• Ενέργειες Εβδομάδας 16-22 Οκτωβρίου

    Ενέργειες Εβδομάδας 16-22 Οκτωβρίου

    ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

    16-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    Ύστερα από την παντοδύναμη Νέα Σελήνη-Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό το ξεκίνημα της εβδομάδας 16-22 Οκτωβρίου είναι ήσυχο και με δημιουργικές ενέργειες, που γίνονται ωστόσο περισσότερο απαιτητικές όσο πλησιάζουμε το Σαββατοκύριακο.

    ☮ Η Δευτέρα 16/10 με την Σελήνη σε φάση Ανύψωσης και στο ζώδιο του Σκορπιού εως την Τρίτη, είναι μια πρώτη ανάσα μετά την είσοδό μας στο μεταμορφωτικό κανάλι της έκλειψης, που φέρνει νέα επίπεδα ενέργειας, ενδοσκόπηση, εσωτερική δύναμη και διάθεση να ξεκινήσουμε από την αρχή.

    Αυτές τις ημέρες καθώς το νέο φεγγάρι αυξάνει το φως του και αρχίζει να φαίνεται ξανά στον ουρανό, είναι και η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τις θετικές δηλώσεις σου και να ευθυγραμμιστείς με στόχους, οράματα και τις προθέσεις σου, που υπό την ισχυρή επιρροή της έκλειψης έχουν αυτή τη φορά άλλη δύναμη και μεγαλύτερες πιθανότητες υλοποίησης.

    Πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη Σελήνη μας χορηγεί με πάθος αποφασιστικότητα

    και τις διαισθητικές ικανότητες που μας επιτρέπουν αυτή τη στιγμή να πάρουμε τον έλεγχο, να αφοσιωθούμε και να συνδεθούμε με ό, τι πραγματικά επιθυμούμε κι έχουμε ανάγκη όπως και να φωτίσουμε αυτό που ήταν κρυμμένο, απωθημένο ή στεκόταν εμπόδιο στο δρόμο μας.

    Ειδικότερα για σήμερα Δευτέρα 16/10 η Σελήνη μέσα από τις συνδέσεις της με Αφροδίτη και Δία μας κάνει να νιώθουμε περισσότερο αισιόδοξοι και να αντλούμε χαρά και ικανοποίηση από οικεία πρόσωπα,ζεστές κι ευχάριστες κοινωνικές επαφές.

    ☮ Ενώ την Τρίτη 17/10 η Σελήνη σε αρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα και απέναντι από Ουρανό θα δώσει έμπνευση, διόραση και θα διευκολύνει την πρόσβαση σε ασυνήθιστες εμπειρίες και μηνύματα από τα όνειρα και το υποσυνείδητο, που θα υποστηρίξουν την εσωτερική μεταμόρφωση.

    ☮ Την Τετάρτη και την Πέμπτη 18-19/10 καθώς ο Ήλιος και διαδοχικά ο Ερμής θα πραγματοποιήσουν σύνοδο με το Νότιο Δεσμό και χιαστί με τον Ποσειδώνα, ενώ έχει προηγηθεί η χιαστί του Ερμή με τον Ουρανό, δημιουργώντας σχηματισμούς YOD, ίσως βρεθούμε στο επίκεντρο καταστάσεων και συζητήσεων που θα μας αποδυναμώσουν, θα μας αποπροσανατολίσουν και θα μας φέρουν υπερένταση, αβεβαιότητα, φανατισμό

    και θα κλονίσουν την πίστη και την εμπιστοσύνη μας, ειδικότερα αν ανήκουμε στο 3ο δεκαήμερο Ζυγού, Ιχθύων και Ταύρου.

    Καθώς το παρελθόν για μια ακόμη φορά αναβιώνει με σκοπό να καθαρθεί οι ημέρες αυτές παράγουν δυσκολίες κι εμπόδια που μπορεί να αποδειχθούν μια πραγματική πρόκληση για την επικοινωνία, το νευρικό σύστημα, την φυσική και πνευματική μας κατάσταση αλλά και τους νεότερους.

    Χάρη στην σύμπραξη της Έριδας που είναι σε σύνοδο με τον Βόρειο δεσμό και μετατρέπει τα YOD σε σχηματισμούς boomerang, υπάρχει ένα κάλεσμα να μην χαθούμε στον θόρυβο, τα διλήμματα και τις ψευδαισθήσεις, αλλά να αξιοποιήσουμε θετικά την προσωπική και συλλογική μας δύναμη, να εστιάσουμε στις αιτίες των προβλημάτων και να μπούμε στην καρδιά τους για να τα επιλύσουμε.

