• Ενέργειες Εβδομάδας

    Ενέργειες Εβδομάδας

    UPDATE ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

    Είμαστε ακόμη σε Σελήνη 1ου τετάρτου από χθες όπου αντιπαλεύει το φως με το σκοτάδι Ήλιος στον Λέοντα σε τετράγωνο με την Σελήνη στον Σκορπιό. Ένας χορός ανάμεσα στα δύο Φώτα που μας έχει κάνει να βλέπουμε βάθος κάτω από την επιφάνεια

    και την σκιά πίσω από το φως.

    Μια στιγμή περισσότερο για δράση και όχι για ξεκούραση αφού η συγκεκριμέναη Σεληνιακή φάση που είναι το μεσοδιάστημα Νέας Σελήνης και Πανσελήνου σε σπρώχνει στα άκρα φέρνοντας στο φως άβολες αλήθειες και αντιπαράθεση στην σχέση με τους άλλους και τον ευατό σου, σκιές από το υποσυνείδητο και προκλήσεις που δοκιμάζουν την θέληση και την αφοσίωση σε στόχους που έβαλες στο ξεκίνημα του νέου Σεληνιακού κύκλου, μια εβδομάδα νωρίτερα.

    Γι αυτό και τώρα μπορείς να συνδεθείς πιο συνειδητά με αυτά που θες όμως ταυτόχρονα έχεις να αντιμετωπίσεις και τις αμφιβολίες, τους φόβους, την αυτουπονόμευση, βλέπεις εμπόδια και την ασυμβατότητα σε σχέσεις, που σε κάνουν όμως να βγεις από την ασφάλεια και να αναπτυχθείς ακόμη περισσότερο.

    Καθώς η Σελήνη συμμετέχει ασύμβατα με τον Ήλιο, στον μεγάλο κοσμικό Σταυρό με Πλούτωνα και Δεσμούς που έκαναν εχθές 25/7 το ακριβείας ταυ τετράγωνο, έχουμε να διαχειριστούμε ενέργειες ιδιαίτερα δυνατές και μεταμορφωτικές που μας δοκιμάζουν και ανακατεύουν ξανά την τράπουλα του Κάρμα.

    Με την Σελήνη μάλιστα να βρίσκεται στην πτώση της και από χθες σε όριο και τριπλότητα Άρη, που διελαύνει στην Παρθένο και απομακρύνεται από την αντίθεσή του με τον Κρόνο, ίσως μεσολάβησαν προκλήσεις ενδεχομένως και το αίσθημα ματαίωσης κι απογοήτευσης από επιθυμίες και σχέδια που εμποδίστηκαν και δεν προχώρησαν όπως θα θέλαμε.

    Το σημερινό ωστόσο εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη έρχεται όλο αυτό να το ανατρέψει αρκεί να είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε την προσπάθεια.

    Πολύ περισσότερο καθώς ο Ήλιος παντοδύναμος στον Λέοντα συνδιαλέγεται με τον Πλούτωνα, τίποτα τώρα δεν μπορεί να κρυφτεί κι έτσι καλούμαστε να δούμε κατάματα αλήθειες και τους φόβους μας προκειμένου να τους εξαγνίσουμε.

    Αυτούς που ίσως προβάλλαμε λανθασμένα στους άλλους κι έγιναν η αιτία να χάσουμε την δύναμή μας.

    Έτσι το να δούμε σε αυτό το στάδιο τι έχουμε ξεπεράσει, να αποφασίσουμε να το εγκαταλείψουμε τελείως ή να το μετουσιώσουμε, όπως και το να σταματήσουμε να φοβόμαστε τους άλλους και τον ευατό μας, είναι το καλλίτερο που μπορούμε να κάνουμε για να αξιοποιήσουμε την τεράστια αυτή Πλουτώνια δυναμική που έχει σκοπό να μας καθαρίσει ενεργειακά

    και να μας λυτρώσει.

