• Ήλιος Σε Αντίθεση Με Κρόνο Στους Ιχθείς

    Ήλιος Σε Αντίθεση Με Κρόνο Στους Ιχθείς

    ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΟΝΟ

    ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

    27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

    Εδώ στο μήνα της Παρθένου την μεταβατική εποχή όπου ο Ήλιος χαμηλώνει το ‘’εγώ’’

    που ήταν στον Λέοντα για να υπηρετήσει,

    να εξαγνιστεί και να προετοιμαστεί για την ένωση που φέρνει στη συνέχεια ο Ζυγός, πραγματοποιείται σήμερα 27/8 η ετήσια και πρώτη αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο ανάδρομο από τους Ιχθείς στην 4° μοίρα.

    Ένα σημείο από όπου ο Κρόνος πέρασε αρχικά τον Απρίλιο και πρόκειται να διανύσει για τρίτη φορά ορθόδορμος στις αρχές Γενάρη 2024 μας διδάσκει ξανά και μας δίνει τη δυνατότητα τώρα να φροντίσουμε, να διορθώσουμε ή και να ολοκληρώσουμε κάτι, βλέποντας προηγούμενα εμπόδια, λάθη και παραλείψεις.

    Ενώ τώρα φαίνεται και το αποτέλεσμα και κορυφώνεται ό,τι ξεκίνησε κοντά στις 16 Φλεβάρη που ήταν και η αρχή αυτού του συνοδικού κύκλου.

    Με την όψη να σε αφορά άμεσα αν έχεις προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στο πρώτο πενθήμερο 0°-5° μοίρες του Μεταβλητού σταυρού Ιχθύων, Παρθένου, Διδύμων, Τοξότη ενώ μπορείς εποικοδομητικά να αξιοποιήσεις αν ανήκεις αντίστοιχα και σε Ταύρο, Σκορπιό, Καρκίνο, Αιγόκερω.

    Με τον Ήλιο στην Παρθένο απέναντι από τον Κρόνο, σε ένα αρχέτυπο όπου η διάκριση και η λεπτομέρεια μετράει, καλούμαστε να δούμε πιο σοβαρά τις μικρές καθημερινές συνήθειες, τις επιλογές και τα εισερχόμενά μας, που επηρεάζουν και διαμορφώνουν ανά πάσα στιγμή την ποιότητα ζωής, την ευεξία και την υγεία μας.

    Και ακόμη να αφουγκραστούμε τις πραγματικές ανάγκες μας και να καταφέρουμε να ευθυγραμμιστούμε με το αποτελεσματικό και το ωφέλιμο.

    Έτσι καθώς η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου είναι μια πρόκληση για την ταυτότητα, την δύναμη, την ζωτικότητα σου, που μπορεί να βιωθεί ως μια υπαρξιακή κρίση ή να εκδηλωθεί με την μορφή σωματικής εξάντλησης, ενόχλησης και burn out, ίσως γιατί αφοσιώθηκες υπερβολικά σε κάτι παραμελώντας τις προσωπικές ανάγκες σου, θα σε κάνει τελικά να αναθεωρήσεις τον τρόπο που επενδύεις χρόνο, δεξιότητες κι ενέργεια,

    να τα σεβαστείς και να τα αξιοποιήσεις από εδώ και στο εξής καλλίτερα.

    Με την επιρροή να σου δίνει το έναυσμα για να αναζητήσεις πρακτικά διεξόδους ειδικά αν έχεις πέσει στις συνήθεις παγίδες του αρχετύπου της Παρθένου, την υπερβολική αφοσίωση στην υπηρεσία αλλά και το κυνήγι της τελειότητας, που λειτουργούν συχνά υπονομευτικά για την χαρά, την δημιουργικότητα, την ισορροπία σου.

    Έτσι η όψη σε κάθε περίπτωση δοκιμάζει

    την ωριμότητα, την αξιοπιστία,

    την αφοσίωση σου, την ικανότητα

    να εμπιστεύεσαι κάποιον ή τον εαυτό σου βαθύτερα και μπορεί βέβαια να σε ανταμείψει και για την σκληρή δουλειά, την αντοχή, την υπομονή σε αντίξοες συνθήκες αλλά και τις θυσίες σου.

    Στην σκιά αυτής της ενέργειας που απαιτεί ανάρρωση και θεραπεία θα χρειαστεί ωστόσο να αναλάβεις το μερίδιο της ευθύνης σου ενώ μπορείς να αναζητήσεις αποτελεσματικά και να λάβεις εξωτερική πρακτική βοήθεια, συμβουλευτική αλλά και υποστήριξη από ειδικούς.

