• Ενέργειες Εβδομάδας 4-10 Δεκεμβρίου 2023

    Ενέργειες Εβδομάδας 4-10 Δεκεμβρίου 2023

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

    4-10 Δεκεμβρίου 2023 ✨

    Βρισκόμαστε σε μια έντονη, μεταμορφωτική και δημιουργική εβδομάδα με προκλήσεις αλλά και με ευκαιρίες ανάπτυξης, που ξεκινά υπό την επιρροή του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και την συμμετοχή των Σεληνιακών Δεσμών.

    Με την Αφροδίτη να παίρνει εδώ την θέση του Άρη στο αντίστοιχο τετράγωνο που σχηματίστηκε τον Οκτώβρη και να προδιαγράφει μεταμόρφωση, μοιραία γεγονότα, πιέσεις κι άβολες αλλαγές

    για τις σχέσεις, τα αποθέματα και οικονομικά, κυρίως όσων ανήκουν στις τελευταίες μοίρες των παρορμητικών.

    Μια συνθήκη που προδιαγράφει κρίσεις και για τις διπλωματικές σχέσεις εγκόσμια κι αδιέξοδα που αφορούν ενδεχομένως σε πολεμικά μέτωπα, οικονομικές αγορές και χρέη χωρών, που μπορεί να οδηγήσουν σε διάλυση συμμαχίες και συμφωνίες.

    ✨ Τη Δευτέρα 4/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στα παθιασμένα νερά του Σκορπιού όπου και θα παραμείνει εως τις 29/12 για να δώσει μια βαθύτερη διάσταση και μετασχηματιστική δύναμη σε κάθε επιθυμία και σχέση, φέρνοντας ευκαιρίες εξέλιξης κι ευεργετώντας κυρίως τα ζώδια του νερού και της γης.

    Παρά το γεγονός ότι το ταξίδι για την Αφροδίτη σε αυτή την ζωδιακή περιοχή είναι πάντα μια πρόκληση, αφού βρίσκεται στην θέση της αδυναμίας της, επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις, έντονα συναισθήματα αλλά πλούτο, αν είσαι αποφασισμένος/η να βουτήξεις στα Πλουτώνια νερά, για να δεις όσα έκρυβες, απέφευγες ή αγνοούσες και να συνδεθείς με τις αληθινές ανάγκες κι επιθυμίες σου.

    Έτσι παρ’ ότι η συγκεκριμένη Αφροδίτη μπορεί να ξυπνήσει στην κατώτερη εκδήλωση κτητικότητα, εμμονές, ανάγκη για έλεγχο, χειρισμό, τις πιο σκοτεινές και τοξικές πλευρές των σχέσεων, η θέση σου επιτρέπει να προχωρήσεις σε αλλαγές με επίκεντρο εσένα, ενώ επιβεβαιώνει και την μεταμορφωτική δύναμη της αγάπης, που μας κάνει απόλυτα δοτικούς, αφοσιωμένους και ικανούς να θεραπεύσουμε κάθε πρόβλημα.

    Γι αυτό και οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν εδώ εκτός από μοιραίες μπορεί να είναι δυνατές, παθιασμένες και θεραπευτικές.

    Και βέβαια αυτή είναι και μια στιγμή για να δεις και τις υπάρχουσες σημαντικές σχέσεις της ζωής σου με ειλικρίνεια,

    να απελευθερώσεις αυτές που σε πονάνε και δεν μπορείς άλλο να εμπιστευτείς και να θεραπεύσεις αυτές που αξίζει να περάσουν στο επόμενο επίπεδο.

    Και αυτή τη φορά η εμπλοκή των Σεληνιακών Δεσμών που αντιπροσωπεύουν τον Αξονα του πεπρωμένου, σε καλεί να ευθυγραμμίσεις τις σχέσεις, τις αξίες και την δημιουργικότητά σου με τον ανώτερο σκοπό σου.

    ✨ Την Τετάρτη 5/12 η Σελήνη στο Τελευταίο Τέταρτο από το ζώδιο της Παρθένου 🌓 έχει μια πρόκληση που θα δοκιμάσει τα όρια και την υπομονή όσων ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο των μεταβλητών Διδύμων, Τοξότη, Παρθένου, Ιχθύων.

