• Νέα Σελήνη Στον Λέοντα 16 Αυγούστου 2023

    Νέα Σελήνη Στον Λέοντα 16 Αυγούστου 2023

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

    16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

    ‘’Θέλει αρετή και τόλμη…!’’

    Η αφυπνιστική Πανσέληνος στον Υδροχόο σου έδωσε την ικανότητα να αντιληφθείς και να απελευθερώσεις σε μια περιοχή της ζωής σου ό, τι έχεις ξεπεράσει και δεν ήταν για το ανώτερο καλό σου,

    να ευθυγραμμιστείς με τον σκοπό σου,

    την προσωπική σου ελευθερία και την αλήθεια σου,να τολμήσεις αλλαγές

    βλέποντας την μεγαλύτερη εικόνα κι έχοντας ακλόνητη πίστη στο όραμά σου.

    Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα 16 Αυγούστου τοπική ώρα 12. 38 μμ. στην 23.17 του Λέοντα και ανοίγει έναν νέο κύκλο είναι το φεγγάρι που σε παρακινεί να τιμήσεις τις επιθυμίες της καρδιάς και να δημιουργήσεις από την αρχή.

    Να ακολουθήσεις το πάθος σου και να επανασυνδεθείς με την χαρά, τον έρωτα, τις μοναδικές σου ικανότητες, τα ταλέντα σου και ό, τι σε εμπνέει και σου δίνει ζωή.

    Σε ένα ζώδιο ενθουσιασμού, μεγαλοθυμίας, λάμψης, ηγεσίας, δημιουργικότητας όπως ο Λέοντας, το κάλεσμα είναι να βάλεις τον σπόρο για ένα νέο ξεκίνημα που θα σε κάνει περήφανο/η, θα σε δικαιώσει και θα σου φέρει αυτοπραγμάτωση είτε αυτό αφορά projects, τα επαγγελματικά σου βήματα, τιςαισθηματικές σχέσεις, την καλλιτεχνική έκφραση και την δημιουργία σε όλες της

    τις μορφές.

    Το Sabian symbol για την 24° της Νέας Σελήνης φαίνεται ότι δεν ‘’λάμπει’’ τόσο… τουλάχιστον εξωτερικά!

    Αφού αποδίδεται με την εικόνα ανθρώπου αντίστοιχου με γιόγκι, που βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αδιαφορίας για την εξωτερική του εικόνα όμως σε απόλυτη συγκέντρωση και σύνδεση με την πνευματική του υπόσταση.

    Ένας πνευματικός άνθρωπος απαλλαγμένος από κάθε εξωτερική μέριμνα, που παραμένει αυθεντικός, κύριος της ύπαρξής του και επικεντρωμένος στον στόχο του γίνεται εδώ το παράδειγμα για να πάμε ένα βήμα μπροστά στο εξελικτικό μας ταξίδι.

    Με το σύμβολο να δίνει προτεραιότητα στην πνευματική ανάπτυξη και την αυτοβελτίωση, στην ανάγκη να εμπιστευτούμε και να αγκαλιάσουμε το εσωτερικό μας φως και το άφθαρτο δημιουργικό μας πνεύμα που αντανακλά και τον αληθινό εαυτό.

    Καθώς μάλιστα η Σελήνη βρίσκεται σε θέση κενής Πορείας δηλώνοντας την απουσία σύνδεσης και ελέγχου σε όσα συμβαίνουν εξωτερικά αυτό είναι τώρα πιο εφικτό.

    Μια ενέργεια που ενισχύει και το ανάδρομο ταξίδι της Αφροδίτης στον Λέοντα που μέσα από τις συναντήσεις της με Λίλιθ ,Ουρανό, Δία μας κάνει να αναζητήσουμε περισσότερη αλήθεια, ελευθερία, κι αυθεντικότητα.

    Μια διαδρομή που μας δείχνει που παραβλέψαμε ή αρνηθήκαμε να φροντίσουμε τις ανάγκες και επιθυμίες της καρδιάς,

    που δεν τιμήσαμε τον εαυτό μας ή τον προδώσαμε και τι χρειάζεται από εδώ και στο εξής να κάνουμε για να επανορθώσουμε.

