν στο φως σκληρές αλήθειες, όπως το να δούμε τα μελανά σημεία στην χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης και να ακούσουμε ειδήσεις που θα φανατίσουν, θα πολώσουν και θα δυσαρεστήσουν.

    Ας δώσουμε αυτές τις ημέρες παραπάνω προσοχή στο που εστιάζουμε, ας προσέξουμε ιδιαίτερα τους νέους και τα παιδιά και ας απαντήσουμε σε καθετί δύσκολο και αθεράπευτο με θετικό οραματισμό και διάθεση συγχώρεσης.

    Η κβαντική φύση του Υδροχόου μπορεί να επισπεύσει διαδικασίες και να κάνει θαύματα όσο είμαστε συνδεδεμένοι με τον ανώτερο εαυτό και δουλεύουμε για το ανώτερο καλό το δικό μας και των άλλων.

    Μια ακόμη όψη που μπορεί να μας δοκιμάσει την ίδια ημέρα, είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Χείρωνα σε μοίρα που με βάση τα Sabian υποδηλώνει την συναισθηματική καταπίεση που αποζητά διέξοδο.

    Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο των παρορμητικών με προσωπικούς πλανήτες ή και σημεία στις 15°-17° μοίρες, αυτή είναι η στιγμή για να κοιτάξεις στον καθρέφτη της ψυχής σου και να δεις κατάματα αυτό που δεν σε επιτρέπει να βρεις αρμονία, καταστρέφει τις ισορροπίες σου κι έχει καταφέρει ένα πλήγμα στην αυτοεκτίμηση, την εσωτερική ασφάλεια, την εμπιστοσύνη σου.

    Όσο δύσκολη και αν είναι η συναισθηματική ή φυσική έλλειψη που μπορεί τώρα να βιώνεις στις σχέσεις και την ζωή σου, το εξάγωνο που ταυτόχρονα σχηματίζει ο Χείρωνας με τον Ήλιο στην 16°Υδροχόου σε μια μοίρα που συμβολίζει την προστασία, μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις τη θεραπεία και να απελευθερωθείς. Ενδεχομένως μέσα από πρόσωπα που σου παρέχουν φροντίδα και υποστήριξη για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες,να καλύψεις τα κενά και να αρχίσεις να ξαναζείς.

    Στις 19/2 πρόκειται εξάλλου να πραγματοποιηθεί και η μοναδική πολύ σπουδαία σύνοδος του Χείρωνα με τον Βόρειο Δεσμό στην 16° Κριού και τότε μπορεί να επέλθει η λύση του δράματος και να δεις ποιος ήταν ο λόγος που χρειάστηκε όλο αυτό να το ζήσεις.

    Καλή ευλογημένη εβδομάδα

    σε όλους!✨☮

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.