• Ενέργειες Εβδομάδας 6-12 Νοεμβρίου 2023

    Ενέργειες Εβδομάδας 6-12 Νοεμβρίου 2023

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 🌀

    6-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

    Είμαστε στη δεύτερη εβδομάδα μετά την έκλειψη που έχει στήσει έναν ουράνιο χορό βαθιάς αλλαγής και μεταμόρφωσης.

    Σε ένα κύμα ενέργειας που μας θέλει

    να παλεύουμε με τα επίγεια,

    τα πρακτικά μας θέματα και τα συναισθήματα, κυρίως γιατί οι βασικοί πλανήτες βρίσκονται αυτή την στιγμή αποκλειστικά στα ζώδια

    της γης και του νερού.

    Κάτι που σύντομα πρόκειται να αλλάξει,

    καθώς οι μετακινήσεις της Αφροδίτης

    και του Ερμή στο στοιχείο του αέρα και της φωτιάς, που πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες, θα επαναφέρουν την έμπνευση,

    τον ενθουσιασμό, την κινητοποίηση και την προοπτική που έλειπε και θα μεταβάλλουν σημαντικά την διάθεση, την εστίαση και την ψυχολογία μας.

    🌀✨ Την Δευτέρα 6/11 ο πλανήτης της αγάπης, των αξιών, της αισθητικής, η Αφροδίτη από την 28°Παρθένου πρωταγωνιστεί, σχηματίζοντας αρμονικό τρίγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα.

    Μια εξαιρετικά παραγωγική και γόνιμη ενέργεια που ξυπνά πάθη, έντονα συναισθήματα, ερωτισμό, προσδίδοντας βάθος, αφοσίωση και μυσταγωγία στις σχέσεις κι ένα άρωμα πεπρωμένου σε όσες τώρα δημιουργούνται.

    Μια επιρροή που σου δίνει την ικανότητα να έλξεις το αντικείμενο του πόθου,

    να κατανοείς ενστικτωδώς τις ανάγκες και επιθυμίες ενός άλλου, να εξερευνάς με ασφάλεια taboo που σε άλλη περίπτωση δεν θα τολμούσες, να ανταλλάσσεις ενέργεια και να συνδέεσαι πέρα και πάνω από την σαρκική ένωση.

    Μια συνθήκη που σου επιτρέπει να ικανοποιήσεις ενδεχομένως μια βαθύτερη επιθυμία σου, να ανανεώσεις το πάθος σου,

    να εμπλουτίσεις την συναισθηματική σου ζωή και να δημιουργήσεις ακόμη και κάτι μεγαλύτερο. Να προσελκύεις δυνατούς ανθρώπους και πολύτιμα αποθέματα,

    υλικά ή και πνευματικά που μπορούν να σε υποστηρίξουν.

    Αν ανήκεις ειδικότερα στο τελευταίο πενθήμερο των ζωδίων της γης αλλά και του νερού που επηρεάζονται, μπορείς να ευεργετηθείς από την ενέργεια και να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου, καθώς σχέσεις

    και επενδύσεις συναισθηματικές ή οικονομικές αλλά και η προβολή ενός ταλέντου σου, θα έχουν πιθανότητες αξιοσημείωτης μεταμόρφωσης και επιτυχίας και υπόσχονται ανταμοιβές, δημοφιλία και προσωπική εξέλιξη.

    🌀✨ Την Τρίτη 7/11 το τρίγωνο που πραγματοποιεί ο Ερμής από την 26° Σκορπιού με τον υπερβατικό Ποσειδώνα, είναι ο λόγος για να κάνεις περισσότερα όνειρα αλλά και να λάβεις εσωτερική ή και μια Ανώτερη καθοδήγηση.

    Μια όψη που μαγικά θα σε αγγίξει και θα ενισχύσει την έμπνευση, την διαίσθηση και τις ευαισθησίες σου, αν ανήκεις στο τελευταίο πενθήμερο των ζωδίων του νερού,

    είναι το εισιτήριο για να ταξιδέψεις και να επικοινωνήσεις με άλλες σφαίρες,

    να αποδράσεις από την καθημερινότητα

    μέσω της τέχνης, της πνευματικότητας και της φαντασίας σου και να μοιραστείς με τους άλλους όνειρα, ιδέες κι εμπειρίες με μη λεκτικούς τρόπους και με τηλεπάθεια.

    Μια ενέργεια που σου επιτρέπει να εκφράζεις ευγνωμοσύνη, να εξιδανικεύεις αλλά και να μπορείς πιο εύκολα

    να συγχωρείς.

    Σε ευλογεί να πιστεύεις ότι υπάρχει εκεί έξω κάτι, που μπορεί να σε βοηθήσει

    και να κάνεις προσευχές, που αυτή τη φορά θα εισακουστούν.

