• Πανσέληνος Στον Λέοντα 25 Ιανουρίου 2024

    Πανσέληνος Στον Λέοντα 25 Ιανουρίου 2024

    ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

    25 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2024

    ‘’Always the Sun!’’

    Η πρώτη Πανσέληνος του έτους ένα από τα πιο δημιουργικά, μεταμορφωτικά κι εξελικτικά φεγγάρια της χρονιάς είναι εδώ

    για να ανοίξει τα φύλλα της καρδιάς, να ξυπνήσει το πάθος σου και να σε φέρει πιο κοντά στην αληθινή αυθεντική εκδοχή σου.

    Ένα φεγγάρι που ακτινοβολεί απευθείας από το chakra της καρδιάς που αντιπροσωπεύει ο ζωοδότης Ήλιος κυβερνήτης του Λέοντα,

    σε καλεί να συνδεθείς με την προσωπική σου φλόγα,, να ζήσεις περισσότερο από την καρδιά και να απελευθερώσεις φόβους κι αμφιβολίες που σε κρατούν πίσω και στερούν το φως σου.

    Ένα φεγγάρι που έχει μια μεγάλη φωτιά που σε βοηθά να δεις μεγάλες αλήθειες αλλλα και να κάψεις ό,τι στέκεται εμπόδιο στον δρόμο σου, ό,τι δεν σε τιμά και δεν σου δίνει την θέση που σου αξίζει.

    Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται 25 Γενάρη ώρα 19:53 μμ για την Ελλάδα στην 5°.14′ Λέοντα, η πρώτη που συνδιαλέγεται με τον Πλούτωνα από την νέα του θέση στον Υδροχόο, λειτουργεί καταλυτικά στον οίκο που επηρεάζει και σε αφορά άμεσα αν έχεις προσωπικούς πλανήτες ή και σημεία στο 1ο δεκαήμερο των σταθερών Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα, Υδροχόου στις 0°-7°.

    Ρίχνοντας έναν προβολέα σε κάτι σκιώδες, μυστικό και βαθύτερο που ίσως δεν έχει ακόμη θεραπευτεί, με σκοπό να πάρεις πίσω τη δύναμη και τον έλεγχο της ζωής σου, που πρόσωπα και καταστάσεις ίσως σε έκαναν να εκχωρήσεις.

    Καθώς εδώ βλέπεις το απαύγασμα από κάτι που μπορεί να ξεκίνησε στην Νέα Σελήνη του Αυγούστου στο Λέοντα ενώ το φεγγάρι ενεργοποιεί και την 5° Ταύρου όπου πραγματοποιήθηκε η ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου,φωτίζοντας ένα τραύμα ή κενό από κάτι που αφαιρέθηκε και αναχώρησε από την ζωή σου, για να το κλείσεις και να δημιουργήσεις στη θέση του κάτι καινούριο.

    Στο ζώδιο που συμβολίζει την ζωτική δύναμη, την χαρά,την διασκέδαση,τα παιδιά

    την δημιουργικότητα και το παιδί μέσα σου, αυτή η Πανσέληνος είναι και μια ώρα αλήθειας που σε κάνει να δεις αν πραγματικά χαίρεσαι την ζωή, αν είσαι τόσο δημιουργικός/η όσο θα ήθελες , αν απολαμβάνεις τα δημιουργήματά σου κι αναγνωρίζεσαι, αν λειτουργείς καλλίτερα μόνος/η σου ή ως μέρος μιας ομάδας,προκειμένου να αποφασίσεις πως τελικά θέλεις να χρησιμοποιείς από εδώ και στο εξής την προσωπική λάμψη και την δύναμή σου.

    Λόγω της συμμετοχής του Δία που βρίσκεται σε τετράγωνο με τα Φώτα και τον Πλούτωνα μπορεί να είναι έντονο το στοιχείο της υπερβολής και της δραματοποίησης, ωστόσο η συμβολή του πλανήτη της αφθονίας, της αισιοδοξίας και της επέκτασης φέρνει σημαντικές δυνατότητες, όπως το να βρεις μια νέα δυνατή αγάπη αλλά και να έλξεις σε όλους τους τομείς ευκαιρίες και υποστήριξη που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου.

