• Μετακίνηση Σεληνιακών Δεσμών

    Μετακίνηση Σεληνιακών Δεσμών

    ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΔΕΣΜΩΝ

    ΣΕ ΚΡΙΟ-ΖΥΓΟ

    17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

    ‘’Το πεπρωμένο …ξαναγράφεται’’

    Μια σημαντική αλλαγή μας περιμένει στις

    17 Ιουλίου όταν λίγο μετά την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο οι δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται από τον άξονα Ταύρου- Σκορπιού σε αυτόν Κριού – Ζυγού όπου και θα παραμείνουν εως τον Γενάρη του 2025.

    Κυρίως γιατί οι Δεσμοί του Κάρμα αποτελώντας ένα σημαντικό κομμάτι της συλλογικής και ατομικής εξέλιξης και την πυξίδα στο ταξίδι της ψυχής μας, εγκαινιάζουν ένα νέο κύκλο εκλείψεων σε Κριό- Ζυγό και ξαναγράφουν το πεπρωμένο.

    Μια επιρροή που βιώσαμε ξανά Δεκέμβριο 2004 -Ιούνιο 2006 και έρχεται να ανακινήσει παρόμοια θέματα κι ενέργειες στην ζωή μας, ενεργοποιώντας για αρχή την 29° Κριού όπου πραγματοποιήθηκε η Έκλειψη του Απριλίου.

    Καθώς οι κυβερνήτες-πλανήτες των Δεσμών παραμένουν οι ίδιοι ωστόσο πραγματοποιούν αντιμετάθεση, με αποτέλεσμα Άρης να κυβερνά πλέον τον Βόρειο δεσμό στον Κριό και η Αφροδίτη τον Νότιο στον Ζυγό, αυτό που αλλάζει είναι η δυναμική των σχέσεων και ο τρόπος που ανταποκρινόμαστε στα θέλω και την αγάπη, που μπορεί να χαρακτηρίζεται τώρα από μεγαλύτερη διεκδίκηση και πρωτοβουλία με την αρσενική αρχή αυτή την φορά να παίρνει

    τα ηνία.

    Η θέση των Δεσμών σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο μας μαθαίνει πολλά για τον εαυτό μας, με τον Νότιο δεσμό να είναι εκφράζει έμφυτες δεξιότητες, γνώριμους δρόμους και τα προσωπικά φίλτρα που έχουμε διαμορφώσει από προηγούμενες εμπειρίες και κάρμα και τον Βόρειο να αποκαλύπτει τον τρόπο που οδεύουμε στο καινούριο και άγνωστο, τις νέες εμπειρίες και αυτό που χρειάζεται ακόμη να μάθουμε και να κατακτήσουμε για να καταφέρουμε εξελιχθούμε.

    Σημεία επομένως από όπου καλούμαστε να κλείσουμε κεφάλαια που έχουν ολοκληρωθεί και να δημιουργήσουμε νέο κάρμα με τον Βόρειο δεσμό να ξεκλειδώνει ό, τι νέο προορίζεται για εμάς και να μας πηγαίνει πιο κοντά στον σκοπό της ζωής μας.

    Γι αυτό και ο Βόρειος θεωρείται ότι μας ανοίγει έναν δρόμο επέκτασης , ανάπτυξης και αφθονίας έχοντας κυρίως πληθωριστικές τάσεις, ενώ ο Νότιος εκφράζει την ανάγκη να απομακρυνθούμε από προηγούμενες ζώνες ασφάλειας φέρνοντας συνήθως συρρίκνωση, παρακμή και αποδυνάμωση στα θέματα που αγγίζει δίνοντας υποστήριξη μόνο εφόσον επιλέξουμε να λειτουργήσουμε πνευματικά.

    Η αλήθεια είναι πως με Βόρειο Δεσμό σε Ταύρο βιώσαμε και πληθωρισμό με συνακόλουθες αλλαγές σε αξίες και οικονομικά ενώ με τον Νότιο στον Σκορπιό την παγκόσμια ενεργειακή κρίση.

    Ποιο θα είναι αυτή τη φορά το διακύβευμα στον παρορμητικό Άξονα Κριού- Ζυγού;

    Ο Κριός περικλείει την ουσία του Εαυτού, είναι ο ορισμός της ατομικότητας κι η πρωταρχική σπίθα δημιουργίας και ζωής που έχει πάθος, ενστικτώδη εκδήλωση και παρόρμηση. Ενώ ο Ζυγός είναι το αρχέτυπο της σύνδεσης, της αγάπης, της ομορφιάς. Είναι η συνεργασία, η συντροφικότητα,

    η αρμονία, η ισορροπία και η δικαιοσύνη.

