• Σελήνη Σε Κατάβαση Στον Κριό

    Σελήνη Σε Κατάβαση Στον Κριό

    ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΚΑΤΑΒΑΣΗ

    ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 🌖

    5/8/2023

    Ύστερα από ένα φεγγάρι στους Ιχθείς

    που μας έδωσε αρχικά έμπνευση, διάθεση κι ευκαιρίες να αναζητήσουμε αλλαγές και να ανανεωθούμε μέσα από μια νέα εμπειρία ή την επαφή μας με φίλους και κοινότητες ( Σελήνη εξάγωνο Ουρανός)

    να γίνουμε στη συνέχεια περισσότερο δεκτικοί, ευάλωτοι και να παραδοθούμε για λίγο στα Όνειρα, την Ομορφιά, την Τέχνη,

    την Φαντασία μας, παρατηρώντας λίγο καλλίτερα τις συγχρονικότητες (Σελήνη σύνοδος με ανάδρομο Ποσειδώνα )

    να πάρουμε την δύναμη και το κουράγιο για να συνεχίσουμε τις εσωτερικές μας μεταμορφώσεις εμπιστευόμενοι περισσότερο το ένστικτο ( Σελήνη εξάγωνο ανάδρομος Πλούτωνας)

    η Σελήνη για όλο το Σ/Κ θα διασχίζει τον φλογερό Κριό για να ανεβάσει την αδρεναλίνη και να μας φέρει περισσότερη ζωντάνια, ενθουσιασμό, ενεργητικότητα, τόλμη και πάθος σε ό, τι κάνουμε.

    Μια Σελήνη που σε βγάζει πιο δυναμικά μπροστά για να διεκδικήσεις, να πάρεις πρωτοβουλίες και να προβάλλεις χωρίς δεύτερες σκέψεις τις επιθυμίες, τα θέλω και τα ταλέντα σου που βρίσκουν τώρα αποδοχή και αναγνώριση από τους άλλους και σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

    Η Πανσέληνος στον Υδροχόο ήταν η αφορμή για να απελευθερώσεις τον ευατό σου, να τιμήσεις την αλήθεια σου και να σκεφτείς πόσα ακόμη έχεις να προσφέρεις στον κόσμο και στους άλλους γύρω σου.

    Οπότε αυτό το Σ/Κ το θάρρος, η αυτοπεποίθηση, τα μεγάλα αποθέματα ενέργειας και η αισιοδοξία που σου δίνουν η Σελήνη από τον Κριό σε συνδυασμό με το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, είναι ο λόγος για να εμπιστευτείς τη νέα κατεύθυνση που καλείσαι να ακολουθήσεις, να επιβραβεύσεις τον ευατό σου για όσα μέχρι στιγμής έχεις καταφέρει, διατηρώντας ακλόνητη την πίστη σου και σε όσα ακόμη όμορφα έρχονται.

    Καθώς η Σελήνη οδεύει σε ένα υποσχόμενο τρίγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα αισθάνεσαι ίσως ήδη πως έχεις ό, τι χρειάζεσαι για να είσαι σε ισορροπία, γαλήνη και νιώθεις γεμάτος/η.

    Συνειδητό ( Ήλιος) και Ασυνείδητο ( Σελήνη), γιν και γιανγκ, αρσενική και θηλυκή αρχή σε απόλυτη αρμονία είναι η συνταγή που σε ευεργετεί και σε προστατεύει φέρνοντας σύμπνοια, υποστήριξη, καλή συνεργασία και την αρμονία που θέλεις στην σχέση σου με τους άλλους και τον εαυτό σου.

    Και βέβαια ένα τρίγωνο στο στοιχείο της φωτιάς δεν σταματά να σου δίνει την έμπνευση, την κινητοποίηση και την διάθεση για να διασκεδάσεις, να παίξεις,

    να παθιαστείς, να ζήσεις την περιπέτεια,

    να απολαύσεις την στιγμή, να λάμψεις

    και να πιστέψεις πως όλα είναι δυνατά!

    Βρισκόμαστε εξάλλου στην Κατάβαση, την Σεληνιακή φάση μετά την Πανσέληνο και πριν το τελευταίο τέταρτο, την πιο κοινωνική του Σεληνιακού κύκλου που μας καλεί να εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο την εμπειρία μας και να την μοιραστούμε.

    Γι αυτό μην χάσεις την υπέροχη ευκαιρία αυτές τις ημέρες να βγεις, να επικοινωνήσεις και να ανταλλάξεις γνώσεις, ιδέες, ταλέντα, συναισθήματα

    και το μοναδικό σου φως με τους άλλους!

    Κάπου εκεί έξω σε χρειάζονται

    και το χρειάζεσαι κι Εσύ!

    Με αγάπη❤❤❤✨

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.