    Ειδικότερα στον μήνα του Λέοντα όπου ο Ήλιος σε κάνει να νιώθεις δυνατός, δημιουργικός, σίγουρος, ξεχωριστός, απεριόριστος και αήττητος,έχεις την ικανότητα να ακτινοβολήσεις το γνήσιο αυθεντικό φως σου με τον τρόπο που μόνο εσύ μπορείς και να πάρεις αυτή την φορά τα ηνία της προσωπικής σου ευτυχίας και ανάπτυξης

    Έχουμε βγει από ένα τετράγωνο Ερμή-Ουρανού (24/7) που έφερε νοητικό θόρυβο, προκλητικά λόγια, ιδεολογική σύγκρουση.

    Κι ενώ μπορεί να μας αιφνιδίασε και να άλλαξε το πρόγραμμά μας,

    μας έκανε να σκεφτούμε και να εκφραστούμε έξω από τα συνηθισμένα και να συλλάβουμε ακόμη και μια ευφάνταστη ιδέα ή όραμα για το μέλλον που μπορεί να μας εξελίξει.

    Καθώς σήμερα τις απογευματινές ώρες η Σελήνη θα βρεθεί απέναντι από τον Δία και αύριο το πρωί απέναντι από τον Ουρανό μπορεί να αισθανθούμε ακόμη περισσότερο επεκτατικοί, γενναιόδωροι και ελεύθεροι. Ακόμη και ότι βρισκόμαστε για λίγο σε κινούμενη άμμο αναζητώντας ωστόσο μια νέα ασφάλεια και σταθερά.

    Την Πέμπτη 27/7 η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στην 28° Λέοντα έχεις περισσότερο την διάθεση να συζητήσεις από την καρδιά και να μοιραστείς τα συναισθήματά σου.Αυτά που ενδεχομένως νιώθεις για έναν πρώην ενώ μπορεί να σου δοθεί και η ευκαιρία να κάνεις και μια συζήτηση απευθείας μαζί του/της.

    Μια υπέροχη στιγμή για τα δημιουργικά σου σχέδια, για να μάθεις από τα συναισθήματά σου, να επανασυνδεθείς με άτομα που αγαπάς και να αισθανθείς ότι σε καταλαβαίνουν, να μιλήσεις με περισσότερη αβρότητα στους άλλους και κυρίως στον ευατό σου.

    Η ανάδρομη Αφροδίτη που έχει ακόμη πολλά να θεραπεύσει και να σου μάθει έχει κάτι σημαντικό αυτές τις ημέρες να σου φανερώσει.

    Ο Ερμής καθώς στις 28/7 εισέρχεται στην Παρθένο όπου και θα παραμείνει εως 4 Οκτώβρη κάνει πιο ξεκάθαρα και μεθοδεύει τα επόμενα βήματά σου.

    Μια ενέργεια που θα σε βοηθήσει να βάλεις πρόγραμμα, προτεραιότητες, χρονοδιάγραμμα.

    Να κατανοήσεις αυτά που επικοινωνείς, συμφωνείς, μαθαίνεις, διαπραγματεύεσαι, να διακρίνεις την χρησιμότητα και να τα κάνεις ακόμη καλλίτερα.

    Ενώ και το υποστηρικτικό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη σε φάση γηβονικού από τον Τοξότη με τον Ήλιο στις 28/7 είναι το αντίδοτο στην όποια πίεση ασκεί ψυχολογικά ο Κρόνος,που φέρνει ικανοποίηση και αρμονία στις σχέσεις σου με τους άλλους, αναγνώριση, υποστήριξη και μια εύκολη ροή στις επιδιώξεις σου που σε επαναφορτίζει.

    Όπως και αν αισθάνεσαι τις ημέρες αυτές

    να θυμάσαι ότι δεν είσαι μόνος/η.

    Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό,

    με τα ίδια ερωτήματα, ανησυχίες, προσδοκίες, παραπαίοντας ανάμεσα στο φως και την σκοτάδι

    Σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσουμε

    το προσωπικό λογισμικό και να ξαναγράψουμε τα παλιά μας

    προγράμματα

    Μπροστά σε μια ενεργειακή

    κάθαρση κι ένα πεπρωμένο

    που ζητά εξιλέωση

    και δεν μπορούμε τώρα

    να αποφύγουμε.

    Με αγάπη ♥️♥️♥️

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.