• Νέα Σελήνη Στον Αιγόκερω 11 Ιανουαρίου 2024

    Νέα Σελήνη Στον Αιγόκερω 11 Ιανουαρίου 2024

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

    11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

    ‘’In our wildest moments we can be

    …the greatest! ’’

    Θα σου δώσει την ώθηση για να ανοίξεις ένα νέο κύκλο και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην περιοχή της ζωής σου που θα φωτίσει.

    Θα προετοιμάσει το έδαφος για να φυτέψεις ένα νέο σπόρο σε κάτι που θα αποδώσει και θα έχει μεγάλες πιθανότητες να στεφθεί με επιτυχία.

    Αρκεί να είσαι ξεκάθαρος/η με αυτό που θέλεις και να δεσμευτείς ότι θα κάνεις ό,τι χρειάζεται για να το υλοποιήσεις.

    H πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου ένα από τα πιο μεταμορφωτικά και παραγωγικά φεγγάρια της χρονιάς, που λαμβάνει χώρα 11/1 και ώρα 13:57 για την Ελλάδα στην 20°.44 Αιγόκερω είναι η ιδανικότερη στιγμή

    για Νew Year’s resolutions, που σου δίνει στο σημείο αυτό του ωροσκοπίου σου, δυνατότητες ανάπτυξης για τους επόμενους έξι μήνες τουλάχιστον κι εως την επόμενη Πανσέληνο στο ζώδιο.

    Σε ένα αρχέτυπο που έχει φιλοδοξία, συνέπεια, προσήλωση, στρατηγική, που γνωρίζει να αξιοποιεί γνώσεις, ταλέντα, ικανότητες, αποθέματα για να προοδεύει και να πετυχαίνει, αυτό είναι το καλλίτερο φεγγάρι για να δεις τι είσαι έτοιμος/η να οικοδομήσεις και ποια βήματα θα κάνεις για να φτάσεις στην δική σου κορυφή.

    Ένα φεγγάρι που φωτίζει την πολύπαθη 22° Αιγόκερω, την μοίρα που δέχτηκε την σκληρότητα της συνόδου Κρόνου -Πλούτωνα τον Γενάρη του 2020 , που άλλαξε αμετάκλητα τον κόσμο και την ζωή μας με την εκδήλωση της πανδημίας και την μαζική μας καθήλωση, είναι το ορόσημο για να δούμε όλα όσα μάθαμε και τι έχει νόημα και αξία να δημιουργήσουμε σε αυτό το σημείο από την αρχή, με την ωριμότητα και την σοφία που έχουμε αποκομίσει από το μεταμορφωτικό ταξίδι.

    Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λίγο πριν μετακινηθεί στον Υδροχόο, που μάλιστα δεν θα επαναληφθεί για τα επόμενα 230 χρόνια, την καθιστά μοναδική και είναι μια πρόσκληση για να κάνεις την συναισθηματική κάθαρση και να αγκαλιάσεις την προσωπική σου μεταμόρφωση και τη νέα σου εκδοχή.

    Να συνειδητοποιήσεις πόσο πολύ έχεις αλλάξει, ιδίως αν έχεις σημαντικούς δείκτες στα Παρορμητικά, Κριό, Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω και να αφήσεις πίσω την νύχτα της ψυχής για να προχωρήσεις με νέα δύναμη.

    Αυτή βέβαια είναι και η στιγμή που τα συναισθήματα και οι επαφές μας με τους άλλους μπορεί να έχουν ένταση και να έρθουν στο φως σκληρές αλήθειες που θα μας ταρακουνήσουν. Και ακόμη μπορεί να είμαστε αντιμέτωποι με φόβους, εμμονές, προσωπικές ανασφάλειες και να βλέπουμε ίσως το τίμημα της επιτυχίας ή και θέματα προδοσίας, που θα απαιτήσουν ηθικό θάρρος για να να τα διαχειριστούμε.

    Ενώ και εγκόσμια το σίγουρο είναι ότι τώρα μετράμε πληγές και απώλειες, από τους πολέμους, την βία, την εγκληματικότητα, την την εξαθλίωση, που δεν γνωρίζουν γεωγραφικά σύνορα και κοινωνικές τάξεις, με την ελπίδα ότι θα απελευθερωθούμε από τα δεσμά τυραννικών και πατριαρχικών συστημάτων και θα σταματήσουμε να παραμένουμε θεατές.

