• Πανσεληνος Στους Ιχθεις 31 Αυγουστου 2023

    Πανσεληνος Στους Ιχθεις 31 Αυγουστου 2023

    ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

    31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

    ‘’ Μια φορά

    σε ένα μπλε φεγγάρι…’’

    Φέρνει ένα τέλος για να κάνεις μια νέα αρχή. Μπορεί να φέρει δάκρυα, μελαγχολία, πόνο ή θλίψη.

    Έχει ωστόσο θεραπευτική δύναμη και τα μυσταγωγικά ωκεάνια νερά της θα σου δώσουν την ώθηση για να ξεκαθαρίσεις, να ανανεώσεις και να εξευμενίσεις συναισθήματα και καταστάσεις που φτάνουν τώρα σε κορύφωση.

    Είναι η τρίτη στη σειρά Υπερπανσέληνος που πραγματοποιείται 31/8 στην 7.25 Ιχθύων, και η δεύτερη μέσα σε έναν ημερολογιακό μήνα, αποκαλούμενη ‘’Μπλε Φεγγάρι’’ Blue Moon.

    Πολυτραγουδισμένη, νοσταλγική και σπάνια.

    Μια μαγική συγχρονικότητα που θα φωτίσει όλα όσα απέφευγες, απωθούσες και συσσώρευες, για μήνες ή χρόνια προκειμένου να τα απελευθερώσεις και να καταφέρεις

    να λυτρωθείς.

    Το σίγουρο είναι ότι μετά από αυτό το φεγγάρι στο πιο πνευματικό ζώδιο όλων,

    θα είμαστε αλλαγμένοι, ενδεχομένως εξαγνισμένοι κι ελαφρύτεροι. Θα έχουμε πάρει απαντήσεις και θα έχουμε προετοιμαστεί βαθύτερα για μια νέα επανεκκίνηση.

    Καθώς εδώ στο τελευταίο σταθμό του ζωδιακού είναι που κάνουμε τον απολογισμό και την κάθαρση και αποχωριζόμαστε ό, τι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του

    και χρειάζεται να φύγει για να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή.

    Η Πανσέληνος στους Ιχθείς ένα από τα πιο ευαίσθητα και διαισθητικά ζώδια μας βοηθά να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή και τα μηνύματα που μας στέλνουν το Σύμπαν,

    οι συγχρονικότητες, οι αγγέλοι,

    οι πνευματικοί μας οδηγοί, που βέβαια επικοινωνούν διαρκώς μαζί μας και μας δίνουν καθοδήγηση, με την διαφορά ότι τώρα μπορούμε να την αναγνωρίσουμε.

    Έτσι τώρα μπορούμε να είμαστε συντονισμένοι με τον ανώτερο εαυτό και περισσότερο συνδεδεμένοι με την ψυχή, τα όνειρα, την φαντασία μας και το συλλογικό Ασυνείδητο, που είναι Πηγή κάθε δημιουργίας.

    Να μην βλέπουμε ατέλειες και να μη στεκόμαστε σε διαφορές, αλλά να αγαπάμε απεριόριστα, αναγνωρίζοντας την τελειότητα σε Όλα.

    Απέναντι από την Σελήνη βρίσκεται ο Ήλιος στην Παρθένο κι έτσι τώρα υπάρχει ένας ενδιαφέρον διάλογος ανάμεσα στον φυσικό και πνευματικό κόσμο, ανάμεσα στον ρεαλισμό και την υπέρβαση, την επιστημονική και την διαισθητική μας γνώση, την πρακτική αλλά και την ενεργειακή επίλυση και θεραπεία.

    Μια διελκυστίνδα στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων, τον άξονα της υπηρεσίας, της υγείας και της θεραπείας μας, που μας επιτρέπει να κάνουμε το καθημερινό ιερό

    αλλά και το ιερό καθημερινό.

    Να βρίσκουμε νόημα και σκοπό σε αυτό που υπηρετούμε καθημερινά, το Ντάρμα μας,

    και να έχουμε την φώτιση και την δύναμη να το ακολουθούμε.

