• Ενέργειες Εβδομάδας εως 24 Δεκεμβρίου

    Ενέργειες Εβδομάδας εως 24 Δεκεμβρίου

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΩΣ 24/12

    ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ❄✨

    Είμαστε στην εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα που φιλοξενεί την πιο Σκοτεινή ημέρα του χρόνου και το Χειμερινό Ηλιοστάσιο για το Βόρειο ημισφαίριο.

    Μια μεταμορφωτική στιγμή που σηματοδοτεί την επιστροφή του Φωτός καθώς οι ημέρες σταδιακά θα αρχίσουν να μεγαλώνουν.

    Μια αλλαγή εποχής και ισορροπίας ταυτόχρονα ανάμεσα στο Φως και το Σκοτάδι, που μας συνδέει με τον κυκλικό ρυθμό της ζωής και υπόσχεται να μας φέρει την αναγέννηση μετά την χειμερινή ραστώνη.

    Με τις ενέργειες να μας βρίσκουν αποδυναμωμένους ύστερα από το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή

    να βρίσκεται σε φαινόμενη ανάδρομη πορεία, αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για retreat

    για να ρίξουμε ρυθμούς, να στραφούμε προς τα μέσα και να κάνουμε τον αναστοχασμό και την αυτοφροντίδα που χρειαζόμαστε.

    ❄✨ Η Σελήνη την Τρίτη 19/12 σε φάση

    1ου Τετάρτου 🌓 στην 27° Ιχθύων,

    μας δίνει την δυνατότητα να αφεθούμε πιο εύκολα στη ροή, να συντονιστούμε καλλίτερα με την διαίσθηση,την φαντασία, τις συγχρονικότητες και τα μηνύματα που έρχονται και μας καθοδηγούν, χάρη στην μυσταγωγική συνέργεια του Ποσειδώνα.

    Μια μέρα ωστόσο όπου τα επίπεδα ενέργειας μπορεί να είναι χαμηλά και να υπάρχουν ενοχλήσεις στην υγεία μας, που θα απαιτήσουν ξεκούραση αλλά και προσοχή

    σε φαρμακα καιουσίες που καταναλώνουμε.

    Ενώ καθώς σε αυτή την Σεληνιακή φάση ενδεχεται να φωτιστούν ψευδαισθήσεις ή και ένα είδος εξαπάτησης που έχουμε υποστεί, καλό είναι να δώσουμε άφεση και

    να τα απελευθερώσουμε.

    Κυρίως γιατί η ημέρα επηρεάζεται και από την δυσαρμονία Ερμή- Ουρανού που κάνει το κλίμα έκρυθμο, οπότε και μια ανοιχτή αντιπαράθεση τώρα δεν θα ωφελούσε.

    ❄✨ Τι καλούμαστε στην πορεία να αναγνωρίσουμε και να βάλουμε σε προτεραιότητα από τις 22/12 που ο Ήλιος μετακινείται στον Αιγόκερω;♑

    Σίγουρα την πρακτική πλευρά της ζωής,

    όλα όσα μέχρι τώρα έχουμε μάθει

    το σχέδιο και τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσουμε για όσα ακόμη φιλοδοξούμε.

    Κυρίως γιατί από το ζώδιο της δομής και των ορίων που κυβερνά ο Κρόνος,

    έχουμε τις διαθέσιμες ενέργειες για να αξιολογήσουμε προσπάθειες,

    να οργανώσουμε και να αξιοποιήσουμε

    πιο σοφά τον χρόνο, την ενέργεια,

    τα αποθέματά μας και να αφοσιωθούμε

    σε στόχους και projects εν όψει του νέου ημερολογιακού έτους που ξεκινά.

    Και βέβαια από τον Αιγόκερω, μετά την θεωρητική αναζήτηση στον Τοξότη, έχουμε αίσθημα ευθύνης, κατεύθυνση και καλλίτερη στρατηγική. Την ικανότητα να δώσουμε σχήμα σε οράματα και να κάνουμε ό,τι χρειάζεται

    για να τα φέρουμε στον 3d κόσμο.💫

    ❄✨ Τα καλά νέα στον χάρτη του Χειμερινού Ηλιοστασίου που διαμορφώνει τις τάσεις για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, είναι η αρμονική ευθυγράμμιση του Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή που συναντιούνται με κατώτερη σύνοδο, με τον Δία και την Σελήνη, που βρίσκεται σε παντοδύναμη θέση έξαρσης στον Ταύρο.

