• Πανσέληνος Στον Καρκίνο

    Πανσέληνος Στον Καρκίνο

    ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 🌕✨🎄

    27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

    ‘’Find your way …home!”

    Για να γνωρίζεις με βεβαιότητα που θέλεις να πας, συχνά χρειάζεται πρώτα να βρεις

    τον δρόμο πίσω στον ευατό σου.

    Η τελευταία Πανσέληνος του 2023 που πραγματοποείται στην 4°.58′ Καρκίνου στις 27/12 2:33 πμ ώρα για την Ελλάδα, είναι ένα από τα φεγγάρια που θα φωτίσουν την ιστορία σου και θα σου δείξουν από που έρχεσαι αλλά και που πηγαίνεις.

    Ένα νοσταλγικό φεγγάρι που μας βρίσκει ενδεχομένως σε μια θάλασσα συναισθημάτων και αναμνήσεων, είναι η πρόσκληση για να αναστοχαστούμε όσα περάσαμε και καταφέραμε στο έτος που φεύγει

    και να προετοιμαστούμε για το μέλλον

    και αυτά που προσδοκούμε ο νέος χρόνος

    να φέρει ακόμη και αν δεν βλέπουμε ακόμη ξεκάθαρα τον δρόμο μπροστά.

    Μια ιερή στιγμή μέσα στον χρόνο όπου η Σελήνη παντοδύναμη στο ζώδιο κατοικίας της φωτίζει καλλίτερα αυτό που έχουμε στην καρδιά και μας κάνει να εστιάσουμε περισσότερο στην προσωπική μας ζωή και σε αυτό που είναι για εμάς οικογένεια, καταφύγιο και μας παρέχει φροντίδα, αγάπη, σιγουριά, ανατροφοδότηση.

    Κάτω από την παντοδύναμη επιρροή αυτής της Πανσελήνου δεν μπορείς επομένως να αγνοήσεις επιθυμίες, βαθύτερες ανάγκες

    και συναισθήματα.

    Αντίθετα θέλεις να τα εκφράσεις, να τα μοιραστείς με τους άλλους, ενώ καλείσαι

    και να ολοκληρώσεις ή να απελευθερώσεις κάτι, που μπορεί να ξεκίνησε σε μια περιοχή της ζωής σου στη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τον Ιούλιο, έχοντας επίγνωση για τα όρια

    και τους περιορισμούς σου.

    Αν ήσουν αποσυνδεδεμένος από αγαπημένα πρόσωπα και παραμελούσες την αισθηματική σου ζωή, απορροφημένος από την δουλειά, τις υποχρεώσεις, τις απαιτήσεις του εξωτερικού κόσμου και το κυνήγι της επιτυχίας, αυτή είναι μάλλον η στιγμή για αποκαταστήσεις τις ισορροπίες και να αποφασίσεις τι πραγματικά αξίζει τον χρόνο και την ενέργειά σου.

    Με την Πανσέληνο να αντανακλά το φως του Ήλιου από τον Αιγόκερω, αυτός είναι κι ένας σταθμός στο ταξίδι της ωρίμανσης, που μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πώς το παρελθόν, οι ρίζες, οι οικογένεια και η παιδική μας ηλικία που συμβολίζονται στον Καρκίνο, διαμόρφωσαν τις συνθήκες μας, αυτό που είμαστε, δημιουργούμε και συνεισφέρουμε στον κόσμο.

    Μια στιγμή φώτισης και επανατροφοδότησης στην εποχή του Αιγόκερω, που σε βοηθά να κάνεις διορθώσεις και να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στην προσωπική κι επαγγελματική σου ζωή,

    διώχνοντας ό,τι δεν επιθυμείς να πάρεις

    στη συνέχεια μαζί σου.

    Και βέβαια μια ευκαιρία για να πάρεις την ευθύνη της προσωπικής σου ευτυχίας και να δεις ότι μπορεί να υπάρχει κι ένας άλλος τρόπος για να υπάρχεις, να δημιουργείς και να θριαμβεύεις.

    Επιτρέποντας στους αγαπημένους άλλους να σε φροντίσουν και απελευθερώνοντας την ανάγκη για έλεγχο που μπορεί να οφείλεται στο άγχος της επιβίωσης, σε υποσυνείδητους προγραμματισμούς και στον φόβο ότι αν δεν είσαι διαρκώς στις επάλξεις, όλα θα καταρρεύσουν.