    Με τις μοίρες όπου βρίσκονται τα Φώτα, 13° Παρθένου-Ιχθύων να προϊδεάζουν σύμφωνα με τα Sabian symbols, για καταστάσεις υστερίας, εξτρεμισμό αλλά για μια απώλεια από το παρελθόν, που μπορεί να αναβιώσει και να σε προβληματίσει.

    Μια συνθήκη που σε καλεί να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, να συγκεντρώσεις την δύναμή σου και να διατηρήσεις την ψυχραιμία και τον έλεγχο σε συνθήκες όπου μπορεί να επικρατεί μεγάλη νευρική υπερένταση, την οποία επιτείνει η δυσαρμονία ανάμεσα χορηγό της Σελήνης Ερμή με τον Ουρανό.

    Το σίγουρο είναι ότι σε αυτήν την Σεληνιακή φάση μπορείς να κάνεις την απελευθέρωση απ’ ό,τι δεν θες να πάρεις μαζί σου στην συνέχεια του κύκλου.

    Ενώ καθώς τώρα βλέπεις καλλίτερα τί δεν ανέχεσαι και σε τί δεν συμφωνείς, μπορείς να αξιοποιήσεις το αφήγημα της Παρθένου για τελειότητα και την αυτοκριτική, για να θεραπεύσεις τελικά αυτό που δεν δουλεύει.

    ✨ Την Πέμπτη 6/12 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στην 1°Σκορπιού-Ιχθύων δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος για σταθερότητα, σιγουριά, συναισθηματική και οικονομική επιτυχία στο 1ο πενθήμερο των ζωδίων του νερού και της γης.

    Μια επιρροή που μπορεί να φέρει μεγάλη ικανοποίηση από τις μακροχρόνιες σχέσεις και τις οικονομικές επενδύσεις και να εγγυηθεί διάρκεια, ασφάλεια και μακροημέρευση σε όσες τώρα δημιουργούνται.

    Με την ενέργεια εδώ να μας κάνει περισσότερο αφοσιωμένους, υπεύθυνους και αξιόπιστους μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες και να μας ωθεί σε εύστοχες επιλογές στα οικονομικά κι επαγγελματικά που μπορούν να εξασφαλίσουν άνεση κι επιτυχία μακροπρόθεσμα.

    Μια υπεροχή επομένως στιγμή για γάμο, επισημοποίηση, συμβόλαια, νομική κατοχύρωση κι επιτυχή διευθέτηση οφειλών, που φέρνει ενδεχομένως και την στήριξη από μεγαλύτερα πρόσωπα ή πρόσωπα που έχουν κύρος κι εξουσία.

    Την ίδια ημέρα ο μυσταγωγικός Ποσειδώνας που συνδέεται με την πίστη, την πνευματικότητα και την ανευ όρων υπερβατική αγάπη, πραγματοποιεί Στάση προς ορθοδρομή στην 25° Ιχθύων ύστερα από την πολύμηνη αναδρομή, που ξεκίνησε στα τέλη Ιούνη.

    Το γεγονός της Στάσης του πλανήτη που μεγενθύνει την επιρροή του, δίνει στις ημέρες αυτές ένα ξεχωριστό Ποσειδώνιο χρώμα που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την φαντασία, την φιλευσπλαχνία και την πνευματική σύνδεση.

    Ενώ στην λιγότερο θετική εκδήλωση η ενέργεια μπορεί να μας φέρει ασάφεια, σύγχυση, αποπροσανατολισμό και ψευδαισθήσεις, τάσεις φυγής και αντιμέτωπους με τους εθισμούς μας, για τους οποίους ωστόσο τώρα μπορεί να έχουμε και μεγαλύτερη επίγνωση.

    Χωρίς να αποκλείονται με τις Ποσειδώνιες παρενέργειες στο συλλογικο, οι φυσικές καταστροφές και τα ατυχήματα που συνδέονται με το υδάτινο στοιχείο και η έξαρση μολυσματικών ασθενειών.

    Μια επιρροή από την οποία μπορούμε να βγούμε ωφελημένοι αν επιλέξουμε να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας, ξεκουραστούμε επαρκώς και προσέξουμε την διατροφή, τον ύπνο και το ανοσοποιητικό μας, διοχετεύοντας εποικοδομητικά στον οίκο που κυβερνούν οι Ιχθείς στον χάρτη την θεϊκή έμπνευση που μπορεί τώρα να εμφανιστεί.

