• Ήλιος τετράγωνο Χείρωνας 6 Γενάρη 2024

    Ήλιος τετράγωνο Χείρωνας 6 Γενάρη 2024

    ΗΛΙΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΧΕΙΡΩΝΑΣ

    6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024✨

    Συνθήκες που θα σου φέρουν αποδυνάμωση, άγχος, ίσως ένα κύμα θλίψης, πόνου, ένα ανεπίλυτο θέμα υγείας ή και μια κρίσιμη κατάσταση στο συλλογικό, μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους το πρώτο Σαββατοκύριακο του χρόνου, καθώς πραγματοποιείται η δύσκολη όψη τετραγώνου Ήλιου και Χείρωνα στις 6/1 στην 15°.29 Αιγόκερω-Κριού.

    Μια ακόμη πρόκληση-σταθμός στο χειρώνειο ταξίδι, που είναι ένα όχημα εξέλιξης για σένα αλλά και τον κόσμο.

    Μια επιρροή που ενεργοποιεί διαφορετικά στάδια στο θεραπευτικό μας ταξίδι που συμβάλλουν στην εξέλιξη και μεταμόρφωση και μας δείχνουν που ακριβώς βρισκόμαστε και πόση σοφία έχουμε αποκομίσει.

    Μια διαδικασία που δεν έχει τελικό προορισμό και δεν καταλήγει σε ένα μέρος όπου ο πόνος ως δια μαγείας εξαφανίζεται, όμως σε κάνει να σκάψεις βαθιά στην πληγή για να βρεις νόημα πίσω αυτή και σου δίνει το κλειδί για ένα ανώτερο πνευματικό πεδίο.

    Ο πληγωμένος θεραπευτής Κένταυρος Χείρωνας, ήταν εξάλλου το αρχέτυπο που δεν κατάφερε ποτέ να θεραπεύσει τα τραύματα του, όμως ήταν αυτός που μετέτρεψε τον πόνο σε γνώση, σοφία, θεραπεία και ανακούφιση για τους άλλους και τον εαυτό του.

    Και βέβαια ως ένας αστεροειδής που κινείται μεταξύ Κρόνου και Ουρανού, είναι το σύμβολο- γέφυρα ανάμεσα στον υλικό και πνευματικό κόσμο που μας υποδεικνύει να ακολουθήσουμε ένα διαφορετικό μονοπάτι, να βρούμε εναλλακτικές λύσεις και να καταφέρουμε την απελευθέρωση από δυσκολίες στο 3d πεδίο.

    Όταν ο Ήλιος δεχτεί την ύψιστης έντασης όψης, το τετράγωνο από τον Χείρωνα που είναι πλέον ορθόδρομος, σου δίνεται και η μέγιστη δυνατότητα να συνδεθείς βαθύτερα με τραύματα και τα ευάλωτα σημεία σου, που αφορούν την προσωπική ταυτότητα, την αυτοέκφραση, την ζωτική σου δύναμη και την εμπνευσμένη δράση, προκειμένου να κινηθείς πιο αποφασιστικά για τη θεραπεία τους.

    Ενέργεια που θα αισθανθείς άμεσα στους οίκους που καταλαμβάνουν οι 14°-17° Κριού κι Αιγόκερω αλλά κι εκεί που βρίσκεται ο Λέοντας, ιδιαίτερα αν υπάρχουν προσωπικοί πλανήτες ή σημεία στις αντίστοιχες μοίρες. Και αν έχεις την όψη αυτή στο γενέθλιο ωροσκόπιο ανεξαρτήτως ζωδιακής θέσης μπορεί επίσης να σου μιλήσει πολύ δυνατά.

    Ενώ εξωτερικά η επιρροή μπορεί να εκφραστεί με προβλήματα υγείας σωματικής, ψυχικής, πνευματικής ή και οικονομικής που ενδεχομένως να αφορούν και ανδρικά πρόσωπα στη ζωή σου, όπως τον πατέρα ή τον σύντροφο, εσωτερικά θα σου δοθεί η πρόσβαση σε μια βαθύτερη αυτοκατανόηση και αυτοαποδοχή, που θα σε κάνει να κατανοήσεις τις αδυναμίες και να δεις γιατί βρίσκονται εκεί και πως μπορούν να σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς.