    Με τις όψεις τριγώνων που δημιουργούνται να φέρνουν τύχη, ευκαιρίες και σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης για το 1ο δεκαήμερο των ζωδίων της γης και του νερού, με αντίστοιχη επιρροή στους οίκους του ωροσκοπίου που καταλαμβάνουν.

    Μια ουράνια ενορχήστρωση που σε συνδυασμό με την αρμονική συμμετοχή του Κρόνου, κάνει τις προσπάθειες να ευδοκιμούν, υπόσχεται σταθεροποίηση και μακροημέρευση για σχέδια που δρομολογούνται, κοινωνική κι επαγγελματική αναγνώριση κι επιτυχία.

    Όψεις που δημιουργούν παράλληλα προσφορες συνθήκες στο συλλογικό για οικονομία, εμπόριο, εκπαιδευτικά συστήματα, σπουδές, ταξίδια και προάγουν πολιτικές και θεσμικές εξελίξεις, με τον Δία να είναι και χορηγός των ζωδιακών θέσεων του Άρη και του Κρόνου αντίστοιχα.

    Λόγω της ανάδρομης βέβαια πορείας του,

    ο πλανήτης της επέκτασης, της ηθικής και της δικαιοσύνης, μας καλεί αυτή τη φορά να επαναξιολογήσουμε ή να ορίσουμε ξανά, την πρόοδο και την επιτυχία.

    Να βάλουμε νέα standards, να δούμε προηγούμενα λάθη και να τα διορθώσουμε

    όμως και να βρούμε

    την πραγματική πηγή εκπλήρωσης

    και προσωπικής ευτυχίας.

    ❄✨ Την ίδια στιγμή το Καζίμι, η προστατευτική Σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο, που λαμβάνει χώρα κάτω από την επιρροή του Χειμερινού Ηλιοστασίου,

    κάνει τις εμπνεύσεις και συλλήψεις

    που μπορεί τώρα να έχουμε, να διαρκούν

    για περισσότερο και να μας συνοδεύουν σε όλο το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.

    Ενώ χάρη σε αυτό το Καζίμι στον Αιγόκερω μπορείς να κατανοήσεις καλλίτερα την επίδραση που είχαν το παρελθόν, οι κοινωνικοί, οικογενειακοί ή και προγονικοί προγραμματισμοί και τον τρόπο που διαμόρφωσαν τις πεποιθήσεις, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου.

    Έτσι ώστε να εντοπίσεις αγκυλώσεις και περιοριστικά πιστεύω και να αλλάξεις τελικά προσέγγιση απέναντι σε αυτό που θεωρούσες μέχρι τώρα επιτυχία.

    Τί άλλο αποτυπώνεται αστρολογικά στον χάρτη επιρροής του Ηλιοστασίου και θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα

    να μας ακολουθεί;

    ❄✨ Η επιστροφή του Πλούτωνα την Τετάρτη 20/12 στην 29° αναιρετική Αιγόκερω, μοίρα που θα διανύσει τον Γενάρη αλλά και όλο τον Σεπτέμβρη, Οκτώβρη και Νοεμβρη του 2024.

    Μια μοίρα από όπου ο Πλούτωνας και λίγο πριν εγκατασταθεί οριστικά στον Υδροχόο,

    κάνει τις κοινωνικές και πολιτικές μεταρρυθμίσεις κάτι παραπάνω από αναγκαίες και βάζει επίλογο σε ό, τι προσπαθεί να μετασχηματίσει στο ζώδιο του Αιγόκερω από το 2008.

    Αποκαλύπτοντας εγκόσμια, την σκιώδη πλευρά της εξουσίας, της ιεραρχίας, των κυβερνητικών, οικονομικών συστημάτων και των θεσμών, που θα έρθουν αντιμέτωπα με κρίση και τον κίνδυνο της κατάρρευσης.

    ❄✨ Η αντίθεση που σχηματίζεται την Πέμπτη 21/12 ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό στην 19°Ταύρου-Σκορπιού, είναι η επιρροή που κάνει την ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία αδήριτη και αδιαπραγμάτευτη κι ενισχύει την θέση

    ότι η προσκόλληση σε πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, δεν είναι αυτή την στιγμή κοσμικά ενδεδειγμένη, τουλάχιστον για όσους ανήκουν στην αρχή του 3ου δεκαημέρου

    των Σταθερών.

    Έτσι ενώ η προσωπική ζωή σου μπορεί να αποκτήσει ξαφνικά περισσότερο ενδιαφέρον μέσα από απροσδόκητες εμπειρίες,προτάσεις και σχέσεις που μπορεί να ξεκινήσουν αιφνίδια και να ενθουσιάσουν, το πιο πιθανό είναι ότι αυτές δεν μπορούν να υποσχεθούν διάρκεια και σταθερότητα.

