• Νέα Σελήνη Στον Καρκίνο 17 Ιουλίου 2023

    Νέα Σελήνη Στον Καρκίνο 17 Ιουλίου 2023

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

    17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

    ‘’Ως την άκρη της κλωστής

    …ισορροπήσαμε’’

    Η προηγούμενη Νέα Σελήνη στους Διδύμους σου έδωσε τη δυνατότητα να συλλάβεις νοητικά αυτό που θες, να βρεις νέα επίπεδα εμπιστοσύνης και να επεξεργαστείς τρόπους υλοποίησης.

    Ενώ η τελευταία Πανσέληνος στον Αιγόκερω σε έκανε να αξιολογήσεις στόχους, αποτελέσματα και την κατεύθυνσή σου, να ξεπεράσεις περιορισμούς και να βάλεις τα θεμέλια από όπου θα χτίσεις κάτι καινούριο.

    Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αυτή τη φορά στον Καρκίνο, στην απόλυτη παντοδυναμία της, σου δίνει την διαισθητική γνώση και την ευκαιρία να δημιουργήσεις από την αρχή και κινηθείς σε μια νέα ζωή δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες σου, σε όσα σε θρέφουν και σε κάνουν να νιώθεις προστατευμένος/η και ασφαλής.

    Το νέο φεγγάρι που λαμβάνει χώρα στις 17 Ιουλίου τοπική ώρα 9.32 μμ στην 24°.56 Καρκίνου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και καρμικότητα καθώς συμπίπτει με την μετακίνηση των Δεσμών την Σελήνης στον άξονα Κριού-Ζυγού που συμβαίνει δυο ώρες αργότερα, φωτογραφίζοντας ένα νέο κύκλο που θα έχει διάρκεια για 1,5 χρόνο εως Γενάρη 2025 και αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

    Ίσως λοιπόν εδώ να πραγματοποιείται ένα εξελικτικό άλμα με την αλλαγή αυτή των Δεσμών να μας ζητά να πάρουμε τα ηνία του πεπρωμένου και να βάλουμε στόχους που θα μας ευθυγραμμίσουν με το απόλυτο δυναμικό και τον ανώτερο σκοπό της ζωής μας.

    Η Σελήνη σε απόκλιση και στη θέση κυριαρχίας της τον Καρκίνο το προαιώνιο αρχέτυπο της θείας Μητέρας μας ζητά να επιστρέψουμε σε αυτά που μας τροφοδοτούν συναισθηματικά και μας παρέχουν φροντίδα, ασφάλεια, ισορροπία και εσωτερική ηρεμία, που μπορεί να είναι το σπίτι, οι ρίζες, η οικογένεια, ο ρόλος της μητρότητας, ένας τόπος, μια κοινότητα, οι άνθρωποί μας και εκεί ακριβώς που νιώθουμε ότι ανήκουμε.

    Περιοχές όπου ίσως θελήσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή αλλά ταυτόχρονα θα μας προβληματίσουν κυρίως λόγω του μεγάλου κοσμικού Σταυρού που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Πλούτωνα και τους Δεσμούς,

    φέρνοντας προκλήσεις και κινητοποίηση σε όλο τον παρορμητικό Σταυρό Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και ειδικότερα σε όσους έχουν πλανήτες και σημεία στις 22°-29° μοίρες.

    Μια Πλουτώνια μεταμορφωτική ενέργεια που θα χρωματίσει έντονα τις επόμενες δυο εβδομάδες αλλά και θα μας απασχολήσει για πολύ περισσότερο, που θα προκαλέσει τον “θάνατο” και την κατάρρευση παλιών τρόπων και συστημάτων στα οποία στηρίζαμε εως τώρα την επιβίωση και την ευτυχία μας, με σκοπό την αναγέννηση και την εξέλιξη.

    Έτσι στη Νέα Σελήνη μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με έντονα συναισθήματα και πάθη, φόβους και αναγκαστικές αλλαγές, τον πόνο μιας δυσάρεστης ανάμνησης ή ενός αποχωρισμού, ακόμη και κάποιους που θέλουν να περάσουν την δική τους agenda στην προσωπική μας ζωή και στο συλλογικό.