    Καθώς ο Ήλιος στον Αιγόκερω μπορεί να φωτίσει τις σκιώδεις πλευρές του ζωδίου αυτή είναι μια στιγμή για να δεις πού καταπιέζεσαι, περιορίζεσαι, καθυστερείς.

    Πού εξαντλείς την αυστηρότητα σου με τους άλλους και τον εαυτό σου και παραμένεις στο αναχρονιστικό, συντηρώντας κάτι που ίσως χρειάζεται να φύγει από φόβο, πεσιμισμό ή και προσκόλληση. Και ακόμη ποια πρωτόκολλα και προγραμματισμούς ακολουθείς που λειτουργούν ψυχαναγκαστικά και δεν σε αφήνουν να πιστέψεις στην αξία σου και να αλλάξεις τις συνθήκες σου για να μεταβείς σε κάτι καλλίτερο.

    Αλλά και ο φόβος της απόρριψης, της κριτικής ή της αποτυχίας, το αίσθημα ότι δεν είσαι ικανός κι αποτελεσματικός παρ’ ότι μπορεί ήδη να αναλαμβάνεις πολλά και να είσαι στα όρια του burn out, ίσως τώρα να είναι πιο εμφανή και ζητούν άμεσα λύση.

    Ιδίως αν κρύβεις τις αδυναμίες σου και να αρνείσαι την εξωτερική βοήθεια ή είσαι αντιμέτωπος με κάποιον που σε αμφισβητεί και νιώθεις ότι κινδυνεύεις να χάσεις ένα προνόμιο ή εξουσία.

    Όποια και αν είναι η πληγή, μια σχέση ή συνεργασία που απέτυχε, η αναγνώριση που δεν ήρθε, οι στόχοι που δεν ευοδώθηκαν, τα σχέδια που ναυάγησαν, μια ασθένεια και η παραμέληση των αναγκών σου, έχει έρθει η στιγμή για να σκάψεις βαθύτερα για να δεις όσα έμαθες από αυτά, χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδεθείς, να πολεμήσεις ή να προσπαθήσεις να αποδείξεις περισσότερα.

    Η 16° Αιγόκερω όπου βρίσκεται ο Ήλιος και υπογραμμίζει στα Sabian symbols την σημασία της καλής φυσικής μας κατάστασης, είναι μια υπενθύμιση για να προσέξεις την υγεία σου και να τιμήσεις το υπαρξιακό σου όχημα, το σώμα σου, που είναι ο ναός του πνεύματός σου και να εστιάσεις στην αυτοβελτίωση που είναι τώρα απαραίτητη.

    Η ικανότητα να αυτοθεραπεύεσαι και να επιλύεις προβλήματα είναι πάντως ακόμη πιο ενισχυμένη και μετά από αυτή την διέλευση μπορείς να ανακαλύψεις μια νέα δύναμη και θάρρος, που ίσως ποτέ δεν πίστευες ότι είχες.

    Είσαι τέλεια ατελής και οι δύσκολες εμπειρίες, οι ατέλειες, τα λάθη σου μπορούν αν το αποφασίσεις, να γίνουν σύμμαχός σου, όταν αποδεχτείς ότι δεν χρειάζεται να τα διορθώσεις αλλά να τους επιτρέψεις να είναι πύλες φωτός, γνώσης, θεραπείας, βαθύτερης κατανόησης, αγάπης και συμπόνιας για τους άλλους και τον εαυτό σου.

    Σήμερα ημέρα των Θεοφανίων και της βάπτισης του Θεανθρώπου οι ουρανοί ανοίγουν για να φέρουν σε κάθε

    σκοτάδι, θλίψη, πόνο, διαφωνία, απελπισία

    φως, χαρά, αγάπη, ανακούφιση, ειρήνη, ελπίδα.

    Ας είναι το χειρώνειο αυτό βάπτισμα

    μια στιγμή φώτισης για όλους,

    που θα μας βγάλει στην άλλη όχθη αναγεννημένους

    και πιο δυνατούς .✨🕊☮

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.