    Ώρα λοιπόν για να αξιοποιήσουμε όσα μάθαμε στη διάρκεια της αναδρομής του πλανήτη, να συνδεθούμε πιο ουσιαστικά με τα όνειρά μας και να τα φέρουμε στη ζωή, έχοντας την πίστη ότι αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν.

    Αγκαλιάζοντας περισσότερο την Τέχνη, την καλλιτεχνική έκφραση, τις πνευματικές πρακτικές και την δημιουργικότητά μας, που μπορεί τώρα να γνωρίσουν ιδιαίτερη άνθιση και να μας δώσουν καινούριο νόημα και σκοπό.

    ✨ Την Παρασκευή 8/12 το τρίγωνο του Ερμή από την 6° Αιγόκερω με τον πλανήτη της επέκτασης Δία, που ευνοεί το 1ο δεκαήμερο της γης και του νερού, φέρνει μια πιο αισιόδοξη και φουτουριστική οπτική, που μας ανοίγει νέους δρόμους για να πραγματοποιήσουμε φιλόδοξα σχέδια, προάγοντας την επικοινωνία, το εμπόριο, τις εκδόσεις, τις επιχειρηματικές κινήσεις και τις νομικές διαδικασίες, που μπορεί να έχουν θετική εξέλιξη κι επιτυχία.

    Μια στιγμή που προσωπικά σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις επωφελώς μια σημαντική συνάντηση, ταξίδι ή σπουδή και να προχωρήσεις σε ένα συμβόλαιο, εμπορική συναλλαγή, γραφειοκρατική διευθέτηση ή διαπραγμάτευση που θα σου υποσχεθεί μεγαλύτερη ανάπτυξη μακροπρόθεσμα.

    Ο Ερμής βέβαια που θα εγκαταλείψει τον Αιγόκερω στις 5 Φλεβάρη, κάνοντας αναδρομή στις 13/12 από την 8η μοίρα για να ξαναμπεί και πάλι για λίγο στον Τοξότη 23/12 , πρόκειται να μας φέρει πρόσωπα, προτάσεις και ιδέες από το παρελθόν που θα μπορούν μας βοηθήσουν. Ενώ το σίγουρο είναι ότι θα αναθεωρήσει σχέδια, αποφάσεις και διαδικασίες που τώρα πραγματοποιούνται, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι αυτές θα είναι οι πλέον αποτελεσματικές και κατάλληλες.

    Την ίδια ημέρα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα στην 15° Τοξότη-Κριού είναι μια όψη θεραπείας, υπέρβασης προβλημάτων και προσωπικής ανάπτυξης, ειδικότερα αν ανήκεις στο 3ο πενθήμερο των ζωδίων της φωτιάς.

    Μια επιρροή που σε βρίσκει δυνατό/η και συμφιλιωμένο/η με τα τραύματα από το παρελθόν σου, με περισσότερη πίστη στον εαυτό σου και την ικανότητα να ενεργοποιήσεις και εκφράσεις τα ταλέντα σου και το δυναμικό σου, προσφέροντας έτσι σημαντική βοήθεια και στους άλλους.

    ✨Ακολουθεί ένα υποσχόμενο κι εορταστικό Σαββατοκύριακο υπό την ουράνια ευθυγράμμιση Αφροδίτης-Δία που γίνεται ακριβείας την Κυριακή 10/12 στις 6° Ταύρου- Σκορπιού, με άμεση επιρροή στο 1ο δεκαήμερο των σταθερών.

    Μια όψη ανάμεσα στους ευεργέτες πλανήτες που θα ανεβάσει την διάθεση και θα κάνει πιο έντονη την επιθυμία για χαρά, διασκέδαση, απόλαυση, ερωτική ικανοποίηση και κοινωνικές επαφές, φέρνοντας εκεί που συμβαίνει στον χάρτη σου επιλογές και σημαντικές δυνατότητες αυτοβελτίωσης.

    Λόγω της πληθωρικότητας και του υπερενθουσιασμού που θα χαρακτηρίσει

    τις ημέρες αυτές ίσως χρειαστεί βέβαια να προσέξουμε την τάση για έξοδα, υπερκατανάλωση και κορεσμό

    ωστόσο μπορούμε να αγκαλιάσουμε απεριόριστα την δημιουργικότητα, την τέχνη, την αισθητική, τις ευχάριστες ανθρώπινες επαφές και τις βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις που εδώ θα έχουν τη δύναμη

    να μας αναγεννήσουν!

    Καλή ευλογημένη εβδομάδα✨☮

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.