• Πανσέληνος Στον Κριό 29 Σεπτέμβρη 2023

    Πανσέληνος Στον Κριό 29 Σεπτέμβρη 2023

    ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

    29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

    ‘’Seeing …Red Flags!’’

    Είναι σχεδόν ολόκληρη και παντοδύναμη!

    Ό, τι φωτίζει στη ζωή σου είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται εστίαση, φροντίδα, επίλυση, αποφάσεις ή απελευθέρωση και σε προετοιμάζει λίγο πριν υποδεχτείς τις επικείμενες εκλείψεις.

    Είναι η Πανσέληνος της Συγκομιδής

    ένα από τα πιο δυνατά, δημιουργικά και κομβικά φεγγάρια του χρόνου που πραγματοποιείται 29 Σεπτέμβρη ώρα Ελλάδας 12.57 μμ στην 6° μοίρα Κριού.

    Είναι η πρώτη Πανσέληνος μετά την φθινοπωρινή Ισημερία που αν και απέχει αρκετά από τον Βόρειο Δεσμό για να είναι έκλειψη, βρίσκεται ωστόσο ήδη στην δίνη της και φέρνει μαζί της τους σπόρους της αλλαγής και μεταμόρφωσης.

    Μια ακόμη Υπερπανσέληνος, η τελευταία του χρόνου, που συνδέεται και με τα δυο νέα φεγγάρια που έλαβαν χώρα την άνοιξη στον Κριό, τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου και του Απριλίου που ήταν και Ηλιακή Έκλειψη, φέρνει αποτελέσματα από στόχους, προθέσεις και προσπάθειες που έκανες στο διάστημα που μεσολάβησε ενώ λειτουργεί και ως σημείο απελευθέρωσης για όσα πλέον δεν σου χρειάζονται για να προχωρήσεις.

    Το σίγουρο είναι πως με μια Πανσέληνο

    στον Κριό, ένα αρχέτυπο που ξέρει

    να μάχεται, να ηγείται, να πρωτοπορεί,

    να κάνει τα πρώτα βήματα και να κερδίζει ,οδηγούμενο από το ισχυρό ένστικτο επιβίωσης, το όραμα και το πάθος του

    η φλόγα, ο ενθουσιασμός, η έμπνευση

    και τα έντονα συναισθήματα δεν θα μπορούσαν να λείψουν.

    Αντίθετα αυτό είναι ένα φεγγάρι μεγάλης κινητοποίησης που θα δώσει τόλμη, αποφασιστικότητα και περισσότερη πίστη στον εαυτό, ώστε να κάνεις πράξη τις ιδέες σου, να ρισκάρεις και να τολμήσεις.

    Ιδιαίτερα αν υπάρχει στο προσωπικό ωροσκόπιο έντονη ενέργεια στα παρορμητικά και στα στοιχεία της φωτιάς και του αέρα.

    Την ίδια στιγμή μπορεί να φέρει βιασύνη, ανυπομονησία και να σε κάνει να αντιδράσεις παρορμητικά χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες και να εκφραστείς με επιθετικότητα και θυμό. Ιδίως αν αγνόησες το κάλεσμα της ψυχής, αν παραμέλησες προσωπικές ανάγκες κι επιθυμίες

    κι απέφυγες να δεις αυτό που έπρεπε

    να αλλάξει. Αν ένιωσες ότι αδικήθηκες κι εμποδίστηκες στο να κινηθείς μπροστά και να ακολουθήσεις τα όνειρά σου.

    Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον Ζυγό,

    ο Άξονας των Σχέσεων φωτίζεται και η πόλωση ανάμεσα στα προσωπικά θέλω,την ανεξαρτησία και την ανάγκη για συνεργασία και συντροφικότητα, είναι αναπόφευκτη και γίνεται η αφορμή για να πάρεις την ευθύνη και να κάνεις αλλαγές στον τρόπο που επενδύεις στους άλλους και στον εαυτό σου.

    Βρισκόμαστε στην εποχή του Ζυγού όπου οι σχέσεις μας λειτουργούν ως εσωτερικοί καθρέφτες μας κι αντικατοπτρίζουν όσο ποτέ άλλοτε τα δυνατά και ευάλωτα σημεία μας και τις ελλείψεις μας.

