• Ήλιος Χιαστί Χείρωνας 11 Σεπτεμβρίου 2023

    Ήλιος Χιαστί Χείρωνας 11 Σεπτεμβρίου 2023

    ΗΛΙΟΣ ΧΙΑΣΤΙ ΧΕΙΡΩΝΑΣ

    11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

    Η όψη είναι άβολη, σε ενοχλεί, σε δυσκολεύει, σε δοκιμάζει.

    Δεν σου επιτρέπει να ησυχάσεις και ξυπνά ανασφάλειες, φόβους, πόνο, αυτοκριτική,

    ίσως κάτι που αφορά την υγεία σου ακόμη κι ένα ανδρικό πρόσωπο της ζωής σου ή ένα πρόσωπο κύρους που με έναν τρόπο σε επηρεάζει και σου βάζει εμπόδια.

    Είναι η χιαστί όψη που σχηματίζεται σήμερα 11/9 ανάμεσα στον Ήλιο από την 18° Παρθένου και τον ανάδρομο Χείρωνα από την 18° Κριού που σε κάνει ίσως να αμφιβάλλεις για τις ικανότητες σου, τα θέλω, την ταυτότητα, την αξία σου, ακόμη και αυτά που μέχρι τώρα έχεις επιτύχει.

    Μια ενέργεια που μπορεί να σαμποτάρει τις προσπάθειες, να υποθάλψει την ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σου και να σε κάνει να πιστέψεις ότι είναι μάταιο να προσπαθήσεις για κάτι που φαίνεται άλυτο και δεν διορθώνεται.

    Και όταν ο ανάδρομος Χείρωνας από τον Κριό ρωτήσει:

    Ποιος/α Είμαι; Γιατί Είμαι εδώ και παλεύω; ο Ήλιος από την Παρθένο ίσως νιώσει ανήμπορος, λίγος, μικρός να πάρει θέση και να δώσει λύση.

    Αυτή είναι η βασική δυσκολία της όψης, η αμφισβήτηση, το αδιέξοδο, το αναπάντητο που όμως σκοπό έχει να ξυπνήσει τον ανώτερο Εαυτό σου και να αλχημίσει στην συγκεκριμένη περίπτωση το Εγώ (Ήλιος) σε Πνεύμα.

    Δεν είναι τυχαίο ότι σπουδαίοι πνευματικοί ηγέτες, δάσκαλοι και θεραπευτές είχαν μια σκληρή όψη Ήλιου-Χείρωνα στο ωροσκόπιο τους.

    Άνθρωποι που επιβίωσαν από τραγωδίες, αντιμετώπισαν προσωπικές κρίσεις και σοβαρά προβλήματα που τους έκαναν να βρουν μέσα από τα σκοτάδια το φως και να αφιερώσουν την ζωή τους στην θεραπεία των υπολοίπων.

    Για τον λόγο ότι οι πλανητικές όψεις προοδεύουν και δεν είναι στατικές, κάτι που έχει ένα ξεχωριστό νόημα για τις χιαστί, η συγκεκριμένη όψη που είναι ανοδική στην 150° και πρόκειται να εξελιχθεί σε αντίθεση όταν ο Ήλιος θα βρεθεί απέναντι από τον Χείρωνα 11 Οκτωβρη, έχει μια διαφορετική λειτουργία από την καθοδική χιαστί που θα σχηματιστεί μετά την αντίθεση στην 210° .

    Αν μάλιστα συσχετίσουμε την όψη των δύο πλανητών με Σεληνιακή φάση, όπως έχει επισημάνει ο D.Rudhyar, εδώ είμαστε σε αύξουσα φάση Γηβωνικού, που είναι πριν από την Πανσέληνο.

    Μια φάση στον πλανητικό κύκλο Ήλιου -Χείρωνα που δηλώνει αυξημένη Συνειδητότητα και σε καλεί σε δράση, αναπροσαρμογές, διευθέτηση

    αλλά και θυσίες στο εδώ και τώρα,

    καθώς εμφανίζει προκλήσεις, απαιτήσεις, ανυπομονησία, κριτική αλλά και αυτοκριτική που είναι τώρα από την πλευρά του Ήλιου στην Παρθένο, ιδιαίτερα έντονη.

    Σε αντίθεση με την καθοδική χιαστί που θα ακολουθήσει όταν ο Ήλιος θα βρίσκεται το Νοέμβριο στον Σκορπιό, όπου μετά τα μαθήματα, θα υπάρχει η ανάγκη να επιστρέψεις, περισσότερο φωτισμένος,

    με σκοπό να υπηρετήσεις και να τα μεταδώσεις.

    Γι αυτό αυτή την στιγμή μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και πάρε μια δεύτερη γνώμη ή και βοήθεια αν χρειαστεί.

    Σε μοίρα που τα Sabian Symbols συμβολίζουν ως ‘’Αγώνα κολύμβησης’’ δεν έχεις παρά να πέσεις στα νερά και να κολυμπήσεις.

    Να τολμήσεις ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, τις φιλοδοξίες σου και με κάθε κόστος μόνος/η ή ακόμη καλλίτερα και με άλλους.

    Η μοίρα εξάλλου όπου βρίσκεται αντίστοιχα ο Χειρώνας ‘’το μαγικό χαλί’’ κάνει υπερβάσεις κι έχει μεταφυσική δύναμη που μπορεί εδώ να σε βοηθήσει.

    Γι αυτό ακόμη κι αν οι προσπάθειες σου πέφτουν τώρα στο κενό ή νιώθεις πως για κάποιο λόγο δεν είσαι αρκετός και δεν έχεις άλλη δύναμη, μην παρατηθείς.

    Η αποτυχία δεν μειώνει την αξία σου, όμως η προσπάθεια μπορεί να κάνει την διαφορά!

    Δες όλα όσα Είσαι και όσα έχεις πετύχει.

    Αναγνώρισε τα λάθη, τις ατέλειες, τα ευάλωτα σημεία σου, τις προκλήσεις και τους λάθος προγραμματισμούς που σου κληροδότησε το παρελθόν και συγχώρεσέ τα για να προχωρήσεις.

    Περιφρούρησε όσο καλλίτερα μπορείς την υγεία σου, φρόντισε τον εαυτό σου και επιβράβευσέ τον αποδεχόμενος/η

    όσα δεν μπορούν να διορθωθούν.

    Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος για να είσαι ευτυχισμένος και οι ατέλειες σου είναι ένα μέρος από το φως σου που μπορεί να φωτίσει και τις ζωές των άλλων!

    Enjoy the pleasure and the pain

    of being alive!

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.