    Το Ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με τους Δεσμούς της Σελήνης δείχνει πως η μετάβασή μας σε κάτι καινούριο και η ευθυγράμμιση με το πεπρωμένο μπορεί να συναντούν προκλήσεις και συγκρούσεις εξωτερικές αλλά κι εσωτερικές που θα απαιτήσουν σθένος και προσπάθεια.

    Έτσι μπορεί να νιώθεις ότι είσαι σε ένα σταυροδρόμι ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον και ότι διχάζεσαι ανάμεσα σε διαφορετικές επιλογές, καθώς η διάθεση για αυτονομία, ανεξαρτησία κι εκεί που σε καλεί ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό να πας, μπορεί να μην συμβαδίζουν με τις δεσμεύσεις, το περιβάλλον σου, τα θέλω των σημαντικών των άλλων και τις προηγούμενες επιλογές σου.

    Γι αυτό κι εδώ ίσως χρειαστεί να γυρίσεις για λίγο πίσω για να δώσεις λύση σε κάτι από το παρελθόν κι ένα τέλος σε μια καρμική κατάσταση και να δεις τί ακόμη χρειάζεσαι για να ευθυγραμμιστείς με τον σκοπό της ζωής σου και το μονοπάτι σου.

    Με βάση το κριτήριο της απόστασης από τους Σεληνιακούς Δεσμούς η θέση που έχουν τα Φώτα, σου δίνει πάντως την μέγιστη δυνατότητα ελεύθερης βούλησης, γι αυτό και κάθε απόφασή σου εδώ, μπορεί να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού και θα είναι καθοριστική για το μέλλον σου.

    Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης Κρόνος, σε σύνοδο με τον βασιλικό αστέρα της Περσίας Formalhaut στην 4° Ιχθύ είναι η αστρολογική υπογραφή που εγγυάται την επιτυχία, με τον όρο ότι ο σκοπός και τα μέσα που χρησιμοποιείς είναι ανώτερα και διατηρείται η καθαρότητα στα κίνητρα και τις προθέσεις σου.

    Ενώ το μισό τετράγωνο του Κρόνου με τα Φώτα σου υπενθυμίζει να βάλεις προτεραιότητες, να δεις τους περιορισμούς σου και να αναλάβεις ευθύνες, αναγνωρίζοντας στην κάθε σου επιλογή τις συνέπειες και το νόμο της ανταπόδοσης.

    Το σίγουρο είναι πως το Σύμπαν σε αυτό το φεγγάρι δεν μας αφήνει χωρίς υποστήριξη, με τον Κρόνο να σχηματίζει επιπλέον ένα υπέροχο τρίγωνο Μικρού Ταλέντου με τον Άρη παντοδύναμο στον Αιγόκερω και τον Δία ορθόδρομο, που ενισχύουν τις πιθανότητες επιτυχίας σε ό,τι τώρα δρομολογούμε και σχεδιάζουμε.

    Μια υπέροχη πλανητική συνέργεια που ευεργετεί κυρίως το 1ο δεκαήμερο Ιχθύων, Ταύρου και Αιγόκερω, δίνει στις περιοχές του ωροσκοπίου που επηρεάζει, ενθουσιασμό και τη δυνατότητα να βάλεις γερά θεμέλια και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου έχοντας στην φαρέτρα σου σχέδιο, επιμονή, πίστη και περισσότερη αισιοδοξία.

    Πόσο μάλλον όταν η Νέα Σελήνη οδεύει σε εξάγωνο με τον υπερβατικό Ποσειδώνα φέρνοντας έμπνευση, δημιουργικότητα, πνευματική ενδυνάμωση και καθοδήγηση, για να δουλέψεις πιο επιδέξια με τα όνειρά σου, να αισθανθείς ότι είσαι υποστηριγμένος/η και να τα βάλεις σε τροχιά υλοποίησης.

    Ίσως γιατί από εδώ και κάτω κάτι αρχίζει να ξεκαθαρίζει, ύστερα και από το τρίτο στη σειρά τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που επηρέασε το 3ο δεκαήμερο των μεταβλητών και σε έκανε να μπορείς να ξεδιαλύνεις την αλήθεια από το ψέμα και να δεις τί από εδώ και στο εξής τιπραγματικά αξίζει να εμπιστεύεσαι.