    Προσέχοντας ωστόσο την υπεραισιοδοξία και την ματαιοδοξία, την υπερεκτίμηση δυνάμεων κι αποθεμάτων που μπορεί στην αρνητική εκδήλωση της όψης να σε εκθέσουν και να οδηγήσουν σε μεγαλύτερες απώλειες.

    Ένας λόγος για να τηρήσεις ισορροπίες και να μη ξεφύγεις από τα όρια, τον προϋπολογισμό, την νόμιμη οδό, τις υποσχέσεις σου.

    Όσον για τα εγκόσμια η επιρροή

    Δία – Πλούτωνα που είναι συνυφασμένη με τα μεγάλα κεφάλαια, τα χρηματιστήρια αλλά και το μαύρο χρήμα μπορεί να δείξει πληθωρισμό, ανατιμήσεις, αύξηση της φορολόγησης αλλά και διαφυγόντα κέρδη, όπως και την δύναμη και τον πλούτο που μπορεί να αλλάζουν τώρα χέρια, με αφανείς διαδικασίες.

    Παράλληλα η Πανσέληνος φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής πρόσωπα που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας, από τον χώρο της πολιτικής, της μοναρχίας και τ του θεάματος για τα οποία μπορεί να υπάρχουν κρίσεις κι αποκαλύψεις που τους εκθέτουν κι ενδεχομένως δύσκολες καταστάσεις για την υγεία τους, που θέτουν ζητήματα διαδοχής και φέρνουν πολιτικές εξελίξεις.

    Ας έχουμε βέβαια κατά νου ότι όλα τα φεγγάρια που θα συμβαίνουν από εδώ και στο εξής στον Σταθερό σταυρό θα φωτίζουν μια διαδικασία εκκαθάρισης και μεταρρύθμισης που θα επιχειρεί ο Πλούτωνας στην πολιτική τις ιδεολογίες, τις συλλογικότητες αλλά στην βιομηχανία του θεάματος και της διασκέδασης,που συμβολίζονται στον Λέοντα, κάτι που θα αλλάξει σταδιακά τα κοινωνικά ήθη και τα πρότυπα που μέχρι τώρα υπήρχαν.

    Το υπέροχο τρίγωνο Μικρού ταλέντου που θα σχηματίσει λίγο μετά την Πανσέληνο η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω με τον Δία και τον Κρόνο, δείχνει πως μπορείς να έχεις την τύχη και τις ευκαιρίες με τον μέρος σου αλλά κι ένα νέο επίπεδο ευθύνης και ωριμότητας για να μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις, ειδικότερα αν έχεις πλανήτες και σημεία κοντά στις 6° Αιγόκερω, Ταύρου, Ιχθύων.

    Με την Αφροδίτη από την νέα θέση της που συνδυάζει φιλοδοξία, ρεαλισμό και σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου και να προσεγγίσεις τις σχέσεις και τα οικονομικά σου με μεγαλύτερη προνοητικότητα και πρακτικότητα, είναι τώρα ακόμη πιο εφικτό να επιτύχεις στόχους και να προσελκύσεις σχέσεις και συνθήκες που θα εξασφαλίσουν σταθερότητα, ανάπτυξη και μακροημέρευση.

    Την ίδια στιγμή Ερμής και Άρης σε σύνοδο στον Αιγόκερω δίνουν ανυπομονησία αλλά κι ετοιμότητα στη σκέψη, τον λόγο και την δράση. Ωστόσο το ταυ τετράγωνο με τους Σεληνιακούς Δεσμούς και τον Χείρωνα μπορεί να θέτει εμπόδια και να σε επιβραδύνει, αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο των Παρορμητικών Κριού, Ζυγού, Καρκίνου, Αιγόκερω.

    Μια επιρροή που μπορεί εγκόσμια να δείξει την πληγωμένη αρσενική αρχή, να φέρει δυσάρεστες ειδήσεις με επίκεντρο θέματα υγείας και να δώσει μια επιρρέπεια σε τραυματισμούς, ασθένειες, ατυχήματα κι εκδηλώσεις βίας, μας καλεί να είμαστε προνοητικοί και συντηρητικοί στην επικοινωνία και την δράση αν θέλουμε να προστατευτούμε.

