• Πλούτωνας Στον Υδροχόο (η 2η Είσοδος)

    Πλούτωνας Στον Υδροχόο (η 2η Είσοδος)

    ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

    (Η 2η ΕΙΣΟΔΟΣ)

    20/1/2024

    Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο είναι από εχθές εδώ!

    Νιώθεις μια αλλαγή στην ενέργεια κι ότι είσαι έτοιμος/η να γυρίσεις σελίδα;

    Εσύ που διάλεξες να είσαι παρόν στις αλλαγές που φέρνει η πολυσήμαντη αυτή πλανητική μετακίνηση που έζησαν ξανά άνθρωποι την περίοδο της Γαλλικής, Αμερικανικής και βιομηχανικής επανάστασης.

    Άνθρωποι που έζησαν το αποκορύφωμα του Διαφωτισμού και μεγάλες πολιτικές, κοινωνικές, πολιτισμικές και θρησκευτικές μεταρρυθμίσεις. Που αμφισβήτησαν το παλιό status quo, οραματίστηκαν και δημιουργήσαν μέσα από επαναστάσεις κι αγώνες έναν καινούριο Κόσμο, καταργώντας παλιότερες δομές και συστήματα εγκαθιδρύοντας νέα δημοκρατικά ήθη και ιδεώδη και νέους άγνωστους μέχρι τότε πολιτειακούς θεσμούς, όπως ο θεσμός της ομοσπονδίας και της αβασίλευτης δημοκρατίας.

    Σε όποια εποχή κι αν περάσει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, από την στιγμή που η μεταμόρφωση συναντά την Ανώτερη Συνείδηση που αντιπροσωπεύει το αρχέτυπο, κοινός τόπος θα είναι ο άνθρωπος, η ελευθερία του και μια ολιστική προσέγγιση που θα ενσωματώνει την πολιτισμική πρόοδο και την ανάπτυξη του ανθρώπινου πνεύματος.

    Γεγονός είναι ότι δεν αντιλαμβανόμαστε απόλυτα το έργο και τα μαθήματα του Πλούτωνα, που δουλεύει σε ένα βαθύτερο υποσυνείδητο και απόκρυφο συχνά επίπεδο, μέχρι να ολοκληρώσει το ταξίδι του και να φύγει οριστικά από ένα ζώδιο.

    Και η αλήθεια είναι πως στον Αιγόκερω δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη, που θα συμβεί όταν επιστρέψει ξανά τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοέμβρη και για τελευταία φορά.

    Από όσα όμως έχουμε μέχρι τώρα δει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω έβαλε στο στόχαστρο την διαφθορά στην ιεραρχία, την ολιγαρχία, την πλουτοκρατία, απογύμνωσε την θεσμική εξουσία και τους νόμους και οδήγησε σε κατάρρευση μεγάλους οργανισμούς και κράτη.

    Κατά αντιστοιχία από τον Υδροχόο ο Πλούτωνας δεν θα φύγει αν δεν δοκιμάσει και δεν μεταμορφώσει την τεχνολογία, τις ιδεολογίες, τα πολιτικά συστήματα, τα κόμματα, τις κοινότητες, τις Ενώσεις, την ιδέα της ελευθερίας και του ανθρωπισμού.

    Αν δεν ρίξει παλιούς τεχνολογικούς κολοσσούς και δεν αποκαλύψει τα λάθη, τις σκιές και τις κρυφές ατζέντες της επιστήμης, αν δεν μας φέρει νέες ανακαλύψεις που θα αλλάξουν τα κοσμολογικά μοντέλα,το τρόπο ζωής, την κοσμοθεωρία μας.Αν δεν φέρει περισσότερη αυτονομία, ανεξαρτησία, ισότητα και δεν δοκιμάσει ένα διαφορετικό ‘’AI‘’ που μπορεί να προκύπτει από το πάντρεμα του αλτρουισμού και της εξατομίκευσης

    ‘’Altruism and Individuation’’ με στόχο να μας κάνει λιγότερο συστημικούς, συντηρητικούς, εξαρτημένους, διχασμένους και λιγότερο ανελεύθερους.

    Και όπως στο συλλογικό ο Πλούτωνας υποδεικνύει την δύναμη αλλά και επεμβαίνει για να κάνει διορθωση στη λάθος χρήση της και να την αναδιανείμει, έτσι και προσωπικά μπορεί να νιώσεις ότι σου την παίρνει, όμως για να στην επιστρέψει πίσω, όταν πλέον δεν θα αντιστέκεσαι και δεν θα πολεμάς τις αλλαγές και αυτό που χρειάζεται να φύγει, να πεθάνει και να μεταμορφωθεί.

    Όταν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις τις φυσικές και ψυχικές σου ικανότητες για την ουσιαστική σου εξέλιξη, που μπορεί να μην είναι αυτή που κάποτε πίστευες.

    Όταν απελευθερωθείς από τα δεσμά της συνήθειας, αποδράσεις από την τυραννία της παράδοσης και βρεις την πραγματική διανοητική και πνευματική σου ελευθερία.

    Από την περιοχή της ζωής σου που επηρεάζει ο Πλούτωνας δεν θα φύγει μέχρι να φέρει στο φως αυτά που φοβάσαι και που έθαβες κάτω από το χαλί.

    Τις ανασφάλειες, τους εθισμούς, τις εμμονές, τους προγραμματισμούς σου. Τα παιχνίδια δύναμης, υπεροχής, τα απαγορευμένα, τα taboo και κάθε είδους παρεκκλίσεις.

    Και δεν πρόκειται να φύγει προτού ανακαλύψεις ότι υπάρχει κάτι παραπάνω σε εσένα και την ζωή σου, ένας σκοπός κι ένας ρόλος που έχεις έρθει να διαδραματίσεις, πέρα από την συγκατάθεση, τις γνώμες και τις προσδοκίες των άλλων, τα επιβεβλημένα και ψευδεπίγραφα κοινωνικά στερεότυπα που ζητούν κάτι έξω από εσένα, για να είσαι πετυχημένος/η κι ευτυχής.

    Ώρα να συνειδητοποιήσεις και να αμφισβητήσεις αυτά που σου είπαν ότι Είσαι χωρίς να είσαι και ακόμη όλα αυτά που θα γίνουν για εσένα χωρίς Εσένα.

    Ώρα να σταματήσεις να διαπραγματεύεσαι και να εκχωρείς σε άλλους την δύναμη και την αξία σου, να θυμηθείς ποιος/α είσαι και χωρίς να απολογείσαι να είσαι Εσύ.

    Ο Ήλιος πλέον από εχθές στον Υδροχόο ♒ μας δίνει ένα νέο τρόπο να σκεφτόμαστε να οραματιζόμαστε και να βλέπουμε τον εαυτό μας και τη ζωή μας

    Μας δίνει νέα έμπνευση, διαυγεια και σκοπό. Μας δείχνει ότι η ελευθερία ξεκινά από εμάς, είναι μέσα μας και όταν δίνουμε στον εαυτό μας το δικαίωμα να είναι αυθεντικός και ακολουθούμε την καρδιά και τα οράματά μας γίνομαστε παράδειγμα και επιτρέπουμε και στους άλλους να κάνουν το ίδιο.

    Ακόμη και αν κάθε νέα ιδέα στον Υδροχόο δεν είναι απαραίτητα καλή, ωστόσο μια ιδέα κι ένα όραμα στον Υδροχόο είναι αρκετά

    και μπορεί να κάνουν την διαφορά και να αλλάξουν τον κόσμο όταν μοιράζονται!🌍☮

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.