    Γι αυτό αν οι σχέσεις σου δεν είναι υγιείς,

    αν έχουν πάψει να σε τροφοδοτούν και να σε ενθαρρύνουν, αν δεν υπάρχουν κοινές αξίες και στόχοι, ίσως τώρα αποφασίσεις να θέσεις όρια και να διεκδικήσεις ξανά την ελευθερία και αυτονομία σου, προκειμένου να συνδεθείς με τις πραγματικές ανάγκες σου.

    Κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ρήγματα και στην απομάκρυνση από πρόσωπα και σχέσεις που νιώθεις ότι σε φέρνουν πίσω και σε περιορίζουν, ενώ μπορεί να αποφασίσεις και μια νέα προσέγγιση και αλλαγή στον τρόπο αλληλεπίδρασης μαζί τους.

    Αυτό ενισχύεται και από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον επαναστατικό Ουρανό που πραγματοποιείται λίγες ώρες μετά την Πανσέληνο και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα κοντά στην 22° των Σταθερών.

    Ένα τετράγωνο που έγινε και στη διάρκεια αναδρομής της Αφροδίτης το καλοκαίρι, που διατηρεί το στοιχείο του καινούριου και της έκπληξης και μπορεί να ευθύνεται για προκλήσεις και ανατροπές σε σχέσεις, συνεργασίες, προηγούμενες ασφάλειες και στα οικονομικά σου αλλά και αναβάθμιση.

    Μια όψη που σε κάνει να νιώθεις ότι κάτι χρειάζεται άμεσα να αλλάξει και μπορεί να είναι ο καταλύτης για να επανεφεύρεις την συναισθηματική, επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, να πάρεις ρίσκο, να πειραματιστείς περισσότερο,

    να ανεξαρτητοποιηθείς και να επενδύσεις σε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που συνήθως θα επέλεγες.

    Με το τρίγωνο Ερμή- Ουρανού να φέρνει τώρα προοδευτικές ιδέες, να σε βοηθά να βλέπεις απεριόριστες πιθανότητες στον ορίζοντα, δίνοντας πληροφορία και τις εναλλακτικές που χρειάζεσαι για να κλείσεις κεφάλαια και να προχωρήσεις σε καινούρια.

    Το γεγονός ότι η Ήρα, ο αστεροειδής των σοβαρών δεσμεύσεων είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη και συμμετέχει στο τετράγωνο με τον Ουρανό, είναι μια ακόμη ένδειξη αποσταθεροποίησης για τις μακροχρόνιες σχέσεις, τις συνεργασίες και τα συμβόλαια που μπορεί να ξαφνικά να εμφανίσουν ρήγματα και να απαιτήσουν αναπροσαρμογές

    ή και αποδέσμευση.

    Ενώ και η νευραλγική θέση του Νοτίου Δεσμού σε συγκλίνουσα σύνοδο με τον Άρη, κυβερνήτη της Πανσελήνου, προδιαγράφει δοκιμασίες και μοιραία γεγονότα για τις σχέσεις διαπροσωπικές και οικογενειακές, όπως και αποδυνάμωση, ατυχήματα ή ασθένειες για το φυσικό σώμα.

    Μια συνθήκη που δείχνει πως κάτι ενεργειακά τώρα τελειώνει,

    παλιότερα συμβόλαια ζωής ολοκληρώνονται κι έχουμε μια πρόγευση από το κύμα αλλαγών που θα φέρουν οι Εκλείψεις, με τον Άρη στον Ζυγό να βρίσκεται στην ίδια μοίρα που θα πραγματοποιηθεί η 1η Έκλειψη 14 Οκτώβρη και να απαιτεί απελευθέρωση από οτιδήποτε τοξικό και δυσλειτουργικό.

    Ένας Άρης που μέσα από την αντίθεσή του με τον Χείρωνα έχει ανασύρει φόβους, ανασφάλειες, λάθος προγραμματισμούς και τραύματα που σε κρατούσαν πίσω,

    όχι απλώς για να τα αναγνωρίσεις και να τα αντιμετωπίσεις αλλά για να συνειδητοποιήσεις

    την μεταμορφωτική τους δύναμη.