    Κυρίως γιατί στην μοίρα που βρίσκεται τώρα ο Ερμής θα πραγματοποιηθεί ο νέος συνοδικός κύκλος Ήλιου-Άρη (18/11) κι έτσι ό, τι τώρα βάζουμε στο μυαλό μας, ευχόμαστε ή αποφασίζουμε, έχει μεγάλες πιθανότητες να βρει από τα μέσα του μήνα, τον δρόμο

    της υλοποίησης.

    🌀✨Την Τετάρτη 8/11 η μετακίνηση της Αφροδίτης στον παρορμητικό Ζυγό επαναφέρει στο πλανητικό σκηνικό και την εμπειρία μας το στοιχείο του αέρα που έλειπε.

    Μια Αφροδίτη χαρούμενη στην κατοικία της, κι εξαιρετικά ενισχυμένη, υπόσχεται να βάλει στο κάδρο της ζωής μας περισσότερη αισθητική, ισορροπία, ρομαντισμό, ομορφιά, ανάγκη για περισσότερες κοινωνικές επαφές και συντροφικότητα και βέβαια την ικανότητα να συνεργαζόμαστε καλλίτερα και να επιδιώκουμε σε όλα τα επίπεδα αρμονία, συμφιλίωση και ειρήνη.

    Η πρόκληση βέβαια της Αφροδίτης είναι ότι κατά την είσοδό της στον Ζυγό θα σχηματίσει δυσαρμονική χιαστί όψη με τον Κρόνο από την 1° Ιχθύων.

    Γεγονός που μπορεί να μας φέρει εμπόδια, ακυρώσεις και αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών μας. Δίνοντας έμφαση σε προβλήματα και διαφορές μέσα στις σχέσεις, τις συνεργασίες ή τον γάμο, σε ασυμβίβαστες ανάγκες και αιτήματα που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν.

    Καθώς τώρα μπορεί να διαπιστώνεις ότι οι άλλοι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους απέναντί σου, δεν είναι αφοσιωμένοι ή αρνούνται την δέσμευση, αυτή είναι μια στιγμή για να επενδύσεις στην αυτογάπη, την αυτοφροντίδα και τα καλλίτερα όρια που θα σου δώσουν πίσω την αυτοπεποίθηση και την αυτοαξία σου.

    Η Αφροδίτη πάντως που είναι αυτή τη στιγμή πρωινό Ανατολικό άστρο και γνωρίζει από την θέση αυτή καλλίτερα

    τι χρειάζεται να κάνει, σε υποστηρίζει.

    Σου δίνει μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό αλλά και την ικανότητα να επανέλθεις πιο εύκολα ακόμη και μετά από μια προσωπική ακύρωση ή ερωτική απογοήτευση.

    🌀✨ Την Πέμπτη 9/11 ο Ερμής σε αρμονικό εξάγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα από την αναιρετική 29° Σκορπιού, σου δίνει την δύναμη να θεραπεύσεις και να μεταμορφώσεις τις σκέψεις σου και

    σου φέρνει μια αποκάλυψη, ευκαιρία

    ή πληροφορία που χρειάζεσαι για να πας μπροστά, αρκεί να είσαι έτοιμος/η

    να την αναγνωρίσεις και να την αξιοποιήσεις.

    Μια διέλευση που μπορεί να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα, τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες και την έρευνα, θα σε βοηθήσει να κάνεις ουσιαστικές και ειλικρινείς συζητήσεις, εξομολογήσεις κι εποικοδομητική ψυχανάλυση, προκειμένου να εντοπίσεις τα πραγματικά αίτια και να βρεις λύσεις και απαντήσεις σε σύνθετα προβλήματα.

    Να χρησιμοποιήσεις την δύναμη του λόγου και του μυαλού, την διεισδυτική και αναλυτική σκέψη και την διαίσθηση,

    για να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά, να περάσεις το μήνυμά σου και να πείσεις, ιδίως αν ανήκεις στο τελευταίο πενθήμερο των ζωδίων της γης και του νερού.

    🌀✨ Την Παρασκευή 10/11 ο Ερμής μετακινείται από τα βάθη του Σκορπιού στον αισιόδοξο κι επεκτατικό Τοξότη και μεταβάλλει αυτόματα την εστίαση,

    τα κανάλια επικοινωνίας και την διάθεση μας, προσθέτοντας στο πλανητικό σκηνικό

    το στοιχείο της φωτιάς που έλειπε.

    Μια θέση που θεωρείται η πτώση του Ερμή κι ενέχει συχνά τον κίνδυνο της νοητικής εξουθένωσης, της υπεργενίκευσης και του φανατισμού, μας επιτρέπει στην ανώτερη εκδήλωση να βγούμε από τον μικρόκοσμό μας, να βρούμε έμπνευση και ενθουσιασμό, να ανακαλύψουμε και να αγκαλιάσουμε νέες προοπτικές, να μάθουμε και να μεταδώσουμε περισσότερα.