    Ενώ μπορεί να φωτιστούν και οι σκιώδεις πλευρές και τα τραύματα που συνδέονται με οικογένεια, μητρότητα, γονιμότητα, την παιδική ηλικία, το παρελθόν μας, ώστε να απομακρύνουμε το απόστημα, να τα θεραπεύσουμε και να περιφρουρήσουμε αυτό που θεωρούμε πολύτιμο.

    Ο Καρκίνος εξάλλου είναι μια αστείρευτη δεξαμενή συναισθημάτων που μας ευθυγραμμίζει με τις πραγματικές εσωτερικές μας ανάγκες, μας κάνει να διατηρούμε τον έλεγχο των συναισθημάτων, να φροντίζουμε και να υπερασπιζόμαστε με κάθε κόστος τους αγαπημένους μας και τον ευατό μας, οπότε και αυτή είναι μια στιγμή για μεγαλύτερη εστίαση και επένδυση σε όσα έχουν αποδείξει την αξία τους και μπορεί τώρα να απειλούνται.

    Η πιο απαιτητική η όψη του χάρτη, η αντίθεση του ανάδρομου Κρόνου με τον Άρη από την 4° Παρθένου, που αφορά κυρίως το 1ο δεκαήμερο των μεταβλητών ασκεί πίεση , φέρνοντας περιορισμούς, κανόνες κι αναστολές στη δράση, επιβράδυνση ή και ακύρωση σε στόχους, σχέδια, προσπάθειες.

    Ενώ θα απαιτήσει προστασία της υγείας και του ανοσοποιητικού μας που εμφανώς εδώ βάλλονται.

    Μια επιρροή που ξυπνά ψυχοσωματικά και μας ζητά να αναλάβουμε ευθύνη, να συμβιβαστούμε, να καταπολεμήσουμε συμπλέγματα, τον φόβο της αποτυχίας αλλά και τραύματα που γίνονται τροχοπέδη και μας υποθάλπουν, όπως μας υπενθυμίζει και ο Χείρωνας που βρίσκεται σε δυσαρμονία με τον Άρη, σε τετράγωνο με την Νέα Σελήνη και αργός καθώς ετοιμάζεται για αναδρόμηση.

    Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό δίνει ενόραση, επινοητικές λύσεις και μας βγάζει από την στασιμότητα, ενώ παράλληλα ανεβάζει την αδρεναλίνη και ηλεκτρίζει τα συναισθήματα. Φέρνοντας νέες επαφές και εμπειρίες που μας εμπνέουν, ανατρέπουν τα δεδομένα και μας απελευθερώνουν.

    Επιπλέον ο Ερμής από την 12° Λέοντα δίνει αυτοπεποίθηση, εξωστρέφεια και την σιγουριά που θα μας κάνει να κερδίσουμε εντυπώσεις και να περάσουμε με τόλμη το μήνυμα μας, παίρνοντας ακόμη κι ένα ρίσκο σε συναλλαγές και επικοινωνία.

    Μια θέση που σε συνδυασμό με το τετράγωνο Δία ευθύνεται για υπεραισιοδοξία και κατακλυσμό πληροφορίας, καθώς και για μεγάλες ιδέες και υποσχέσεις, που ωστόσο χρειάζεται να προσέξουμε καθώς ενδέχεται να διαψευστούν και να απογοητεύσουν λόγω της δύσκολης σχέσης του Ερμής με τον Ποσειδώνα.

    Η πρώτη συγκλίνουσα όψη τριγώνου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον υπερβατικό Ποσειδώνα την ανώτερη οκτάβα της αγάπης έρχεται να προσθέσει πνευματικότητα, συγχωρητικότητα, ενσυναίσθηση και ψυχική σύνδεση σε αυτόν τον Σεληνιακό κύκλο και να δώσει ζωή σε όνειρα.

