• “Σημεία… Ερμή και Άρη Των Ημερών”

    “Σημεία… Ερμή και Άρη Των Ημερών”

    “ΣΗΜΕΙΑ… ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΑΡΗ

    ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ”

    6 -10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

    Για σήμερα 6/7 οι σκέψεις σου εξακολουθούν ακόμη να σε δοκιμάζουν ή μήπως είναι τα λόγια,οι ειδήσεις και οι προβολές των άλλων;

    Το τετράγωνο που σχηματίσε ο Ερμής από την 20° Καρκίνο με τον Χείρωνα στον Κριό σε έχει κάνει ίσως να μετανιώνεις για λάθη και προηγούμενες επιλογές σου και όλα τώρα έρχονται να στο υπενθυμίσουν, επώδυνες αναμνήσεις, δύσκολες συζητήσεις και κριτική ακόμη και απροκάλυπτοι διάλογοι με τον εαυτό σου.

    Με τα θέματα που σε απασχολούν να συνδέονται κυρίως με την εστία και τα μέλη της οικογένειάς σου, την οικογενειακή επιχείρηση ή τα περιουσιακά αλλά και και θέματα που αφορούν τον οίκο που καταλαμβάνει ο Καρκίνος στον χάρτη σου.

    Ό, τι σε προβληματίζει ή σε πονά ίσως τώρα δεν μπορείς και δεν χρειάζεται να το αγνοήσεις και να το κρύψεις κάτω από το χαλί αλλά να το εκφράσεις και να το επικοινωνήσεις ακόμη και αν ρισκάρεις να παρεξηγηθείς ή έρθεις σε ρήξη.

    Η αλήθεια είναι πως όταν η όψη αυτή σχηματίζεται στον ουρανό κάνουμε πολλούς ‘’κύκλους’’ όπως εξάλλου και η ακανόνιστη τροχιά του Χείρωνα για να βγάλουμε συμπέρασμα και να αποφασίσουμε,

    για να περάσουμε με επιτυχία το μήνυμά μας στους άλλους αλλά και να νιώσουμε ότι μας καταλαβαίνουν.

    Όμως όσο παρεξηγημένοι, ηττημένοι ή ευάλωτοι και αν νιώθουμε αξίζει να εκφράσουμε την αλήθεια μας ακόμη και το παράπονό μας και να δοκιμάσουμε να πειραματιστούμε με καινούριους τρόπους και ιδέες χωρίς τον φόβο της αποτυχίας.

    Στην πραγματικότητα η αποτυχία είναι μεγαλύτερος δάσκαλος από την επιτυχία και αυτό που η ενέργεια μας ζητά είναι βρούμε την τόλμη, το θάρρος , την γενναιότητα να κάνουμε το επόμενο βήμα, αφού πρώτα θεραπεύσουμε τις πεποιθήσεις μας.

    Αυτές που κουβαλάμε από παλιά, που μπορεί να είναι ασυνείδητα εμφυτευμένες και που πλέον δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που τώρα είμαστε.

    Δες ξανά τις ιστορίες που αφηγείσαι στον ευατό σου.

    Θα τις αφήσεις ξανά να σε ρίξουν ή θα τις κάνεις να σε απογειώσουν;

    Το χέρι βοήθειας έρχεται από το εξάγωνο που σχηματίζει σήμερα ο Ερμής με τον Ουρανό και σε κάνει να διευρύνεις την οπτική σου και να κοιτάς περισσότερο στο μέλλον για να βρεις λύσεις και απαντήσεις για το παρόν και μια αλήθεια που χρειάζεσαι και σε ελευθερώνει. Μια ενέργεια που μας φέρνει επέκταση συνείδησης, συλλογικό πνεύμα και ενώνει τις φωνές μας. Δίνοντας παράλληλα υποστήριξη από φίλους κι ομάδες αλλά και νέες ιδέες και ευκαιρίες που εμπλουτίζουν την φυσική μας εμπειρία καθώς το εξάγωνο δουλεύει στο στοιχείο της γης και του νερού.

    Την ίδια στιγμή η χιαστί που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη από την 27° Λέοντα και τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ότι δεν υπάρχουν διέξοδοι ούτε πραγματικές λύσεις ακόμη και αν παλεύουμε γι αυτές.

    Μας φέρνει αυτοαμφισβήτηση και μας αποθαρρύνει, ίσως γιατί αυτό που θέλουμε είναι ανέφικτο ή άπιαστο με αποτέλεσμα οι προσπάθειές μας να πέφτουν στο κενό.

    Μια όψη που δεν μας επιτρέπει να έχουμε καλή εστίαση, ούτε την απαιτουμένη ενέργεια και καθιστά ίσως και την υγεία μας ευάλωτη.

    Καθώς φτάνουμε στην Κυριακή 9/7 όπου ο Άρης κλείνει την όψη χιαστί και με τον Πλούτωνα στον ιδιαίτερα καρμικό σχηματισμό YOD οι αντιδράσεις οι δικές μας και των άλλων γίνονται πιο ακραίες και εκρηκτικές και το πολεμικό κλίμα φαίνεται ότι κορυφώνεται.