    Και όλα αυτά καλούμαστε τώρα να τα ξαναδούμε και να τα επανεφεύρουμε, να διαμορφώσουμε μια νέα σχέση με τους άλλους και τον εαυτό μας και να κάνουμε μια νέα αρχή.

    Με την επιρροή να κινητοποιεί όλους τους εκπροσώπους του παρορμητικού Σταυρού για τους επόμενους 18 μήνες Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους που πρόκειται να κάνουν τομές σε βασικές δομές της ζωής τους και να πρωταγωνιστήσουν.

    Με τον Βόρειο δεσμό στον Κριό να μας σπρώχνει στην εξέλιξη, η πρωτοβουλία, ο ενθουσιασμός, το πάθος, η ανεξαρτησία, οι ηγετικές ικανότητες, η αγωνιστικότητα, η τόλμη, η γενναιότητα , είναι οι νέες ποιότητες που χρειάζεται τώρα να ενσωματώσουμε, ενώ με τον Νότιο δεσμό στον Ζυγό

    η αχίλλειος πτέρνα των σχέσεων, ανισορροπίες και προβλήματα πρόκειται να φωτιστούν, προκειμένου να αποδεσμευτούμε από ρόλους και συμπεριφορές που δε μας ταιριάζουν και δεν μπορούν πλέον να μας ακολουθούν στο ταξίδι μας.

    Δημιουργείται επομένως τώρα στον οίκο που έχεις Κριό στο γενέθλιο ωροσκόπιο, αλλά και αν υπάρχει επαφή με πλανήτες ή σημεία, η ανάγκη να επιστρέψεις στον εαυτό σου, να τιμήσεις τα θέλω σου και να υπερασπιστείς τις αρχές και τα ιδανικά σου που ίσως είχες βάλεις σε δεύτερη μοίρα, ενώ μπορεί ταυτόχρονα να νιώσεις κι ένα κάλεσμα σε κάτι που καινούριο που σε ενθουσιάζει και σε κινητοποιεί.

    Αντίστοιχα στον οίκο που καταλαμβάνει ο Ζυγός καλείσαι να κάνεις αναγκαστικές αλλαγές και να κλείσεις κεφάλαια καθώς πρόκειται να φωτιστούν τα κακώς κείμενα των σχέσεων προσωπικών, επαγγελματικών ή κοινωνικών προκειμένου να δεις πόσο ισότιμες , εξαρτητικές ή συμβιβαστικές είναι.

    Ενώ κάτι σε μια περιοχή της ζωής σου μπορεί να λήγει και να απομακρύνεται ίσως όχι από δική σου επιλογή δημιουργώντας ωστόσο και τον χώρο για μεγαλύτερη ανάπτυξη.

    Όσο για το συλλογικό, ο Β.Δ. στον Κριό προάγει την ατομική πρωτοβουλία, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, τις νέες επιστημονικές ανακαλύψεις και κατακτήσεις, ενώ και νέα ηγετικά πρόσωπα, ήρωες και νέα ινδάλματα έρχονται στο προσκήνιο, που θα γίνουν παράδειγμα και θα εμπνεύσουν καθώς η θέση είναι αρκετά προσωπολατρική.

    Την ίδια στιγμή στρατιωτικές επιχειρήσεις ενδέχεται να κλιμακώνονται και νέες πολεμικές εστίες μπορεί να δημιουργούνται, καθώς ο Ν.Δ. στον Ζυγό σε επίπεδο διπλωματίας και πολιτικής αποδυναμώνει την ικανότητα συμβιβασμού, φέρνει διατάραξη σχέσεων ανάμεσα σε κράτη, κόμματα, συμμαχίες και τάσεις για ανεξαρτησία και αυτονόμηση , που θα μεταβάλλουν τις ισορροπίες παγκόσμια.

    Αξιοσημείωτο ότι η Έριδα το πολεμικό και επαναστατικό αρχέτυπο ανακαλύφθηκε με Β.Δ στον Κριό στην 29° στις 5.1.2005.

    Επιπλέον καθώς ο Άρης από την Παρθένο οδεύει σε αντίθεση με τον Κρόνο προοικονομεί εντάσεις και εξέγερση απέναντι σε επιβολές και το σύστημα και δημιουργεί την ανάγκη απελευθέρωσης από προηγούμενα δεσμά.

    Συνολικά η ενέργεια κάτι νέο δρομολογεί στο νεο Άξονα που ταυτόχρονα ξυπνά ένταση, ανυπομονησία αλλά και θυμό όταν δεν υπάρχουν αποτελέσματα και δικαιοσύνη δημιουργεί νέα δεδομένα και πιθανότητες και την επιθυμία για αναζήτηση νέων ευκαιριών.

