• Νέα Σελήνη Στην Παρθένο 15 Σεπτεμβρίου 2023

    Νέα Σελήνη Στην Παρθένο 15 Σεπτεμβρίου 2023

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

    15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

    ” Turn you magic…on! ’’

    Είναι το φεγγάρι του Θερισμού και ο τελευταίος Σεληνιακός κύκλος πριν

    τις επερχόμενες εκλείψεις.

    Ένα από τα πιο υποσχόμενα φεγγάρια της χρονιάς που έχει διαύγεια, έμπνευση, προοπτική, δημιουργικότητα και μας δίνει την ευκαιρία να προσκαλέσουμε στη ζωή μας θετικές αλλαγές.

    Ένα φεγγάρι που ξυπνά μέσα σου το αίσθημα της προσφοράς και υπηρεσίας, την ανάγκη να αφοσιωθείς στο μονοπάτι σου και να δημιουργήσεις περισσότερο χώρο για σένα και την θεραπεία σου.

    Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 15/9 ώρα 4.39 πμ για την Ελλάδα στην 21°.58′ Παρθένου σε ένα αρχέτυπο που συμβολίζει την αγνότητα, την αυτάρκεια,την σύνεση,

    την αξιοπιστία και την εσωτερική δύναμη,

    γίνεται τώρα μια πηγή γνώσης και θεραπείας, που μας βοηθά να επιστρέψουμε πίσω στον εαυτό μας, να τον φροντίσουμε,

    και να τον εξαγνίσουμε προκειμένου

    να μπορέσουμε στη συνέχεια

    να υπηρετήσουμε.

    Μια από τις καλλίτερες περιόδους του χρόνου για να αποτοξίνωση σε όλα τα επίπεδα, για να βάλουμε τις πραγματικές ανάγκες και την καλή φυσική-πνευματική μας κατάσταση σε προτεραιότητα, για να τακτοποιήσουμε ό, τι χρειάζεται και να κάνουμε βελτιώσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής μας.

    Μια ενέργεια που θέλει προσήλωση, ξεκάθαρους στόχους, πλάνο και σωστές συνήθειες που θα μας υποστηρίζουν σε καθημερινή βάση και θα μας κάνουν να είμαστε παραγωγικοί και να ευθυγραμμιζόμαστε με το αποτελεσματικό και το ωφέλιμο, να προσθέτουμε στην φαρέτρα μας γνώση και δεξιότητες.

    Αυτά είναι τα δώρα της Νέας Σελήνης στο γήινο μεταβλητό ζώδιο της Παρθένου που αφορά άμεσα όλο τον μεταβλητό σταυρό κυρίως στις 19°-23°,

    μπορεί να αξιοποιηθεί εποικοδομητικά

    από τα ζώδια της γης και του νερού

    και είναι η αφορμή για να φυτέψουμε

    έναν νέο σπόρο στην περιοχή-οίκο

    του Ωροσκοπίου που φωτίζει.

    Σε ένα αρχέτυπο που διακρίνεται για την αναλυτική και επιστημονική σκέψη, την εστίαση στην λεπτομέρεια, την ακρίβεια, την ευελιξία, την δεξιοτεχνία. Όσα δηλαδή χρειαζόμαστε για να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε καλλίτερα την ζωή μας, να βάλουμε υγιή όρια και να επιτύχουμε στόχους.

    Και είναι σε αυτό το ζώδιο που κατανοούμε τον τρόπο που οι λεπτομέρειες συνυφαίνουν το Όλο και σχηματίζουν την μεγαλύτερη εικόνα της ζωής μας και αυτή η αναγνώριση μας διδάσκει και μας βοηθά να εξελισσόμαστε, να γινόμαστε καλλίτεροι

    και να κάνουμε την πραγματικότητα

    και τον Κόσμο μας καλλίτερο!

    Την στιγμή της Νέας Σελήνης ο κυβερνήτης της Ερμής που ετοιμάζεται να γυρίσει ορθόδρομος βρίσκεται σε Στάση στην 8° Παρθένου και κάνει την παρουσία του ιδιαίτερα αισθητή, φέρνοντας στο επίκεντρο θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων και ό, τι συνδέεται με την εκπαίδευση, την υγεία, τα εργασιακά αλλά και τους νέους, τα παιδιά,

    τα μικρά ζώα, που θα χρειαστούν τώρα την αμέριστη προσοχή μας.

    Ίσως ένα νέο μήνυμα να έρχεται τώρα στην αντίληψή μας και μια νέα ιδέα ή όραμα να εγκαθιδρύεται στην συνείδηση, που κοινωνικά μπορεί να είναι επαναστατικό.

    Αυτό άλλωστε επισημαίνει η μοίρα Στάσης του Ερμή που αποδίδεται από τα Sabian με την εικόνα ‘’ ζωγράφου εξπρεσιονιστή επί τω έργω’’ υποδηλώνοντας ένα είδος επανάστασης απέναντι σε πολιτισμικά στερεότυπα και την επιθυμία για αλλαγές, καινοτομία, αυθεντική έκφραση κι ένα φουτουριστικό όραμα που έχουμε τώρα ανάγκη και είναι ασυμβίβαστο με την παράδοση και τα καθιερωμένα.

