• Νέα Σελήνη Στον Τοξότη

    Νέα Σελήνη Στον Τοξότη

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 🌙♐

    12-13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

    ‘’ From …a distance ’’

    Αν υπάρχει ένα φεγγάρι που σου επιτρέπει να στοχεύσεις μακριά, να βάλεις τον πήχη ψηλά και να οραματιστείς χωρίς περιορισμούς,

    να ταξιδέψεις κυριολεκτικά και μεταφορικά για να να βρεις νέους ορίζοντες και να δώσεις στη ζωή σου μια νέα προοπτική αυτό δεν είναι άλλο από τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη.

    H Νέα Σελήνη του ημερολογιακού έτους που πραγματοποιείται 13/12 στις 1.32πμ για την Ελλάδα, σε ένα ζώδιο ελπίδας, χαράς, θετικότητας, αφθονίας και διαρκούς αναζήτησης που κυβερνά ο Δίας, μας βάζει στην καλλίτερη δυνατή δόνηση και στο κατάλληλο frame of mind για μια νέα επανεκκίνηση.

    Ίσως γιατί από εδώ μπορούμε να έχουμε την μεγάλη εικόνα και να κατανοούμε καλλίτερα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας αλλά και τους λόγους πίσω από αυτά.

    Αλλά κυρίως γιατί στη Νέα αυτή Σελήνη μπορεί να υπάρχει έμπνευση, αισιοδοξία, ενθουσιασμός και η αίσθηση ελευθερίας που σε κάνουν να βλέπεις περισσότερες πιθανότητες και να έχεις την πίστη ότι αυτές είναι δυνατές!

    Μια ενέργεια που σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο κυρίως των Μεταβλητών στις 18° -24° μοίρες Διδύμων, Τοξότη, Παρθένου, Ιχθύων με προσωπικούς πλανήτες ή και σημεία στα ζώδια αυτά και μπορεί να αξιοποιηθεί δημιουργικά από Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς, Υδροχόους.

    Φέρνοντας βέβαια την υπόσχεση ανάπτυξης στα θέματα οποιουδήποτε οίκου-περιοχή της ζωής φωτίζει που μπορεί να πάρει μορφή μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες αλλά και στους επόμενους έξι μήνες, στα πλαίσια επιρροής του Σεληνιακού κύκλου.

    Ο πλανήτης της δράσης Άρης που συμμετέχει ξανά σε αυτό το φεγγάρι απέχει τόσο από την Σελήνη (7°) όσο για να μας κρατά σε εγρήγορση και να εξασφαλίσει ότι είμαστε συνδεδεμένοι με τις επιθυμίες και φιλοδοξίες μας, κινητοποιημένοι κι έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε στόχους και σχέδια.

    Ενώ η αισθητή παρουσία του Ουρανού, μέσα από όψη χιαστί με τα Φώτα μπορεί να επιφυλάσσει ανατροπές, εκπλήξεις και απροσδόκητα που ξεβολεύουν ωστόσο την ίδια στιγμή αφυπνίζουν.

    Μια όψη που μπορεί να αποδειχθεί τρομερά δημιουργική χωρίς να αποκλείει την νευρική υπερένταση, τις διαφωνίες και τις συγκρούσεις, κυρίως όταν η διάθεση για περιπέτεια, πειραματισμό, απελευθέρωση και το καινούριο, προσκρούει σε εξωτερικά εμπόδια, συμβάσεις ή τα θέλω των άλλων.

    Μια ενέργεια που μπορείς να διαχειριστείς καλλίτερα αν επιλέξεις να συμφιλιωθείς και να αποδεχτείς την διαφορετικότητα και προσανατολιστείς σε αλλαγές που δεν θα σε απορρυθμίζουν και δεν θα σαμποτάρουν τις προοπτικές εξέλιξής σου αλλά θα τις προάγουν.

    Το αρμονικό τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται σε Στάση προς αναδρομή με τον κυβερνήτη της Νέας Σελήνης τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο, κάνει το ταξίδι της αναζήτησης και ό,τι τώρα οραματίζεσαι και βάζεις ως πρόθεση στον Τοξότη, να έχει ρίζες, σταθερότητα, ασφάλεια, να είναι γειωμένο και πραγματικό, αρκεί να μην βιαστείς να προχωρήσεις σε οριστικές αποφάσεις.