    Αν ανήκεις σε ζώδιο του μεταβλητού Σταυρού και στο 1ο δεκαήμερο Ιχθύων, Παρθένου, Διδύμων, Τοξότη με προσωπικούς πλανήτες και σημεία κυρίως στις μοίρες 5°-10° είσαι μέσα στη δίνη της ενέργειας.

    Αλλά και σε όποια περιοχή του χάρτη σου βρίσκεται η 7°-8° μοίρα της Πανσέληνου, πέφτει άπλετο φως ώστε να απελευθερωθεί αυτό που έχει υπηρετήσει τον σκοπό του, έχει κάνει τον κύκλο του και χρειάζεται να φύγει.

    Το φεγγάρι αυτό που είναι η εξέλιξη και κορύφωση του κύκλου που ξεκίνησε έξι μήνες πριν 20 Φλεβάρη με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, μας δίνει αποτελέσματα, καρπούς ή κι επιβράβευση από ό, τι τότε δρομολογήθηκε, ανάλογα με την διαχείριση που κάναμε,

    ώστε να προχωρήσουμε από ένα νέο επίπεδο και με νέα συνείδηση.

    Ενώ η έντονη επιρροή που ασκεί καθώς βρίσκεται εγγύτερα στον πλανήτη μας , δεν αποκλείει τα έντονα φαινόμενα καιρικά και γεωφυσικά, πλημμύρες ή και ατυχήματα που σχετίζονται γενικότερα με το υδάτινο στοιχείο αλλά και κάθε είδους ‘’χημεία’’.

    Η παρουσία του ανάδρομου Κρόνου στην Πανσέληνο που βρίσκεται τρεις μοίρες μακριά είναι μια ένδειξη ότι εδώ μαθαίνουμε πολλά που έχουν να κάνουν με το παρελθόν το κάρμα μας αλλά και την προσωπική μας ευθύνη.

    Και κάπου εδώ υπάρχει μια έκκληση για να βάλουμε ένα τέλος σε ψευδαισθήσεις ή τις εξαρτήσεις μας, την τάση να αγνοούμε συναισθήματα ή να αποφεύγουμε την πραγματικότητα και τα προβλήματα με λανθασμένο τρόπο.

    Η Κρόνια αυτή επιρροή στην Πανσέληνο μπορεί εύκολα βέβαια να μας ρίξει ψυχολογικά,να μας πιέσει, να μας απομονώσει και να μας οδηγήσει σε απογοητεύσεις, θλίψη, αυτοσαμποτάζ…

    Ενώ θα μπορούσε να τονίσει και θέματα υγείας δικά μας ή των άλλων και την ανάγκη να απευθυνθούμε σε ειδικούς για να πάρουμε βοήθεια.

    Όποια κι αν είναι η περίπτωση ο μεγάλος δάσκαλος Κρόνος ανάδρομος μας αναγκάζει να δούμε και να αντιμετωπίσουμε ρεαλιστικά τα προβλήματα, να αναζητήσουμε λύσεις και τι χρειάζεται να κάνουμε στην πράξη για να τα ξεπεράσουμε, διορθώνοντας ακόμη και παλιότερα λάθη δικά μας είτε και άλλων.

    Και αν δεν μπορούμε να δώσουμε άφεση και να τα συγχωρέσουμε!

    Αυτή είναι η μύηση των Ιχθύων που υπό την επιρροή του Κρόνου μας κάνει να πιστέψουμε περισσότερο στην δύναμη της ψυχής μας, να επικαλεστούμε και να αγκαλιάσουμε τις πνευματικές μας ικανότητες και αρχές και αυτή την φορά να τις εφαρμόσουμε.