    Με την Έριδα στην 25° Κριού, μοίρα που αποδίδεται ως ‘’ Μια Διπλή υπόσχεση’’ φαίνεται πως τώρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις και ένα trigger για να βγούμε από το matrix, να λειτουργήσουμε από ένα δεύτερο πεδίο ύπαρξης και συνείδησης, να αγωνιστούμε για να αποκαταστήσουμε την δικαιοσύνη και να διεκδικήσουμε το προσωπικό αλλά και συλλογικό καλό.

    ☮ Την Παρασκευή 20/10

    καθώς ο Ερμής πραγματοποιεί σύνοδο Καζίμι με τον Ήλιο στην 26°.34′ Ζυγού, βρισκόμενος για λίγο στην αγκαλιά του και την απόλυτη προστασία του, δημιουργείται ένα παράθυρο ευκαιρίας, που χαρίζει έμπνευση, προοπτικές και εξαιρετικές επιδόσεις σε μάθηση, επικοινωνία, διαπραγμάτευση και πνευματική εργασία.

    Με τη μοίρα συνόδου να αποδίδεται στα Sabian symbols ως ‘’Ένα αεροπλάνο που ταξιδεύει ψηλά στον ουρανό’’ αυτή είναι μια στιγμή που μπορεί να απογειώσει τα οράματα και τις ιδέες σου, καθώς σου δίνει την ικανότητα να πάρεις απόσταση από τα επίγεια προβλήματα και να επιτύχεις κάτι ασυνήθιστο και πρωτοποριακό μέσα από υπερβατική συνείδηση και ανώτερη καθοδήγηση.

    ☮ Ωστόσο το σκηνικό από το Σάββατο 21/10 αλλάζει καθώς τα τετράγωνα του Ερμή και του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι αρκετά επισφαλή για την ηρεμία και την υγεία φυσική και πνευματική, την επικοινωνία και δυστυχώς τους νέους και τα παιδιά.

    Με τις ενέργειες να μας φέρνουν δυσάρεστα νέα και να μας αποκαλύπτουν λάθη και αδικίες που παραβλέπαμε ή αρνούμασταν να παραδεχτούμε. Ενώ παράλληλα μπορεί να ευθύνονται για φαινόμενα βίας και τρομοκρατία, εμμονές, εμπάθεια, χειραγώγηση, φανατισμό, επικίνδυνα παιχνίδια δύναμης και διανοητικής κυριαρχίας, μάχες για πνευματικά δικαιώματα καταστροφικές και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές.

    Μια δυναμική που θα φωτίσει σκληρές αλήθειες και ανομίες που μπορεί να μας πονέσουν ή να μας φέρουν αποτροπιασμό, για να αναγνωρίσουμε ωστόσο τους αληθινούς αυτουργούς και να δώσουμε λύσεις σε βαθύτερα προβλήματα.

    Το σύμβολο της 28° Ζυγού που θα φωτιστεί από Ερμή και Ήλιο έχει να κάνει με την επίγνωση των πνευματικών δυνάμεων που μας περιβάλλουν και μας βοηθούν,

    που όμως σε δύσκολη γωνία με τον Πλούτωνα μπορεί να κάνει τελικά κάποιον αυτή τη φορά να νιώσει αβοήθητος και χωρίς το απαραίτητο δίχτυ ασφάλειας που τον προστατεύει.

    Το κλειδί εδώ βρίσκεται στην προνοητικότητα αλλά και στο που ο καθένας από εμάς θα επιλέξει τελικά να εκχωρήσει την δύναμη του, ποιον θα εμπιστευτεί και σε τι θα πιστέψει.

    Καθώς αντίπαλος εδώ μπορεί να είναι οι σκέψεις , οι λανθασμένες αντιλήψεις αλλά και ο φόβος που μπορεί να μας παγιδεύουν και να μας περιορίσουν.

    ☮ Την Κυριακή 22/10 η Σελήνη σε φάση 1ου Τετάρτου 🌗 στην αναιρετική 28°.28 Αιγόκερω, πολύ κοντά στον Πλούτωνα

    και σε συγκλίνουσα όψη τετραγώνου με τον Ερμή, μπορεί να φέρει πίεση, αμφιβολίες, φόβους, ανασφάλειες, πάλη εσωτερική ή εξωτερική αλλά και ανάγκη για επείγουσα δράση.