    Μια ενέργεια που φέρνει καλές ιδέες, εποικοδομητικές συζητήσεις, τα μέσα, την σοφία, την έμπνευση και την διαύγεια για να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα και να βάλεις κάτι σε τροχιά ανάπτυξης, κυρίως όταν ο Ερμής θα επιστρέψει ορθόδρομος και θα επαναλάβει το τρίγωνο με τον Δία (19 Γενάρη).

    Η μοίρα που βρίσκεται ο Δίας 9° Αιγόκερω και αποδίδεται από τα Sabian symbols ως

    ‘’ Η γυναίκα της Σαμάρεια στην προγονική Πηγή’’ είναι ένα σημάδι ότι μπορείς τώρα να είσαι στον σωστό δρόμο και συντονισμένος/η με το θεϊκό σχέδιο, ανεξάρτητα από το προηγούμενο background, τις συνθήκες σου, τις κρίσεις και αντιξοότητες, που μπορεί να βιώνεις.

    Κατά το παράδειγμα της βιβλικής αυτής μορφής που ενώ ήταν περιθωριοποιημένη παραμένοντας ανύπαντρη κι ανήκοντας σε περιφρονημένη από τους Ιουδαίους φυλή, ήταν το είδος της γυναίκας που ο Ιησούς επέλεξε να Αποκαλυφθεί και να ευλογήσει.

    Όπως έγινε και στην περίπτωση όλων όσων κατάφεραν να ξεφύγουν από ένα παλιό κατεστημένο, να ανοίξουν τα μάτια της ψυχής τους και να αγκαλιάσουν την συμπαντική αγάπη και την αλήθεια.

    Ενώ η μοίρα της Στάσης του Ερμή 9° Αιγόκερω, που συμβολίζεται ως ‘’Ένας άγγελος κρατάει μια άρπα’’ επιβεβαιώνει τον συντονισμό και την ευθυγράμμιση που μπορεί να υπάρξει εδώ, με έναν ανώτερο σκοπό αλλά και την λυτρωτική δύναμη της Θεϊκής ενέργειας.

    Είθε η ουράνια αυτή συγχρονικότητα, σε μια στιγμή που τα μαύρα σύννεφα του πολέμου, έχουν απλωθεί πάνω από την Άγια Γη των Ιεροσολύμων, της Παλαιστίνης όπου γεννήθηκε, περπάτησε, δίδαξε, σταυρώθηκε και αναστήθηκε ο Χριστός, να είναι οιωνός θείας πρόνοιας, δικαιοσύνης και η πιθανότητα ειρήνης.

    Το ευνοϊκό εξάγωνο που διατηρεί ο Ερμής με την Αφροδίτη έχει πάντως την δύναμη να προάγει τις αρμονικές σχέσεις, τις διπλωματικές κινήσεις και τις προσπάθειες συμφιλίωσης και μας κάνει να βρούμε τρόπους βελτίωσης σε σχέσεις, οικονομικά και στην δημιουργικότητα μας.

    Ενώ το τρίγωνο ανάμεσα στα Φώτα και τον Βόρειο Δεσμό δείχνει πόσο σημαντικές μπορεί να είναι τώρα οι σχέσεις, οι ομάδες, οι συνεργασίες που δημιουργούνται, οι οποίες έχουν ένα άρωμα πεπρωμένου, μας πηγαίνουν μπροστά και μας ευθυγραμμίζουν με την εξέλιξη.

    Ο Στάσιμος Ερμής που είναι και σε θέση εκτός ορίων, είναι μια ένδειξη ότι το παρελθόν στη διάρκεια του συγκεκριμένου Σεληνιακού κύκλου μπορεί να μας επισκεφθεί

    Κυρίως γιατί η αναδρόμηση του φτερωτού αγγελιοφόρου είναι η κατάδυση στο υποσυνείδητο, από όπου μπορεί να συλλεχθεί κάτι κρυμμένο ή ξεχασμένο και να έρθει στο φως. Φέρνοντας έτσι ιδέες, προτάσεις ή και πρόσωπα από το παρελθόν, που έχουν κάτι πολύτιμο να μας πουν και να μας αλλάξουν ενδεχομένως

    την μεγάλη εικόνα.