    Πολύ περισσότερο γιατί ο Κρόνος βρίσκεται και σε σύνοδο με τον βασιλικό αστέρα της Περσίας Formalhaut Ένα αστέρι μυστικισμού και αλχημείας συνδεδεμένος με τον αρχάγγελο Γαβριήλ που προανήγγειλε τον ερχομό του Ιησού, που έρχεται να φέρει ανακοινώσεις,σημαντικά νέα και κάτι καινούριο στην συνείδησή μας.

    Να μας δώσει ελπίδα, σταθερή πίστη και την δύναμη να ξεπεράσουμε δοκιμασίες, να νικήσουμε τον πεσιμισμό, την προκατάληψη, την επιβολή και τα εμπόδια που μπορεί να θέτει ο Κρόνος και να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε το μέλλον και να χτίζουμε όνειρα, ακολουθώντας τα ανώτερα ιδανικά και οράματά μας.

    Και αυτός είναι ένας λόγος για να αφήσεις πίσω σου αμφιβολίες, φόβους, ανασφάλειες, ενοχές και το χάος που μπορεί να επικρατεί στον εξωτερικό κόσμο και να δώσεις στον εαυτό σου τώρα την ευκαιρία να απελευθερωθεί και να γιατρευτεί βαθύτερα.

    Η διαδικασία μπορεί να είναι άβολη και να απαιτεί θυσίες όμως δείξε εμπιστοσύνη και το κύμα σύντομα θα περάσει.

    Ακόμη και αν αυτή την στιγμή παρατηρείς και μετράς κύματα νιώθοντας ότι δεν μπορείς να τα ελέγξεις, ακολούθησε την ροή, μην πηγαίνεις αντίθετα και μην αντιστέκεσαι.

    Γιατί είναι αυτά που σύντομα θα σε βγάλουν σε μια νέα ακτή αναγεννημένο, σοφότερο και πιο δυνατό/ή.

    Με σύμμαχό σου την προσευχή, τον διαλογισμό, τις θεραπευτικές λέξεις και σκέψεις, την τέχνη αλλά και οποιαδήποτε πνευματική πρακτική ακολουθείς και εμπιστεύεσαι, που έχει τώρα τεράστια δύναμη, θα καταφέρεις να επιβιώσεις και να αγκυροβολήσεις με επιτυχία στο σημείο που θες.

    Ιδιαίτερα βοηθητική είναι και η πορεία του ανάδρομου Ερμή που φεύγει από τρίγωνο με τον Ουρανό και οδεύει σε τρίγωνο με τον Δία. Μια συνθήκη που σε συνδυασμό με την ανώτερη συνείδηση των Ιχθύων σου ανοίγει νέους ορίζοντες, εξευγενίζει και αναβαθμίζει το πνεύμα και το νοητικό σου. Σε βοηθά να αναπτυχθείς και να εμπλουτίσεις γνώσεις και τις εμπειρίες σου, να μοιραστείς και να προωθήσεις με επιτυχία ιδέες, οράματα και τα μεγαλόπνοα σχέδια σου.

    Ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 4ο πενθήμερο

    των ζωδίων της γης και του νερού

    ευνοείσαι από την όψη Ερμή-Δία καθώς παλιότερες προτάσεις και συμφωνίες που ίσως είχαν εγκαταλειφθεί επανέρχονται και ξαναβρίσκουν τον δρόμο τους. Ενώ παράλληλα οι μελέτες, οι σπουδές, τα ταξίδια, οι εκδόσεις, η διαφήμιση, το εμπόριο και η αλληλεπίδραση με το εξωτερικό μπορούν να αποδώσουν και να σε ωφελήσουν.

    Η ανώτερη οκτάβα του Ερμή ο επαναστατικός Ουρανός είναι πλέον ανάδρομος από 29/8 εως 24/1 στις 23°-19° Ταύρου

    και όταν αυτό συμβαίνει η συλλογική σκέψη και Συνείδηση αλλάζουν πλεύση και μας δίνουν μια νέα οπτική που μας κάνει να μεταρρυθμίζουμε εσωτερικά τη ζωή μας ενώ και οι έξι ανάδρομοι πλανήτες αυτή την στιγμή, σε λίγο και ο Δίας, μας κάνουν να βλέπουμε περισσότερη αλήθεια.