    Επιπλέον ο κοσμικός αγγελιοφόρος οδεύοντας την δεδομένη στιγμή σε συγκλίνουσα σύνοδο με την Ουρανία,

    τον αστεροειδή που αντιπροσωπεύει την Αστρονομία και την Αστρολογία προοιωνίζει και κάτι καινούριο, μια σημαντική εξέλιξη ακόμη και επιστημονική ή διαστημική ανακάλυψη που θα μπορούσε να μας αλλάξει δεδομένα και κοσμοαντίληψη.

    Καθώς μάλιστα πρόκειται να κινηθεί από εδώ και στο εξής ορθόδρομα παραμένοντας ωστόσο εως τις 29/9 στη φάση της σκιάς του, ιχνηλατεί τις μοίρες που ήταν ανάδρομος και έτσι αρχίζει σταδιακά να μας δίνει λύσεις, διαύγεια και να ξεκλειδώνει ότι προηγουμένως ήταν μπλοκαρισμένο ή είχε ερωτηματικά.

    Και βέβαια βρισκόμενος στο ζώδιο της έξαρσης και κυριαρχίας του, έχει την μέθοδο, την προσαρμοστικότητα και το οργανωτικό πνεύμα που μας βοηθά να εφαρμόσουμε αποτελεσματικά όλα όσα μάθαμε στην διάρκεια της αναδρομής του.

    Ενώ η αντίθεση που διατηρεί με τον Κρόνο, μας φέρνει νηφαλιότητα, ρεαλισμό και μας επιτρέπει να δούμε τα νοητικά μας εμπόδια και τους αυτοπεριορισμούς, να παρατηρήσουμε και να ερευνήσουμε σε βάθος πριν πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.

    Η αντίθεση ωστόσο που σχηματίζουν η Σελήνη και ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να μας αποπροσανατολίσει, να μας αποδυναμώσει και να μας απογοητεύσει αν αν δεν ήταν ο κεντρικός Άξονας ενός ιδιαίτερα ευνοϊκού και τυχερού σχηματισμού Χαρταετού, που την πλαισιώνει και της προσδίδει έναν νέο ρόλο.

    Ο συγκεκριμένος σχηματισμός που φιλοξενεί ένα μεγάλο Τρίγωνο στο στοιχείο της γης ανάμεσα στα δύο Φώτα, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, καταφέρνει τελικά να μας υποστηρίξει και να μας προστατεύσει σε αυτόν τον κύκλο.

    Να κινητοποιήσει ταλέντα και ικανότητες,

    να ανοίξει νέους εναλλακτικούς δρόμους και να βάλει σε τροχιά υλοποίησης σχέδια και όνειρα κάνοντας ίσως τον Χαρταετό ικανό

    να πετάξει!

    Δεδομένου ότι θα αποφασίσουμε να αφήσουμε το σχοινί!

    Οπότε και η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε καλεί να απελευθερώσεις και να αποδεχτείς να χάσεις κάτι που σου έδινε προηγουμένως ασφάλεια.

    Να αφεθείς στην μαγεία της υλοποίησης και να πιστέψεις σε έναν όνειρο ή ιδανικό που εδώ έχει τις δυνατότητες να πάρει σάρκα και οστά.

    Το σίγουρο είναι πως το συγκλίνον τρίγωνο ανάμεσα στα Φώτα και τον Ουρανό, σου φέρνει νέες ιδέες, τόλμη και την ικανότητα να λειτουργήσεις έξω από τη νόρμα, να πειραματιστείς και να κάνεις κάτι διαφορετικά.

    Σε απελευθερώνει και σε ωθεί να ακολουθήσεις έναν δικό σου δρόμο και να κάνεις αλλαγές που όμως αυτή τη φορά θα αποβούν θετικές και δεν θα σε αποσταθεροποιήσουν.

    Ενώ το τρίγωνο ανάμεσα στα Φώτα και τον Πλούτωνα σου δίνει αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και σε καλεί να αναπτύξεις το απόλυτο δυναμικό σου για να πετύχεις κάτι μεγαλύτερο, αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες και την αυτογνωσία που παράλληλα φέρνει η εναρμόνιση με τον ανάδρομο Δία.

    Μια συνθήκη που μας κάνει να βρούμε μια βαθύτερη μεταμορφωτική δύναμη,μέσα από τις δύσκολες εμπειρίες μας,να φωτίσουμε σκοτάδια και να αλλάξουμε τη ζωή μας. Ενδεχομένως μέσα από την πρόσβαση που υπάρχει τώρα σε μεγαλύτερα αποθέματα, υλικά και πνευματικά, υποστήριξη που μπορεί να προέρχεται από άτομα με δύναμη ή χάρη στην παρέμβαση από μια Ανώτερη Δύναμη, που βοηθά όσους επηρεάζονται να ανέλθουν και να ευεργετηθούν.