    Ενώ ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη αργή και προς αναδρομή, στην κορυφή σχηματισμού Yod, αλλιώς και Δάχτυλο του Θεού μαζί με Πλούτωνα και Ποσειδώνα πραγματοποιεί μια μυστικιστική πορεία ανύψωσης που περνά μέσα ασυνήθιστες ψυχικές εμπειρίες, πόνο και θυσία, με σκοπό την θεραπεία, την πνευματική δικαίωση,

    την αναγέννηση.

    Μια ενέργεια που μπορεί να εκφραστεί ως έντονη επιθυμία φυγής από την πραγματικότητα, φέρνει υπερφυσικούς έρωτες αλλά και θεικές εμπνεύσεις σε τέχνη και πνευματική δημιουργία.

    Αρκεί να προσεχθεί ιδιαίτερα η η χρήση και κατανάλωση αλκοολ, φαρμάκων και χημικών ουσιών που μπορεί αυτές τις ημέρες να αποβεί εξαιρετικά επιζήμια.

    Η συγκλίνουσα αντίθεση πάντως του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου φέρνει επίγνωση για όλες τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνεις για να είσαι αποτελεσματικός, δημιουργικός , επιτυχημένος και σου δείχνει ότι δεν μπορείς αποφεύγεις, να αγνοείς ή να αντιστέκεσαι στην πραγματική σου κατάσταση και την αλήθεια.

    Οπότε και σε αυτόν τον Σεληνιακό κύκλο καλείσαι να επανεξετάσεις τις σχέσεις και τις βαθύτερες ανάγκες σου, να δεις τα τραύματα και να βρεις την δύναμη να τα διαχειριστείς.

    Σίγουρα εδώ δεν χωρούν ημίμετρα, ούτε η διαιώνιση όσων δεν εκπληρώνουν ή αντιβαίνουν τους πνευματικούς νόμους και οι ενέργειες επιζητούν την κάθαρση.

    Παρατήρησε σε αυτό το φεγγάρι την διάθεση σου για δημιουργία και μεταμόρφωση.

    Η επαφή της Νέας Σελήνης με τους εξωκρόνιους φέρνει δύναμη αλλά και αποκάλυψη που θα μας κάνει να αντιμετωπίσουμε ακόμη και σκληρές συνθήκες και να σταματήσουμε να συντηρούμε αυτά που ρίχνουν την ενέργεια μας και δεν μας κάνουν ευτυχισμένους.

    Αν βιώνεις αποσταθεροποίηση, άγχος, αβεβαιότητα σε αυτό το φεγγάρι αυτός είναι ίσως ένας δείκτης ότι έχεις χάσει την ευθυγράμμιση με τον ευατό σου και το ταξίδι της ψυχής σου όμως υπάρχουν εδώ και οι ευκαιρίες για να βρεις τον δρόμο.

    Το Sabian Symbol για την μοίρα της Νέας Σελήνης 25° Καρκίνου ‘’Ένας πρόθυμος άνδρας έχει επισκιαστεί από την κάθοδο μιας ανώτερης δύναμης’’ είναι αποκαλυπτικό της μεγάλης πνευματικής δύναμης που τώρα μας δίνεται και μιας ουράνιας αόρατης καθοδήγησης που παρομοιάζεται στην ερμηνεία με κάθοδο δύναμης Πεντηκοστής.

    Μια επιρροή που μας κάνει ικανούς για υπερβάσεις, ενισχύει την θέληση, την δύναμη του νου και της φαντασίας μας για να επιλύσουμε προβλήματα, φέρνει ένα νέο καθοδηγητικό ρόλο σε κάποιους και προοικονομεί και την ανάδειξη νέων πνευματικών ηγετών.

    Μια ενέργεια που αφορά την πνευματική σου ανταπόκριση και μπορεί να σε οδηγήσει

    πιο κοντά στον ανώτερο σκοπό σου

    σε φέρνει όμως αντιμέτωπο με συνέπειες αλλά και την ευθύνη των επιλογών σου.

    Θα φανείς αντάξιος/α αυτής της σπάνιας ευλογίας για να κάνεις μια νέα φωτισμένη αρχή;

    Καλή ευλογημένη Νέα Σελήνη

    σε όλους!🌙✨

    Με αγάπη♥️♥️♥️

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.