    Όλα αυτά ενώ έχει πραγματοποιηθεί η καταλυτική σύνοδος Ήλιου- Αφροδίτης στην 20 Λέοντα (13 Αυγούστου) που εγκαινιάζει ένα νέο 8 ετή κυκλο για τις σχέσεις, την αγάπη, τις αξίες, την δημιουργικότητα, τα οικονομικά και μας επιτρέπει να κάνουμε νέα σχέδια και μια νέα αρχή στον οίκο περιοχή του χάρτη που καταλαμβάνει με γνώμονα τις βαθύτερες επιθυμίες μας.

    Μια συνθήκη που δημιουργεί παράλληλα και νέες τάσεις στο συλλογικό, εγκαινιάζοντας νέα κεφάλαια για την βιομηχανία του θεάματος και της μόδας, τις Τέχνες, την επιχειρηματικότητα, την οικονομική και πολιτική ζωή.

    Παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι ακόμη στον ‘’κάτω Κόσμο’’ ανάδρομη, έχει περάσει σε νέα φάση όπου ξαναγεννιέται ως πρωινό άστρο και αυτό μας δίνει νέα έμπνευση και μας επιτρέπει να είμαστε περισσότερο τολμηροί και καλλίτερα συντονισμένοι με ανάγκες και συναισθήματα.

    Ενώ καθώς ο πλανήτης της αγάπης αλλά και τα Φώτα αποκλίνουν από την αρμονική συνάντηση με τον Χείρωνα αυτό σημαίνει ότι η ελπίδα δεν έχει χαθεί και έχει ανοίξει ο δρόμος μας για να ξεπεράσουμε χρονίζοντα προβλήματα.

    Να συμφιλιωθούμε με τον πόνο και τις προηγούμενες τραυματικές εμπειρίες μας και να βρούμε νόημα ακόμη και τον σκοπό μας μέσα από αυτές.

    Έτσι κάτι που συνδέεται με το παρελθόν και μπορεί μέχρι και σήμερα να επηρέαζε αρνητικά τις σχέσεις ή την υγεία σου έχει επιστρέψει για να το επιλύσεις να το ολοκληρώσεις και να το θεραπεύσεις,

    καθώς τώρα θεραπεύουμε τις σχέσεις μας

    αλλά και οι σχέσεις μας

    μας θεραπεύουν!

    Η Νέα Σελήνη είναι επιπλέον σημαντική όχι μόνο γιατί φωτίζει το ταξίδι της ανάδρομης Αφροδίτης αλλά και γιατί συμβαίνει στην ίδια μοίρα όπου Αφροδίτη και Λίλιθ έκαναν την δεύτερη σύνοδο στις 8 Αυγούστου ( η πρώτη ήταν 28/6 και η τελευταία 9 Οκτώβρη) δίνοντας διέξοδο σε καταπιεσμένα συναισθήματα, παθιασμένη έκφραση και σχέσεις που τις χαρακτηρίζει η πρόκληση.

    Καταλυτικό ως προς αυτό είναι και το κλειστό τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον επαναστατικό Ουρανό που δείχνει την ανάγκη να βγούμε από ζώνες ασφάλειας και να εγκαταλείψουμε συνήθειες, συμπεριφορές και τρόπους επιβίωσης που περιόριζαν την ανάπτυξή μας και ανάγκαζαν σε συμβιβασμούς.

    Η ηλεκτρική αυτή ενέργεια που μπορεί να φέρει απροσδόκητες εξελίξεις, ανατροπές, αποκαλύψεις ή και ρήγματα ειδικότερα αν έχεις προσωπικούς πλανήτες ή σημεία στο 3ο δεκαήμερο των σταθερών δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει,

    αφού ο Ουρανός δεν σου παίρνει ποτέ κάτι που είναι σημαντικό για την εξέλιξή σου.

    Όμως θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει αυτό που γνώριζες βαθύτερα ότι χρειαζόταν να αλλάξει και δεν έβρισκες ίσως την δύναμη

    να το κάνεις.

    Με το τετράγωνο εξάλλου ο αγώνας και η προσπάθεια είναι που μετράει και το ζητούμενο εδώ είναι να κάνεις την επανάσταση, να επανεφεύρεις τον εαυτό σου και να πιάσεις το νήμα από την αρχή!

    Να γίνεις περισσότερο ανεξάρτητος αν ήσουν προσκολλημένος και ετεροπροσδιορισμένος ή να μάθεις να συνδέεσαι περισσότερο αν ήσουν αποφευκτικός και αποστασιοποιημένος, που είναι και τα αιτήματα της δύσκολης σχέσης Αφροδίτης Ουρανού.