    Μια ενέργεια που θα μας βοηθά όλο τον Νοέμβριο να έχουμε την μεγαλύτερη εικόνα και να αναζητούμε την υπέρτατη αλήθεια και απαντήσεις σε μεγαλύτερα ερωτήματα. Να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και να αφήνουμε

    χώρο στις ευκαιρίες και τις πιθανότητες.

    Ωστόσο για αρχή, το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής από την 1° Τοξότη με τον Κρόνο, ίσως βάλει μια τροχοπέδη σε μεγαλεπήβολες ιδέες και τα επεκτατικά μας σχέδια και μας καλεί να είμαστε προνοητικοί, οργανωμένοι, πειθαρχημένοι και αξιόπιστοι

    σε όσα επικοινωνούμε και σχεδιάζουμε, αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

    Μια ενέργεια που μπορεί στο συλλογικό να πάρει τη μορφή λογοκρισίας, ενώ σε προσωπικά μας καλεί να αποδεχτούμε όσα δεν γνωρίζουμε, να σκεφτούμε πριν μιλήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες των λόγων και αποφάσεών μας, αλλά και μια αρνητική κριτική, που μπορεί να προέλθει από ανωτέρους και μέντορες.

    Γι αυτό και αν ανήκεις στο πρώτο πενθήμερο Διδύμων, Τοξότη, Παρθένου, Ιχθύων που άμεσα επηρεάζεται, το πιο πιθανό είναι ότι δεν μπορείς να βασιστείς στα λόγια και τις υποσχέσεις των άλλων και καλό είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε συμφωνία, διαπραγμάτευση ή συζήτηση που δεν θα ωφελήσει.

    🌀✨ Το Σάββατο 11/11 η αντίθεση Άρη-Ουρανού στην 22° Σκορπιού – Ταύρου που θα είναι και η δυνατή αστρολογική υπογραφή της Νέας Σελήνης δυο ημέρες αργότερα,

    σε ενεργειακή Πύλη και συγχρονικότητα (11 : 11) που δεν περνά απαρατήρητη,

    είναι ένας καταλύτης αφύπνισης

    και απελευθέρωσης από παλιότερες δομές και περιορισμούς.

    Μια ενέργεια επαναστατική,

    και στην αρνητική εκδοχή χαοτική και αποσταθεροποιητική, που αφορά άμεσα όσους ανήκουν στις πρώτες ημέρες

    του 3ου δεκαημέρου των Σταθερών,

    έρχεται να ανατρέψει προηγούμενες ασφάλειες και κεκτημένα, με τρόπο απρόβλεπτο και ξαφνικό, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική και ψυχολογική σου ισορροπία και δοκιμάζοντας τα όρια, την υπομονή και τις αντοχές.

    Μια διέλευση που μπορεί να εκφραστεί στο συλλογικό με εντάσεις και αναστατώσεις κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά και γεωφυσικά , μας προειδοποιεί

    να τα περιμένουμε όλα και να είμαστε προνοητικοί και προετοιμασμένοι για το απρόβλεπτο, απέχοντας από οτιδήποτε ριψοκίνδυνο και παράτολμο.

    Πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει σε έναν επικίνδυνο απλανή αστέρα τον Unukalhai από τον αστερισμό του Σερπέντη, φύσεως Αρη -Κρόνου, προάγγελο δεινών, ατυχηματων και βίας, που συχνά δηλώνει την δυσάρεστη μεταβολή της τύχης αλλά και κινδύνους που συνδέονται με δηλητηριάσεις, μεταλλικά στοιχεία, ορυχεία.

    Παρ’ όλα αυτά ο διάλογος Άρη -Ουρανού με τον πρώτο να βρίσκεται στην πιο δυνατή του θέση, είναι στην ανώτερη εκδήλωση η φωτισμένη κι εμπνευσμένη δράση, που κινητοποιεί τον εσωτερικό μας Πολεμιστή και θα κάνει πολλούς να διεκδικήσουν ελευθερία και περισσότερη αυθεντικότητα στην προσωπική, κοινωνική και ερωτική τους ζωή. Και η ενέργεια που τους ωθεί να αγωνιστούν για ένα όραμα και ανώτερο σκοπό που θα αλλάξει τελικά την ζωή τους προς το καλλίτερο.

    Όποια και αν είναι η περίπτωση, το Σύμπαν μπορεί αυτή τη φορά να σε εκπλήξει με κάτι που δεν περίμενες και δεν προσδοκούσες αλλά μπορεί να είναι αυτό ακριβώς

    που χρειαζόσουν.

    Συχνά δεν ξέρουμε τι είμαστε ικανοί

    να καταφέρουμε και να επιτύχουμε

    μέχρι να έρθει στη ζωή μας ένα άβολο κοσμικό σπρώξιμο

    που θα μας βάλει στη διαδικασία

    να το πραγματοποιήσουμε.

    Καλή, ευλογημένη

    και δημιουργική εβδομάδα ✨🙏☮

    Με αγάπη❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.