    Καθώς η συγκεκριμένη θέση μας κάνει περισσότερο ενδοσκοπικούς και διαισθητικούς, αυτή είναι μια στιγμή για να δούμε προηγούμενες παραλείψεις και λάθη, να κάνουμε διορθώσεις και να αναθεωρήσουμε όπου αυτό χρειάζεται.

    Και βέβαια με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω να λειτουργεί δωρικά και στρατηγικά, με οργάνωση, συνέπεια κι υπευθυνότητα, μπορούμε τώρα να απαλλαγούμε από πολλά περιττά και να εστιάσουμε πιο σοβαρά σε στόχους και αποτελεσματικά σχέδια δράσης.

    Τι χρειάζεσαι επομένως για να σημειώσεις μεγαλύτερη πρόοδο;

    Ποιο είναι το σωστό timing για να κάνεις μια αλλαγή προσωπική ή επαγγελματική και να ακολουθήσεις μια νέα κατεύθυνση;

    Χρησιμοποιείς εποικοδομητικά τον χρόνο, την ενέργεια και τα αποθέματά σου για να φτάσεις εκεί που θες;

    Ίσως δεν υπάρχει καλλίτερο διάστημα για να απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, να κάνεις επαναξιολογήση και να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία εκεί που χρειάζεται για να προχωρήσεις.

    Το τετράγωνο την Νέας Σελήνης με τον πλανήτη του ονείρου και των ψευδαισθήσεων Ποσειδώνα που μόλις έχει επιστρέψει ορθόδρομος, είναι μια όμορφη στιγμή για έρωτα, τέχνη, ονειροπόληση ωστόσο μπορεί να σε κάνει ταυτόχρονα να νιώθεις ότι είσαι στην ομίχλη και δυσκολεύεσαι να προσανατολιστείς ή να δεις την αλήθεια.

    Μια επιρροή που μπορεί να ενισχύσει την πίστη, την έμπνευση τους πνευματικούς μας δεσμούς και την σχέση μας με την Πηγή δημιουργίας και το θεϊκό, όμως μπορεί να μας παγιδεύσει σε διλλήματα, εθισμούς, ψευδαισθήσεις, λανθασμένες εντυπώσεις, ίσως γιατί τώρα είμαστε και περισσότερο επιρρεπείς στην εξιδανίκευση.

    Μια ενέργεια που θα λειτουργήσει θεραπευτικά και λυτρωτικά αν επιλέξεις να επενδύσεις σε πνευματικούς, και δημιουργικούς σκοπούς, αν συγχωρέσεις και προσφέρεις χωρίς να περιμένεις πίσω κι ακολουθήσεις αυτό που σου αποκαλύπτουν η διαίσθηση, η καρδιά ή τα όνειρά σου.

    Το Sabian symbol της Νέας Σελήνης ‘’Ένα παιδί κι ένα σκυλί φορούν δανεικά γυαλιά’’ δηλώνει πως σε αυτόν τον κύκλο δημιουργίας, δεν έχεις ενδεχομένως όλες τις απαντήσεις και τον τρόπο που θα υλοποιήσεις το όραμά σου, κάτι που μπορεί βέβαια να σου φέρει η επόμενη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω.

    Ωστόσο υπάρχει τώρα η έμπνευση, η σπίθα της δημιουργίας και η ενισχυμένη Πίστη ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

    Και τα δανεικά γυαλιά ως ένα σύμβολο μάθησης και διανοητικής ανάπτυξης, είναι η δυνατότητα μιας νέας επανεστίασης, που σε κάνει να συλλέξεις γνώσεις, αποθέματα και σοφία για όλα όσα θέλεις να εξελίξεις και να φέρεις στη ζωή στο νέο έτος.✨

    Καλή ευλογημένη Νέα Σελήνη

    σε όλους!🌙🕊☮

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.