    Υπάρχει λύση και διέξοδος από αυτό τον δύσκολο ωστόσο πνευματικό σχηματισμό;

    Η απάντηση είναι θετική και προέρχεται από την λύση που δίνει η Σελήνη για σήμερα στον Υδροχόο σε αντίθεση με τον πλανήτη κορυφής τον Άρη, που μεταβάλλει την δυναμική και μετατρέπει τον σχηματισμό σε boomerang δίνοντας ένα μήνυμα ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε βοήθεια.

    Γι αυτό η σημερινή χιαστί Άρη Ποσειδώνα δεν είναι ο λόγος να παραιτηθείς από την πρόθεσή σου Καθώς τις περισσότερες φορές δημιουργούμε και εκδηλώνουμε μέσα από αυτό που φανταζόμαστε, οραματιζόμαστε, πιστεύουμε, εμπιστευόμαστε, ακόμη και στη διάρκεια του ύπνου όπου συνδεόμαστε με το ασυνείδητό μας.

    Και τώρα αυτό είναι εφικτό!

    Αντι να απογοητεύεσαι κάνε την ανακατεύθυνση που σου ζητά η χιαστί σε κάτι που θα αναγνωρίζει την αξία σου, θα σε κάνει περήφανο και θα σε φέρνει πιο κοντά σε ένα ανώτερο ιδανικό σου.

    Το εξάγωνο εξάλλου του Ποσειδώνα με τον Πλούτωνα δουλεύει για να διαλύσεις τις ψευδαισθήσεις σου και να αποδομήσεις τις φαντασιώσεις σου όμως σε κάνει και να δημιουργήσεις κάτι μεγαλύτερο

    Με τα δώρα της όψης να είναι η συμπόνια, η ενσυναίσθηση, η ουσιαστική σύνδεση και η επίλυση των προβλημάτων μέσω της διαίσθησης και της βαθύτερης κατανόησης.

    Επιπλέον καλό είναι να μην ενδώσεις αυτές τις ημέρες σε αλκοόλ, ουσίες, χημικά που μπορεί να έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα και να σε απογοητεύσουν.

    Έχεις να περιμένεις εξάλλου ένα υπέροχο τρίγωνο που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής από την αναιρετική 29° Καρκίνου με τον Ποσειδώνα στις 10/7, όπου τα όνειρα,

    η δημιουργικότητα και η φαντασία σου

    θα σου δώσουν το μαγικό ελιξίριο που αναζητάς και αν αφεθείς σε αυτή την όμορφη ροή τα θαύματα μπορεί να γίνουν!

    Από εκεί κι έπειτα ο Ερμής αλλάζει ζώδιο στις 10 /7 και περνά στο Λέοντα όπου θα παραμείνει εως 28/7 φέρνοντας μεγαλύτερη σιγουριά, αυτοπεποίθηση, εξωστρέφεια, ανάγκη για προβολή και επιβεβαίωση αλλά και δημιουργικούς τρόπους έκφρασης

    Ενώ και ο Άρης μετακινείται την ίδια μέρα στο ζώδιο της Παρθένου ύστερα από δύο χρόνια, για να μας φέρει μια περισσότερο ρεαλιστική προσέγγιση και νέες προοπτικές, την ικανότητα να κάνουμε βελτιώσεις και να βρίσκουμε πιο αποτελεσματικούς δρόμους.

    Η συνάντηση του και με τον αστεροειδή Αθηνά Παλλάδα που επίσης εισέρχεται την ημέρα αυτή στην 0° Παρθένου υπόσχεται νέες στρατηγικές και αξιοπιστία, την ικανότητα να υπερασπιστείς τις αρχές και αποφάσεις σου και να πάρεις την ευθύνη της δράσης σου με φρόνηση και σοφία.

    Μια ενέργεια που πρόκειται να μας συνδέσει περισσότερο με το φυσικό σώμα και τις ανάγκες του, με νέες ίσως ρουτίνες δουλειάς, διατροφής, άσκησης αλλά και με οτιδήποτε μπορεί να υποστηρίξει καλλίτερα την υγεία μας αλλά και το νοητικό μας καθώς ο πλανήτης είναι σε ζώδιο κυβέρνησης

    του Ερμή.

    Και βέβαια μας ευθυγραμμίζει και με το Ντάρμα που δεν είναι άλλο από αυτό που υπηρετούμε και κάνουμε καθημερινά και είναι η απόλυτη αυτοπραγμάτωση του αρχετύπου.

    Με την επιρροή να κινητοποιεί όλο τον μεταβλητό Σταυρό Ιχθείς, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες και να φέρνει νέα αιτήματα, στόχους και τρόπους διαχείρισης ακόμη και στους οίκους που κυβερνά, εκεί δηλαδή που έχουμε Κριό και Σκορπιό.

    Μια εξαιρετικά παραγωγική ενέργεια που θα σου επιτρέψει να τελειοποιήσεις τις δεξιότητες και να σμιλεύσεις την κρίση

    την αντίληψη, τα αντανακλαστικά σου και

    να κάνεις εκείνες τις διορθώσεις και αλλαγές, στον ευατό σου, την εργασία και το περιβάλλον σου που θα κάνουν όλη την διαφορά, καθώς η λεπτομέρεια με το ζώδιο της Παρθένου πάντα μετράει!

    Με αγάπη♥️♥️♥️

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.