• Ερμής Τετράγωνο Ποσειδώνας

    Ερμής Τετράγωνο Ποσειδώνας

    ΕΡΜΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

    ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΣ

    26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

    Ο Ερμής σήμερα στην τελευταία αναιρετική 29° Διδύμων φέρνει το τέλος μιας συνθήκης, ένα μάθημα, έναν κρίσιμο απολογισμό…

    Πόσο μάλλον όταν βρισκόμαστε μετά από ένα εκλογικό αποτέλεσμα που καθρεφτίζεται τις ημέρες αυτές και στο ουράνιο σκηνικό.

    Με την φανερή έλλειψη πλανητών στο στοιχείο του αέρα που συμβολίζει τις προοδευτικές δυνάμεις, έναντι των υπόλοιπων στοιχείων που υπερτερούν και έδωσαν τελικά προβάδισμα στις συντηρητικές.

    Ο Ερμής από αύριο εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και θα παραμείνει εως

    11 Ιουλίου κάνοντας μας για το επόμενο διάστημα περισσότερο διαισθητικούς και συνδεδεμένους με την συναισθηματική ευφυΐα, με τους οικείους, τις ρίζες , την οικογένεια, τις αναμνήσεις μας,

    ικανούς να εκφράζουμε περισσότερο

    τα συναισθήματά και να τα αφήνουμε να μας καθοδηγούν.

    Μια θέση που πρόκειται να ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της γης και του νερού.

    Καθώς ο Ερμής σχηματίζει σήμερα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από την 28° Ιχθύων ο οποίος έχει μειώσει ταχύτητα κι ετοιμάζεται για την φαινόμενη ανάδρομη πορεία του (30 Ιουνίου) μπορούμε τώρα να έχουμε μεγαλύτερη πρόσβαση, να ακούσουμε και να δουλέψουμε με την διαίσθηση και τις ψυχικές μας ικανότητες, να επεκτείνουμε την Συνείδηση.

    Η όψη τετραγώνου Ερμή- Ποσειδώνα που χρωματίζει τις ημέρες αυτές είναι ο λόγος που μπορεί η πληροφορία να φιλτράρεται από το συναίσθημα κι έτσι όσα λέμε ή ακούμε έχουν έναν προσωπικό και υποκειμενικό τόνο και μας κάνουν να σκεφτόμαστε και να αντιδρούμε συναισθηματικά και να αλλάζουμε εύκολα διαθέσεις.

    Μια συνθήκη που δεν μας επιτρέπει ενδεχομένως να βλέπουμε καθαρά, θολώνει την κρίση μας και μας φέρνει λανθασμένες εντυπώσεις και διαστρεβλωμένες ειδήσεις και μηνύματα που μας γεμίζουν αμφιβολίες, μας αποπροσανατολίζουν και μας μπερδεύουν.

    Επηρεάζοντας όλους όσους ανήκουν στις πρώτες μοίρες των παρορμητικών και τις τελευταίες των μεταβλητών και περισσότερο Διδύμους και Παρθένους.

    Μια πραγματική επομένως μάχη ανάμεσα στη λογική και την διαίσθηση όχι όμως χαμένη και βέβαια μια όψη αποκαλυπτική και περισσότερο δημιουργική, σε σχέση τουλάχιστον με την αντίστοιχη της σύνοδου που κάποιες φορές παράγει αδράνεια και ληθαργικότητα.

    Εκτός λοιπόν από τις πλάνες, τους εθισμούς, τις εξαπατήσεις αλλά και ψυχοπνευματικά προβλήματα που μπορεί τώρα να εντείνει το τετράγωνο Ερμή -Ποσειδώνα, όπως και θέματα που συνδεονται με ουσίες, ιδρύματα και χώρους εγκλεισμού

    φέρνει στο φως αλήθειες αλλά και ψέματα

    και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί

    ~Η μισή αλήθεια να είναι ολόκληρο ψέμα αλλά και δύο ψέματα …ολόκληρη η αλήθεια!

    Αν λάβουμε υπόψη ότι ο Ερμής βρίσκεται σε χιαστί με τον Πλούτωνα τότε κατανοούμε ότι η ενέργεια επιδιώκει να φτάσει στο βάθος των πραγμάτων, να ξεσκεπάσει ακόμη περισσότερα και να μεταμορφώσει ριζικά την αντίληψή μας.

    Από την άλλη το τετράγωνο Αρη- Ουρανού που πραγματοποιείται επίσης σήμερα

    σου ζητά να εξελιχθείς, να ξεπεράσεις παλιούς τρόπους, συνήθειες και συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν

    και ήταν κάποτε απαραίτητα και αποδεκτά,

    να φύγεις από όρια και ρόλους που δεν επιθυμείς πλέον να συντηρείς προκειμένου να έρθεις πιο κοντά στην αληθινό και απελευθερωμένο εαυτό σου.

    Μια ενέργεια που ανεβάζει την αδρεναλίνη και ενθαρρύνει την τόλμη, την περιπέτεια και τα νέα εγχειρήματα όμως μπορεί να αποβεί εκρηκτική και ατυχηματική αν αποφασίσεις να επαναστατήσεις, να πάρεις ρίσκο και να εκθέσεις αλόγιστα τον ευατό σου σε κίνδυνο, ιδιαίτερα αν έχεις προσωπικούς πλανήτες ή σημεία κοντά στην 21° των σταθερών.

    Παρ ΄όλα αυτά όσο είσαι ενσυνείδητος/η και δρας με προνοητικότητα ακολουθώντας την διαίσθησή σου, μπορείς να τιθασσεύσεις τις απαιτητικές αυτές ενέργειες που παραμενουν ένα κάλεσμα για πνευματική ανάπτυξη και αυτοεξέλιξη.

    Μέσα στις επόμενες ημέρες και με τον Ποσειδώνα σύντομα σε αναδρομή μπορεί να χαθείς στην αγάπη, στις πληροφορίες ή κυριολεκτικά στον δρόμο!

    Ίσως τίποτα να μην είναι όπως φαίνεται, οι καταστάσεις να βρίσκονται πέρα από τον έλεγχό σου και να χρειάζεται να αγωνιστείς για να φτάσεις στην αλήθεια.

    Αυτό όμως που με επιτυχία μπορείς να κάνεις είναι να παραδοθείς, να εγκαταλείψεις, να συγχωρέσεις!

    Να βρεις μεγάλα αποθέματα έμπνευσης και να δημιουργήσεις με οδηγό το ένστικτο και την φαντασία σου που είναι τώρα πολύ δυνατά!

    Και ακόμη να διαλογιστείς, να προσευχηθείς και να μείνεις ανοιχτός στον δημιουργικό οραματισμό και στην πνευματική καθοδήγηση που εμπιστεύεσαι, για να κάνεις την πνευματική κάθαρση και να συνδεθείς με μια ανώτερη συμπαντική αλήθεια.

    Δείξε εμπιστοσύνη και ακολούθησε το ένστικτό σου, εστίασε την προσοχή σου στα συναισθήματα , στους οιωνούς που έρχονται στην αντίληψή σου και σε αυτό που νιώθεις ότι είναι αληθινό.

    Κατέγραψε τα όνειρα σου που έχουν επίσης τώρα πολλά να σου πουν!

    Το Σύμπαν, η Πηγή, η Ψυχή σου

    πάντα προσπαθούν να σου μιλήσουν

    όμως τώρα μπορείς επιτέλους

    και να τα ακούσεις!

    Με αγάπη♥️♥️♥️

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.