    Ένας άλλος τρόπος που μπορεί να εκδηλώνεται η όψη είναι η αναβίωση κάρμα και καταστάσεων από το παρελθόν που συνδέονται με πατρικές φιγούρες ή και άλλα σημαντικά πρόσωπα που έχουν ένα είδος εξουσίας στη ζωή σου.

    Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επιστρέφουν δυσκολίες σε σχέση με τον πατέρα που εμποδίζουν την πρόοδό σου και απορρέουν από την αδυναμία, την αυστηρότητα, την απουσία του ή πιθανά θέματα της υγείας του, όπως επίσης και προβλήματα ή απαιτήσεις προερχόμενες από τρίτα πρόσωπα, ανωτέρους, προϊσταμένους, εργοδότες…

    Ακόμη απόσταση και ψυχρότητα μπορεί να κάνουν τώρα την εμφάνισή τους σε μια συντροφική σχέση, που μπορεί να οφείλονται στο άλλο πρόσωπο ή απλά στην δική σου επιθυμία να φύγεις από μια μη ικανοποιητική δέσμευση.

    Έτσι αν δέχτηκες καταπίεση ή σου έβαλαν εμπόδια στο να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, αν ένιωσες πως δεν ήσουν αρκετός/ή και ότι δεν εκτιμήθηκες, αν ανέλαβες ρόλους κι ευθύνες που δεν ήθελες, με αποτέλεσμα να είσαι αντιμέτωπος/η με ανασφάλειες, μοναξιά, χαμηλή αυτοεκτίμηση ή και κρίση ταυτότητας αυτή είναι η στιγμή για να πάρεις την απόφαση και να το διαχειριστείς.

    Όποια και αν είναι η εκδήλωση της επιρροής στη ζωή σου να θυμάσαι πως εδώ έχεις απόλυτη ελευθερία βούλησης και την δύναμη να την αλλάξεις και να την μετατρέψεις

    σε κάτι θετικό και δημιουργικό.

    Όπως το να φύγεις από αυτοπεριορισμούς, εμπόδια, φοβίες αλλά κι ευθύνες που δεν σε άφηναν να εξελιχθείς και να αρχίσεις να δημιουργείς από την αρχή δίνοντας με τη βοήθεια του Κρόνου σχήμα στα όνειρά σου.

    Αυτή εξάλλου είναι και η όψη του αυτοδημιούργητου!

    Ενώ από τα σημαντικότερα εργαλεία που σου δίνει η συγκεκριμένη ευθυγράμμιση είναι η και η βαθύτερη επίγνωση, η συγκρότηση, η δομή, η ωριμότητα, η αποκρυστάλλωση.

    Η ικανότητα να αναλαμβάνεις ευθύνες και τα δύσκολα, να βάζεις ρεαλιστικούς στόχους και να τους πετυχαίνεις.

    Να δαμάζεις τις αδυναμίες σου και δουλεύεις με τα δυνατά σου σημεία.

    Να αποφασίζεις τι θα πάρεις μαζί σου στο ταξίδι σου και τι όχι με βάση τα μαθήματα και τις προηγούμενες δύσκολες εμπειρίες σου.

    Και το σπουδαιότερο να διατηρείς

    το Φως σου σε μια δύσκολη στιγμή

    και την ακλόνητη Πίστη ότι όλα

    μπορούν να διορθωθούν!

    Ενώ κι ο Ήλιος σε μοίρα που σύμφωνα με τα Sabian symbols εκφράζει την αναγνώριση και τις ανταμοιβές, σου υπενθυμίζει όλα όσα έχεις μέχρι τώρα καταφέρει αλλά και όσα ακόμη είσαι άξιος/α να υπηρετήσεις.

    Πολύ περισσότερο ως μια αντίθεση σε μεταβλητά και με 5 συνολικά πλανήτες

    αυτό το διάστημα στο μεταβλητό στοιχείο, μπορείς να είσαι τώρα περισσότερο ευέλικτος/η, να προσαρμόζεσαι,

    να ξεπερνάς προκαταλήψεις και να βρίσκεις πιο εύκολα λύσεις κι εναλλακτικές

    όποιο και αν είναι το πρόβλημα.

    Οδεύουμε σε μια δυνατή Πανσέληνο στους Ιχθείς που θα μας κάνει να παρακάμψουμε λεπτομέρειες, να διώξουμε φορτία και να κάνουμε υπερβάσεις.

    Να δημιουργήσουμε από μια ανώτερη συχνότητα και χρονογραμμή τον χώρο…

    για κάτι καλλίτερο!

    Βρες τις ισορροπίες σου και τίμησε όσο καλλίτερα μπορείς το αθάνατο κι απεριόριστο δημιουργικό πνεύμα σου!

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Always a matter… of spirit

    and balance!

    🎼 “The Balance” by Steady Holiday

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.