    Το να νιώθεις τώρα ασφάλεια στον εαυτό σου, στην βάση σου και να τιμήσεις τις υγιείς σχέσεις που σου παρέχουν ασφάλεια, ειρήνη, πληρότητα, είναι τώρα ζωτικής σημασίας για να είσαι αποτελεσματικός, δημιουργικός κι ευθυγραμμισμένος.

    Ειδικότερα στην περιοχή οίκο όπου επηρεάζεσαι κι έχοντας προσωπικούς πλανήτες ή σημεία στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων και ειδικότερα στις 2°-8° των Παρορμητικών.

    Οι εξαιρετικά αρμονικές όψεις που σχηματίζουν η Σελήνη και ο Ήλιος με Δία και Κρόνο, που αποτυπώνονται στον χάρτη της Πανσελήνου ως δυο ‘’μικρά Τρίγωνα Ταλέντου’’ και καταλήγουν σε πλανητικό Σχηματισμό ‘’Κούνιας’’ Cradle, μας υποστηρίζουν

    και μας προστατεύουν σε αυτόν τον Σεληνιακό κύκλο κι έχουν την δύναμη να μας συντονίσουν με την αφθονία και την υλοποίηση όσων οραματιζόμαστε.

    Καθώς είναι γεμάτα ευκαιρίες, δημιουργικότητα κι αισιοδοξία για το μέλλον και υπόσχονται επέκταση κι επιτυχία, που μπορεί να έρθουν χάρη σε σταθερές προσπάθειες, επιμονή, αφοσίωση σε στόχους και προπαντώς Πίστη.

    Καθώς ο Δίας βρίσκεται στην 5° Ταύρου, μοίρα όπου έλαβε χώρα η Σεληνιακή έκλειψη του Οκτωβρίου κι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει Στάση για να γυρίσει ορθόδρομος (31 Δεκέμβρη)

    σου δίνεται παράλληλα η δυνατότητα στον οίκο-περιοχή της ζωής που καταλαμβάνει,

    να επαναδιαπραγματευτείς, να αξιοποιήσεις και να εξελίξεις κάτι που μπορεί να συνδέεται με προηγούμενες επιλογές σου και το παρελθόν.

    Τη μαγική νότα σε αυτή την Πανσέληνο έρχεται να προσθέσει το αρμονικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον μυσταγωγικό Ποσειδώνα, που είναι η καλλίτερη όψη που θα μπορούσαμε να έχουμε για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

    Μια εξαιρετική ευθυγράμμιση που μας βοηθά να βρούμε το βαθύτερο πνευματικό νόημα σε αυτές τις γιορτές και να βλέπουμε ίσως περισσότερη μαγεία και το θαύμα γύρω μας, την θετική πλευρά σε όλα,

    χάρη στους μαγικούς διορθωτικούς φακούς που οι κυβερνήτες της αγάπης και της έμπνευσης μας δίνουν.

    Μια στιγμή που μας κάνει να νιώθουμε πιο κοντά στα όνειρα και την ψυχή μας,

    να θέλουμε να εκφράσουμε και να μοιραστούμε ό,τι ομορφότερο έχουμε με τους αγαπημένους μας, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε

    και όσους μας χρειάζονται και βρίσκονται

    σε πραγματική ανάγκη.

    Η Αφροδίτη από την 26° Σκορπιού καθώς συγκλίνει σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα,

    δίνει νέες προοπτικές ανάπτυξης στην αγάπη και τα οικονομικά, επιφυλάσσοντας για κάποιους δυνατές συνδέσεις και συμμαχίες με πρόσωπα που μπορούν να τους ασκήσουν μεγάλη επιρροή, να τους ενδυναμώσουν και να τους μεταμορφώσουν.

    Μια ευκαιρία που αν τολμήσουν να την αδράξουν και βουτήξουν στα Πλουτώνια μεταμορφωτικά νερά, θα μπορούσαν να ανακαλύψουν πτυχές του εαυτού τους που δεν γνώριζαν και μια νέα εσωτερική δύναμη που θα τους αναγγενήσει και θα τους κάνει να θεραπεύσουν ακόμη και κάτι δύσκολο, ιδιαίτερα αν ανήκουν στο τελευταίο πενθήμερο Σκορπιού, Ταύρου, Καρκίνου, Αιγόκερω, με προσωπικούς πλανήτες και σημεία στα ζώδια.

    Με τον Χείρωνα στην 15° Κριού να βρίσκεται την στιγμή της Πανσελήνου σε Στάση, παντοδύναμος κι έτοιμος να γυρίσει ορθόδρομος, φωτίζονται όσο ποτέ άλλοτε οι αγιάτρευτες ‘’πληγές’’ και η ανάγκη της άμεσης θεραπείας τους τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά.