    Ίσως για σχέδια, στόχους, φιλοδοξίες και projects που δεν έχουν ολοκληρωθεί αλλά και δομές που συνειδητοποιούμε ότι χρειάζεται να αλλάξουν και να χτιστούν από την αρχή, προκειμένου να εξασφαλίσουν σταθερά αποτελέσματα και διάρκεια.

    Ίσως όμως και γιατί νιώθουμε ότι είμαστε αντιμέτωποι με έναν πραγματικό κίνδυνο, συναισθηματικές εκρήξεις, βία και φανατισμένες συμπεριφορές.

    Την ίδια ημέρα ο Ερμής μετακινείται στον Σκορπιό όπου και θα παραμείνει εως τις 9 Νοέμβρη.Στο ζώδιο του βάθους και της μεταμόρφωσης, ο πλανήτης που κυβερνά το νοητικό μας σώμα, αναμένεται να οξύνει την παρατήρηση, την μνήμη και την εστίαση και θα δώσει την ικανότητα να πάμε στον πυρήνα των πραγμάτων και να εξερευνήσουμε, να δώσουμε εξηγήσεις σε μυστήρια αλλά και να εντοπίσουμε ευκαιρίες.

    Καθώς ο Ερμής για το επόμενο διάστημα θα συμπορευτεί με τον Ήλιο που εισέρχεται στον Σκορπιό στις 23/10, θα δώσει ακόμη περισσότερη επιμονή, κίνητρα και πάθος για να αφοσιωθούμε σε ένα σχέδιο ή σκοπό,

    να κάνουμε συμφωνίες και ειλικρινείς συζητήσεις με τους άλλους και τον εαυτό μας, να δουλέψουμε σε ένα βαθύτερο ψυχολογικό επίπεδο για να δώσουμε λύσεις και απαντήσεις σε βαθύτερα ερωτήματα.

    Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής από την 1° Σκορπιού με τον ανάδρομο Κρόνο, μόνο σταθεροποίηση και υλοποίηση μπορεί να υποσχεθεί για προσωπικές φιλοδοξίες, δημιουργικά και επαγγελματικά σχέδια, κυρίως για όσους ανήκουν στις πρώτες μοίρες των ζωδίων του νερού αλλά και

    της γης.

    Και βέβαια καθώς πραγματοποιείται σε μοίρα που τα Sabian αποδίδουν ως

    ‘’ Ένα γεμάτο λεωφορείο στον δρόμο περιήγησης στα αξιοθέατα της πόλης’’,

    μας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνουμε τις εμπειρίες και τους κοινωνικούς μας ορίζοντες και να είμαστε δεκτικοί σε νέα ερεθίσματα, έχοντας εμπιστοσύνη στο ταξίδι

    και στον προορισμό μας.

    Για τον λόγο ότι την ίδια ημέρα λαμβάνει χώρα το πολύ υποσχόμενο τρίγωνο της Αφροδίτης από την 12°.06 Παρθένου με τον ανάδρομο Δία, που ευεργετεί ιδιαίτερα τις πρώτες μοίρες του 2ου δεκαημέρου των ζωδίων της γης και του νερού, οι πιθανότητες είναι μεγάλες όχι απλώς για να βγούμε από προσωπικά αδιέξοδα αλλά για να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, να ερωτευτούμε και να αξιοποιήσουμε την τύχη και τις ευκαιρίες ανάπτυξης, που θα τονώσουν

    τα οικονομικά, την αισθηματική και

    κοινωνική μας ζωή.

    Ιδιαίτερα ύστερα από τα τετράγωνα που η Αφροδίτη πραγματοποίησε με Δία και Ουρανό το καλοκαίρι και μας άφησαν μετέωρους και με ανεκπλήρωτες ανάγκες, προσδοκίες κι επιθυμίες, τα τρίγωνα που πρόκειται

    να σχηματίσει με τον Δία όσο και αυτό που θα ακολουθήσει με τον Ουρανό (31 Οκτώβρη) θα μας αποζημιώσουν και θα μας δώσουν ανάσα και την ανανέωση που χρειαζόμαστε σε μια αρκετά δύσκολη και μετασχηματιστική περίοδο.

    Καλή ευλογημένη

    ειρηνική εβδομάδα ✨☮🙏

    Με αγάπη❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.