• Η Πύλη Του Σείριου Ανοιχτή 7/7/2023 (7/7/7)

    Η Πύλη Του Σείριου Ανοιχτή 7/7/2023 (7/7/7)

    Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ

    7/7/2023 (7/7/7)

    Υπάρχει ένας Ήλιος που φωτίζει το Σώμα μας αλλά και ένας άλλος που φωτίζει την Ψυχή μας και αυτός είναι ο Σείριος που σήμερα συναντιούνται!

    Ο απλανής αστέρας 25 φορές φωτεινότερος από τον Ήλιο και ο λαμπρότερος στον δικό μας ουρανό που ανήκει στον αστερισμό του Μεγάλου Κυνός και αντιστοιχεί στο ζώδιο του Καρκίνου, ο Πνευματικός μας Ήλιος σύμφωνα και με τους περισσότερους αρχαίους πολιτισμούς, για σήμερα πραγματοποιεί την ετήσια του ευθυγράμμισή του με τον Ήλιο στην 14-15° Καρκίνου και μας καλεί σε ένα ταξίδι πνευματικής εξέλιξης και βαθύτερης μεταμόρφωσης.

    Ένα αστέρι φύσεως Άρη -Δία σημειοδότης μεγάλων επιτευγμάτων είναι εδώ για να κάνει το ‘’καθημερινό Ιερό’’

    και τα αδύνατα δυνατά!

    Μια ξεχωριστή ενέργεια που δίνει την ικανότητα να μετατρέψουμε κάτι μικρό σε μεγάλο, με απήχηση και αναγνώριση στο συλλογικό, μας φέρνει επέκταση, πνευματικότητα, αφθονία και τιμές αλλά και ξηρασία ή φωτιές όπως θέλει η παραδοσιακή θεώρηση, ανοίγει σήμερα μια Πύλη Ελευθερίας και Φώτισης που μας κάνει να υπερβούμε περιορισμούς και να γίνουμε μαγνήτης όλων όσων επιθυμούμε.

    Όσο για την ιστορία του, στην αρχαία Αίγυπτο ήταν συνδεδεμένος με την Ίσιδα την θεική θηλυκή δύναμη που κυβερνούσε τον θάνατο και την αναγέννηση αλλά και τον Ανούβη που αντιπροσώπευε την γέφυρα ανάμεσα στον θνητό και τον αθάνατο κόσμο.

    Έχει επομένως κάτι από αθανασία

    ο συγκεκριμένος αστέρας και μεταφυσικότητα, συμβολίζοντας το πέρασμα σε ανώτερες θεϊκές σφαίρες, την επέκταση της συνείδησης και την δυνατότητα να εκδηλώνουμε πέρα από κάθε προσδοκία.

    Μια ενέργεια τεράστιας ισχύος που ίσως είναι δύσκολο να διαχειριστούμε, μας επιτρέπει ωστόσο να συνδεθούμε με μαγικές Συχνότητες, ανεξερεύνητους Κώδικες Φωτός και μια ανώτερη Κοσμική σοφία που αναβαθμίζει την Συνείδηση και τον Πολιτισμό μας φέρνοντας νέες ενοράσεις, έμπνευση και νέα επιτεύγματα.

    Στην πραγματικότητα μέσω της ευθυγράμμισης αυτής είναι η μνήμη του θεϊκού Φωτός που ξυπνά μέσα σου,

    το αληθινό σου εσωτερικό Φως που περιμένει να το ανακαλύψεις προκειμένου να μετομορφώσεις την αντίληψη και την εμπειρία σου και να αγκαλιάσεις την ουσία της ανώτερης κοσμικής Δημιουργίας και Αγάπης.

    Η συγχρονικότητα της σημερινής ημέρας

    7/7/2023 ( 7/7/7 )

    με την τριπλή εμφάνιση του αριθμού 7 επιβεβαιώνει και κάνει πιο ηχηρό

    το πνευματικό κάλεσμα.

    Καθώς το 7 είναι ο αριθμός του πνευματικού Πολεμιστή και του ασκητή, του αναζητητή της γνώσης, της σοφίας και της Αλήθειας που ακολουθεί το δικό του μονοπάτι Φωτός.

    Ένας κωδικός που περικλείει μυστικιστική σοφία, κι έχει επιφώτιση, διαίσθηση, βαθύτερη εσωτερική γνώση, αφύπνιση, αυτοανακάλυψη, μας ενθαρρύνει να εμπιστευτούμε την ανώτερη καθοδήγηση, τους πνευματικούς μας οδηγούς, να ευθυγραμμιστούμε με το θεϊκό και με τις απεριόριστες πιθανότητες.

    Ενώ και το άθροισμα της ημέρας που καταλήγει στον αριθμό 3 είναι η απόλυτη σημειολογία της χαράς, της δημιουργικότητας, της αρμονίας και της αφθονίας.

    Με την Σελήνη για σήμερα στους Ιχθείς σε τρίγωνο με τον Ήλιο και οι δυο τους σε εξάγωνα με τον Δία, τον Ερμή σε εξάγωνο με Ουρανό και επικείμενο τρίγωνο με Ποσειδώνα, τα συναισθήματα και οι ενοράσεις μας κατακλύζουν κι έτσι θέλουμε να είμαστε κοντά στους αγαπημένους μας και να τα μοιραστούμε.

    Ακόμη τώρα εύκολα συγχωρούμε και μας συγχωρούν ενώ βιώνουμε γαλήνη, ευφορία, χαρά και βαθύτερη σύνδεση.

    Αλλά και τα όνειρα η διαίσθηση, οι πνευματικοί μας οδηγοί

    μας μιλάνε περισσότερο,

    η Τέχνη μας αγγίζει και μας μεταμορφώνει κι η έμπνευση μας χτυπά την πόρτα χωρίς προειδοποίηση.

    Μια ιδανική στιγμή για να αξιοποιήσεις τον διαλογισμό, τον δημιουργικό οραματισμο, τις θετικές δηλώσεις, την φαντασία και την τέχνη σου, να εμπιστευτείς την δύναμη της Πρόθεσης και την Πίστη σου για να συντονιστείς με αυτά που θες σαν να έχουν ήδη συμβεί!

    Επέτρεψε στις ενέργειες αυτές να γίνουν η πυξίδα που φωτίζει τον δρόμο σου και αξιοποίησε αυτό το ‘’ιερό πέρασμα’’ που μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες πιθανότητες.

    Πέτα πιο κοντά στον πνευματικό Ήλιο

    και μη φοβηθείς τις ακτίνες του

    Τα φτερά σου εδώ

    δεν πρόκειται να καούν!

    Με αγάπη ♥️♥️♥️

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.