• Ενέργειες Εβδομάδας 30 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου 2023

    Ενέργειες Εβδομάδας 30 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου 2023

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

    30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

    Βρισκόμαστε σε μια εβδομάδα όπου συνεχίζεται η μεταμόρφωση,

    η αυτοανακάλυψη, οι μεγάλες συνειδητοποιήσεις και η απελευθέρωση υπό την επήρεια της παντοδύναμης Σεληνιακής Έκλειψης –Πανσελήνου στον Ταύρο.

    Καθώς η Σελήνη βρίσκεται τώρα σε φάση Κατάβασης και το φως της αρχίζει και φθίνει, οι ημέρες είναι ιδανικές για να αναγνωρίσουμε και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τα δώρα της προηγούμενης φωτεινότερης φάσης,

    που είναι η ελευθερία βούλησης,

    οι αλήθειες που μας αποκαλύφθηκαν

    η ικανότητα να παρεμβαίνουμε στο πεπρωμένο και να δημιουργούμε νέα επίπεδα πίστης και εμπιστοσύνης στον εαυτό,

    για προχωρήσουμε διαφορετικά, αφήνοντας πίσω μας ό, τι δεν μας χρειάζεται.

    Αυτός είναι και ο ρόλος των εκλείψεων που δεν είναι ποτέ εύκολες, όμως είναι το κοσμικό μεταμορφωτικό κύμα που έρχεται να κάνει διόρθωση της διαδρομής μας και υποστηρίζει την εξέλιξη και αυτό που είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε απομακρύνοντας ό,τι έχει υπηρετήσει τον σκοπό του.

    Και η αλήθεια είναι ότι το

    καινούριο στη ζωή μας δεν μπορεί να έρθει πριν επιτρέψουμε σε κάτι άλλο να φύγει, να πεθάνει και να τελειώσει, που μπορεί να συνδέεται με πεποιθήσεις, συμπεριφορές, σχέσεις και τις παλιές εκδοχές μας, από τις οποίες τώρα έχουμε τη δυνατότητα να απελευθερωθούμε.

    💫 Σε έναν μαγικό μήνα όπως ο Νοέμβριος, όπου μπορούμε να μετατρέψουμε σαν άλλοι αλχημιστές ‘’το μέταλλο σε χρυσό’’ και να βρούμε το ελιξίριο σε κάθε πρόβλημα, βρίσκεται και η ευκαιρία σου για να δουλέψεις με τους αυτοπεριορισμούς σου,

    τις αδυναμίες και τις σκιώδεις πλευρές σου, να κάνεις κάθαρση και αποτοξίνωση σε σώμα, ψυχή και μυαλό και να μετακινήσεις αρνητικές επιρροές και ό, τι στέκεται εμπόδιο στην δρόμο σου.

    💫 Το υπέροχο τρίγωνο που πραγματοποιείται σήμερα 31/10 ανάμεσα στην Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό στην 21° Παρθένου-Ταύρου και ευνοεί το 3ο δεκαήμερο των ζωδίων της γης και του νερού, είναι μια γέφυρα με το μέλλον και η κοσμική βοήθεια

    για να ανανεώσεις την προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή,

    με ένα τρόπο ευφάνταστο και απρόβλεπτο.

    Μια πρόσκληση για βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα σε ό, τι δημιουργείς, να παντρέψεις επιτυχημένα την τεχνολογία με την Τέχνη και την ομορφιά και ταυτόχρονα να συνδεθείς με φίλους, ομάδες, συνεργάτες και συντρόφους που μπορεί να είναι ξεχωριστοί και πολύ διαφορετικοί από εσένα, όμως ταιριάζουν περισσότερο με τη νέα αυθεντικότερη εκδοχή σου και σε πηγαίνουν μπροστά.

    Αρκεί να τολμήσεις να δοκιμάσεις,

    να αγκαλιάσεις το καινούριο αλλά και να έχεις την διάθεση να φέρεις νέα πνοή και να ανανεώσεις το παλιό.

    Να είσαι ανοιχτός/ή σε καινούριες προτάσεις, εγχειρήματα αλλά και σε μια καινούρια αγάπη, που μπορεί να έρθει χωρίς να το περιμένεις και να σε ενθουσιάσει.

    💫 Το Παρασκευοσαββατοκύριακο της μεταεκλειψιακής αυτής εβδομάδας, θα μας κάνει να νιώσουμε ότι ίσως δεν έχουμε, δεν λαμβάνουμε ή δεν μπορούμε να προσφέρουμε όσα ακριβώς θα θέλαμε, κυρίως λόγω των αντιθέσεων που θα σχηματίσουν ο Ήλιος με τον Δία αλλά και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα.

    Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μας δοθούν ευκαιρίες,

    η πληροφορία και η ικανότητα να παρατηρήσουμε και να εκτιμήσουμε καλλίτερα την κατάστασή μας, να επανατοποθετηθούμε και να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε θετικά τις ενέργειες.

    💫 Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο με τον Δία στις 10° Σκορπιού-Ταύρου που επηρεάζει το 2ο δεκαήμερο των σταθερών, θα μπορούσε να είναι η συνάντησή σου με την τύχη, την ευτυχία και την αφθονία , όμως μάλλον εκφράζει περισσότερο την ανάγκη σου να τις φτάσεις καθώς μπορεί να νιώθεις ότι είσαι ακόμη μακριά.

    Έτσι το πιο πιθανό είναι θελήσεις κάτι περισσότερο, να υπερκτιμήσεις τις δυνάμεις, τις ικανότητες και τα αποθέματα σου και στην προσπάθεια να ικανοποιηθείς, να απολαύσεις και να καλύψεις κενά, να οδηγηθείς σε υπερβολές, έξοδα και υπερκατανάλωση που μπορεί να κάνουν την υπεραναπλήρωση.

    Η όψη αυτή και με το Δία ανάδρομο, θα λειτουργήσει καλλίτερα αν τηρήσεις το μέτρο και αποφασίσεις να δεις που δεν άφησες τον εαυτό σου να αναπτυχθεί, επιλέγοντας μια ζώνη ασφάλειας και πως μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικά και σε εσωτερικό επίπεδο, για να εξελιχθείς και να πάρεις από τη ζωή αυτό που πραγματικά σου αξίζει.

    💫 Βοήθεια ως προς αυτό μπορεί να είναι η Στάση του Κρόνου που πραγματοποιείται επίσης την ίδια ημέρα στην 0° Ιχθύων.

    Ο πλανήτης της δομής, της ωριμότητας και της σοφίας που θα ξεκινήσει από εδώ και κάτω να ιχνηλατεί τις μοίρες που από τα μέσα Ιούνη διέγραψε ανάδρομα (0°-8°Ιχθύων), μας καλεί να κινηθούμε ρεαλιστικά, να επανασυνδεθούμε με τις εξωτερικές μας δεσμεύσεις και να πάρουμε την ευθύνη για να χτίσουμε από την αρχή… το Όνειρο!

    Μέσα από το ζώδιο της πνευματικότητας, ο μεγάλος δάσκαλος Κρόνος που μας έδωσε ανάδρομος την ευκαιρία να δουλέψουμε και να θεραπεύσουμε το παλιό κάρμα και όσα εσωτερικά μας σαμποτάρουν,

    μας καθιστά τώρα ικανούς να εφαρμόσουμε αυτά που μάθαμε και επεξεργαστήκαμε.

    Να διαχειριστούμε καλλίτερα την πνευματική μας ζωή, να βάλουμε σύστημα, δομή και στέρεες βάσεις σε όσα κάνουμε, να ζούμε και να δουλεύουμε με τρόπο που θα τιμά εξίσου τις φυσικές, πνευματικές και ψυχικές μας ανάγκες.

    Το μεγάλο Δώρο της θέσης, σε αντίθεση με τον νιχιλισμό,

    την απόγνωση, τον φόβο απόρριψης ή απώλειας και την Συνείδηση έλλειψης που είναι επίσης κάποιες από τις κατώτερες εκδηλώσεις του Κρόνου στους Ιχθείς,

    είναι η ευλογία να Ονειρεύεσαι,

    να Οραματίζεσαι, να στέλνεις θετική Ενέργεια στο Συλλογικό και να νιώθεις ότι η εσωτερική δουλειά και οι Προσευχές σου πιάνουν τόπο και βρίσκουν τον δρόμο της υλοποίησης.

    💫 Η αντίθεση που ακολουθεί το Σάββατό 4 Νοέμβρη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στις 25° μοίρες Παρθένου-Ιχθύων και επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο των μεταβλητών, είναι μια ακόμη συνθήκη που μπορεί να δείχνει ότι το ιδανικό μας,

    είναι ακόμη μακριά.