    Ενώ προσωπικά μπορεί να αναβιώσει μια γνώριμη πληγή, ένα αθεράπευτο τραύμα,αρνητικά λόγια και σκέψεις που μπλοκάρουν την ενέργειά σου, που φέρνουν ανασφάλειες και σε εμποδίζουν να εκφραστείς όπως θα ήθελες και να διεκδικήσεις. ‘Όμως για να δεις τα τρωτά σου σημεία, να αλλάξεις αστρατηγική και να διαλέξεις σωστά τις μάχες σου.

    Το τρίγωνο στο οποίο συγκλίνουν Ερμής και Άρης με τον αφυπνιστή Ουρανό από την 19° Ταύρου που δυο ημέρες μετά την Πανσέληνο ορθοδρομεί, σε βοηθά να δραπετεύσεις από το παρελθόν, να ξεκλειδώσεις καινούριες πιθανότητες και να τολμήσεις κάτι καινούριο. Να λειτουργήσεις περισσότερο αυτόνομα και προοδευτικά, αξιοποιώντας την εύνοια που μπορεί να σου προσφέρουν αυτή την στιγμή, οι κοινότητες, τα κοινωνικά δίκτυα, η επαφή με το εξωτερικό ,νέες ιδέες και η νέα τεχνολογία, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο των Σταθερών ή έχεις επιφανή τον Ουρανό στον ωροσκόπιο σου.

    Με την επαναστατική αυτή ουράνια ενέργεια σε ένα ζώδιο συνυφασμένο με την φυσική πραγματικότητα, να τρέχει από εδώ και κάτω πιο γρήγορα τις εξελίξεις, να φέρνει μεγάλες κοινωνικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, νέες εφευρέσεις και τεχνολογική ανάπτυξη, έντονα γεωφυσικά φαινόμενα αλλά και οικονομική αστάθεια.

    Το Sabian symbol για τη μοίρα του Ήλιου ‘’Μια μορφή με μάσκα εκτελεί τελετουργίες μυστηριακές’’ μας μεταφέρει το μήνυμα ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως ακριβώς δείχνουν, γίνονται ζυμώσεις ερήμην μας και χρειάζεται να πέσουν οι μάσκες για να φανεί η αλήθεια, προσώπων και καταστάσεων που μας αφορούν ατομικά και συλλογικά.

    Ενώ η Σελήνη στην 6° Λέοντα

    ‘’Μια συντηρητική ηλικιωμένη κυρία έρχεται αντιμέτωπη με ένα κορίτσι χίπις’’ υποδηλώνει το χάσμα και την σύγκρουση ανάμεσα στην καινοτομία και τον συντηρητισμό, που μπορεί να μας φέρει ανάμεσα σε διαφορετικές επιλογές, παλιότερους δοκιμασμένους τρόπους αλλά και καινούριους που έρχονται να μας εξελίξουν.

    Μια παρότρυνση εδώ για να βρούμε την χρυσή τομή και να μη φοβηθούμε τις αλλαγές και το καινούριο αλλά και ούτε να αποφύγουμε να κοιτάξουμε πίσω. Αφού το παλιό μπορεί να υποστηρίζει και να πληροφορεί το νέο και το νέο να ανανεώνει το παλιό.

    Αν επομένως δεν φοβάσαι τις προκλήσεις, επιθυμείς τις αλλαγές και θέλεις να φύγεις από παλιές προσκολλήσεις αυτό είναι το ιδανικό φεγγάρι για σένα, που μπορεί να επιταχύνει το προσωπικό ταξίδι ανάπτυξης και μεταμόρφωσης και να σου ανοίξει εύκολα τον δρόμο. Αν πάλι όχι τότε η διαδικασία μπορεί να είναι περισσότερο δύσκολη όμως όχι λιγότερο επιτυχής.

    Εξάλλου δεν είναι λίγο να συνειδητοποιείς πως στον ουρανό του ωροσκοπίου σου που κυβερνά ο Λέοντας δεν χρειάζεται να φοράς μάσκες για να σε αγαπούν, να σε τιμούν, να σε αναγνωρίζουν και πως μπορείς απόλυτα να εμπιστευτείς την εσωτερική αυθεντική αίσθηση εαυτού και το πηγαίο φως σου.Αυτό που μπορεί να εμπνέει τους άλλουςνα τους δίνει χαρά και παλμό,

    να τους κάνει να νιώθουν το ίδιο ζωντανοί και μοναδικοί, για να μεγαλουργούν και να ξεχωρίζουν.

    Καλή ευλογημένη Πανσέληνο ✨🌕☮

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.