    Το γεγονός ότι οι Δεσμοί σχηματίζουν έναν μεγάλο κοσμικό Σταυρό με τον Πλούτωνα αλλά και τα Φώτα την στιγμή της μετακίνησής το οποίο γίνεται ακριβείας 22 Ιουλίου εκφράζει την πίεση για αλλαγές και εξέλιξη που θα είναι ωστόσο δύσκολη, άβολη και θα απαιτήσει θυσίες.

    Ίσως λοιπόν προσωπικά να βρίσκεσαι τώρα σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι που δεν ξέρεις τι να επιλέξεις και να εμπιστευτείς και πιέζεσαι για αποφάσεις ολοκληρώνοντας παλιούς κύκλους ειδικότερα αν έχεις πλανήτες και σημεία στις 24°-29° των παρορμητικών.

    Μια καρμική ώθηση επομένως που σε κάνει να αλλάξεις την προσωπική σου ιστορία να πας στο άγνωστο ίσως μπροστά στην απόλυτη συνειδητοποίηση ότι δεν είσαι πια ο ίδιος/ η ίδια.

    Και βέβαια μια επιρροή που θα σε κάνει να πας μπροστά ή να μείνεις πίσω σε παλιά μοτίβα και απαιτεί τόλμη, αγώνα και ακεραιότητα προκειμένου να διεκδικήσεις μια νέα ταυτότητα και μια νέα ζωή, με περισσότερη αλήθεια και δικαιοσύνη.

    Παράλληλα ο μεγάλος κοσμικός Σταυρός που θα είναι λειτουργικός εως και τον Νοέμβριο φέρνει για το συλλογικό την κατάρρευση της παλιάς τάξης πραγμάτων, της ιεραρχίας και των παλιών συστημάτων με σκοπό την κάθαρση, την αναγέννηση και την εξέλιξη.

    Ενώ μέσα από τον Βόρειο δεσμό που θα δουλεύει στον Κριό εως τον Γενάρη του 2025 σταδιακά προετοιμαζόμαστε και για τον επικό συνοδικό κύκλου Κρόνου -Ποσειδώνα που θα ανοίξει στο ζώδιο τον Φεβρουάριο του 2026 φέρνοντας κοσμογονικές αλλαγές και ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα.

    Για την ώρα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό που είναι και η εγγύτερη συγκλινουσα όψη μετά τον Πλούτωνα, φέρνει νέα κατανόηση και εκτίμηση της αξίας σου, ενδυναμώνει την σχέση σου με τον ευατό σου και παράλληλα σου δείχνει ποιες σχέσεις είναι σημαντικές κι έχουν αξία να επενδύσεις.

    Μια Αφροδίτη στην τελευταία αναιρετική μοίρα του Λέοντα, που καθώς απομακρύνεται από την σύνοδό της με την Λίλιθ σε έχει κάνει να εμπιστευτείς την εσωτερική σου δύναμη, να εκφράσεις τον αυθεντικό σου ευατό και να ακολουθήσεις πιο αποφασιστικά αυτό που πραγματικά θες.

    Και καθώς η Αφροδίτη ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομη θα έχεις μλεσα στο επόμενο διάστημα την ευκαιρία να κατανοήσεις και να τιμήσεις το προσωπικό σου ταξίδι και να κρατήσεις μόνο αυτά που σε εκπληρώνουν αποδεσμεύνοντας προηγούμενες προσκολλήσεις και λανθασμένες επιλογές.

    Γι αυτό μην διστάσεις να πάρεις την ευθύνη

    της ενέργειάς σου

    Άκουσε την αλήθεια της Ψυχής σου και

    πήγαινε πιο κοντά σε αυτό που σε καλεί και

    σου δίνει ζωή!

    Ελπίδα μου με την αλλαγή των Δεσμών για το

    νέο 18 μηνο κύκλο είναι να γυρίσουμε στα

    πρωταρχικά και την αυθεντικότητα.

    Να έχουμε το δημιουργικό πνεύμα,

    την διάθεση και την ευλογία

    για επανεκκίνηση και μια νέα αρχή,

    να αγωνιστούμε για να βρούμε

    δικαιότερες λύσεις.

    Να έχουμε την ελευθερία

    να είμαστε ο Έαυτός μας

    και την ικανότητα να συνδεόμαστε

    με έναν πιο υγιή τρόπο

    και με τους Άλλους!

    Με αγάπη ♥️♥️♥️✨

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.