    Όσο για το θεαματικό τρίγωνο ανάμεσα στα Φώτα και τον Ουρανό, αυτή είναι η όψη που θα φέρει ενδεχομένως κάτι νεωτεριστικό στον κόσμο,νέα επιτεύγματα κι εξελίξεις σε τομείς που συνδέονται με την οικονομία, τους θεσμούς, την παραγωγή, την ενέργεια…

    Ενώ προσωπικά μπορεί να είναι μια στιγμή επιφώτισης, που θα σου δώσει την δυνατότητα να ευθυγραμμιστείς με την εξέλιξη και να κάνεις κβαντικά άλματα σε μια περιοχή της ζωής σου. Μέσα από πρόσωπα και νέες εμπειρίες που σε πάνε μπροστά αλλά και χάρη στην δική σου διάθεση να πειραματιστείς, να αξιοποιήσεις νέα τεχνολογικά μέσα, να αλλάξεις προσέγγιση και συνήθειες, να καινοτομήσεις.

    Κι αν ένας δρόμος ήταν προηγουμένως μπλοκαρισμένος, αυτή είναι η στιγμή για να βρεις έναν άλλο και να δεις ότι υπάρχουν πολλοί ακόμη δρόμοι για να φτάσεις στην κορυφή που θες.

    Η συμμετοχή του αστεροειδούς Ήρα Juno, που σχηματίζει μεγάλο Τρίγωνο με τα Φώτα και τον Ουρανό, δηλώνει πως σπουδαία υποστήριξη σε αυτό τον κύκλο μπορεί να προέλθει από συντρόφους, ενώ μπορεί να δημιουργηθούν νέες σχέσεις εμπιστοσύνης και συμβόλαια ζωής με ανθρώπους που ίσως έχουν διαφορετική κουλτούρα και τρόπο ζωής και φέρνουν κάτι καινούριο στη ζωή σου που μπορεί να σε απογειώσει.

    Η πιο κλειστή όψη στον χάρτη της Νέας Σελήνης το ελπιδοφόρο τρίγωνο της Αφροδίτης από την 16° Τοξότη με τον Χείρωνα που αφορά το 2ο δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς στις 14°-17°, είναι σωτήρια και θεραπευτική. Μια ενέργεια που έχει τη δύναμη να αναστήσει την αισθηματική σου ζωή, να σε απαλλάξει από προηγούμενους πόνους και να τρέψει το τραύμα σε θαύμα!

    Μια ευλογημένη επιρροή που μπορεί να σε ανεβάσει ψυχολογικά, να σου δώσει έμπνευση, λύσεις και λύτρωση εκεί που προηγουμένως υπήρχαν προβλήματα, εμπόδια κι αδιέξοδα, φέρνοντας απρόσμενες θετικές εξελίξεις αλλά και έξτρα υποστήριξη και τύχη από την ταυτόχρονη αμοιβαία υποδοχή της Αφροδίτης με τον Δία.

    Όπου έχεις τις 19°-23° των Παρορμητικών που επηρεάζονται αλλά και αν ανήκεις σε Ταύρο, Παρθένο, Σκορπιό και Ιχθείς με προσωπικούς πλανήτες και σημεία στις αντίστοιχες μοίρες, αξιοποίησε τις διαθέσιμες ενέργειες για να βάλεις τις βάσεις και να χτίσεις τη ζωή που θες, όχι μόνο για το νέο χρόνο αλλά και για πολύ περισσότερο!

    Στο σημείο του ουρανού σου που κυβερνά ο Αιγόκερως, αυτή είναι η ώρα να θυμηθείς ποιος/ποια είσαι, να βρεις τα νέα σου πατήματα και να δεις πόσο μακριά ακόμη μπορείς να φτάσεις.

    Κάτω από την επήρρεια του στον Πλούτωνα στον Αιγόκερω από το 2008 που σύντομα εγκαταλείπει το ζώδιο,να ξέρεις ότι

    δεν πέρασες όλα αυτά για το τίποτα. Προετοιμάστηκες για να μεταβείς σε ένα άλλο καλλίτερο επίπεδο που θα σου δώσει ευκαιρίες που τα προηγούμενα χρόνια σου στέρησαν.

    Αγκάλιασε την μεταμορφωτική δύναμη του φεγγαριού για να συνδημιουργήσεις από την αρχή την ζωή που θες

    και να κάνεις την διαφορά στον κόσμο!

    Καλή ευλογημένη Νέα Σελήνη

    σε όλους✨🌙☮

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.