    Γι αυτό και αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο Ταύρου, Παρθένου, Αιγόκερω, Καρκίνου, Σκορπιού και Ιχθύων να θυμάσαι πως έχεις τώρα προστασία και την υπέροχη αυτή πλανητική ‘’συνομωσία’’ με το μέρος σου.

    Παράλληλα η Αφροδίτη στην 15° Λέοντα πλέον ορθόδρομη και στη σκιά της οδεύοντας στο τρίτο και τελευταίο τετράγωνο της περιόδου με τον ανάδρομο Δία, τονίζει την υπεραισιοδοξία και την πληθωρικότητα σε κάθε εκδήλωση, που μπορεί ωστόσο να συνυπάρχει με την αίσθηση ότι κάτι είναι ‘’πολύ’’ για να το διαχειριστείς ή και ότι κάτι λείπει…

    Έτσι μπορεί να επιθυμείς κάτι που δεν έχεις ή δεν μπορείς να αποκτήσεις ή σε άλλη περίπτωση να διαπιστώνεις ότι αυτό που έχεις, πλέον δεν το θες επειδή οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου έχουν αλλάξει.

    Ωστόσο ο Δίας είναι ανάδρομος και με μια διαφορετική οπτική, που λόγω της θέσης του στον Ταύρο δίνει ρεαλιστικές απαντήσεις που ίσως μας βοηθήσουν να μην ενδώσουμε αυτή την φορά σε μεγάλες προσδοκίες και υποσχέσεις.

    Παρ όλα αυτά η Αφροδίτη καθώς οδεύει σε εξάγωνο με τον Άρη, που είναι λειτουργικό από τώρα και θα διατηρηθεί για το μεγαλύτερο διάστημα του Οκτώβρη, και από τις διαφορετικές ζωδιακές θέσεις, μας κάνει δημιουργικούς, ελκυστικούς, παθιασμένους κι αφοσιωμένους στις σχέσεις και την αγάπη.

    Ενώ το επικείμενο τρίγωνό της με τον

    Χείρωνα μας δείχνει τι χρειάζεται να θεραπεύσουμε, με ποιο τρόπο και ποιες σχέσεις μπορούν ως προς αυτό να μας υποστηρίξουν.

    Την στιγμή που η Juno (Ήρα) ο αστεροειδής του γάμου και των σοβαρών δεσμεύσεων, σε παραλληλία με τον Χείρωνα και απόκλιση από την σύνοδο με την Αφροδίτη (10/9) έχει δώσει ευκαιρίες και μας έχεις βάλει ήδη στην διαδικασία να δουλέψουμε και να επουλώσουμε πληγές στις σημαντικές συνδέσεις.

    Η μοίρα όπου ξεκινά ο Νέος Σεληνιακός κύκλος αποδίδεται από τα Sabian ως

    ‘’Ένα βασιλικό οικόσημο γεμάτο πολύτιμους λίθους’’ συμνολίζπντας μια σημαντική θέση, αξίωμα, κληροδότημα, προνόμιο ή ένα σπουδαίο πνευματικό κεφαλαίο, πιθανόν και μια εξέλιξη για την μοναρχία.

    Πόσο έτοιμος/η είσαι για να αναλάβεις την ευθύνη που απορρέει από μια προαγωγή ή διάκριση που μπορεί να έρθει στη ζωή σου στο στάδιο που είσαι και τι σκοπεύεις να κάνεις για να την αξιωθείς;

    Η Νέα Σελήνη πάντως σου δίνει την πρόσβαση σε αποθέματα, ευκαιρίες, πρωτόγνωρες εμπειρίες και πιθανότητες, την ικανότητα να βάλεις νέες προθέσεις και στόχους και να έχεις ανέλπιστα θετικά αποτελέσματα ίσως και με έναν τρόπο που δεν περίμενες.

    Αυτό που απομένει είναι να φτιάξεις το καλλίτερο δυνατό σενάριο , να βάλεις τις λεπτομέρειες και να χτίσεις συνήθειες που θα το υποστηρίξουν.

    Είσαι ο κύριος δημιουργός της πραγματικότητας σου που την διαμορφώνεις κάθε στιγμή

    μέσα από την Συνείδηση

    και την Συχνότητα

    στην οποία εκπέμπεις.

    Εμπιστεύσου το ιερό αυτό κάλεσμα της Παρθένου, που σου δίνει τον μίτο

    για να βγεις και από τον πιο περίπλοκο λαβύρινθο.

    Πρόσεξε σε τι εστιάζεις και κάνε οδηγό σου την Αγάπη και την θετική σου Ενέργεια

    που θα σε βοηθήσουν να κάνεις

    μικρά αλλά και μεγαλύτερα θαύματα!

    Καλή ευλογημένη Νέα Σελήνη🌙✨

    Με αγάπη❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.