    Και αυτή η επίγνωση για όσα έμαθες, υπέμεινες, άντεξες και η εσνυναίσθηση που απέκτησες, σου δίνουν την ικανότητα να θεραπεύσεις και να εξελίξεις όχι μόνο τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους.

    Όσον αφορά το συλλογικό τα πράγματα μπορεί να είναι κι εκεί το ίδιο κρίσιμα και οι ισορροπίες εύθραυστες. Αφού ο Ζυγός είναι ζώδιο διπλωματίας και η εμπλοκή του Άρη είναι μια πρόκληση για τις διεθνείς σχέσεις και τις συμμαχίες, που μπορεί επιπλέον να πυροδοτήσει κοινωνικές αντιδράσεις και διαμαρτυρίες σε παγκόσμιο επίπεδο καθιστώντας δύσκολη την διατήρηση της ειρήνης και της κοινωνικής ηρεμίας.

    Πολύ περισσότερο γιατί ο Άρης οδεύει σε ακριβείας Ταυ τετράγωνο με Δεσμούς και τον Πλούτωνα που σε 11 ημέρες επιστρέφει ορθόδρομος και θα διανύσει ξανά την 27° Αιγόκερω, την Πύλη του Άρη και της βίας.

    Γεγονός που μπορεί να εντείνει τις κοινωνικο-πολιτικές κρίσεις και το εμπόλεμο κλίμα και να διαταράξει τις ισορροπίες στην ιεραρχία, τις σχέσεις μεταξύ κρατών και Μεγάλων Δυνάμεων.

    Παρ’ όλα αυτά η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ήλιο, είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική και θα μπορούσε να φέρει ευκαιρίες συμφιλίωσης και να υποδείξει τα κατάλληλα πρόσωπα και τις συμβιβαστικές λύσεις, που θα μας επιτρέψουν και αυτή τη φορά να επιβιώσουμε.

    Αν και σε μια Πανσέληνο συνήθως ολοκληρώνουμε κύκλους και κλείνουμε κεφάλαια, όταν αυτή πραγματοποιείται στον Κριό καλείσαι να βρεις κίνητρα και στόχους για να προχωρήσεις άμεσα σε έναν νέο δημιουργικό κύκλο.

    Αυτή επομένως είναι μια στιγμή για να μιλήσεις με ειλικρίνεια στον Εαυτό σου,

    να τον εμπιστευτείς, να επαναπροσδιορίσεις την ταυτότητα, την κοινωνική εικόνα και τους ρόλους σου και να αποφασίσεις τον τρόπο που θα μοιραστείς τα χαρίσματα και το δυναμικό σου με τους πολύτιμους άλλους

    και τον κόσμο.

    Ο αστεροειδής Αθηνά Παλλάδα που βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Ζυγό, σου δίνει δημιουργική ευφυΐα, αμεροληψία και την προνοητικότητα για να πάρεις τις καλλίτερες δυνατές αποφάσεις, να διαλέξεις σοφά τις μάχες σου και να αλλάξεις συμβόλαια.

    Αξιοποίησε την δημιουργική ενέργεια της Πανσελήνου για ανακαλύψεις περισσότερα για τον εαυτό σου, να ξεκαθαρίσεις το κάλεσμα της ψυχής σου και να ευθυγραμμιστείς με την βαθύτερη καθοδήγηση, αλήθεια και σκοπό της ζωής σου, χωρίς να άλλο αναβάλλεις ή να συμβιβάζεσαι.

    Άδραξε την ευκαιρία να επανασυνδεθείς με την προσωπική σου δύναμη, να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις σαν μέρος της εξέλιξής σου και να δεις αυτή τη φορά τη ζωή και τους αγώνες σου με άλλα μάτια αποφασίζοντας τί είναι αυτό

    για το οποίο αξίζει τώρα

    να πολεμήσεις!

    Καλή ευλογημένη Πανσέληνο

    σε όλους!🌕✨

    Με αγάπη❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.