    Οι αρμονικές όψεις τριγώνου του Ερμή και του Άρη με τον Ουρανό μπορούν ωστόσο εδώ να μας υποστηρίξουν να κινηθούμε προς την σωστή κατεύθυνση και να βρούμε διέξοδο από το χάος.

    Καθώς ο Ερμής από την Παρθένο βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη και αποκλίνει από τρίγωνο με τον Δία δίνει εγρήγορση και την επιδεξιότητα να διακρίνουμε το χρήσιμο, να βάλουμε προτεραιότητες και να κάνουμε καλλίτερες επιλογές, έχοντας αισιοδοξία και διευρυμένη οπτική.

    Μια πλανητική συγκυρία που ανοίγει νέους ορίζοντες και προωθεί θέματα που συνδέονται με μάθηση,εξωτερικό, νόμους, θρησκεία, πνευματικότητα, τεχνολογία, ειδικότερα για όσους ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο Ταύρου, Παρθένου, Αιγόκερω και δευτερευόντως Καρκίνου, Σκορπιού, Ιχθύων.

    Ενώ οι ανήκοντες στο 3ο δεκαήμερο στα παραπάνω ζώδια έχουν την τύχη να ευνοούνται από το θεαματικό Μεγάλο Τρίγωνο στο στοιχείο της γης , ανάμεσα σε Άρη, Ουρανό και Πλούτωνα.

    Μια πλανητική συμμαχία που σε συνδέει με την ιδιοφυία και δεξιοτεχνία σου, σου δίνει δύναμη κι αποφασιστικότητα ώστε να τολμήσεις αλλαγές, να δοκιμάσεις κάτι πρωτοποριακό και καινούριο και να καταφέρεις να μεταμορφώσεις την πραγματικότητα σου.

    Μια όψη που είναι παράλληλα ένα ορόσημο και για μεγαλύτερα επιτεύγματα στο συλλογικό, για πρόοδο και εξελίξεις σε επιστήμες και τεχνολογία που πρόκειται να αλλάξουν και να αναβαθμίσουν την ζωή μας ειδικότερα όταν το τρίγωνο ανάμεσα σε Πλούτωνα και Ουρανό θα είναι ακριβείας και επαναλαμβανόμενο από το 2026.

    Η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα που ακολουθεί στις 22 Αυγούστου μπορεί να είναι τόσο μαγική όσο και περίπλοκη.

    Μια όψη που μπορεί πρόσκαιρα να μειώσει τα επίπεδα ενέργειας και να σε βγάλει από τον στόχο, από διαδικασίες, όρια και προγράμματα και να σε οδηγήσει σε καταχρήσεις, εθισμούς και τάσεις φυγής.

    Ωστόσο μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά αν επιλέξεις να πας με τη ροή και να δώσεις προτεραιότητα στους πνευματικούς σου στόχους.

    Οπότε μη διστάσεις να δώσεις τις μάχες σου για τα όνειρα και τα ιδανικά σου, για να ανακουφίσεις τους άλλους και για να προσφέρεις.

    Εως το τέλος του μήνα θα έχουμε όλους τους πλανήτες εκτός του Άρη και του Δία ανάδρομους και η ενέργεια μπορεί να μας δίνει την αίσθηση της επιβράδυνσης, ωστόσο μας επιτρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να ευθυγραμμιστούμε με τις πραγματικές ανάγκες μας και να αναζητήσουμε εσωτερικά τι χρειάζεται να φροντίσουμε και να αλλάξουμε για να έχουμε καλλίτερα αποτελέσματα κι εξωτερικά.

    Ένα μήνυμα από το νέο Σεληνιακό κύκλο που ξεκινά, με σκηνοθέτη τον επαναστατικό Ουρανό, είναι πως

    αν δεν ενδώσουμε σε φόβους κι έχουμε την τόλμη να ξεφύγουμε από προσκολλήσεις, περιοριστικές πεποιθήσεις και προσδοκίες που συχνά μας εγκλωβίζουν,

    θα καταφέρουμε να ζήσουμε

    την ελεύθερη και αληθινή ζωή που θέλουμε.

    Γιατί θα έχουμε βρει ελευθερία

    και την εκπλήρωση

    πρώτα μέσα μας.

    Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα

    σου δίνει ελπίδα, δύναμη και

    νέα επίπεδα εμπιστοσύνης

    για να το επιτύχεις!

    Καλή κι ευλογημένη Νέα Σελήνη

    σε όλους!✨🌙

    Με αγάπη♥️♥️♥️

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.