    Η επιρροή του ανάδρομου Ουρανού στην ζωή μας, μας συνδέει για την ακρίβεια με τον εσωτερικό μας επαναστάτη και με κομμάτια του εαυτού μας που ίσως αγνοούσαμε και τώρα ανακαλύπτουμε. Μας επιτρέπει να αναθεωρήσουμε τις εξωτερικές αλλαγές αλλά και να μάθουμε να ζούμε ανεξάρτητα από αυτές ακολουθώντας το δικό μας μονοπάτι.

    Κι επιπλέον μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε τα εσωτερικά μας εμπόδια, να αφυπνιστούμε και να ξαναορίσουμε την ελευθερία την προσωπική αλλά και κοινωνική. Να δούμε τις αξίες, τα οικονομικά, τα αποθέματά μας και να αναζητήσουμε εναλλακτικές. Να επαναπροσδιορίσουμε την σχέση μας με την τεχνολογία αλλά και τις κοινότητες, τους φίλους και τις ομάδες όπου ανήκουμε ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμβάλλουν στην πρόοδο και την εξέλιξη μας.

    Το Sabian symbol για την μοίρα της Σελήνης 8° Ιχθύων

    ‘’Ένα κορίτσι φυσάει την σάλπιγγα’’ κρύβει μια προειδοποίηση ή κι ένα θρίαμβο και μοιάζει με κάλεσμα αφύπνισης και κινητοποίησης πριν από μια θετική εξέλιξη ή μια κρίση.

    Μια μοίρα από την οποία ο Κρόνος ξεκίνησε το ανάδρομο ταξίδι του στις 17 Ιουνίου φωτίζεται ξανά για να μας υπενθυμίσει να ξαναδούμε κάτι σε αυτήν την περιοχή του χάρτη και να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη του.

    Ενώ στον αντίποδα η μοίρα του Ήλιου 8° Παρθένου ‘’Ένα πεντάχρονο παιδί κάνει το πρώτο μάθημα χορού’’ συμβολίζει την μύησή μας στην δημιουργία.

    Τα πρώτα αδέξια και ατελή βήματα σε μια νέα προσπάθεια και την δημιουργική μας έκφραση που επιδέχονται βελτίωση.

    Με τον συνδυασμό αυτών των μοιρών να σε καλεί να δραστηριοποιηθείς, να αναπτύξεις το προσωπικό δυναμικό σου, να το εξωτερικεύσεις και να δημιουργήσεις.

    Σε αυτή την Πανσέληνο εμπιστεύσου αυτό που νιώθεις αλλά και όσα δεν βλέπεις και δεν γνωρίζεις και άνοιξε τα μάτια της ψυχής σου για να τα δεις.

    Κάνε την παράκλησή σου στο Σύμπαν και ζήτα αυτό που θες.

    Θυμήσου ότι τώρα σε ακούει.

    Βάλε μια πρόθεση και τότε μαγικά θα έρθει η βοήθεια και θα ανοίξουν οι πόρτες που επιθυμείς.

    Έχουμε πάντα την ικανότητα να δημιουργούμε χαρά ακόμη και μετά από δύσκολες στιγμές, να βλέπουμε φως μέσα στην σκοτεινιά, να ανθίζουμε και να αναγεννιόμαστε ακόμη και μέσα από καμένη γη!

    P.S. Με μεταμέλεια

    κι ευγνωμοσύνη

    σε αυτό το φεγγάρι,

    για την Φύση

    και όλο το φυτικό και ζωικό βασίλειο,

    που ξεπερνά τις προκλήσεις

    που εμείς δημιουργούμε,

    που μας διδάσκει,

    Πάντα μας προσφέρει

    κι έχει το Μεγαλείο

    να μας Συγχωρεί.🌳🙏💞

    Καλή κι ευλογημένη Πανσέληνο

    σε όλους!

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.