    Μια ευλογημένη επιρροή για τους ρομαντικούς και ποιητές αυτού του κόσμου, που ωστόσο μπορεί να να διαψεύσει προσδοκίες και να απογοητεύσει, αποκαλύπτοντας ή οδηγώντας σε λάθος επιλογές αισθηματικές ή και οικονομικές.

    Μια όψη που θα σε κάνει να δεις ότι ίσως είσαι παγιδευμένος/η σε μια απατηλή κατάσταση και ψευδαισθήσεις, θύμα ενδεχομένως κάποιου που εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες σου, εγκλωβισμένος/η ίσως σε μια σχέση ή συνθήκη που πρακτικά δεν μπορεί να λειτουργήσει.

    Ίσως γιατί εξιδανίκευσες, πίστεψες κι επένδυσες σε κάτι που δεν είναι τελικά αυτό που φαινόταν και θα ήθελες.

    Ίσως γιατί κάποια στιγμή έβαλες σε δεύτερη μοίρα και πρόδωσες τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου και συμβιβάστηκες με λιγότερα.

    Όποια και αν είναι η περίπτωση, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να αναγνωρίσεις τα λάθη και τις αυταπάτες σου, να είσαι ειλικρινής και συνεπής απέναντι στον εαυτό σου και τα θέλω σου και να αποφασίσεις να σταματήσεις να κάνεις εκπτώσεις στα όνειρά σου.

    Η ενασχόληση με την Τέχνη, οι πνευματικές πρακτικές αλλά και η πνευματική και συγχωρητική στάση σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, έχουν πάντως τη δύναμη να σε βγάλουν από τα αδιέξοδα

    και να σε δικαιώσουν.

    💫 Την ίδια ημέρα η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό στις 22° Σκορπιού-Ταύρου που επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο των σταθερών, ανεβάζει τους τόνους και φέρνει νοητικό θόρυβο που αναμένεται να μας στρεσάρει και να μας εξαντλήσει.

    Μια πραγματική πρόκληση για την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ηλεκτρονικά μας μέσα που μπορεί να εμφανίσουν απρόοπτα και δυσλειτουργίες, όπως επίσης και υπερένταση, σοκ, εκπλήξεις και επικοινωνιακά ολισθήματα για όσους επηρεάζονται, είναι ο λόγος για να προσέχουμε όσα επικοινωνούμε και διαπραγματευόμαστε, αφού τίποτα υπό την επήρεια της ηλεκτρικής αυτής ενέργειας δεν θα πηγαίνει όπως αρχικά σχεδιάζαμε.

    Ωστόσο ο έντονος αυτός διάλογος μεταξύ των δυο πλανητών της κατώτερης και ανώτερης οκτάβα του νοητικού μας, μπορεί να μας φέρει νέες πρωτοποριακές ιδέες, εναλλακτικούς και κβαντικούς δρόμους

    για να λύσουμε γρίφους και να δώσουμε λύσεις ακόμη και σε δύσκολα προβλήματα.

    💫 Την Κυριακή 5/11 η Σελήνη στο 3ο Τέταρτο 🌗 στην 12°.40′ Λέοντα μας δείχνει ότι ο τρόπος για να διαχειριστούμε τις πιέσεις είναι να εξωτερικεύσουμε την ενέργεια, να κοινωνικοποιηθούμε να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να τολμήσουμε να εκφραστούμε αυθεντικά, δημιουργικά, καλλιτεχνικά.

    Μια φάση που λειτουργεί ως καθρέφτης του 1ου Τετάρτου με τη διαφορά ότι δίνει προνοητικότητα, ώριμη στάση και καλλίτερη συνείδηση, μας επιτρέπει να διαχειριστούμε εμπόδια και την εξωτερική ή εσωτερική κριτική και να κάνουμε ουσιαστικές διορθώσεις στη δράση μας.

    Και πάνω απ’ όλα μια στιγμή

    για να είμαστε τολμηροί, δημιουργικοί

    και να πάρουμε πίσω τη δύναμη και το προσωπικό εσωτερικό μας φως

    ακόμη και στην πιο σκοτεινή εποχή

    του Ήλιου στον Σκορπιό,

    ακολουθώντας το κάλεσμα

    και την σοφία της καρδιάς,

    όπως μας υποδεικνύει ο Λέοντας,

    περήφανα και χωρίς φόβο και δράμα,

    όπως πριν μας επιβληθεί οποιοσδήποτε περιορισμός.

    Καλή ευλογημένη συνέχεια

    Καλό ευλογημένο

    και δημιουργικό Μήνα!🙏💫☮

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.