    Μια διεργασία που μας κάνει να δούμε τις προκλήσεις, τις δοκιμασίες και τα μαθήματα αυτής της χρονιάς, ίσως γιατί είναι η ώρα να βρούμε μέσα σε αυτές σοφία, δύναμη, σκοπό και λύσεις.

    Μια κοσμική πρόσκληση για να δουλέψεις τώρα πιο συνειδητά με τραύματα που είναι ακόμη ανοιχτά, να καταφέρεις να σηκωθείς και να παλέψεις με προσωπικές ανασφάλειες και την αχίλλειο πτέρνα σου, που από το ζώδιο του Κριού έχει να κάνει κυρίως με την λαβωμένη αρσενική Αρχή σου.

    Για να ξαναβρεις την χαμένη σιγουριά και πίστη στον εαυτό σου, που σε έκανε να αμφιβάλλεις για την αξία σου και το δικαίωμα να είσαι ανεξάρτητος/η, να ακολουθείς το δικό σου μονοπάτι και να θριαμβεύεις.

    Μια χειρώνια εμπειρία που θα φωτιστεί πολύ περισσότερο στην σπουδαία Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό τον Απρίλιο 2024, όπου ο Χείρωνας θα πρωταγωνιστήσει. Δίνοντας βέβαια εκεί έμφαση στα αθεράπευτα τραύματα στο συλλογικό και στην ανάγκη της πολύτιμης συμβολής όλων των θεραπευτών,

    αποκαλύπτοντας πόση ακόμη δουλειά χρειαζόμαστε αλλά και τι είναι αυτό που χρειάζεται οριστικά να αφήσουμε πίσω.

    Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή από την 25° Τοξότη με τον Ποσειδώνα δεν σου επιτρέπει αυτή την στιγμή να δεις το μέλλον ξεκάθαρα, να σχεδιάσεις και να βασιστείς σε δεδομένα, πληροφορίες και υποσχέσεις. Κυρίως γιατί μέσα στις επόμενες ημέρες όλα βρίσκονται κάτω από ένα πέπλο ασάφειας και παρανόησης, που μπορεί να διαψεύσει αρχικές εντυπώσεις, εκτιμήσεις και τις προσδοκίες σου και να σε κάνει σε κάποιες περιπτώσεις να νιώσεις απογοητευμένος/η και προδομένος/η.

    Κάτι που επιτείνει η συγκλίνουσα σύνοδος του Ερμή με τον Άρη προσθέτοντας βιασύνη, εμμονή, εριστικότητα και φανατισμό σε αντιδράσεις, που μπορεί να μας εξουθενώσουν ή και να μας πληγώσουν.

    Γι αυτό πρόσεξε τι εμπιστεύεσαι, επικοινωνείς συμφωνείς, υπογράφεις, προγραμματίζεις, γιατί ενδέχεται να αποκαλυφθούν και να ματαιωθούν πολλά, ιδίως όταν το τετράγωνο των δυο πλανητών θα επαναληφθεί, με τον Ερμή ορθόδρομο στην ίδια μοίρα στις 9 Γενάρη.

    Καθώς αυτή την στιγμή μπορεί να υπάρχουν διλήμματα και να μην ξέρεις τι ακριβώς

    να κάνεις ούτε και προς τα που να πας,

    η εμπιστοσύνη στην διαίσθηση και την εσωτερική σου γνώση, η έμπνευση και η παράδοση στη ροή, μπορούν να σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα.

    Ό,τι σου ζητείται είναι να διατηρήσεις την εσωτερική σου αρμονία σου και να κάνεις επιλογές ακόμη και αν δεν γνωρίζεις το αποτέλεσμα, έχοντας πίστη ότι όλα θα γίνουν με τον κατάλληλο τρόπο και στον σωστό χρόνο.

    Εύχομαι αυτή η Πανσέληνος που ρίχνει

    την αυλαία της χρονιάς να σας βρει

    με χαρά, ειρήνη, αγάπη κι ευγνωμοσύνη στην καρδιά,

    μαζί με αυτούς που αγαπάτε

    και πολλές ακόμη ευλογίες!

    Με τη δύναμη να ξεπερνάτε τις δυσκολίες χωρίς να αφήσετε

    να μειώσουν το φως

    και την πίστη σας!

    Καλή ευλογημένη Πανσέληνο

    Καλά ευλογημένα Χριστούγεννα

    σε όλους!✨🌠🎄☮

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.