    Γι αυτό πρόσεξε τώρα που επενδύεις, καθώς η διάθεση για απελευθέρωση και ρίσκο, θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει τις υπάρχουσες σχέσεις και τα οικονομικά και να σου φέρει ρήξεις ή κι απώλειες.

    Μια ενέργεια που κοινωνικά μπορεί να εκφραστεί με ακτιβισμό κι ανθρωπιστικές διαμαρτυρίες για ελευθερία και κοινωνικά δικαιώματα, αλλά και να φέρει ενδεχομένως αποσταθεροποίηση ή κι ερωτηματικά γύρω από επενδύσεις και χρηματοδοτήσεις, που αφορούν στη Νέα Τεχνολογία.

    Σε κάθε περίπτωση ο χώρος που θα αφήσεις εκεί όπου η ενέργεια σε επηρεάζει για οτιδήποτε καινούριο, ασυνήθιστο κι απρόβλεπτο, είναι απαραίτητος και μπορεί να δώσει “το φιλί της ζωής” στις υπάρχουσες σχέσεις και συνθήκες σου.

    Η χιαστί που σχηματίζει την ίδια ημέρα ο Ουρανός με τον Άρη από τον Τοξότη είναι ο λόγος για να αναζητήσεις επιπλέον έναν ασφαλή τρόπο να διοχετεύσεις την ενέργειά σου και κυρίως να μην βιάζεσαι ακόμη και αν αισθάνεσαι πως πιέζεσαι. Και αυτό γιατί η ένταση και η ανάγκη για δράση και εσπευσμένες αποφάσεις το πιο πιθανό είναι ότι θα οδηγήσει σε λάθη, ατυχήματα κι αδιέξοδα που αργότερα θα μετανιώσεις.

    ❄✨ Το Σάββατο 23/12 ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει ξανά στο ζώδιο του Τοξότη ♐ για να δώσει μεγαλύτερη ευελιξία στην σκέψη και την επικοινωνία μας και μια διευρυμένη οπτική, που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις απόψεις, ιδέες,

    πιστεύω και φιλοσοφία ζωής και να επαναπρογραμματίσεις τη διαδρομή σου.

    Ένα διάστημα που μπορεί να φωτίσει προηγούμενες παραλείψεις και λάθη και να σε κάνει να σκεφτείς διαφορετικά

    για να φτάσεις εκεί που θές.

    Να δεις ξανά την κατεύθυνση που

    ακολουθείς και να βεβαιωθείς ότι αυτή

    Είναι πραγματικά για σένα!

    Πολύ περισσότερο γιατί η Στάση και ορθοδρόμηση του Ερμή στις 2/1 στην 23° Τοξότη, που αποδίδεται από τα Sabian symbols ως ‘’Μετανάστατες πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου σε μια χώρα’’ είναι

    ένας συμβολισμός που εκτός από την κυριολεκτική του εκδήλωση θα μπορούσε να σημάνει και μια προσωπική μετάβαση, στην περιοχή του ωροσκοπίου που φωτίζει.

    Μια στιγμή που ίσως σε φέρνει ένα βήμα

    πιο κοντά στην ελευθερία,

    σε καινούριες πιθανότητες, ευκαιρίες,

    μια νέα ταυτότητα και ζωή,

    για την οποία χρειάζεται από τώρα να προετοιμάζεσαι.

    ❄✨ Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο την Κυριακή 24/1 στην 3° Αιγόκερω-Ιχθύων, σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις επιτυχημένα βήματα προς ό,τι θέλεις να υλοποιήσεις νιώθοντας πως έχεις τον χρόνο, τα κατάλληλα μέσα και την υποστήριξη με το μέρος σου.

    Αξιοποίησε τις πολύ δυνατές ενέργειες

    της εβδομάδας για να επιβραβεύσεις

    τον ευατό σου που έφτασε εως εδώ,

    για να βρεις περισσότερες απαντήσεις

    μέσα σου και να ξεκλειδώσεις

    όπως μόνο εσύ μπορείς

    τις δυνατότητες και τον σκοπό σου.

    Έχεις ό,τι χρειάζεται για να κάνεις

    τα όνειρα και τις επιθυμίες σου πραγματικότητα

    και ίσως αυτό που και ο κόσμος

    τώρα χρειάζεται!✨

    Καλό ευλογημένο Ηλιοστάσιο❄☮

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.